Motsägelsefulla

Pappa kom precis hem. Det första han säger till mig är "Ta disken!" .. Arg som jag var (mycket pga pms) skrek jag "NEJ!!" tillbaka.

Det är så mycket disk i diskbänken nu, och jag kan lova att ALLT som ligger där är från dem. De säger till mig att jag inte får lämna kvar tallriken i disken varje gång jag ätit. MEN GÖR DEM INTE DET SJÄLVA KANSKE?!!! Dem är så jävla motsägelsefulla att det inte är sant.

bitch?

Klockan är nu 23:53. Ursula har lagat mat och ätit, men hon har inte under hela denna eftermiddagskväll kommit in till mitt rum och frågat om jag vill äta. Låt mig repetera att klockan är 23.53.

Shoppingberoende

Var inne på youtube en snabbis och såg att dem har lagt in videoklipp från Läroversfejden. Så till er som vill se, gå bara in och sök på Läroverksfejden 2009.

Idag är det tisdag. Dagen gick sjukt fort! Iförsig så hade jag inte så många lektioner, only 3. Men ändå, fattar inte, tiden bara flög iväg. Sista lektionen hade vi gympa och denna gång var det gymnastik som gällde. Jag kan tycka gymnastik e kul, men det kan vara lite läskigt också...göra sånna där volter, lite scary. Som tur så hade vi vår gympalärare som höll i oss och hjälpte oss på traven. Han är verkligen är bra gympalärare, diggar honom sjukt mycket.

Ja, sen var skolan över och jag gick till posten för att hämta ut en hårprodukt som jag köpt via internet. När jag väl var där så tänkte jag att jag kunde titta lite i affärerna. Så mycket som jag älskar shopping, var det fullkomligt orimligt att gå ut ur centrumet tomhänt. Så jag fick med mig en fin topp från h&m, en kjol från h&m, leggings jeans från Bikbok, och ett par örhängen. Det var så nära att jag skulle köpt klackskor också, men det fick bli en annan dag .... de var verkliga dödliga dem skorna!! Sen ska jag köpa en annan kjol från h&m som var as fin!! Den var lite svart med blommor på, otroligt snygg för endast 129kr. Så den och klackarna. Och juste, jag ändrade mig about the chinos...efter alla chinos jag prövat så har jag nu insett att de helt enkelt inte är något för mig. När jag väl har på mig dem ser det ut som att jag har en snopp,,, no kidding. Och dem är bara så konstiga att gå i .......,, gud jag skulle kunna prata hur mycket som helst om kläder!,,,, shit asså,,,, nejmen måste nog tämja lite på denna shoppinglust. Grejjen är den att jag faktiskt är bra på att spara pengar,, men när jag vet att jag har ganska mycket på kontot och jag går in i affärerna och ser något fint och billigt så tänker jag: "Men gud, den kostar ju bara 149"  eller "Jag kan köpa den nu och prova hemma, ifall den är ful så lämnar jag tillbaka den" och så blir det så med nästa grej också , och så ba impulsköper jag. ..Nej från och med nu ska jag vara duktig....Man sparar ju inför resan i sommar. Och från och med nu, så betalar pappa för alla kläder som jag vill köpa innan sommaren,,, om jag lyckas övertala honom såklart, för det är ju en annan femma..

Nu måste jag fan försöka få lite plugg gjort. Men först the Hills (=


pappa

Skummade igenom några gamla inlägg nyss. Kom fram till det här inlägget om pappa: http://myrealself.blogg.se/2009/february/jag-orkar-inte-mer.html#comment

Minns den dagen som om det vore igår. Jag har up until now inte gått tillbaka till denna pizzeria, trots att de säljer de bästa pizzorna. Jag kan inte beskriva hur mycket jag skämdes och hur ledsen jag var den kvällen. Det var inte bara för att han betedde sig oförskämt, det var mycket mer än det. Det var liksom en massa jobbiga känslor som samlade sig i huvudet på mig och jag blev alldeles till mig och kunde inte hålla mig längre. Jag tänkte på allt som gällde pappa och tillslut blev det bara för mycket....

-

Ursulas mat var likamed hemsk idag, oh my days! Det är verkligen dags för mig att laga egen mat.

Läroverksfejden del 3

Idag kickade läroverksfejden igång igen. För er som inte vet vad det är så är det en tävling mellan de bästa skolorna i centrala Stockholm. Alltså, Södra latin, Kungsholmen, Östra Real & Norra real. Tävlingen består utav 4 olika grenar: Jeopardy, Debatt, Estet & Sport. Länk: www.laroverksfejden.se (till er som vill läsa mer)

Idag var det iaf Estet som gällde, och i det var det Musik & Sång, Dans & Teater. På Musik & Sång skulle man göra om låten "Larger than life" av Backstreet boys. På Dans skulle man göra en koreografi som speglade sin egna skola. Och på Teater skulle man på ett skickligt sätt "håna" eller härma, de andra skolorna. DET VAR SKITKUL! Alla var verkligen jättebra!
Nästa vecka blir det den sista grenen, nämligen Sport. Då blir det fotboll på Zinkensdamms IP, så alla som vill kolla in det, kom! Kanske ser ni mej bland folkmassan, självklart kommer ni dock inte veta ifall det är jag =p. Men jag kommer iaf befinna mig där.
Måste bara säga att den som kom på läroverksfejden är ett geni. Himla bra tävling! Jag hoppas verkligen att vår skola tar hem allt, för vi är bäst! =)
Nu blir det plugg!

Oförskämd människa i släkten

Pappa och Ursula var inte hemma på hela dan idag,,, fatta så skönt!! Jag dansa och sjöng i hela huset. Man har typ mer frihet när de är borta.
Läste mitt förra inlägg nyss och får bara mer ångest. Tänk att jag hade en hel dag på mig att plugga idag, en heel dag, men gjorde jag något?.. Nej! Blir så jävla sur på mig själv ='( ...jag har problem!

