Jag tänker inte hålla käften nå mer

Jag är en rätt tålmodig tjej. Det krävs ganska mycket för att jag ska bli så arg att jag skäller ut eller skriker på en person. I många situationer kan jag vara för snäll. Nu har jag dock fått leva med en person som ständigt är ute efter att irritera mig. Varför är det så viktigt för denna person att sänka mig? Jag måste medge att det tär på mig mer än vad man kan tro. Sitter här tårögd och skriver detta. Det är så sjukt hur en människa, utan att direkt prata med mig, kan göra mig så otroligt jävla arg. Vare sig det är att komma in på rummet och sjunga medans jag sover till att prata om mig fult när jag vistas i rummet. Jag har nått den punkten där jag snart kommer att explodera av vrede. För sån är jag, jag må ha tålamod i en lång lång period, men tillslut är gränsen nådd och då börjar saker och ting koka över, och när är saker och ting kokar över då kokar det över rejält kan jag lova. Jag är inte den personen som tycker om att bråka, tycker bara det är onödigt. Men vissa personer måste sättas på plats annars utnyttjar de bara din snällhet. Jag tänker inte hålla käften nå mer.

Bråk

Storbråk just nu mellan syrran och Ursula 2.

And they're back... *sad face*

Nu har syrran och Ursula 2 kommit tillbaka från deras resa. Tråkigt! Denna vecka har varit så otroligt jävla skön, det hade inte suttit dåligt med en vecka till. Har kunnat sova utan störande ljud, Har kunnat hålla i ordning i lägenheten utan att någon kommer och förstör. Har kunnat laga god mat, haft kompisar över m.m. Min födelsedag blev inte så märkvärdig men jag hade ju i princip redan firat den på klubben. Min kompis sov över och dagen efter kom två andra kompisar . Även sista dagen hade jag en annan kompis över. Jag tycker att det blev en otroligt lyckad vecka. Farsan hade gett mig pengar i present och det var väldigt otippat med tanke på vad han brukar ge, men väldigt uppskattat måste jag säga. Inatt är det jobb som gäller. Jobbade även igår också. Sen är jag ledig i några dagar :-) . So long!

Music + Friends <3

The only things that keep me going right now, music and friends <3

Irritation + Huset för mig själv

Idag har varit en sådan dag då jag blivit riktigt irriterad på Ursula 2. Så irriterad att jag nästan har velat explodera. Hon är så jävla manipulativ. Och den enda som går på hennes manipulation är syrran. Hon är verkligen falsk. Jag har svårt att irritera mig på människor men hon är nog den enda som lyckats. Och syrran blir arg på mig för att jag inte tycker om henne? Idag kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Det bara rann. Jag har förlorat min syster. Hon är med mig fysiskt men inte psykiskt. Vi pratar inte som förr och när vi väl pratar så slutar det bara upp med att vi bråkar. Jag försöker alltid att börja en konversation på ett lungt och trevligt sätt, ändå känns det som att man pratar med en vägg. Igår satt jag inne på nätet och letade lägenheter som aldrig förr i den stad som jag vill studera i. Det visade sig att det nog var lite svårare än vad jag trodde, det är så många faktorer som spelar in, vad hyran ska ligga på, hur nära man vill bo till universitet, hur fräscht man vill ha det, om man vill bo i korridor eller lägenhet. Ja ni förstår. Men jag vill verkligen flytta. Det är ungefär ett halvår dvs 6 månader kvar till första september och jag lär väl flytta nångång vid den perioden. Min förhoppning är att detta halvår går fort som attan. Jag tycker ändå det gått relativt fort ändå, det är bara två veckor kvar tills slutet av mars, och då har det redan gått 3 månader sen det var nyårsafton. Helt sjukt! Syrran och Ursula reser bort imorgon and I got the house for maself i en hel vecka ! Fy vad sköööönt det ska bli! Jag har verkligen sett framemot just denna vecka. Kommer ha lite vänner över och så tror jag också , man måste ju passa på. Lite läskigt kommer det dock bli på kvällarna/nätterna. i och med att jag tittar rätt mycket på brott program och Efterlyst så blir jag väldigt lättskrämd. Inte gör det saken bättre heller att vi bor på markplan. Men det ska hur som haver bli riktigt skönt och detta kommer verkligen lägligt. Bye bye lovely blog !

Festen!

Igår var dagen äntligen kommen. Jag blev klar runt 8 och skyndade mig till förfesten hos min kompis. Vi var där pratade, drack, åt godis och lyssnade på musik. Vid kvart i tio började vi klä på oss och rulla in mot söder. Jag blev verkligen nöjd med kvällen, även fast det var två av mina vänner som inte kunde komma och som meddela detta till mig samma kväll. En av de förstår jag för den personen var sjuk och är egentligen inte sådär jättetajt med mig, men den andra tjejens förklaring var att hon hade vaknat 7 på morgonen och jobbat hela dagen och inte kände sig så pepp på att gå ut. För mig är detta en usel ursäkt. För mig spelar det ingen roll hur trött du är, och hur opepp du är på att dansa, gäller det din vän så kommer du oavsett (såvitt du inte är sjuk). Drick kaffe, energidrink, vad som helst, och se fan till att närvara på din väns födelsedagsfest. Jag hade ju planerat det här i flera veckor. Hon hade inte behövt stanna hela kvällen heller, hon hade kunnat vara där en liten stund, hälsat, pratat lite, bara det hade betytt mycket. Så det gjorde mig väldigt besviken. Men å ena sidan hade jag mina andra otroligt underbara vänner som kom. En av dem som kom hade till och med hosta och feber, ändå så kom hon!! Dessutom stannade hon hela kvällen. Om inte det är guldvärt så vet jag inte vad det är! Jag hade riktigt kul och det var underbart att få släppa alla hämningar och dansa och ha kul med mina vänner. Jag trodde att det skulle bli mer folk än vad det var men det var ändå rätt smockat. Supersvettigt på dansgolvet kan jag lova och BRA musik! Även om det kändes som en vanlig utgång, var det ändå speciellt att ha alla mina närmsta med mig (föurtom hon som pluggar i england då) denna kväll. Vi dansade, skrattade, minglade, ja allt vad en utgång kan tänkas innebära! Jag kommer definitivt att komma ihåg detta!

Snart är det dags!!!

Snart om några timmar bara, firar jag min tidiga födelsedagsfest med en vän ! Fyfan nu är jag riktigt taggad. Har provat klänningen ett antal gånger och även provat med sminket. Allt ser skitsnyggt ut är verkligen super nöjd! Klänningen var lite för stor, men jag lyckas alltid fixa såna grejjer ;-) så den såg till och med bättre ut när jag fixat den! Har lyssnat på musik och dansat för mig själv, känner mig riktigt taggad nu! Har även lockat håret, och det tog ju sin tid, var ett tag sen jag gjorde det, men det blir superfint när jag vaknat och släppt ut lockarna. Vi kommer börja förfesta hos min kompis sedan när vi varit hos henne, drar vi vidare till klubben! Är supertaggad men lite nervös också, hoppas allt går som det ska, det är över 100 pers på listan! Håll tummarna för mig och min efterlängtade fest!! <3

RSS 2.0