Irriterad

Är så jävla arg på syrran! Vi hade bestämt i en jävla månad att hon skulle komma denna helg. Varje dag påminde jag henne om att hon skulle in på nätet och boka biljett hit, eftersom jag vet hur glömsk hon kan vara. Och hela tiden så sa hon, "jag gör det imorn, jag gör det imorn". 
Och nu när jag pratar med henne så säger hon att hon inte kan komma. Anledningen till att jag behöver ha henne här är för att vi bestämde att hon skulle hjälpa mig med inredningen och för att jag behöver mina hårprodukter som hon har. Jag vill också helst att hon kommer innan jag börjar bjuda hit folk.
Nu verkar det dock som att jag får fixa allt själv. Jag har ju iofs gjort majoriteten av allt jag har här hemma själv ändå, satt det borde ju gå att ordna. Men jag hatar när hon förstör planeringen. Hon säger det liksom två dagar innan hon ska komma. Hade hon sagt det kanske en eller två veckor innan så hade jag kunnat bjuda hit någon annan. Hatar när planer förstörs!
Nej hon är inte välkommen hit på ett långt tag, det får bli hennes straff.
 
För att tala om något helt annat så fick jag Godkänt på tentan. Hade hoppats på mer men får nöja mig med det. Hade ju inte pluggat ordentligt heller och var fruktansvärt nervös. Men jag klarade det iallafall, hade det blivit omtenta hade jag typ tagit livet av mig. 
 
Det är halloween och på fredag ska vi på spökvandring kl 23:00. Ska bli riktigt kul! Och jag som är så lättskrämd :P Tills dess har jag en massa plugg att ta itu med!

Tentan är över - frihet!

Hej bloggen!
 
Idag har det varit en chilldag för min del, har i princip legat i sängen hela dagen och varit på dagen. Kände att jag förtjänade en latdag efter veckans oändliga pluggande. Tentan igår gick väl hyffsat, jag var ubernervös innan men sen när jag fick se frågorna så kände jag mig mer säker. Dock är jag ganska så säker på att det inte blir mer än ett G. 
 
Om en vecka kommer pappsi hit och ska fixa och trixa. Ser framemot det! Vill bara att allt i lägenheten ska bli klart! Då kan jag känna mig lugn och börja bjuda kompisar hit från sthlm. 
 
Nu ska jag äta och kolla på en film som syrran gett mig order att se. 
 
So long lovely blog!
 
 

Snabbvisit till Sthlm + tentaplugg

Halloj bloggen!
 
Igår kom jag hem från en snabbvisit i Sthlm. Det var minst sagt en minnesvärd helg. Vår kusin hade kommit till Sverige och hon besökta oss. Det var otroligt kul att se henne då man inte sett henne på flera år. Och att se henne i Sverige kändes ännu mer overkligt. Hon tog även med sig sin pojkvän och det var kul att få träffa honom också. Jag kommer nog inte gå in på detalj om vad vi gjorde, men det var minst sagt en intressant helg. Relationen mellan henne och hennes pojkvän fick oss att tänka efter och reflektera mycket kring hur hon har det. Vi firade även min moster och hennes dotters födelsedag vilket gjorde att allting blev som en enda stor fest. Det blev en helg fylld av mat, festligheter och skratt. Vi pratade väldigt mycket om det som varit men även om det som komma skall. Det är mycket planering inför nästa sommar, då händer en rolig grej som jag senare kommer ta upp i bloggen. 
 
På tal om något helt annat så är det plugg som gäller hela veckan. På fredag har vi tenta och jag känner mig så nervös! Både idag och går satt vi dock och diskuterade lite och pluggade tillsammans, men shit, det är så mycket. I princip vad som helst kan komma på provet av alla de miljoner texter vi läst. Jag är ubernervös. Jag tror att jag nog kan klara ett G, men man vill ju ändå ha ett VG, det känns inte helt omöjligt ändå. Men vi får väl se. 
 
Nu ska jag göra i ordning lite mat. Målet är att vara i säng vid 12 idag, annars brukar jag lägga mig vid 1-2. Hoppas jag klara det! 
 
So long lovely blog!

RSS 2.0