Den 30:e maj är ett datum att längta till. Den 30:e maj är nämligen den dagen då man kan slänga bort all sin skolångest och skolbekymmer. Det är den dagen då betygen redan är satta, då lektionerna inte har en sån jättestor mening, då man kan njuta av sommaren och vara med kompisarna ofta, då man kan börja shoppa och planera inför resan. Längtan är stor!

Så vad händer mer i mitt liv. Svaret är ingenting förutom skolan, plugg o vänner. För några dagar sen förresten, så uppstod det bråk i släkten. Mycket på grund utav sånt som hänt under det förflutna. Vill egentligen inte gå in på detalj, men det är en specifik person i vår släkt som förstör för vår familj och snackar skit om oss till andra i släkten och säger att vi inte bryr oss om den specifika personen och att vi aldrig hör av oss. Allt jag kan säga är att ja, det förtjänar han, inte ska vi bry oss om någon som dissat vår familj totalt, som kom till sjukhuset EN DAG innan mamma dog (fastän hon hade legat där i flera veckor), som vägra besöka lillesyrran i sjukhuset när hon var sjuk (fastän han ändå befann sig där), som alltid låtsas att han inte ser oss när man stöter på honom ute, som bara rent ut sagt är oförskämd. Nej det har gått för långt, och jag tycker att den här personen är väldigt dum, speciellt åt mig, syrran, och min moster som inte har gjort honom något. När man snällt försöker reda ut problemet med honom så skäller han ut en och vägrar prata....så fine! If that's how you want it then that's how you'll get it. Vi ger upp!

hur ska jag klara mig? :'(

Jag befinner mig just nu i världens depression. Det är ca 6 veckor kvar av skolan och mängden uppgifter, prov & redovisningar är obeskrivlig. Varför måste lärare alltid squeeza in en massa saker att göra just på de sista veckorna?

Jag vet inte hur jag ska klara det. Jag hoppas på ett mirakel.

Varning! Långt inlägg om farsan idag

Idag efter att jag varit i mitt rum ca 4 timmar i streck med bara plugg, kommer pappa in i rummet och börjar håna mig.
"Usch, fyfan vad det stinker här"
"Jag kan inte ta in ****** (lillesyrran) hit, vill inte att hon ska känna av lukten"
"Det är det här som gör dig sjuk" säger han och gör grimaser som tydde på att han "tyckte" det lukta illa.

1. Mitt rum luktar LÅNGT ifrån illa! Jag kan till och med känna att det doftar godare i mitt rum än i själva hemmet. Jag vet inte om detta är ett trick för att få mig att må dåligt och tracka ner mig (för att han själv inte mår bra) eller om det är ett trick för att få mig att städa (tror på det först nämnda). Okej, jag kan erkänna att mitt rum är stökigt som fan! Och det blir stökigt väldigt lätt och väldigt ofta.....men det ligger inte smutsiga kläder på sängen och golvet, de är rena!! De smutsiga lägger jag självklart i tvättkassen. Anledningen till att jag inte städar mitt rum så ofta är för att jag helt enkelt inte har tid!! Jag kommer hem runt 5 varje dag, jag äter, pluggar i några timmar, sedan är klockan 9 och då vill man inte börja ta fram dammsugaren. Och grejjen är också att, ifall jag ska städa så MÅSTE jag ha flera timmar på mig, för det tar tid! Att först plocka undan allt, sedan dammsuga och skura, det tar lång tid! Och inte vill man göra det på kvällen när man har grannar som vill sova och framförallt skola nästa dag! Jag förstår om det vore lov eller liknande, men just nu, under en tisdagskväll, stressad som fan över provet imorn, måste han komma in och klaga. Han vet mycket väl att jag inte kan städa på en tisdag kl 22:00. Just därför menar jag att detta bara är ett sätt att tracka mig.

2.
Samma man som dricker öl och vodka varje kväll säger till mig att mitt rum stinker. Men kan ni fatta hur mkt hans rum måste stinka efter all alkohol han supit i sig under kvällen?

3.  Jag har varit frisk som en pärla länge nu! Så den ursäkten att jag kommer bli sjuk för att jag ej städat är det dummaste jag hört! Sist jag var sjuk så var jag magsjuk vilket innebär matförgiftning och det vet vi alla vad det beror på.... hint: Ursulas food.

4. Jag nämnde ett tag sen här på bloggen att Ursula och pappa alltid kommer på något nytt för att klaga och tracka på mig. Varje gång jag sedan gör det de klagar på märker dem att det är slut på klagomål. Då försöker dem hitta nya. Som i början då det var dusch klagandet (kan berätta detta i ett annat inlägg), sedan blev det diskning och matlagnings klagandet, sedan tvättning och nu städning. Om jag börjar städa mitt rum varje dag så kommer dem bara tillslut hitta fler saker att klaga på.

Min reaktion till hans hånande var bara att lé. Skratta åt honom...för det liksom hits him more in the face than if I were to actually look sad. Det var ju hans mål, att tracka ner på mig och få mig att bli ledsen, men jag lät honom inte vinna.

Måndag - ny vecka nya tag

Tänkte bara börja med att berätta att jag inte kommer blogga så mkt nu de kommande veckorna innan lovet. Det är överdrivet mycket plugg nu, så mycket att jag behövat ditchat skolan och stannat hemma för att göra klart grejjer och skjutit upp en massa. Detta är det jag har att göra:

1. Self-evalutation. (Internationella Relationer)
2. Water analysis/report. (Miljökunskap)
3. Nationella prov i Spanska. (Leer, eschuchar, escribir y hablar)
4. Skriva en text. (Svenska)
5. FN rollspel. (Internationella Relationer)
6. Prov på analysering av en dikt. (Engelska)
7. Redovisning om det engelska språkets utveckling.
8. Göra en sammanfattning av en film. (Spanska)
7. Göra klart filmen vi gjort själva. (Spanska)
8. Skriva en uppsats om avvikande beteende i dagens samhälle. (SO)
9. Research paper. (Engelska)
10. Läsa en text och ta anteckningar. (Spanska)
11. Historia prov.

