Chockerande nyheter - Ett inlägg som jag föralltid kommer att minnas

Okej, jag vet inte vart jag ska börja. Jag är chockad, ledsen, förvirrad och glad samtidigt. 
För ca en timme sen ringde min moster och berättade en nyhet som jag sent kommer att glömma. Hon började fråga mig om jag pratat med syrran någonting på sistonde och jag sa tillbaka att givetvis hade jag gjort det och så berättade jag för henne om vad vi hade snackat om på sistonde. 
Jag märker på samtalet att det är något hon vill berätta och det säger hon tillslut också. Jag förbereder mig på att få höra något dåligt.
 
Hon börjar med att säga att jag inte får säga till syrran det hon nu ska berätta. Sedan förklarar hon att syrran och Ursula 2 har gjort slut. 
 
Hela min värld stannade. Jag slutade upp med allting jag gjorde, la ifrån mig all plugg och blev så jäkla chockad. Trodde aldrig denna dag skulle komma.
Jag kunde inte förstå vad jag just hade hört. VA?! Skrek jag ut till min moster!! Skämtar du?
 
När jag började tänka på allt som hänt den senaste tiden mellan dem två, började saker och ting falla på plats.  Såsom att syrran inte pratade så mycket om Ursula 2 längre, eller saker som att dem inte gjorde saker så mycket tillsammans längre och att Ursula 2 var borta i flera dagar, eller den gången som syrran och Ursula 2 valde att stanna hemme istället för att resa till en stad som de hade bokat biljetter till. Eller också den gången de kom hem från en resa och jag märkte att någonting mellan de inte stod rätt till. Det visade sig att det faktiskt var på den resan som Ursula 2 hade gjort slut. 
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Självklart är jag ju glad på något sätt att det hände ändå, för det är ju ingen hemlighet att jag inte gillade Ursula 2 pga hennes beteenden och jag märkte dessutom på syrran att hon inte var lycklig inombords heller. Samtidigt så tycker jag otroligt synd om syrran, en breakup är inte det lättaste och min syrra är en av de mest omtänksammaste vad gäller relationer. Hon älskade verkligen henne och hon förtjänade inte det här. Hon har lagt ner så mycket tid och pengar på denna tjej och vad får hon tillbaka? Bara en massa skit. De hade köpt en lägenhet tillsammans, och så gör hon slut en månad efter att de köpt en bil en tillsammans.
 
Jag hade kunnat acceptera Ursula 2 om jag såg en positiv förändring i henne, om hon slutade upp med kaxigheten och försökte komma överens med vår familj. Det är väl sånt man gör för den man kämpar för?
Hon hade dock blivit bättre än hur hon var i början när hon först kom hit, men fortfarande kunde jag se lite konstiga tendenser hos henne. 
 
Jag är också så ledsen över det faktum att syrran hållt undan det här för mig och typ låtsats att allting var bra, jag tror att hon kanske inte vill visa sig svag för mig? Jag vet inte. Hon är en väldigt stark person syrran min och det har jag alltid tyckt, oavsett om hon blir dumpad eller ej.
Men tycker verkligen skitsynd om henne och känner att efter det här vill jag ge henne allt i världen, då hon förtjänar det. 
 
Jag är så speechless. I ren chock.
 
Så typiskt att jag får sånna här nyheter dagen innan tenta också!!! Asså åh! Nu kommer jag inte kunna koncentrera mig på plugget!
Ska försöka bortse från detta ett tag nu och fokusera på plugget. 
Bye my lovely blog!

Shoppa loss!

Hey bloggen!
 
Det är vankas en hel del tentaplugg de närmaste dagarna. Alltså det är på riktigt något fel på mig! Jag var ledig hela onsdagen och torsdagen, och vad tror ni jag gör istället för att plugga? Jo titta på youtube videos och nätshoppa. Fattar inte vad det är med mig, jag väntar alltid till in i det sista istället för att börja med plugget tidigt. På torsdag nästa vecka gäller det iallafall. Det känns som att jag nog kommer klara det om ja pluggar ordentligt, jag känner mig säker på det mesta hittils, det gäller bara att nöta på som bara den! 
 
