Mors dag

Var som sagt i stan med vännerna. HERREGUD VAD VARMT DET VAR! Det har inte varit såhär varmt på länge! Min isglass bara smällte och smällte. Vi åt på sandy's också, jag rekommenderar verkligen deras mackor!! Mums ;)
Jag var duktig och höll mig från att shoppa något, även fast jag såg en hel del najsa grejjer. Dock köpte jag compede plåster, men det har jag behövt länge nu.

Pappa kom hem med en bukett blommor till Ursula idag för att det är mors dag. Han gjorde aldrig något sånt fin till mamma. Men han gör det till Ursula?! Herregud.....det går inte ens att jämföra Ursula med mamma. Det är skamligt!

Jaja, imorn är det back till school again, *suck* ... fast ska inte klaga, allt är ju pretty much över nu, så jag får väl räkna med chill lektioner framöver. =)
Jag börjar bli hungrig och Ursula har precis börjat med maten. Observera att klockan nu är 22:37.

Nu drar jag bloggen min. Bye!

I love you mom. You are THE BEST mom one can ever have. Love you and miss you <333

Städning

Pappa och Ursula gick på någon fest. So I had the house for myself, aaas skönt. Och hann med rätt mkt medan de var borta. Tvätta, städa, diska, handla mat, laga mat och tvätta håret (inpackning + föna). Allt det hann jag med, stolt! Mitt rum är skinande rent likaså diskbänken. Kläderna doftar gott och håret mår bra, kan det bli bättre?
 Nu när jag har tid och inte har skola att tänka på så kan jag lägga mer tid på att hålla saker och ting rent och städat. Så jag ska definitivt ta vara på det lite bättre nu.


Ska nog ta och lägga mig nu, är ganska trött. Imorn (idag) blir det stan med nåra tjejkompisar. Låt oss nu hålla tummarna att jag håller mig från att shoppa något.

Natti natti


Festen

You know what? Turns out the party was great! Och visst vi kom sent men det var många andra som gjorde det också som tur var. Dessutom hade inte artisten kommit ut än, han kom ut vid 2, så det kanske var bra att vi kom dit lite sent.
Det fanns jättemånga snygga killar där!!! Sedan fanns det många inte så snygga killar där och de var typ 30+ ... och självklart är det alltid de som måste komma upp till en och fråga vad man heter och hur man mår. *suck*
Sedan började pappa självklart berätta till folk han precis lärt känna om saker som man egentligen inte borde berätta till "främlingar". Asså fattar han inte att it makes him look bad? Jag skäms verkligen så mkt för min pappa.


Iaf så dansade vi hela kvällen och hade a really good time.Ganska kul och kolla hur folk dansar ibland, hihi hade mig ett gott skratt! Jag träffade på många som jag kände faktiskt, hälsade på dem och pratade. Många sade att jag var pretty och såg fin ut i håret. Tack! Jag gillar komplimanger (=
Vid 4 gick vi därifrån och kom hem vid 5, gick och la mig halv 6. Vaknade kl 3. Åt mat, var på datan och nu sitter jag här. Är fortfarande ganska trött, kanske ska gå till sängen igen.

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Kanske pyssla om mig själv, hårinpackning, nagellack osv. Får se.

I'm out!

F*tta

Jag bestämde mig för att gå på festen. Men jag är så jävla irriterad. Tåget som vi skulle ta gick 00.22. SEG som min fader är, hann vi inte med den!! Och jag tjatade och gnällde på honom som fan för att han skulle skynda, gjorde han det?! Nej!Nästa tåg går 00.47 och då är vi framme vid halv två. DÅ ÄR VÄL ALLT DET ROLIGA SLUT?! Jag har inget emot att komma sent. Men nu är klockan fan halv ett, seriöst.  
Fan ta honom, jag är inte på festhumör längre. :@ Tror inte ens att festen är rolig.


Summertime

Bloggade ingenting igår. Plugget dödade mig, som vanligt! Men nu, nu äntligen kan jag pusta ut :D . Jag känner världens lättnad. Allt är över. Fick VG på historia provet btw. Det visste jag att jag skulle få. Så besviken på mig själv, jag vet att jag hade kunnat göra mkt bättre ifrån mig =/ aja.

Idag var en riktig najs dag. Solen sken som bara den, det var så varmt! Tror att sommaren är här. Fast vågar inte riktigt säga det till fullo, men vet ju aldrig med sverigeväder. Det bjöds på päronsaft och äppelpaj idag i skolan, supergott!

Jag hann shoppa lite också. Det här är inte bra. Nu MÅSTE jag sluta! Jag kan liksom inte hejda mig när jag kommer in i en affär som har fina saker till bra pris. Men det blev inga kläder idag. Det blev trå par skor, svarta klackar (bekväma är de här också thank god), jättefina svarta ballerina skor och bruna "string" tofflor som jag kallar dem. De kommer jag att behöva under resan. Sedan lite örhängen och smycken, hårband, och nagellack. Köpte också en deodrant som luktar gudomligt! Har alltid varit lite kritisk till deodranter. Blir blöt under armarna av de. Men vad ska man göra, måste ju ha en deodrant! Allt tillsammans blev ca 800 spänn, om inte mer =/. Nej gud, nu är det färdig shoppande för min del!