Allt detta på ja ca 6 veckor. Sen är det ju fler saker som kommer komma upp senare. Och bare in mind hur mycket tid och effort som måste läggas ned på det här. Det flesta grejjerna är inte enkla grejjer heller.  Es muy difícil!

p.s
Ursula gjorde jättegod mat iförrigår. Jag vart helt förvånad! Denna gång vart det inte sådär vattnigt och okryddat som det brukar va. Denna gång blev det en krämig och fyllig potatisgratäng med kyckling till. För första gången på länge tog jag en till portion. Det var så gott!

Fattar inte grejjen

Idag vid ett tiden plingade det på dörren. Det var jehovas vittnen,. tror jag, eller så var det bara några kristna som ville förmedla deras tro och berätta om Gud och bibeln. Det var en kille och tjej, inte så värst gamla faktiskt, till min förvåning (de brukar ju ofta vara ganska gamla), men de här var ungeför 25 år, kanske lite äldre. Tjejen hade en bok i handen där det stog "What does the bible really teach?". Hon frågade mig en massa frågor som man bara kunde svara ja på, det måste helt klart varit en av deras strategier. Sedan rabbla hon upp några citat från boken och pratade på om dem. Efter att hon pratat i ca 5 minuter frågade hon ifall jag brukar vara hemma på helgerna och sedan sa hon att hon kommer återkomma till oss utan att jag bad henne om det.

Alltså jag fattar inte grejjen...det är helt okej att tro på sin religion, men man behöver inte tvinga på sig den på andra. People have to want to know God for themselves, you can't force it on people, that's so wrong.

Nu vet jag att ifall det plingar på dörren vid ett tiden på helgerna så öppnar jag inte!

Läroverksfejden!

Läroverksfejden har startat igång, igår var det den första tävlingen i grenen jeopardy! Min skola bara MÅSTE vinna!! Vi är ju helt klart bäst ;)

Depp

Skit jobbig och hård skoldag idag. Och provet gick ingen vidare heller. Jag är såååååååååååååååå skoltrött! =( Tappat motivationen och allt =(.

Nu ska jag get ready for bed =(

Det är inte äkta kärlek

Guuuuuuud, har pluggat i 3 timmar i streck, så nu får det faktiskt bli paus. Inte en sån jätteintressant dag idag, skola & vännerna som vanligt. Måste kommentera vädret, hallå amazing!!! Det var så soligt idag, det var iofs kallt och blåste, men än sen! Solen var framme och det är ju det viktigaste!

Har tänkt mycket på varför det är så att pappa dricker så mycket. För förut när mamma levde så drack han inte alls lika mycket, visst kunde han ta en öl då och då, men aldrig att han var full varje dag och drack mängder med vodka eller vin. Jag vet att han är olycklig. Efter att mamma dog har pappa haft mycket otur i livet, eller vet inte ifall man kan kalla det otur,,, mer att han gjort flera stora misstag i sitt liv. Ett av de misstagen var att gifta sig med Ursula. Det pappa & Ursula har är inte kärlek. De är inte lyckliga tillsammans, de bråkar konstant! De fungerar inte som ett par, dessutom är hon för ung för honom! Jag tror att pappa gifte sig med Ursula för att han var desperat, han saknade kärlek och kvinnligt sällskap.... Jag märker att Ursula inte är lycklig hon heller, på sättet hon mår, finns ingen gnista liksom. Misstänker också att hon har en man vid sidan om,,,varför jag misstänker det tar jag i ett annat inlägg.

All he's doing is seeking solace in alcohol for comfort in sorrow. Jag känner min pappa som mitt namn, han är inte lycklig! Allt det där älskling hit och älskling dit är bara FAKE, skrattar för mig själv varje gång de säger det till varandra.

All I'm saying is, he's not happy & it's not real love.


Inlägg nr 100

Jag är nu uppe på mitt 100:e inlägg. Det var i första början menat att jag skulle skriva om Ursula och farsan, men det får bli i nästa inlägg, för inlägg nr 100 ska bannemig inte bestå av Ursula & pappa och en massa depp! Nej inlägg nr 100 ska bestå av det jag älskar mest just nu......nämligen MAT! Yes,, you heard me, JAG ÄLSKAR MAT!! :D
(excluding Ursulas)


Nu: the Hills


Till alla tjejer - SKÖNHETSTIPS!

Jag hade tidigare hört och sett på internet att både kokosnötsolja och castor olja (castor oil) är bra för både hår och hud. Let's go straight to the point - DETTA ÄR INGEN MYT!
Idag provade jag att lägga lite på håret och OMG !! Mitt hår har aldrig varit så mjukt och silkigt som idag efter att jag applied these oils!! Som dem flesta som redan läst min blogg vet, så har jag alltid haft problem med mitt hår,,,, tappade mkt hår under en period och det var torrt och livlöst som fan! Nu har det blivit lite mer healthy, dock fortfarande jättetorrt. Men idag, idag, idag provade jag på dem bästa produkterna någonsin! Faktum att det är naturliga grejjer också, gör saken bara ännu bättre. Jag märker nu också att mina händer är RIKTIGT mjuka. People, I swear by these products! De som inte tror mig kan ju do some research themselves och se för de själva. Dessa kommer definitivt vara två av mina staple products - no lie! Det bästa är att båda två tillsammans inte kostar mer än en hundralapp.

Såhär säger jag till alla tjejer (killar också för den delen): 
Det enda en säljare vill göra är att få sälja sin produkt. Men bli inte manipulerade! Jag vet att många hud och hår produkter innehåller ämnen som egentligen är farliga. Ämnen som till exempel används i fordon! Så mitt tips är att sluta använda produkter från reklamerna, DE ÄR BARA SKIT! Använd naturprodukter, de är skonsamma mot kroppen & THEY ARE THE SHIT!