På tal om att nätshoppa förresten. Alltså jag gick verkligen loss igår, och det var längesen jag gjorde det. Alltså det är sjukt mycket jag behöver och denna gång kunde jag inte hålla mig. Det är väldigt sällan som jag faktiskt sätter sprätt på pengar såhär, men jag fick typ världens ryck och bara klickade hem massa saker. Dock viktiga saker som jag faktiskt känner att jag behöver, mycket har jag också gått och velat ha i evigheter utan att ha fått tillfälle att köpa det. Men nu när jag faktiskt har pengarna så känner jag typ, fan varför inte? Någon gång för man faktiskt unna sig.
Det jag köpte var bland annat en ny kräm som innehåller AHA-syror. Det är första gången jag testar detta så det ska bli intressant att se vad den gör för min hy. Jag hoppas verkligen att den ska hjälpa mig, har gjort mega research på detta. Dessa krämer brukar vara väldigt dyra, den jag köpte kostade 399kr, men de är också väldigt dryga och effektiva, speciellt för de som har problemhy som mig. Jag har kommit till en punkt där jag känner att jag vill satsa stenhårt på min hy nu, det räcker inte bara med att äta nyttigt och käka Efamol, jag behöver behandla min hy utvändigt också och de krämerna jag har just nu ger inte några bra långvariga effekter utan lindrar bara för stunden. Därför har jag utöver krämen också köpt en luftfuktare. Torr luft kan göra att eksemen förvärras och jag märker själv när jag åker till exempel till ett varmt exotiskt land där luftfuktigheten är hög att min hy förbättras. Jag tror att det kan hjälpa mig en hel del och har sett många reviews på youtube att det hjälper. Den gick på 340kr. 
 
Sedan köpte jag någonting som inte alls är relaterat till hyn. Men det är något jag behövt och velat ha länge. Jag köpte nämligen en ny skinnjacka! Min gamla är så himla trasig och sliten, alltså skinnet på jackan började typ flagna! Så illa var det. Helt sjukt. Men den har ändå hållt länge, har haft den i ca 4 år. Det är mycket ändå, speciellt med tanke på att jag använde den rätt ofta. Men nu så har jag köpt en ny, skitsnygg och trendig! Den kostade 699kr! I know men jag var tvungen, skinnjackor är inte billiga och denna kommer jag kunna ha länge. Min gamla kostade 499kr och det var inte ens bra kvalité. Ser verkligen framemot att ha på mig min nya, den är dösnygg!
 
Sen köpte jag lite andra grejer, bland annat nytt hår! Alltså det behövdes BIG TIME! Det ser hemskt ut det jag har nu, så torrt och trassligt. Det gick på runt 500kr och köptes på Ebay. Sen köpte jag ett nytt mobilskal också! Juste jag har ju en ny mobil nu!! Det blev en Samsung Galaxy S6 istället och det är en av de nyaste mobilerna på marknaden i dagsläget. Tele2 hade ett riktigt bra erbjudande för oss studenter så då kändes valet ännu mer självklart. Jag gick till affären och kollade på A5:an och den var inte alls så som jag förväntade mig att den skulle se ut. Så det blev till att köpa S6:an istället! Hoppas verkligen att den håller i åtminstone två år iallafall. Det kommer verkligen bli en omställning att gå från Iphone till Android, men men, det ska nog gå vägen.
Köpte också rosenrotstabletter, minns att jag tidigare åt det typ år 2008, har skrivit om det i bloggen också och det hjälpte mig en hel del med trötthet osv. Tror det kan vara bra nu när vintern snart är här och man kan komma att behöva lite mer energi. 
 
Kan tillägga också att jag fick bostadsbidraget beviljat! Hade ju sökt i början av september och fick beslut för några dagar sedan. Så himla nice! 900kr extra på kontot tackar man ju självklart inte nej till! Nu kommer jag verkligen kunna spara!
 
Anyways bloggen, dags att avvika! So long!
 
 

Besök under helgen!