Btw, när jag i stan så kom det förbi ett studentflak. Tycker dem är så sorgliga these days. Bara en massa öl och fulla studenter på ett flak liksom. Dessutom häller de ölen på varandra också så de blir helt nerdränkta i öl. Det var bättre förut tycker jag. Då dem dansade runt på flaken med sina fina studentoutfits med musik på högsta volym. Så mkt roligare!

Oj blev ett ganska långt inlägg märker jag. Kanske för att jag inte kunnat blogga på två dar due to schoolwork. Men nu minsann, nu ska det bloggas! Det är fredag idag och pappa frågade om jag ville hänga med på en fest. Vi får se, känner mig ganska trött och sliten efter denna dag. Men samtidigt känner jag att jag kan behöva lite partying. Vet ej,,lutar på ett nej, men vi får se. Pappa har dessutom redan druckit så, om han är stupfull by the time we leave, så tänker jag INTE följa med kan jag säga!
Aja, ska logga ut från datan nu. So long bloggen min! <3

En lista

10 FAVORITER
Dialekt: Gillar skånska (:
Mat: All sorts of junkfood!
Låt: Gud det finns ju så många
Film: Finns så många där med
Tecknad figur: Kalle Anka kanske? hmm eller Aladdin och Jasmin (:
Sport: Basket är skitkul :D . Men dans är självklart nummer ett!
Komiker: Kodjo, Magnus Betnér, Chris Rock
Veckodag: Fredag/Lördag
Glassmak: Isglass me like, vaniljglass as well


9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: Glad som fan!
Tanke: Ska jag gå på festen eller ej?
Kläder: Ljusa jeans och en svart hoodie
Bakgrund på datan: Naturmiljö typ, sommarhärlig!
Känsla: Skön känsla idag.
Tid: 21:15
Bästa sak: Sommarlovet börjar närma sig!
Irritationsobjekt: Ursula

8 FÖRSTA
Bästa vän: En kille faktiskt, tro det eller ej =p. från thailand
Husdjur: Fåglar
Utlandssemester: England med familjen
Piercing: Öronen
CD skiva: Tror det var Absolute Music skivan, loved it (:
Bil: Opel
Ord: Mamma, pappa och hjäppa mig (hjälp mig) =p

7 SENASTE
Telefonsamtal: En tjejkompis
Mat: Pizza för ca 2 timmars sen faktiskt
Dryck: Fanta
Biltur: Kommer inte ihåg, bilen är på lagning, så det var ett tag sen.
Tv-program: Antingen var det the Hills elr the City
Spelad låt: Vet ej namnet på låten
Köpta klädesplagg: Tror det var kläder från Gina

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nej =p
Brutit mot lagen: Ja tyvärr =(
Blivit arresterad: Nope
Badat naken: Nope
Varit med på TV: Ja en gång när jag gick i grundskolan,. med klassen. på nyheterna =D
Varit med i tidningen: Nope
5 NEJ TACK
Skolämne: Matte, Fysik, Kemi
Mat: Raggmunk?? Ärtsoppa, m.m
Musik: Hårdrock & emo music
Dryck: Öl
Djur: alla äckliga läskiga småkryp!

4 SAKER
Du gör när du har tråkigt: Datan, telefon med syrran, trixar med håret, går ut
Du gjorde igår kväll: var i skolan, pluggade, gick till bibblan, lånade 20 spänn från en vän
Du kan höra just nu: Ursula som pratar i telefon, lillesyrran som gråter, fåglar som kvittrar, ljud från bilar
Du inte kan leva utan: Syrran, vännerna, mobil, data

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Vännerna, Syrran, moster
Du tycker om: Syrran, 3 tjejkompisar
Du inte gillar: Nämner inga namn

2 VAL
Coca cola eller fanta:
Fanta lungt!
Hund eller katt: Inget av dem!
1 ÖNSKAN
Att mitt liv ska vara lyckligt


=) =/ =(

Idag var också en hyffsat bra dag. Gympa provet gick bra, Svenska talet gick.....bra om man bortser från nervositeten.

Åh, nu är det bara två dagar kvar, två dagar. Sen är helvetet över.

Borde ha pluggat idag but I didn't, as usual.

Jag är vrålhungrig som fan. Förstår inte varför vi alltid måste äta middag vid halv elva - elva. Min "familj" är inte normal.

Lalala

(Hade bara lust för Lalala som rubrik, dont ask! =p)
Engelska presentationen gick inte bra men inte dåligt heller. Själv så tycker jag att min var intressantast av dem alla. Man märkte att folk lyssnade till skillnad från när de andra redovisade. Då menar jag inklusive läraren. Det såg nästan ut som att han skulle somna när en tjej redovisade. Det som var dåligt med min var att den var ganska kort jämfört med de andra och jag kunde analyserat och grävt in lite mer i vissa saker. Aja, gjort är gjort.. hoppas på ett VG.
Snälla Gud, ge mig ett VG i Engelska B så är jag nöjd!