1:a skoldagen efter påsklovet

Kom hem för ca en halvtimme sedan. Jag och pappsen hade varit på cityakuten idag så att jag kunde vaccinera mig. Jag fick vaccinera mig för Hepatit B,,,aj, ont gjorde det... elr ont och ont, det stickte till ordentligt iallafall.  Tydligen behövde man en till spruta för Hepatit B, så jag ska återkomma om 4 veckor. Då ska jag även ta en annan spruta mot en sjukdom som jag ej kommer ihåg namnet på.

Anywaysss, skolan var väldigt chill idag, bara två lektioner, gympan var inställd. Lite synd det, jag gillar faktiskt gympa (Ja, ni hörde mig!)........fast iförsig kan det också beror på vad vi gör. Bollsporter är kul, och när vi kör lite volter och sånt,,dansa är också fett kul men det gör vi inte alls ofta. Och ja, dans är en sport!!

Sitter här framför datan nu, kollade in dessies blogg innan jag logga in här på bloggen. Hon hade skrivit ett inlägg där hon bad om ursäkt för det hon skrivit, och hon skrev också att hon hade förlorat flera av hennes vänner pga av det hon skrev. Verkligen synd, alla har ju rätten att få säga vad dem tycker, yttrandefrihet är en rättighet. Så länge man inte gör det på ett rasistiskt sätt (vilket hon, to be honest, inte gjorde,,,, om man bortser från videon) eller på ett sätt som förnedrar en viss folkgrupp så ska det ju självklart vara okej.

Jaja, nu har jag en hel del att läsa på innan mitt miljökunskapsprov på torsdag - not fun!

Klockrent inlägg - sista meningen summerar allt!

Jag tror att dessie och paow är medvetna om detta, men grejen är att det är inte många svenskar som vågar säga ifrån om detta, att svenskar faktiskt också blir utsatta för rasistiska påhopp.
Då blir man kallad rasist, precis som dom blir av 90 procent av folket som kommenterat deras inlägg.

Man kan ju inte läsa en enda tidning nuförtiden utan att det står något om svenskarnas rasism mot invandrare, vilket såklart är HELT rätt - alla skulle må bättre av mer kunskap så att det inte fanns någon rasism, rasism är något vi måste bekämpa.
Men man läser inte ofta, tror aldrig jag har läst det faktiskt, i tidningarna om invandraras rasism mot svenskar, vilket nästan är ett lika stort problem.
Och det är svenskarnas eget fel som tystar ner denna debatt av rädsla för att bli kallade rasister.

MVH!



Till alla svenskar: Var inte rädda! Gör som dessie & paow, ta och yttra er lite mer! Rädsla väcker oro, som i sin tur väcker hat. This is not what we need!

Wow

Jag har läst många bloggar idag där folk kommenterat det paow och dessie skrev. Det har verkligen blivit en Vi vs Ni debatt gällande svennar och blattar. Varför kan vi inte bara sluta dra alla över samma kam, varför kan vi inte bara sluta kategorisera och peka ut? Ja, det finns invandrare som beter sig dåligt och ja det finns svenskar som beter sig dåligt. Men och?! Var en bra människa och sjunk inte lika lågt som dem bara. Om någon behandlar dig dåligt, bråka inte tillbaka, ta inte till våld, fortsätt med ett léende på läpparna AND BE THE BIGGER PERSON!
Det är 2009 nu och vi tänker fortfarande som om det vore år 1800, detta skrämmer mig! Why can't we just all get along? Exclude the bad guys, bry er inte om dem! Make love not war!

Till dessie & paow 2

Nu har dessie & paow skrivit ännu ett inlägg där främst, Dessie säger att hon inte är emot invandrare och att hon själv har vänner som är blattar, men att det finns många blattar som är våldsamma mot blondiner och att hon kan bli rädd för dem och att hon troligen skulle blivit till nerslagen ifall hon åkte till Rinkeby.

Mitt svar:
Jag är själv blatte och jag förstår vad tjejerna menar. Självklart är det fel att ta till våld pga någons hud-eller hårfärg och självklart är det fel att bli illa bemött bara för att man är blondin. Men ni måste förstå att det inte bara blondiner som blir illa bemötta, det gäller blattar också. Hur många gånger tror ni inte att svenskar har kallat invandrare/blattar för blattejävel, jävla kines, jävla neger , stick hem till ditt hemland,etc? Hur många gånger tror ni inte att invandrare/blattar har blivit nekade jobb eller inträde till vissa klubbar bara på grund av dess hud- eller hårfärg? En mörkhyad person skulle till exempel lika gärna kunna bli nerslagen på Stureplan som en blondin i Rinkeby. Hoppas ni förstår vad jag menar tjejer, det är inte bara blondiner som blir illa bemötta men invandrare/blattar också.


-

Den dagen jag flyttar hemifrån med syrran. Den dagen blir jag lycklig.

Rekord!!!

Kollade in statistiken nyss, 35 sidvisningar och 15 unika besökare. För många är detta säkert ingenting, men för mig är det skitstort och rekord!!! Brukar vanligtvis har 1-4 läsare per dag. Men efter dessie och paow inlägget så har det ökat =D!

Ok, tänkte bara berätta lite om min blogg till de nya besökarna. Min blogg är väldigt anonym! Det betyder att jag inte lämnar ut riktiga namn på någon eller något och om jag gör det så är det påhittade namn.
Jag bloggar nästan om allt! Livet, tankar, funderingar, aktuella händelser, vardagen, skolan, framtiden, min underbara mamma som inte lever ='(,,, ja allt.  Det jag mest bloggar om är Ursula och pappa. Ursula är min pappas fru. Hon heter inte Ursula på riktigt men jag har valt att kalla henne det, för det låter elakt och det är precis vad hon är, så det passar perfekt. Sen bloggar jag mycket om farsan, som dricker konstant och är en usel förälder. Orkar inte gå in på detalj men ni kan läsa mina gamla inlägg ifall ni vill.
Jag använder mig mycket utav engelska, så get used to it people ;) Pluggar på engelska så det händer mycket att man blandar ihop och pratar svengelska ibland.
Jaja det var väl det , keep reading people och kommentera gärna!!

p.s. Idag på morgonen var det någon som ringde mig med dolt nr. Jag hatar när folk ringer med dolt!!! Man vill ju veta vem det är liksom.

