Tiden flyger förbi!

Hallå bloggen!
 
Haha läste precis mitt förra inlägg om den där killen som jag fastnat för på youtube. Alltså är fortfarande besatt. Haha. Kollar snapchat flera gånger om dagen. Och blir sjukt glad när det dyker upp en ny video på youtube från de. Helt sjukt haha. 
 
Men men, on a more serious note. Mitt liv är SÅ stressigt just nu! Håller på att dö! Pluggar till sista tentan, söker jobb, försöker bli av med möbler och diverse saker i lägenheten, måste flyttstäda, adressändra, shoppa inför examensfesten m.m.
Därav kommer det inte bli mycket blogginlägg nu. Troligtvis kommer jag att blogga igen när jag är tillbaka i Sthlm for good. 
Det är helt sjukt så fort tiden har gått! Det jag kommer sakna allra mest är att ha privat space, alltså sitt eget. När jag åker tillbaka till Sthlm så kommer jag behöva dela allt med syrran vilket känns lite sisådär, speciellt nu när man haft egen lägenhet i snart 3 år. Men jag måste tillbaka. Sthlm är min stad, det är där jag bör leva och bo! Jag mår mycket bättre där än här, både fysiskt och psykiskt. Varje gång jag tröttnar på Sthlm ska jag titta tillbaka på dessa inlägg och minnas hur psykiskt påfrestande det ändå har varit här, med plugget, ensamheten, staden osv. Nu när jag flyttar tillbaka kommer det ju också bara vara jag och syrran som kommer bo tillsammans, så behöver inte längre se eller höra Ursula 2. Så himla skönt!
 
Min förhoppning är att jag får jobb så fort som möjligt när jag kommer tillbaka. Vill spara och köpa lägenhet! Får se hur det går med det :-) 

Ångest + att fastna för vissa människor

Halloj bloggen!
 
Nu var det över en månad sen jag skrev här. Inte så mycket som hänt, har bara haft en hel del plugg och vart upptagen med diversa andra saker som att fixa med flytten, jobbansökningar och examensfix. På tal om jobb så fick jag det inte, men det var rätt väntat. Jag kände minuten efter att jag hade varit där att jag inte skulle få det. Det var min första arbetsintervju för en kvalificerad tjänst och nervositeten tog tyvärr över trots att jag hade förberett mig. Hade jag varit rekryterare hade jag nog inte heller valt att ta mig själv vidare i rekryteringsprocessen, det gick åt helvete helt enkelt. 
Att söka jobb kan verkligen vara så tröttsamt. Men jag försöker att hålla huvudet högt och inte tappa hoppet. 
 
På senare tid har jag haft jättemycket ångest inför framtiden. Att studera är världens trygghet. Man vet vad som komma skall, framtiden är stabil, man vet att lånet kommer att komma in på kontot oavsett om man fått ett U på en tenta. Man får en andra chans om man gör fel, och gör man sämre ifrån sig är det ingen annan än en själv som påverkas. Att börja jobba på riktigt känns läskigt, känns som ett meda stort ansvar man helt plötsligt ska ha som man tidigare aldrig haft.
Något som jag också är rädd för är att arbeta med något jag inte trivs med. Ibland tvekar jag till och med på mitt programval och undrar om jag verkligen valt rätt. Jag befinner mig i en period just nu där jag känner mig väldigt vilsen vilket har gjort att jag tappat mycket av min motivation. Jag hoppas verkligen att saker kommer gå bra efter examen, för just nu känns allting bara så jävla ångestladdat. 
 
På tal om något helt annat så måste jag bara berätta att jag blivit helt besatt av en kille som jag hittade på youtube. Det är något med honom som är så fängslande på något sätt. Jag gillar hans personlighet, hans sätt att vara och hans humor, sen tycker jag att han har en intressant bakgrund. Och han har ett jättefint leende! Det roliga är att han inte är en sådan kille som jag egentligen skulle falla pladask för utseendemässigt, han är absolut inte ful, men hans personlighet gör honom as sexig. Haha. Jag har märkt att en killes personlighet för mig kan göra väldigt mycket. Dessvärre har han en flickvän men men, doesn't hurt to look ju lol. Jag beundrar också sättet som han behandlar hans flickvän, jättefin är han mot henne och kärleken är så genuin och äkta. Sånt ser man inte ofta nuförtiden, Jag har kollat på deras youtube-videos om och om igen i flera dagar nu, jag vet, I'm crazy. Men man tröttnar inte, tro mig. Jag har till och med skaffat Snapchat på grund av honom! Har varit strictly against snapchat hur länge som helst, jag har till och med vänner som bett mig skaffa det men jag har sagt att jag inte orkar ha det eftersom jag inte pallar att ha flera sociala medier att hålla koll på. Men han uppdaterar hans snapchat riktigt ofta, så jag var tvungen. Det är så sjukt hur man bara kan fastna för vissa människor sådär. 
 
Nä, nu ska jag försöka få mig lite sömn. Godnatt fina blogg!
 
 

RSS 2.0