För att prata om något helt annat - min shopping lust har kommit tillbaka. Inte kläder dock, mest typ små saker och SKOR! Såklart, me love shoes. Vill köpa ett par vanliga svarta ballerina skor. Gärna ett par klackar med, men det har jag verkligen inte råd med, speciellt inte nu när jag sparar inför resan. Men ballerina skor ska jag fan ändå ha. Finns väl billiga på typ dinsko. Ska nog gå dit och kolla.

BTW! Min syrra lyckades övertala farsan om att jag ska få hänga med upp till syrran. Hon bor ju i norr så det kommer bli 8 timmars bilande ner tillbaks till Stockholm (shit!! 8 timmar!). När vi åker dit tar vi flyg. Ska bli kuligt =D

Jaja, back to plugg. Svenska tal och gympa prov imorgon. Wish me luck! I'm out!

-_-

Ok, klockan är nu 04:01 och jag har precis blivit klar med min engelska redovisning och powerpoint presentation. Det blev en allnighter folks. *suck*

I wanna go too

Det är söndag eftermiddag och jag sitter här trött som bara den. Jag fattar inte, sov typ 10 timmar inatt. I should be attentive and energetic, but I'm not. What a hell is wrong with me?

Dessutom sitter jag här och försöker plugga på min engelska redovisning imorn om språkets utveckling. Hur boring är inte det på en skala?!! Jag gäspar förfullt nu.

Jag måste hålla ut, det är ca 4 dagar kvar nu sedan är allt över. Håll ut!!

Kollade också kalendern och syrran kommer snart =D. Inte denna helg, men helgen efter denna. Då ska pappa upp med bilen (som vi ska hyra) och hjälpa henne med att köra hem allt. Hon kommer ju inte bo kvar där längre så det är en massa som ska tas med.. TV, Stereo, Hyllor m.m.
Jag hoppas att jag får följa med, jag vet att det är dyrt men jag vill inte stanna här själv med Ursula. Jag vill följa med =(


Lite update.

Jag har märkt att jag blivit en bloggälskare. Jag läser kanske 8-10 styckna varje dag. Helt otroligt. Och varje gång blir jag lika irriterad för dålig uppdatering. Det bästa skulle vara om alla bloggare uppdaterad 5 ggr om dan. Fabulous! Men men, vi vet ju att det aldrig händer. Inte ens hos Blondinbella.

Idag var man hemma ensam igen. Pappa och Ursula gick på någon wedding anniversary, so I'm here all alone, and it feels so nice!

Resan börjar närma sig, jag är så glad. Från och med idag är det 3 veckor och 4 dagar kvar tills vi åker, in other words 25 dagar (räknade fel förra gången). Shit, thats nothing. Tiden går så jävla fort. Och innan dess är det ganska mycket som måste göras och saker som måste inhandlas innan vi tar farväl till Sverige. Ååh =)

Anyways, ska nog återgå till plugget. Detta är allt jag har kvar nu innan betygen sätts:

Redovisning - engelsk språkutveckling
Svenska nationella muntliga i tal - engagemang och påverkan
Gympa prov - träning och hälsa
Miljöuppsats - biologisk mångfald
Redovisning i svenska - upplysning

Allt detta, och betygen sätts om en vecka. =(

I'm out!

Love....

Det var längesen jag snackade om killar och kärlek. Så I think its about time that I do. ... Vet inte vart jag ska börja, tycker bara att allt verkar så komplicerat ... jag har alltid haft svårt med att träffa killar.. jag tror jag har lite socialfobi när det kommer till dem.. brukar alltid tänka på vad jag säger och hur jag ser ut när jag är med en kille. och det behöver inte vara någon som jag tycker om, det kan vara any guy. ..det är ganska jobbigt.
Det var dock en kille som jag började träffa förra året (2008) som var gullig och snäll. Jag hade inga som helst problem med att vara med honom och kunde verkligen vara mig själv. Tråkigt att vi inte snackar längre, saknar honom lite nu faktiskt. ..det blev lite bråk mellan oss (nothing major though), men lite tjaffs om att jag aldrig ville träffa honom och att jag "dissade" honom. .. orkar inte gå igenom allt i detalj, men jag hade mina skäl till varför jag "dissade" honom, jag kunde inte träffas de dagarna som han ville träffas..det borde han ha respekterat tycker jag. dessutom "dissade" han mig en gång då jag ville träffas, så orka va sur.. .. iaf, sen tjaffset har vi inte snackat, han messade mig några ggr efter tjaffset, men jag svarade aldrig tillbaka för att jag var sur och nu har det inte blivit mer än det. men just idag, efter flera månader, kom jag att tänka på honom... saknar känslan av kärlek , det var så härligt.