=)..... =/

Idag (igår rättare sagt) var Ursula och farsan ovanligt snälla mot mig. Jag vet inte vad det var, kanske var det hela påskkänslan och det fina solvädret som fick dem på så bra humör... ja, det är väl bara att tacka och ta emot!

Lillesyrran har blivit stor! Hon växer för varje dag... jag ser henne varje dag, men ändå så kan jag märka hur hon blir större... verkligen läskigt hur snabbt bebisar växer! Hon kan även skratta nu :) om man nyper henne lite sådär på kinden. Hon är en riktig cutie! Jag undrar verkligen hur hennes framtid kommer att se ut... hur hon kommer vara, vad hon kommer bli etc ... Jag och storesyrran tycker synd om henne för hon förtjänar inte föräldrar som Ursula och farsan. Har nog sagt det förut i bloggen, men jag måste betona det igen, I feel so sorry for her .. Jag vill liksom inte att hon ska gå igenom det jag och storesyrran har gått igenom .. =/ ...
Jag vet iallafall att jag kommer treat her the best way I possibly can, och försöka vara en bra storesyster.

Nu ska jag sova! Natti natti!

Till dessie och paow

 

Till att börja med tänkte jag först säga att jag själv är svensk men har utländsk bakgrund, jag är alltså född här men mina föräldrar är utländska.  
1. "Allt byggs på avundsjuka"  Vilken avundsjuka? Jag är verkligen inte avundsjuk någonstans, inte heller vill jag ha blont hår och se ut som en svensk (no offense). Nej jag är nöjd med hur jag ser ut och jag skulle inte byta ut mitt utseende till ett typiskt svenskt utseende, I'm proud of my heritage! 
2.  "Alla invandrare kommer hit och våldtar och misshandlar oss" Tjejer, tjejer, tjejer. Ni vet mycket väl att det finns lika många invandrare som svenskar som våldtar och misshandlar. Dra inte alla över samma kam! Let me tell you, jag har själv många gånger fått äckliga blickar av svenska killar. Mannen som våldtog flera kvinnor på stureplan, han var väl också svensk? Det jag vill säga är att svennar kan vara lika mkt bad boys som blattar. 
3.  "Blattar kan sitta och säga: Vi hatar er jävla svennar, men vi får inte säga: Håll käften jävla blatte" Blattar får höra ord hårda ord som Jävla neger! Jävla invandrare stick hem till ditt hemland! Jävla blatte!  Det är samma sak här igen, svenskar är lika mycket bad guys som blattar! Säg inte "de får säga det men vi får inte säga det" det är bara barnsligt!
4. "Vi får inte sjunga vår egna nationalsång i skolan" Herregud, vad är det för skola ni går i? Antingen så är detta något ni hittat på, eller så har ni en väldigt konstig skola, för jag har aldrig hört något liknande. Prata med er rektor för sådant ska vara tillåtet.
5. "Lever du i Sverige så lev som en svensk" Jag kan till viss del hålla med om detta. Man måste anpassa sig till det landet man befinner sig i, det gäller alla länder, inte bara Sverige. Om du som svensk tjej åker och besöker Iran till exempel, då kommer du bära slöja för att visa respekt åt landets folk och traditioner och du anpassar dig efter landets villkor. Jag känner många blattar här i Sverige som är muslimer och älskar högtider såsom julen och påsken och jag vet att det inte är något dem vill ska bort.
Jag tror att det största problemet är att man som svensk väljer att se invandrare i en och samma dåliga klunga, man drar alltså alla över en och samma kam. Visserligen finns det många svenskar som gör dumheter också, men inte klassar vi och dömer alla svenskar i en dålig klunga.
Att kalla en svensk för rasist eller svennejävel är inte ok och samma sak gäller för svenskar när de kallar oss jävla blattejävel, jävla neger, etc.. Snälla folk försök förstå - IT'S NOT OKAY ON BOTH PARTS! Om alla bara kunde se på det på det sättet skulle allt vara så mycket bättre! Acceptera att det alltid kommer att finnas folk som är elaka och folk som beter sig ohyfsat i alla länder, i alla städer, i alla etniciteter, i alla kulturer och i alla omständigheter. Detta är inte pga hel klunga där man klassar och dömer alla efter vad en eller två person gjort, men efter en individuell människas handling.

Bye biatches, det var det jag hade att säga! Vad skönt det var att få ut det!

Shopping and there is more to come!

Idag blev det en shoppingdag med mig och mina vänner. Så jävla synd att allt stängde kl 17. Jag som hade tänkt köpa jättefina chinos =( hann inte! Kanske blir imorn istället, jag bara måste ha dom!!! Jag hittade också ett par rosa chinos..,först tänkte jag, nejmen shit vad fult med rosa chinos?! Men sen när jag tänkte på det lite så skulle det fan va snyggt,,med kanske en jeansjacka eller en skinnjacka och ballerina eller tygskor till.
Köpte ett par vita tygskor också, 129kr på H&M, alltid bra att ha, och de passar ju till allt. Sedan lite toffsar, som jag alltid lyckas tappa bort, och också en skitbra ansiktstvätt/mask, från Neutrogena, som man kan använda varje dag. Den är skitbra. Den tar verkligen bort allt från ansiktet och man känner sig fräsch som bara den! Dessutom slätar den ut huden, man får lyster och huden ser mkt mer jämn ut.
Ja, det var det jag köpte, men there is more to come! Jag måste verkligen ta det lungt med pengarna, jag är en riktig shopaholic once I get my money. Men jag har faktiskt inte shoppat på jättelänge, så jag tyckte att jag förtjänade lite shopping. Detta står iaf på min lista just nu:

-Chinos
-Svarta ballerina
-Linnen
-Solglasögon
-Svarta pumps

Sedan är jag nöjd! =)

Efter shoppingen blev vi jättehungriga så vi bestämde oss för att köpa mat från Sandys. Det blev mackor och pastasallad. Själv tog jag någon tonfiskmacka som var skitgod! Rekommenderar definitivt denna till alla som har vägarna förbi Sandys! Vi tog med oss maten och satt vid Kungsträdgården och åt i det soliga vädret. Mys!