Idag är det måndag och ny vecka på ingång. Jag har verkligen haft en fantastisk helg. Väldigt händelserik måste jag säga. Trots att jag vara fick typ 5 timmars sömn sammanlagt under helgen så klarade min kropp av att hålla igång.
Jag vaknade kl 7 i fredas, åkte till skolan för att förbereda inför ett seminarium, hade seminarium 9.30 och slutade vid 11 nångång. Skyndade mig hem och städade det sista innan jag skulle åka iväg och möta upp min vän på centralen. Åkte upp, hämtade henne och så gick vi och fikade. Ca 2 timmar efter det kom de andra. Åh det var så trevligt att ha de här. Ibland är det bara så skönt att umgås med människor man bara kan vara sig själv med till hundra procent och där alla i gänget förstår varandra. Vi åt middag på en restaurang och firade att två av de fyllde år. Senare åkte vi hem till mig igen, förfestade och gick ut och drack på en uteservering. Kvällen avslutades självklart med en utgång! Vi kom hem runt halv tre (då alla klubbar stänger 2 här) och var uppe till ca 4.30 och snackade och drack té. Supermys! Vaknade sedan kl 10 för att äta frukost och bege oss ut. Jag fick visa upp min studentstad och de alla gillade verkligen staden. Jag måste själv erkänna att staden iallafall till utseendet är väldigt vacker. Man får lite utomlands-känsla vid vissa platser. Senare på eftermiddagen fick två av de träffa min vän här. Vi gick och åt pizza och bara umgicks. 
Framemot kvällen på lördagen blev jag riktigt riktigt trött och jag somnade som ett barn när de väl åkte hem och det var dags för mig att sova. Det var mycket som hände i helgen men orkar inte gå in på detaljer. Vi hade i iallafall jättekul! Ibland behöver man en rejäl dos av nära vänner, och det har verkligen varit välbehövligt kan jag lova. 
 
Anyways, snart går vi in i kursens allra första tentaperiod och jag måste verkligen sätta igång med att plugga. Det är så typiskt mig att skjuta upp på det. Wish me luck!

På jakt efter en ny mobil!

Vet inte om jag nämnt det tidigare i bloggen men min mobil är typ helt kaos just nu. Skärmen är sprucken, batteritiden är sämst och ibland stänger den av, av sig själv, trots att jag laddat den i flera timmar. De brukar säga att Iphones blir sämre efter 2 år, och det stämmer verkligen. Nä, jag vill ha en ny lur och det är något jag ha velat länge, så detta är ingenting spontant som jag kom på nu. I november har jag haft min nuvarande telefon i 3 år, så det är dags att byta känner jag. 
 
Har suttit bokstavligen hela dagen och jämfört mobiler. Har kollat priser, kamerafunktioner, snabbhet, minneskapacitet etc. Jag trodde aldrig att jag var en sån som kunde byta från Iphone till Android men det nu verkar det faktiskt inte vara en omöjlighet. Det finns riktigt bra Android telefoner, många som är bättre än Iphones, trots att Iphones i många fall är dyrare. Just nu har jag fastnat lite för Samsung Galaxy A5. Den är snygg och stilren, kameran har sjukt bra kvalité, tror det var 13 megapixal och 5 megapixel på framkameran (perfekt för mig som älskar att ta bilder) och kollar man runt på vissa recensioner så ska batteritiden hålla väldigt länge. Sen är den inte jättedyr heller. Allt sånt som jag efterfrågar i en mobil helt enkelt! Men jag har inte bestämt mig helt än, ska kolla runt lite till. Vi får se vad det blir. 
 
Nu blir det att äta, sedan åka iväg och handla och sedan städa och diska. Luxurious life eller vadå? Heheh. 
Nejmen på fredag kommer mina vänner hit på besök från Sthlm och de ska sova över, så det är nog dags att städa undan lite och inhandla lite mat. 
 
So long lovely blog!

Ny intressant kurs!

Plugget har kickat igång och det har inte varit en mjukstart om man säger så. Seminarium imorgon, så måste verkligen plugga. Vi är en väldigt stor klass, under veckans föreläsningar har vi suttit i skolans aula båda gångerna. Sån skillnad från hur det var på C-kursen. Men det är kul, the more the merrier som man brukar säga på engelska! Är också väldigt nöjd med kursen jag har valt, det är riktigt intressant faktiskt och jag tror att den kommer att vara till stor nytta när det kommer till arbetslivet efter examen. 
 
Imorse hann jag även tvätta, så nu har jag rena och fina kläder! Det behövdes verkligen, så skönt att det är gjort. 
 
Ville bara uppdatera lite, ska käka lunch nu och sen börja med plugget! 
 

RSS 2.0