Jag undrar om jag någonsin kmr att träffa en kille i mitt liv. En kille som älskar mig för den jag är, en som har respekt och vet hur man tar hand om en tjej. En kille som kan få mig att må bra, en kille som man kan ha kul och skratta med. En sån kille vill jag ha. Är det så jävla mycket begärt? Where are you my prince charming?

I'm so happy

Ännu en uppsats som jag sitter och håller på med. Den ska vara inne imorgon, har bara kommit halvvägs - Panik!
Den här är dock roligare och mer intressant än den förra.
Gud vad bloggen bara innehåller en massa plugg nuförtiden,..men det är ju det ändå jag gör....tråk!

Idag är det 25 dagar kvar tills vi åker bort. Resa.. =) i love the sound of that word. Can't stop dwelling on this trip, it is going to be the bomb! Längtar såå (=

Btw igår fick jag nog den bästa nyheten! Syrran blev erbjuden en praktikplats någonstans nära Arlanda. Detta är mycket närmre Stockholm om man jämför med Uppsala. Hon tackade ja och hon ska bo med oss här i Stockholm =D =D I'm so happy!!! Detta är ju precis vad jag ville! Ett till helvetesår med Ursula och farsan blir inte av trotsallt =D . Thank U God!

Har Ursula varit inne på min blogg?

Ursula var snäll och förståndig idag. Även fast hon klagade på mig idag också så gjorde hon det på ett mycket bättre och snällare sätt. "Jag vet att du är jättestressad nu över skolan, jag vet att det inte är enkelt, jag vet att mycket stress nu de sista veckorna, men snälla lämna inte kvar glasen i rummet. Jag vet att du pluggar och ibland glömmer bort, men försök att komma ihåg att ta bort dem. Och om du inte har tid för att diska allting så kan du bara lämna det i diskbänken så sköter jag det".
Har hon varit inne på min blogg och sätt vad jag skrivit om henne? A new and improved Ursula har börjat träda fram. Men tro mig, det kommer inte hålla länge. Den kvinnan har multiple personalities, ena stunden är hon snäll och ena stunden är hon skitdum (mest det sistnämnda btw).

Iaf, idag har inte mkt hänt. Jag vaccinerade mig, andra sprutan för Hepatit B. Denna spruta gjorde skitont jämfört med den första. Min arm är fortfarande öm.
Är också äntligen klar med min uppsats som jag har satt och krigat på i flera dagar nu. Äntligen är det över. Nu är det ångest över provet som jag har imorgon som jag inte pluggat ett piss på! Jag ska nog stanna hemma och plugga innan jag drar till skolan för att göra det. Den är ändå ganska enkel.

Juste, jag har bara ätit en macka idag. EN MACKA! Förstår inte hur min kropp tolerar detta, jag är inte alls hungrig eller trött. Jag vill äta bra, jag vill äta 3måltider om dagen men jag kan inte, för det finns aldrig mat hemma! Pappas number one priority over food = alcohol! 

She knows nothing about fashion

Barnkalaset var kul! Jag älskar barn..de är så gulliga och kommer alltid med roliga kommentarer. Vi hade barnkalaset ute och grillade och åt en massa gott. Kan inte förstå att min lilla sötnos är 4 år. Jag kommer ihåg när han var 2 dagar! Shit, tiden går fort ....

Uppsatsen skulle ju vara inne idag nu vid 12, det var deadline. Men vet ni vad? Jag skiter fullständigt i det! Jag är inte klar och då tänker jag inte skicka in det. Spela roll ifall jag ger in det imorgon, det är ju bara en dag efter. Huvudsaken är väl ändå att läraren får den snarast.. and he will.

Ursula kommenterade min tröja idag igen. Precis som hon gjorde innan jag skulle på Chris Brown's konsert. "Ska du verkligen ha den där?" "Den ser jättekonstig ut"  Allt jag ville var att skrika: Men hållkäften jävla kärring, jag har på mig vafan jag vill!
Den här kvinnan vet inget om fashion och mode. Det komiska är att hon verkligen tror att hon kan allt om mode.
Jag hade på mig en helt vanlig oversize tröja (som faktiskt var mammas) och hon har mage att säga så.

Jag sa ingenting tillbaka. Det ändå jag gjorde var att gå raka vägen till pappa och säga: "Titta på min tröja. Den var mammas. =) Visst är den fin?" I hopp om att Ursula skulle höra. Pappa svarade: "Jo, den är jättefin!"
Right back at ya biatch!

Det går inte

Har suttit hela dagen idag och tvingat mig igenom en uppsats som är skitsvår... man måste ha med en massa teorier och sedan bevisa och motbevisa... jag orkar inte =( .....  förstår seriöst inte hur jag ska göra klart det här....den är så himla dålig. ... hoppas på ett mirakel imorgon! måste ju dessutom gå på barnkalas imorgon då min lilla kusin fyller 4...lovade att gå, men de vet att jag inte kan stanna längre. måste fortsätta med denna jobbiga uppsats.

ska nog sova nu ..är helt slut....... ursula och farsan åt för sig själva igen idag, utan att säga till mig. så jävla egoistiskt.