Nu ska jag dra!

Gå upp i vikt

Gång på gång får jag höra från andra hur de vill gå ner i vikt och hur de väljer att bojkotta det onyttiga men sällan får man höra från tjejer att de vill gå upp i vikt.
Jag har lite svårt för att förstå varför man vill vara smal? Okej, jag vet att man kanske inte vill se smällfet ut, för visst kan det vara motbjudande, men det är också väldigt motbjudande när man ser benen sticka ut och man är pinnsmal. Lite kurvor och kött på benen ska man fan ha!
Själv är jag väldigt smal. Fick höra från min skolsyster att jag faktiskt är underviktig för min ålder. Väger nu 40 kilo.
Vet ni hur länge jag har kämpat med att gå upp i vikt? Det går inte!! och varför vet jag inte =(. Men jag tror att det beror på flera anledningar:

1. Min magsäck är liten så jag blir mätt väldigt snabbt och äter därför mindre än vad jag borde.
2. Det är genetiskt.
3. Mina matvanor är inte sådär jättebra, skippar frukosten väldigt ofta för att hinna till skolan.
4. Vi har inte mycket mat att äta här hemma, pappa prioterar annat.

Något av dem måste det iallafall vara,,,, en sak är dock säkert, jag ÄLSKAR mat & JAG VILL GÅ UPP I VIKT!

Jesustanten

Idag träffade jag tjejerna från Röda Korset. Vi målade påskägg och åt godis, myyys!
Påväg dit träffade jag på Jesustanten, ni vet hon som går runt och skriker, oftast i tunnelbanan, om jesus och gud och våra synder. Fick reda på att hon tydligen är finsk och bor i högdalen. Brukar se henne rätt så ofta..gosh, det är obehagligt att titta henne i ögonen! Försök göra det nångång när ni ser henne! ..... ..men ärligt talat är hon helt brainwashed. I'm sorry to say this men ibland kan religion verkligen fucka upp människans hjärna helt totalt! Så synd
En gång såg jag henne faktiskt i mc donalds då hon åt tyst för sig själv, som en normal människa och då skrek hon inte alls. Hon kanske lider av bipolar disorder! (Till er som inte vet vad det är, google it ;p)
Det roligaste är ändå att se hur folk reagerar. En del tycker det är hur kul som helst och ler för sig själva, en del tycker det är as irriterande, en del blir riktigt arga och säger till henne. Själv tycker jag det är ganska kul, men också intressant. Här har vi en människa som skriker åt oss på tunnelbanan och uppmanar oss om Jesus osv,, självklart kommer det då upp frågor i huvudet såsom, är detta ett skämt? är hon fullkomligt frisk? ... .. Allt jag har att säga är: She's brainwashed as hell!

Spenaten

Idag på eftermiddagen vart jag riktigt hungrig så när middagen var klar ville jag bara gluffsa i mig all mat. Men först ville jag titta vad det var Ursula hade lagat. Om det såg hemskt ut visste jag att jag hade min goda tacos to fall back on. Ursula hade lagat kyckling med någon sås, potatis och spenat. Mm, tänkte jag, såg helt okej ut. och med tanke på att jag ätit ganska mycket kött och fisk på sistonde, så jag bestämde mig för att skita i tacosen och äta Ursulas mat.

Jag äter några tuggor potatis och ris, det var rätt gott faktiskt, helt okej. Sedan testar jag spenaten. Jag känner efter några sekunder hur det börjar klia i tungan, halsen och munnen. Men vad är det här tänker jag och vågar inte ta mer av spenaten....Sen känner jag hur det sväller i munnen. Det kliar fortfarande och jag försöker dricka så mycket vatten som det går. Sen känner jag känslan av att jag vill kräkas.. Jag dricker mer vatten och går till köket för att hämta en apelsin. Jag skalar apelsinen och äter den. Med hjälp av en sur apelsinen gick den hemska mun/kräk-känslan bort.

Alla dessa symptom får jag när jag äter nötter eller kiwi. Jag är alltså allergisk mot både kiwi och nötter. Om jag äter det börjar det klia i munnen och halsen och jag får kvävningar och kan tillslut spy. (Alla allergiker förstår hur det känns- hemsk känsla!)
Jag misstänker att det var någon jordnötssås som hon blandat i spenaten, för hon har gjort det förut.

Tänk att jag hade kunnat äta min goda tacos istället ....Alltså hur kan hon göra så? Om jag konfrontera henne skulle hon säkert säga att hon råka och typ vrida och vränga på allt så att det framstod som att hon var den oskyldige. Det var verkligen tur att jag bara tog en liten del av spenaten, annars hade jag spytt som fan på toan.
Tack så mycket Ursula!


wtf is wrong with me?

Pluggångest, det är vad jag har! Fattar inte vad det är med mig?  V.a.r.f.ö.r  k.a.n  j.a.g  i.n.t.e  b.a.r.a  p.l.u.g.g.a.? Jag tror inte det finns en latare människa än mig när det kommer till plugg. Nej, idag ska jag fan få något gjort! Det är bara så mycket som distraherar. Resan i sommar, situationen hemma, suget att få gå ut i den fina solvädret, shoppa, träffa kompisar, ja allt.

