Gör er beredda på mega-läsning framöver!

Förlåt bloggen! Har inte uppdaterat på as länge nu. Men det finns en anledning till detta. En god sådan. Jag kommer berätta mer om detta när jag har tid. Gör er beredda på en MASSA text! Ska försöka skriva imorgon efter skolan!

Produktiv och effektiv dag

Sitter i skolan just nu. Har varit här sedan kl 11. Jag älskar att sitta i skolan, det är så himla skönt. Har ju nämnt tidigare i min blogg att jag verkligen älskar min skola. Dessutom är det skönt att vara borta från hemmet lite.

Idag har varit en väldigt effektiv dag måste jag säga. Men åh så irriterad jag blir på mina seminarievänner ibland. Idag satt jag och skulle börja jobba på ett arbete med en av mina seminarievänner (de två andra var sjuka och ganska nämnvärt att säga att jag faktiskt tycker om de två andra, när jag fick reda på att de var sjuka och jag skulle skriva abretet med denna tjej tänkte jag: åh nej!!, klickar minst med denna tjej). Iallafall, hon lät mig bokstavligt talat göra allt själv!!:@ Först gick hon iväg och snacka med en kompis hur länge som helst, jag hann göra klart halva uppgiften när hon kom tillbaka. Sedan när hon kom tillbaka så hjälpte hon inte till mycket alls, hon bara läste lite, höll med om allt jag sa och lät mig få "do the work". Och emellanåt satt hon med sin mobil och smsade. Ingen förstår hur irriterad jag var på denna tjej. Jag var jättenära på att säga till henne. Jag hade hellre gjort arbetet själv än med henne. Idag har jag verkligen sett hennes true colors. Kan inte förstå att hon är 87:a. 22 år men så omogen så det inte är sant.  Tack gode gud att jag ska byta till en annan kurs nu snart om två veckor. En kurs som jag tror jag kommer finna riktigt intressant.

Förutom plugg har jag fixat med CSN. Man måste ju ha studiemedel under terminen annars funkar det inte. Sen har jag försökt fixa med barnpensionen också men jag väntar på ett utdrag från Skatteverket innan jag kan skriva på och skicka in blanketten. Jag har även ansökt om arbetsintyg från bemanningsföretaget jag arbetade på i somras. Vet inte varför men tycker alltid det är så jobbigt att fråga om det. Tycker det borde vara en självklarhet att man får, utan att man ska behöva be om ett. Sen har jag även skrivit ett personligt brev och sökt 2 jobb. Det är kontors/administrations arbete. Jag är inne på min "jag vill ha jobb" period igen. Mina kompisar har fått jobb och det är nog dem som inspirerat mig. En av de har fått jobb på T.G.I Fridays och hon trivs jättrebra och säger att det är sjukt kul. Gud vad avis jag är!! Jag vill också ansöka till Fridays! Ska nog göra det. Kanske till sommaren. Det finns ingen chans att jag är arbetslös under sommar. Nope, under sommar ska jag bannemig arbeta.

En annan ganska bra och anmärkningsvärd grej är att mitt eksem har blivit lite bättre. Hallelulja! Det kliar fortfarande och är allmänt irriterat, men inte till lika stor grad som förra veckan. Förra veckan var helvete! Jag vet inte var det är som har dämpat irritationen men jag tror att det är en blandning av krämen Elocon, mycket té och vattendrickande, nyttig mat, morötter, frukter, TCM och jättenattljusolja. Som ni ser har jag använt mycket så det är lite svårt att bedömma vad det är som hjälpt. Men nu vet jag att jag ska köra på detta när jag får nästa outbreak.

Nu är det nog dags att bege mig hem faktiskt. Så skönt det var att få skriva ut!

So long my lovely blog!

Min nyårsafton!!

Herre min GUD vad jag hade kul på nyårsafton!! Ska jag vara ärlig så trodde jag inte att det skulle vara värsta kul, nyårsafton kan ju vara så otroligt överskattat. Dessutom var det två vänner som inte kunde komma i sista sekund, så redan där vart mitt nyårshumör on the downlow. Jag var även lite sjuk, men övertygad mig själv att inte sitta hemma i år.
Allting började väldigt lungt och mysigt, allt röj kom senare in på kvällen. Det första jag gjorde var att åka och möta en kompis för att vi sedan skulle dra tillsammans till restaurangen Vapiano. Jag väntade och väntade men ingen kompis syntes till. Det visar sig att hon missförstod vart vi skulle ses, hon befann sig redan på restaurangen, så jag stack till restaurangen direkt och mötte henne där. Vi satt på restaurangen ganska länge och åt och pratade ut medans vi väntade på de andra som skulle komma till restaurangen senare. Tillslut så kom de, (två av de som skulle komma kom inte heller, men det gjorde oss inget, våran vänskap med dem två personerna har ändå talat). Vi vart ett gäng på 7 pers ungefär som satt vid ett högt bord på Vapiano. Jag och min vän delade på en drink, de andra köpte också drinkar. Det var så himla trevligt att sitta med dem, med personer man faktiskt tycker om (och även en person som vi aldrig träffat förut men ändå så var det skitkul att lära känna honom). Min väninna sa att denna kille (som vi inte tidigare kände) försökte impa på mig, och det var faktiskt något jag själv märkte. Jag blev så himla generad och "flattered", denna kille var drop dead gorgeous. Tänk er lång kille, med kort mörkt hår och gröna ögon. Yes thats right, GRÖNA ÖGON! Fylliga läppar hade han också :). Kunde inte prata ordentligt med honom, blev helt distracted by his sexyness. Han var också en skitsmart och skitsnäll kille. Han kunde prata japanska flytande, så coolt! Han sa att han älskar kultur, att upptäcka nya kulturer och att resa. Hur perfekt får man vara liksom?