Jag orkar inte ='(

Nyss kom Ursula in till mitt rum och klagade på att jag inte lämnar tallrikarna och besticken där de ska vara efter att de torkat. Att jag aldrig lägger in dom i lådorna och i skåpen där det ska vara så att det inte blir fullt vid diskbänken. Medans hon sa det rabbla hon upp en massa annat såsom "Du är stor nu!" "Det är alltid jag och pappa som gör det här!" "Kan du inte tänka själv!?" 
Pappa gör aldrig något i köket. Hon vill alltid finna småsaker att klaga på, och hon gör alltid det på ett irriterande och nedvärderande sätt. Som vanligt så tittar pappa bara på, han säger aldrig till henne att hon får ta det lungt. Jag förstår inte, är han rädd för henne?
Det som är mest irriterande är att det hon klagar på, gör hon ibland inte ens själv. Jag vet att hon måste ta hand om lillesyrran, och jag vet att det kan vara jobbigt, men hon är ju fortfarande hemma hela dagarna.

Asså jag orkar inte ='( . Kan inte min syster komma ='(


Dum människa!

Igår var jag ju på Magic System konserten i Debaser, mucho fun! Men inget knäcker ju Beyoncé konserten, alltså jag kan fortfarande inte sluta tänka på det, den var så bra..i love her!

Besides det jag nämnde ovan så har inte mkt hänt. Hade ju historia provet i torsdags och det gick sådär. Tror det blir VG men jag vill ju ha MVG!! Asså prov är verkligen inte min grej....jag blir så nervös och får blackout och sedan blir bara allt bajs! Just därför kan jag tycka att skrivuppgifter är roligare, då man sitter hemma i sitt rum för sig själv och slipper tänka på att grannen bredvid skriver som bara den och är skitduktig. Dessutom finns inte den där stressen och pressen att prestera bra inom en specifik tid. Näe, hemma kan man ta det lungt...

Ja vad händer mer i mitt liv. Jo, storesyrran har blivit bestulen på alla hennes värdesaker. Hennes leg, hennes kreditkort, hennes plånbok, hennes mobil och hennes väska. Fatta vad jobbigt. Det här är verkligen fel tidpunkt. Nu när vi snart ska resa, nu när man behöver pengarna så måste allt bli stulet. Vad hon behöver göra nu är att fixa en ny mobil, ett nytt legg och kreditkort. Detta första hon måste göra är att köpa en mobil så att hon kan ringa polisen och berätta allt. (Hon bor i studentkorridor och har ingen hemtelefon). Sedan fixa med Nordea och kreditkortet (vilket hon som tur redan har gjort, så det borde komma inom några dagar). När hon väl har kreditkortet måste hon göra ett nytt leg, fast det kan hon inte göra om hon inte har ett pass och ett pass har hon inte för att det har gått ut. ='(  Herregud, jag vet inte hur detta kommer lösa sig, men jag hoppas hoppas hoppas att det gör det så snabbt som möjligt!

p.s. Vem fan snor ett leg egentligen?? det finns inte många som liknar min syrra i denna värld ändå...Mobilen förstår jag (fast ändå inte, för den var inte så värst high-tec, ganska gammal modell) .. men kredikortet?? det går ju ändå inte att ta ut pengar för personen kan ändå inte den fyrsiffriga pinkoden. DUM MÄNNISKA!

Finns det någonting denna superkvinna inte bemästrar?

Beyoncé alltså ... och svaret är NEJ! Konserten var SÅ HIMLANS FACKING JÄVLA BRA! Tusen tusen tuuusen gånger bättre än Chris Browns (åhhh fan att jag gick på den!). Nej, det finns inga ord för hur bra det här var. Allt var så himla klockrent. Hennes dans, hennes röst, låtarna, själva upplägget av showen, hon själv, ja ALLT! ....Kommer hon igen så köper jag biljetter DIREKT! Det här var ett av år 2009's höjdpunkter. Hade verkligen glömt hur bra hon var, men nu ska jag inte glömma, och nu är det bekräftat - ingen kan göra det lika bra som Beyoncé Knowles. Jag förstår inte..denna kvinna har förmågan att skapa en otrolig känsla till sin publik...Jag förstår inte hur hon gör det. Det var så mycket som hände under konserten, men nu är klockan väldigt sent och jag pallar inte berätta. Men det var verkligen roliga och entertaining saker som skedde. När det börja leda mot sitt slut så ville jag ha mer, ville inte att det skulle ta sluut =(.  Allt gick så fort, but I was having a blast så länge tiden varade.
Three words, hon är bäst, punkt slut.

I am....Sasha Fierce

Stannade hemma idag. Skulle annars inte hinna med att plugga till provet imorn pga Beyoncé konserten. Fyfan vad kul det ska bli! Om ca 5 timmar ser jag henne på scen. Hon är ju helt grym live! Plugget är dock det som gör mig lite mindre peppad inför konserten eftersom att jag verkligen verkligen verkligen måste ha mvg på detta prov. Jag kommer nog plugga när jag kommer hem ändå.