Kollade på the Hills igår, det var så braaaa!!!! Till de som säger att serien är fake, let me tell you, det är den inte inte!! Det finns något som kallas mtv-editing, de klipper bort och sätter ihop en massa för att det ska bli bättre ( det kan jag erkänna ) men själva historien och själva skådespelandet är inte fake. So there you have it ;)

Juste, är det inte typ påskafton idag? Eller är jag helt ute och cyklar? Det är jag nog. Det är inte något jag bryr mig mycket om nuförtiden, dock gjorde jag det när jag var mindre. Mamma brukade köpa påskägg och gömma de i huset och sedan skulle vi leta efter dem. Jag tyckte det var så kul och spännande. Om jag minns rätt brukade vi också ha påskmiddagar med andra. Det var tider det.

Love you mom <33

Så tragiskt :(

Tänkte ta mig an tiden om prata om något förskräckligt som hände för några dagar sen. En 15-årig flicka vid namn Malin dog då ett tåg tagit hennes liv. Jag kände inte den här tjejen och just därför kommer jag inte sitta här och säga vad som hände. Faktum är att jag inte riktigt vet vad som hände och just därför känns det fel av mig att sitta och göra det. Visserligen har det sagts många olika rykten om vad som hände den kvällen men vi måste komma ihåg att detta är rykten! They may alltså not be true. För att visa respekt åt familjen tänker jag inte skriva ner de olika rykterna här på bloggen. Det jag dock kan skriva ner är det vi we know for a fact - hon dog för att hon blivit påkörd av ett tåg. Hur hon kom ner på spåret och vad som kan ha påverkat eller orsakat att hon kom ner dit tänker jag inte gå in på.

Det jag vill säga är att detta är så jävla hemskt och tragiskt. En 15 årig tjej som hade hela sitt liv framför sig. 15 år!?!! Hon var ju så ung! Hennes anhöriga måste vara helt förkrossade =( .. my heart goes out to the family. Jag vet hur det känns, för jag själv har förlorat min vackra mamma. Dem har det inte lätt just nu.... stackars kvinna eller man som körde tåget också, fatta vilka skuldkänslor hon/han måste ha! ...Och dem som satt i tåget också, att veta att man sitter i ett tåg där föraren precis kört på en ung tjej. Nej, gud, tanken skrämmer mig.

Jag tycker verkligen det är synd att ingen ingrep. Jag vet att man kan befinna sig i chockstillsånd i en sådan situation, men ändå vafan, det här gäller liv och död! Jag vet iallafall att jag skulle försöka göra något.
Kände dig inte, men Vila i Frid! =(

en liten update

Sitter här och äter mina pannkakor. Mums vad gott!
Tänkte berätta lite om vrf jag inte skrivit så mycket om Ursula och farsan på sistonde. Det är helt enkelt för att ingen av dem har gjort något jättedumt. Visst, pappa är full varje dag, men det tycker inte jag att jag ska behöva skriva om hela tiden, för det är liksom ingen nyhet. Ursula klagar inte heller lika mycket som förut,.. kanske för att hon måste sköta om lillesyrran nu, men jag tror också att det är för att jag nu har börjat göra allt hon klagar på. Diskar, tvättar, lagar mat, städar .. she's out of things to say helt enkelt.

Yes yes, en liten update... nu ska jag kolla ifall de lagt upp det första avsnittet av nya säsongen av the Hills. Love that show!

p.s jag ändrade designen på bloggen, det vita vart så tråkigt!


Vrede!

Åh blir så arg! Idag så tvättade jag kläder med farsan. Han pratade på telefon medans och hjälpte inte till. Sedan gick han ut från tvättstugan och jag tänkte att han skulle ta en cigarett. Jag fortsätter med tvättandet och torkande och ingen pappa syns till. När jag vikt klart alla torkade kläder och lagt in dom i den blåa ikea påsen har han fortfarande inte kommit. Jag bestämmer mig för att dra hemmåt. Jag drar i portdörren och den är stängd. FAN tänker jag, portdörren är ju stängd för klockan är 21:00 och jag har inga portnycklar!!!! Jag väntar själv utanför i det kalla med de blåa kassarna. Jag ringer Ursula och frågar om pappa kan komma ner. "Han är inte hemma", säger hon.
MEN FITTA! ville jag skrika ut! Men istället sa jag: aha ok .. (och väntar på att hon ska säga att hon kan komma ner) .. men istället LÄGGER HON PÅ!
Visst, jag vet att hon har bebisen som hon inte kan lämna ensam, men SNÄLLA NÅN, HUR LÅNG TID TAR DET ATT GÅ NER FÖR EN TRAPPA OCH ÖPPNA EN PORTDÖRR? Hon brukar ju alltid lämna henne i vardagsrummet om hon ska gå på toa eller laga mat. Det är ju samma grej. Ursäkta, men så jävla irriterande!

Iaf, sedan kommer några gamlingar, ett par och de har nycklar till porten. YES tänker jag nu får jag komma in! När jag sedan tar tag i dörren för att hålla upp den brister gubben ut: "Nehe du, dig kan jag inte släppa in". Jag trodde att de skämta med mig. "Vah, men jag bor här!", säger jag. Då säger tanten: "Det vet ju inte vi! " Gud så sur jag blev på de, de vägra släppa in mig!! De går in till porten och lämnar mig utanför. De står några minuter och väntar på hissen, sedan ser jag att gubben kommer tillbaka till dörren och öppnar. "Ursäkta, men vi vill bara inte släppa in några obekanta i huset och vi kände inte igen dig" Arg som jag var svarar jag inte tillbaka!

Alltså herregud. De har gjort satt jag ogillar gamlingar. För det första så är jag ett barn? Vad ska jag göra? För det andra så bärde jag på tvättkassar? Vilken obekant människa går till ett främmande hus med tvättkassar? Seriöst!!!!
Blev skit arg på dem.

Iaf, sedan kommer jag hem. Och självklart kommer farsan hem stupfull. Han hade varit på en bar och druckit medans jag skötte tvätten.