Aja iallafall, när klockan slog halv tolv började vi göra oss i ordning för att gå. De andra ville stanna medans vi (jag och min vän) ville gå till slussen och kolla fyrverkirier. Vi sa då hejdå till dem, bytte nummer och sa att vi kanske kunde mötas senare. Jag och min vän ville hinna till Slussen innan tolvslaget. Först gick vi på toa, betalade och klädde på oss. Efter det var klockan redan kvart i tolv. Vi lämnade restaurnagen och sprang till Slussen, och trots att det fanns sjukt mycket folk ute och att det snöade som bara den (det rann från min näsa och mitt smink blev förstört, tack snön tack!!), hann vi komma dit (helt covered with snow) 3 minuter innan tolv! När klockan slog tolv jublade vi och kramades länge! Sedan pratade vi om året som varit, vad vi gjort osv. Jag förvånades verkligen av att se alla tjejer som gick omkring utan byxor eller strumbyxor i kylan, det var världigt disturbing. Iallafall, när vi hade varit i Slussen i ungefär en halvtimme, tog vi en promenad till T-centralen. Min vän skulle jobba dagen därpå så hon kunde inte fortsätta med mig. Jag mötte då upp min kusin och hennes kompisar i T-centralen, precis som det var planerat, och vi drog till en klubb. Vi dansade nonstop och lämnade aldrig dansgolvet. En av min kusins kompisar var en kille från spanien. Han var otroligt trevlig och en av få killar som jag verkligen kunde ha kul med och snacka med, utan några som helst problem.  Han var rolig, mogen, öppen och social. Det var skönt att ha med honom, man kände sig lite mer trygg. Speciellt på klubben då han räddade oss från alla sliskiga killar. Iallafall, efter klubben fortsatte vi (förutom min kusin, hon åkte hem med hennes syster som vi mötte upp, hon var för full för att fortsätta festa) till en hemmafest. På hemmafesten bjöds det på dricka och mat, och jag kände mig taskig att bara ta deras grejjer sådär, jag menar det kostar ju, så jag tog varken mat eller dricka trots att de erbjöd. Dessutom lovade jag mig själv att inte dricka. Hungrig var jag inte heller. Hemmafesten var tyvärr ganska tråkig, det fanns snygga killar och bra musik men allting var så dött, några spelade tv-spel och det verkade som att festen var slut. Så jag och några andra tjejer bestämde oss för att dra hem, även min kusins kompis från spanien. Vi alla bodde i närheten av festen så det var jätteskönt att komma hem fort. Killen från spanien var jättesnäll, han sa att han ville följa med mig ända hem så att jag kom hem säkert. Jag sa att det var lungt men han insisterade. Så han följde mig hem ända till min portdörr och våra konversationer bara flöt på, inga konstigheter alls.

Det var verkligen en rolig nyårsafton, precis så ville jag ha den också. Käk på mysig och fin restaurang, fyrverkirier på slussen, ut och dansa, snygga killar, och så hann man även med en hemmafest. Så himla lyckat!! Det var väldigt mycket killar som flörtade den kvällen också, kan nämna lite snabbt att det var en kille som flörtade med mig vid spärrarna när jag väntade på min vän, även kocken på restaurangen där vi åt flörtade med mig, sedan berättade om the guy with the green eyes (unfortunately kommer jag ej ihåg hans namn, så typiskt mig, kan komma ihåg allt förutom namnet) och även killen från spanien som kanske inte flörtade men var trevlig mot mig hela kvällen. What a night!

Jag hoppas verkligen att 2011 blir ett bra år. Jag har det lite på känn att det nog kommer bli det. Mycket positivt kommer att hända. Nu är det ett nytt år med nya äventyr som gäller. Så hejdå år 2010 and welcome year 2011!!!:D

p.s har nog skrivit dåligt som fan nu, men är för trött för att rätta.

RSS 2.0