Ännu mer update!

Jag vet inte vad det är, men min lust för att blogga minskar för varje dag. Kanske beror det på flyttningen. Eller att det rent utsagt inte finns mycket att blogga om. Nu när vi inte bor med farsan, ursula och syskonen, händer det ju inte så mycket. Det som vi gjort de senaste dagarna är jobb och plugg (syrran jobbar och jag studerar). Pappa kommer till vår lägenhet på helgerna med lillsyrran och hälsar på, alltid lika trevligt! Han har blivit en sån snäll farsa nu efter allt som hände.

Det är askönt att bo med syrran förresten!! Ibland kan hon dock vara lite väl irriterande och tror att jag är ett litet barn som inte fattar någonting. Det vi bråkar om mest är väl hur vi tycker att saker och ting ska skötas i lägenheten, men det bästa med oss är att vi alltid i slutändan lyckas finna en lösning som vi båda två går med på. Förövrigt har det varit väldigt mycket BigBrother tittande för min och syrrans del. Ibland fattar jag inte varför jag tycker BigBrother är kul, men jag har ju alltid haft ett brinnande intresse för människor och det är kul att se hur människor med olika personligheter samspelar och interagerar.

Jag har varit väldigt duktig på att söka sommarjobb faktiskt. Nu gäller det bara att vänta. Jag är så oerhört jävla ledsen över att USA-resan inte blir av i sommar, men jag kom på allting för sent, hade jag kommit på det tidigare så vet jag att jag hade haft mer pengar. Men nu ska jag spara till USA 2012, be ready ;)!

På fredag har jag tenta igen. Känns som att man har tenta varje vecka nästan. Tiden går så sjukt fort. Speciellt den här delkursen, den har bara blåst förbi som vinden! Jag hoppas, ber och bönar att jag klarar av tentan. Denna tenta kommer nog vara enklare än den förra, men det är fortfarande lite oklart i vad för frågor som kommer ställas, det kan i princip vara vad som helst! Det vi lärt oss är så omfattande. Jag har på senaste tiden fått en sån enorm olust att plugga, jag fattar inte vad det är. Jag tror att det kan vara kärleken som distraherar mig. Det har varit väldigt längesen nu jag fick lite kroppskontakt med det motsatta könet och det börjar ge uttryck i hur jag känner, hur jag mår, hur stressad och irriterad jag är osv. Tänk de som måste ha sex varje dag, undra vad de skulle göra i min sits.

Jag har ett litet dilemma. Jag har lärt känna en tjej i min kurs som jag klickar med jättemycket. Hon är jättekul att vara med och ibland påminner hon lite om mig själv. Det är sjukt hur lik man kan vara en person man aldrig träffat förut. Efter skolan var vi i stan och kollade runt lite. Jag har aldrig varit med kompisar från plugget, utanför skolan, så detta var första gången and I really liked it. Men iallafall, hon berättade att hon gillar att dansa och när hon går ut så lämnar hon aldrig dansgolvet. Precis som mig!!! Hon verkar vara en riktig partypingla som utöver allt festande ändå har the brains. Precis som mig!!! Så när vi var i stan bestämde vi att vi skulle ut tillsammans under helgen. Men idag kom jag på ett en nära vän till mig fyller år på samma dag som vi hade tänkt gå ut. Jag vettefan vad jag ska göra men eftersom denna vännen själv kan vara värlift egoistisk så känner jag lite att jag åtminstonde kan köra på båda två, förhoppningsvis. Uppdaterar lite senare i veckan om hur det blir med det där, men jag kan säga redan nu att jag ser lungt mycket mer framemot utgången med min nyblivne vän än födelsedagsfesten.

Nu ska jag dra mig hemmåt. Har suttit i skolan och försökt inpränta en massa begrepp och det har väl gott sådär. Jaja, hejdå kära blogg!


Update!

Gud vad längesen det var jag skrev här nu. Jag har haft skitmycket att göra på sistonde, har inte haft tid. Det har varit mycket i samband med min och syrrans inflyttning, mycket i skolan, mycket vänner och sådant som tagit tid. Sist så skrev jag ju om det stora bråket som vi hade hemma, innan vi flyttade. Ja, det var inte trevligt alls, men nu när ja tänker efter så kanske det är bäst att det blev så. Själv vill jag inte ha kontakt med en kvinna med en sådan galen kvinna och i samband med vår flyttning så verkar det som att vi och ursula är lika med over. Hon har iaf gått med på att vi ska få träffa syskonen så det är ju bra. Min älskade syskon, fan vad jag älskar dem, sötaste i hela världen! :)