Nu måste jag nog gå och välja lite kläder oså. Ska iväg vid 19. Vet inte vad jag ska ha på mig, panik! Ska dock ha mina bekväma klackar, I love them!

Later!

Jag dör för heels!

Rollspelet i FN gick bra. Det här är fverkligen första gången på länge då jag kommit hem helt stolt över min prestation i skolan. Jag var faktiskt duktig idag, och jag kunde märka att min lärare noticed it as well. Kollade på mig väldigt mycket och antecknade. Jag vet inte men de här senaste dagarna har skolan gått riktigt bra. Eller de senaste dagarna, rättare sagt de senaste TVÅ dagarna haha. Månda och tisda alltså ... har fått tillbaka en massa grejer som det har varit VG och MVG på, supernöjd med mig själv. Fick även reda på att jag fick VG på muntliga delen i spanska... WTF trodde jag skulle få IG! Min spanska var ju så otroligt dålig och jag var så otroligt nervös! ....Men men, det är ju bara att tacka och ta emot =)..
Det är verkligen sånna här grejjer som gör mig glad, som gör att jag vill prestera bättre, som ger mig stolthet och motivation. Nu ska jag kämpa på de sista veckorna och visa att jag kan!

Köpte klackar idag btw. Dem kostade 499kr...jag vet, en aning dyrt. Men jag har länge velat ha dem och dem är superbra att ha för de är både snygga och BEKVÄMA! Vem fan hittar klackar som är snygga och samtidigt bekväma??! Det gjorde liksom inte ont att gå runt i dem. Så himla perfekt... Sedan hittade jag ett par andra jättefina svarta som var sådär läckert lackade, oh my, så fina..och de kostade bara 199:- .. Jag var bara tvungen att prova dem men de gjorde lite ont vid tårna så jag avvek från att köpa.... Jag älskar skor och jag dör för heels!

Nu plugg!


Plugga-sönder vecka

Pluggade i ca 3 timmar sedan jag kom hem från plugget, och nu har jag tagit en timmes paus.... det är dags att sätta igång igen ... men tänkte ta och blogga lite först ..

Den här dagen har varit så j**** tråkig! Men kunde inte göra annat än att hålla ut och vänta tills sista lektionen var över.
Den här veckan är helvetesvecka. Helvetesvecka=Sitta-uppe-till-klockan-två-varje-natt-och-plugga. =) så ser min vecka ut, najs huh? 

Förutom på onsdag då jag ska på Beyoncés konsert - yay! :D..... Lite synd bara att historia provet är dagen efter Beyoncé, kommer inte hinna plugga =/ ... får väl göra det imorn...
Förmodlingen ska jag också se Magic System på torsdag.. är dick inte lika excited about it som Beyoncé .. visst är dem bra, men jag känner mig inte lika exalterad.

Imorgon är det rollspel i FN som gäller... måste verkligen ge gärnet och representera mitt land på det bästa sätt jag kan..
Btw, idag när jag satt och plugga som forsar Ursula in i rummet.
"Du måste städa ditt rum och du måste göra det, och glöm inte att göra det, och lämna inte kvar det" Allt som hon sade gick in i den ena örat och ut i det andra!
Jag har inga problem med att hon kommer och säger detta till mig. MEN måste hon göra det när jag råpluggar arslet av mig och inte alls vill bli störd för att jag är stressad som fan över att mitt arbete ska vara inne inom ca 1 timme och jag ligger bara halvvägs?
Bajs på henne!


Happy Mother's Day

Detta inlägg är dedikerad till den mest tålmodigaste, starkaste, vackraste, smartaste och bästaste mamman på denna jord. Under dem år då hon levde så fortsatte hon att kämpa, trots cancern. Ord kan inte förklara hur stark min mamma var/är. Jag kommer alltid att älska dig du är bäst! Snart kommer jag och syrran kontakta dig igen hos mediumet., can't wait! Även fast du inte är vid liv så vet jag for a fact att du ser och vakar över mig.


I LOVE YOU FROM THE BOTTOM OF MY HEART, ALWAYS AND FOREVER <3


No alcohol during breast feeding

Idag har jag faktiskt varit duktig. Jag pluggade i princip hela dagen. Ursula och farsan var borta hela dagen för att de var på någon konfirmations ceremoni. Så jag kunde plugga ifred.

Pappa kom hem helt stupfull. Jag tror att Ursula hade druckit en aning hon med. Jag kommer aldrig att dricka alkohol så länge jag ammar mitt barn, aldrig! It's like giving your child alcohol.. nej never.

Kom på att Beyoncé konserten snart är här. Gud så jag längtar, det ska bli så kul!

Jaja, it's getting late. Off to bed!

Dåliga nyheter

Idag var en liten upp och ner dag. Provet gick ju förstås as dåligt, DET VAR SÅ SJUKT SVÅRT! Alla sa att det gick dåligt för de, verkligen alla! Så jag tycker att läraren kan förvänta sig sjukt dåliga resultat...... det var bara så överdrivet svårt, komplicerat och abstrakt, att man inte kunde göra annat än gissa sig fram. Fifan säger jag bara.