Jag orkar inte mer,, vill flytta härifrån, VILL BORT!! ='(

Lokalfest + Resan + Plugg

Det blir inte så många inlägg här på bloggen märker jag. Detta är dels för att jag är lat och dels för att jag alltid har saker att göra - för lite tid helt enkelt. Men har lovat mig själv att det ska bli minst 3 inlägg per vecka. Det låter bra, inte för mycket och inte för lite.

Igår var jag ju på min gamle väns 18års fest. Först var jag och två andra vänner i stan och kollade på presenter. Shit vad så svårt det va! Men vi bestämde oss tillslut för en bh och ett matchande nagellack till, sånt kan tjejer aldrig tröttna på!
Vi visste inte vart lokalen låg så vi fick skjuts dit från busshållsplatsen (lokalen var typ mitt i ingenstans). När vi kom fram, vid 6-7 tiden var det inte många där (och vi som trodde att vi var sena eftersom vi blivit tillsagda att komma kl 5) men lite senare kom det fler och fler. Först mingla vi och snackade en massa, sedan åt vi, och sist så dansade vi. Det var jättekul och maten var SKITGOD! Stark, men skitgod! Sedan fick vi skjuts till tunnelbanestationen och jag kom hem vid 12. Superkul kväll =)

Idag har jag bara latat mig. Vaknade klockan kvart över 3!! Snacka om att sova bort dagen! Natten innan, då jag kommit hem från festen, var jag typ uppe till 3 då jag pratade med syrran i telefon och surfade på nätet, så det är väl anledningen.
Jag och syrran har snackat mycket om hur vi ska göra när vi reser. Vart vi ska bo, hur vi ska spendera pengarna, visum etc. Det har länge varit oklart om hur vi ska göra,,, helt enkelt för att allt är så dyrt. Men idag har vi sorted things out och vi har fått nånstans att bo, billigt men också väldigt bra, så förhoppningsvis går allt som planerat.

Jag har typ en vatten analys/lab rapport som ska vara inne imorgon, har jag börjat på den? Nej! =( ,,.. Vrf ge läxor under lov?!

Friday I'm in love

Nu har det nästan gått en vecka sedan det hände. Still on my mind though ... kan typ inte sluta tänka på det ...

Åh, pratade med syrran i typ nästan 3 timmar igår. Vi har värsta planerna inför vårt flyttande. Lägenheten kommer se så fin ut!! och vi ska ha allt i köket, brödrost, våffeljärn, grillplatta, toast grej, ALLT! :D Och då kommer jag äntligen kunna baka och använda ugnen mycket mer. Med vår gas spis blir allt skit. Om man ska baka bröd till exempel, blir de alldeles hårda och ser oklara ut?! Så we wont have to worry about that!... Våra tallrikar och bestick kommer vara super nice också, Och vårt vardagsrum, det kommer typ bli finast, med soffan, alla hyllor och ljus och allt.. Åh, det kommer bli så bra. Längtar sååå! Tyvärr så kommer det inte bli förrän efter studenten, =( så det är typ ett och ett halv år kvar. Men syrran kanske flyttar hit in the mean while, efter sommarn, men då är det BARA ifall hon får praktik plats här!
*så håll tummarna och be*

Så vad mer har hänt denna vecka? Jo inget annat än massa plugg. Då menas prov, långa skoldagar och en massa studiebesök. Min kropp är helt svag och jag är trött både fysiskt och psykist. Så att det är påsklov nästa vecka passar verkligen perfekt just nu. Många festade säkert och gick ut idag. Not me, stannade hemma, tog det lungt. Synd egentligen, för det var det bästa vädret idag! Så här varmt har det inte varit på läääänge och jag fick sommarkänsla. Alla var så snyggt klädda ute också och många hade brillor. Vi börjar närmar oss ljusa tider thank god!

Imorgon fyller en gammal vän till mig 18 år. Så jag och två andra tjejer ska hem till henne då det blir fest! Innan ska vi till stan givetvis shoppa någon fin present. Ska bli kul!

Nu är det diskning på g och sedan läggdags. Godnatt kära blogg! =) <3

Skulle de tro mig?

Har haft mycket, mycket, mycket, mycket plugg! Jag vet att jag tjatar, men jag måste, så att jag den dagen jag växt upp, kan förstå att tvåan är en helvetesperiod. Hade nationella prov idag i 5 timmar (gick sådär) och direkt efter det var det bara raka vägen till lablektionen som varade i ca 2 timmar. Trött är jag!

Det som hände i helgen var ett minne för livet. Det kommer aldrig att suddas ut. De senaste dagarna har jag tänkt mycket på det som hände. Det är nästan too good to be true... Helt seriöst, att någonting sånt kan hända på riktgt. En liten del av mig har alltid trott på det övernaturliga, men inte helt, fully, till 100%. Nu vet jag att det kan hända, för nu har jag upplevt det själv, med mina egna ögon. Jag har också de senaste dagarna tänkt på ifall jag bör berätta det här till mina vänner. Till de närmsta. Jag känner en sån otrolig vilja över att göra det, för det är så svårt att gå runt och bära på det without letting anyone know. Men då kommer det upp fler frågor i mitt huvud såsom: Hur skulle de reagera? Skulle de tro mig osv =/ ... Jag vet inte ...... En del av mig vill bara berätta för varenda människa om vad jag upplevt!! Det är på grund av att jag då kan hjälpa andra som har någon nära vän elr släkting som är avliden och önskar att få kontakt. Och en annan del av mig vill bara hålla tyst, för jag vet att ingen kommer tro mig och sånt pallar jag inte med. Just därför funderar jag på att berätta till mina närmsta vänner, för de känner mig mest och de vet att jag ej skulle ljuga. ...... vi får se .. kanske frågar syrran vad hon tycker =/ ...


Jaja, should go back to studying now.
p.s Min mobil är borta! tappade bort den i skolan idag. Låt oss be och böna att den ligger hos vaktis imorn, om jag inte hittar den mördar pappsen mig!

RSS 2.0