Jag fyllde ju år för några dagar sen. 19 år blev jag! Jag var inte så pepp över min födelsedag som jag var när jag fyllde 18. Denna gång tyckte jag att det räckte med middag med vänner, nothing big. Det var supertrevligt, vi skrattade och hade skitroligt! Vi åt på en mongolisk restaurang och vi blev proppmätta. Farsan gav mig ett kort med 500kr i. På kortet stod det "I Love You". Så himla otroligt otippat. Jag tror att han sedan händelsen har fått lite skuldkänslor över hur vi behandlades av ursula den kvällen. Aldrig att pappa skulle ge mg 500kr med ett kort som det står I love you på. Han vet att jag tidigare sagt att jag hellre skulle velat ha pengar av honom än kläder (sa det för jättelängesen, var ganska liten) och jag tror nog att han kommer ihåg det och gav mig pengar. Så det var väl gulligt av honom. :) Syrran har inte gett mig en present än men hon sa att jag skulle få en under veckan, spännande :)!

I måndags fick jag dåliga nyheter. Jag fick underkänt på tentan som jag gjorde sist. På något sätt så var jag ine förvånad. Jag menar jag gjorde tentan dagen efter att allt skit och bråk hände, jag var helt förkrossad, grät påvägen till skolan, och sedan skulle jag göra en tenta. Jag är ändå ganska stolt över mig själv att jag ändå bara var 3 poäng ifrån Godkänt. Det var den svåraste tentan jag någonsin gjort (mycket naturvetenskaplig, mycket kemi och biologi) och ändå, trots det som hände kvällen innan, lyckades få 3 poäng ifrån G. I'm very proud. På måndag ska jag göra omtenta.

Lägenheten är förresten skitnsygg! Ännu är det en hel del som fattas och som måste fixas och köpas och monteras upp, men när allting blir klart kommer det bli så himla fint här. Jag trivs så bra här. Ca 2-3 minuter till tågstationen och samma sak till centrum. Området verkar jättetrevligt och tryggt. Me like it very much so far!

Nu ska jag faktiskt iväg på ett informationsmöte för ett eventuellt arbete som jag kanske ska börja arbeta på. Berättar mer om det sen, måste duscha och äta nu!

See you later blog!

Kanske världens största bråk och INFLYTTNING! - Bad/Good News

Nu var det väldigt längesen jag skrev här. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Jag orkar verkligen inte gå in på detalj om vad som hänt men låt oss säga att det för två veckor sedan skedde ett stort bråk hemma som resulterade i sönderslagna, glas, tallrikar, telefoner, datorer och en svullen läpp. (allt på grund av ingen annan en den galna personen själv: Ursula). Polisen blev också inblandad.
Efter den natten har jag verkligen insett hur sjuk och galen denna kvinna är. Det gör ont i mig när jag tänker på mina syskon som har henne som mamma. Igår ringde polisen och de intervjuade mig angående händelsen.
Det är the bad news.

The good news is
: Jag och syrran fick äntligen en lägenhet!! Så nu kan vi verkligen have PEACE - äntligen!! Samtidigt som detta känns helt rätt så har jag ändå en bittersweet känsla över hela situationen och hur den slutade. Jag menar visst vi fick en lägenhet som vi länge länge längtat efter. Men att situationen med Ursula skulle sluta såhär, det är just det jag är ledsen över. Alltså, jag bryr mig inte ett skit om Ursula, men jag bryr mig om mina syskon! (Åh det är så irriterande att hon skaffa barn med farsan, nu är kommer hon liksom alltid att finnas i våra liv, vare sig vi vill eller inte, det går inte att radera bort människan!)

Men min fråga är hur jag någonsin kommer kunna få en bra relation till lillsyskonen när deras mamma hatar mig och troligtvis inte vill att jag och syrran ska träffa dem? Därför är mina känslor blandade. Jag och syrran är hursomhelst jättenöjda med lägenheten, det är faktiskt inget fel på den. Lite onöjda är vi över uteplatsen men det ska nog gå att fixa, och lägenheten är väldigt kall, men det kommer också fixas när elementen och allting är igång, annars är allting perfekt!
Just nu är lägenheten nästintill tom! Vi har köpt mat, tvål/schampoo/diskmedel, toalettpapper och sånna väsentliga saker, vi har även köpt en TV som underhåller oss under kvällarna, och under natten sover vi på maddrasser. Vi har ingen data hemma så jag skriver från datorerna i skolan. Åh jag och syster har verkligen planerat hur vi vill att lägenheten ska se ut, det kommer bli så otroligt fint! Imorgon är det lördag och då tänkte vi åka med farsan till IKEA.

Hejdå fina blogg!

RSS 2.0