Sedan gled dagen på rätt bra, mycket roliga konversationer i skolan, snackade med några ang. lite saker som hänt, lite gossip och bland annat om Läroverksfejden. Fick reda på att Södra Latin vann hela Läroverksfejden. Varför och hur det beslutet togs, har jag ingen som helst aning om, men jag antar att de snart kommer lägga upp en poängställning på hemsidan. Södra Latin förtjänade faktiskt att vinna, de var riktigt bra i alla grenar (om man bortser från fotbollen :p).
Så grattis till segern Södra Latin!

Sedan på väg hem från skolan kommer nyheten som jag inte ville höra. Jag hade ringt syrran för att vi inte pratat på länge (2 dagar) och hon berättar en grej som nästan fick mig att fälla en tår.
"Min praktikledare ringde idag. Hon berättade att det inte finns kvar plats åt mig på Stockholms Universitet och att dem prioriterar de som bor i Stockholm först.....så jag kommer istället att praktisera i Uppsala."
Det kom som en bomb för mig. Allt jag tänkte på var att jag nu skulle få ett till helvetes år med farsan och Ursula, utan syrran. Jag kan inte förstå det, jag vill inte förstå det.......... jag behöver ha syrran här annars kommer jag att må skit resten av 3:an. "Du kan ju alltid komma och hälsa på, det är ju trotsallt bara en timme från Stockholm"
Det var här jag försökte se det på den ljusa sidan. Det tar ca en timme att åka till Uppsala, in other words, mycket närmre till Stockholm än var hon befinner sig just nu. Dessutom mycket billigare än var hon befinner sig just nu. Så ifall det krävs att jag köper ett SL kort som funkar både i Stockholm och i Uppsala för att få vara med syrran oftare så gör jag det.
Love u syster min <3

Läroverksfejden del 4

Idag kickade sista grenen i Läroverksfejden igång. Det var nu fotbollsmatch som gällde och alla skolor samlades på läktarna i Zinkensdamms IP för att supporta sina fotbollspelare. Matcherna var riktigt intressanta kan jag lova. Mina ögon kom inte av fotbollsplanen en endaste gång, jag bokstavligen stirra på matcherna!! Och jag skrek så att jag nästan tappade rösten.
Det är någonting med fotboll....när man kollar på det blir man helt uppspelt och helt inne. Jag gillar faktiskt att kolla på fotboll, det är as kul, speciellt när det är ett lag man verkligen hejar på.
Lite senare hände det som inte fick hända! Det var nämligen förbjudet att ha med pyroteknik på läktare, då man inte ville orsaka någon brand. När vi kommit tillbaka från att ha ätit under rasten, får vi höra att någon från Norra Real hade någon eld grej uppe på läktaren. Detta gjorde att hela matchen blev inställd.  Polisen var också inblandad. TACK SÅ MYCKET NORRA!
Nästan alla skolor hade med sig pyroteknik men efter att ha fått orden om att allting skulle avslutas ifall någon skola tog upp det, var det ingen som gjorde det längre. Men sedan var norra bara tvungna. *suck*

Nu vet jag inte vad som händer, om det blir en till match för att avsluta det hela eller om det inte blir något mer. Jag hoppas att det blir en till match ... vi får se vad som händer .. jag återkommer med mer information.

Nu måste jag fan plugga. Har ett prov i två timmar imorn. Det lär ju gå illa. Men jag ska göra mitt bästa. Dessutom måste jag ta en rosenrotstablett before I leave. Wish me luck!

So true

- Man behöver må dåligt för att kunna må bra igen.

Dyslexi

När jag var inne på facebook och chattade berättade en av mina vänner att syon på skolan förklarade till vår vän att hon kanske har dyslexi. Den här tjejen har lite problem i skolan, hon har svårt med läxor och skolarbeten.
Hon är inte dum eller något. Faktum är att hon är sjukt smart och begåvad. Dyslexi handlar egentligen inte om hur osmart man är , mer om att man har svårigheter med bokstäver och siffror.
Efter att dem hade samtalats vid, bad syon henne att ta lite tester hos skolläkaren för att kolla ifall hon har dyslexi.

Detta kom som en chock för mig. Hade aldrig tänkt att min vän skulle kunna ha dyslexi. Visst, hon har gått om ett år och visst hon ligger efter i ett fåtal ämnen. Att hon skulle kunna lida av dyslexi är något som aldrig fallit mig i tanken. Jag tror bara att hon är lat. Hon pallar inte med alla arbeten, så hon skjuter upp det och sedan när hon märker att allt är en ända stor hög, skiter hon i allt. Vi får väl se vad testerna visar på senare....

