Beyoncé!

Hej bloggen!
 
Idag är det Valborg och jag är hemma och tar det lugnt. Inga planer alls, vilket känns skönt. Fick frågan om att gå på en spelning ikväll, men känner att min kropp behöver vila. Jag har haft en väldigt stressig och intensiv period de senaste veckorna, har till och med fått magproblem och hudbesvär på grund av stressen. Har lovat mig själv att bli bättre på att ta hand om mig själv och sätta mig själv i första rummet, så därför stannar jag hemma. 
 
Det som är skönt är att det börjar lugna ner sig lite nu i plugget, det är inte många betygsgrundande moment kvar. Hittills har jag fått VG på allt förutom första tentan där jag också var väldigt nära VG.
Är riktigt nöjd med min insats ändå. Det har varit allt annat än lätt att lära sig ett helt nytt område. Ska bli intressant att se vad det blir för slutbetyg. Det viktigaste är dock att jag klarar allting och blir godkänd. 
Klassen är numera mer grupperad skulle jag säga, folk har en viss "klick" som de hänger med. Alla är dock fortfarande väldigt trevliga och jag känner fortfarande att utbildningen känns rätt, iallafall mer rätt än det jag läste innan.
Den där killen jag snacka om förut förresten, tror jag fortfarande eventuellt kan vara lite intresserad.
Ni vet när man bara får den känslan. Sen kan jag ju ha helt fel och min känsla kanske inte stämmer. Men det är iallafall min känsla. Det är en del blickar, en del komplimanger, och mycket att man vill visa upp att man är en bra kille. En gång sa han, från ingenstans, att han tyckte jag hade en välidgt bra hållning när jag sitter. Sedan kommenterade han på en redovisning jag höll att jag hade en typ behaglig röst att lyssna på. Sedan har han sagt att han är bra på att laga mat och att han har arbetat på ett boende för ensamkommande. Detta är info som jag ej har frågat honom om.
Han verkar snäll men ibland känns han lite omogen/pojkig. Fick också reda på att han bor hemma och att han gjort det väldigt länge, vilket är lite avtändande, framförallt i vuxenålder. Så mitt intresse för honom har svalnat lite faktiskt. 
 
Men men. Snart är det sommarlov! Den 8:e juni är sista dagen för terminen sedan vankas det sommarledigt! Det är efterlängtat kan jag lova! Åh vad jag ska njuta av att vara ledig! Umgås med vänner och familj och bara vara.
Jag ska även försöka söka lite sommarjobb, men om jag inte får något så har jag som tur är sparade pengar som jag kan leva på. 
 
En positiv nyhet är att Ursulas cancertumörer verkar ha minskat. Vi får hoppas att det fortsätter så och att hon blir frisk från cancern. Det har varit jättejobbigt att tänka på hur småsyskonen har det, dels med en sjuk mamma men också en pappa som kan dricka hur mycket som helst. Att även tänka på vad som skulle hända om Ursula dog ger mig grov ångest. Vi får verkligen hoppas att hon tillfrisknar. 
 
En annan mycket rolig och positiv nyhet, som jag nämnt tidigare i bloggen, är att Beyoncé går på världsturné och kör sin första show i Sverige!! Tror det är första gången hon börjar turnén i Sverige faktiskt. Och nu är det mindre än två veckor kvar (tiden går så fort!) och jag är så extremt excited! Har liksom pumpat Beyoncé-musik hela denna veckan! Det kommer bli så kul!! Alla vet att, när Beyoncé uppträder, så blir det en grym show! Jag har redan beställt en Beyoncé-tisha och hela min outfit är klappad och klar :D Eftersom hon kör två konserter i år, två efter varandra, har jag funderat på att eventuellt gå på den andra också. Men det är bara om jag verkligen känner att jag vill se henne igen, så det blir förmodligen väldigt spontant och något jag kommer att bestämma mig för efter att jag varit på den första konserten. Hennes nya album är jag ju inte sådär jätteförtjust i om jag ska vara ärlig och man är ju dessutom student numera och det kostar att gå på Beyoncé-konserter, så beöver ju hålla hårt i mina pengar och tänka noga hur jag spenderar dem. Men men, det är Beyoncé och det får man ju ej missa! Det ska i vart fall bli väldigt kul att få gå på den första konserten och denna gången blir vi ett stort gäng som går tillsammans. Får uppdatera bloggen om hur det var! 
 
Nu ska jag äta och sedan försöka uppdatera mitt CV. 
 
Hejdå bloggen!

RSS 2.0