Det här fick mig att kolla lite på mig själv och hur jag har det. Jag blev lite nojjig och anade att jag kanske själv lider av lite dyslexi. Jag kollade upp det på internet. Där stog det såhär:

Hade du svårt för multiplikationstabellen när du var liten?
Har du svårt för att skilja på höger och vänster?
Har du svårt för att rabbla upp månader i bakvänd ordning eller räkna från 100 till 0?
Tar det lång tid för dig att läsa en sida i en bok?
När du ska säga ett långt ord, har du svårt att få alla ljud i rätt ordning?
Blir det ofta fel när du skriver datum?


och en massa andra frågor.
Till min stora förvåning blev svaret ja på de flesta frågorna. Tänk om jag lider av dyslexi?

Stayed at home

Idag har jag varit en bad girl. Jag försov mig, vaknade kvart över 10, och gissa om jag orkade gå till skolan? Haha.. lat som jag är stannade jag hemma och sjukanmälde mig. Men mycket var faktiskt på grund av att lektionerna idag var lika med onödiga! Två lektioner som bestod av att sitta i datasalen och leta information (detta har vi gjort i ca två veckor nu) .. och tro mig, ingen letar info, snarare surfar på facebook eller youtube. Sedan var det en lektion som inte var så jätteviktig heller, nämligen svenska då det var några som skulle redovisa....verkligen inte viktigt alls att vara delaktig i detta.
Så min dag bestod av att vara hemma. Jag tvättade kläder (som verkligen behövdes) bland annat mina tvåpar vita tygskor, lite underkläder, lakan etc. Behövde inte oroa mig över att få tvättid.. det är ju ingen som tvättar kl 13 på en onsdag...Sedan blev det lite hår fixande (inpackningen, föna etc) tv-tittande och en massa mat. And as much I would like to say plugg så kan jag inte det, för då skulle jag ljuga. Jag är så dum! En hel jävla dag och ingen plugg?!!! Får damp på mig själv!..

Iaf var inne och facebook:ade lite med några vänner för att höra vad jag missat. Jag hade i stort sett inte missat någonting (predictable). Dock var det en tjej från min gamla skola som kom till min aula och sjöng. Varför, vet jag inte, men hade gärna velat se det. Hon är ju så duktig på dans och sång den tjejen.

-_-

Ser att jag inte fått något svar av mina besökare, trots att det var 5 styckna som besökte igår =( . Men men, jag tänker ändå berätta det här för mina vänner.... någon vacker dag, when the time is right......någon lugn dag då vi kanske fikar eller något.... Har tänkt mycket på hur fasiken jag ska inleda alltihop?
Måste berätta en grej för er.,, jag har länge undrat över att berätta detta, för att jag varit så rädd för er reaktion,, men jag kan liksom inte hålla mig längre ... ni behöver inte tro mig, men jag vet själv vad jag upplevde den här dagen. ...
Kanske något i den stilen... det här är ju liksom inte det enklaste ämnet att ta upp.. =/

Iaf, har pluggat i ca 2 timmar nu. Har ett jättestort prov på fredag, kommer dö! Provet går ut på att analysera en engelsk dikt. Man ska använda sig av olika literary features och beskriva känslan och humöret i dikten. Dessutom ska man prata om hur strukturen i dikten är uppbygd, och också om man finner budskap och symboler i orden. Det heter iallafall Commentary writing om någon vill googla =p.

Jaja, nu ska jag nog återgå till plugget. Hade en presentation idag, shit vad pinigt det var! HATAR ATT PRESENTERA!
Det är så sjukt mycket de kommande veckorna. Jag kommer bokstavligen sitta inlåst i mitt rum som en plugghäst de närmsta dagarna. Seriöst, det är så mycket nu att många av oss funderar på att klaga!

p.s. Har märkt att besökar antalet har ökat igen. Är lite rädd för detta. Vill inte att detta ska bli någon stor blogg (i risk om att någon som kanske känner mig hittar denna blogg). Jag nöjer mig verkligen med 1-2 besökare. Behöver egentligen inte ha några alls om jag ska vara helt ärlig. Om besökarantalet ökar så måste jag kanske stänga denna blogg. Det är det sista jag vill!

Vad tycker ni?

Två inlämningar avklarade och inskickade till läraren nu. Skönt. Nu tänker jag bannemig inte plugga mer ikväll (även fast jag borde) men jag är helt slut, min hjärna är helt död.
Idag var en sådan dag som gick överdrivet fort! När jag säger överdrivet fort så menar jag verkligen överdrivet fort! Och det var inte heller som att vi hade en kort dag idag. Vi slutade ju kl 15, och vi har ju kortare dagar som har känts längre..

Pappa and Ursula are not at home. Fyfan, as skönt! Undrar vart dem är dock? Speciellt Ursula, hon brukar alltid vara hemma hela dagen på vardagar....
Jag måste nog börja ta tag i mitt rum, alltså det är så stökigt. Ser ut som ett bombnedslag. Not fun!

Syrran ringde mig igår. Låt mig tydliggöra att det var hon som ringde mig =). In other words, jag vann =). Vi pratade ganska mycket faktiskt, ca en timme. Vi kom in på det här med övernaturliga fenomen, och det här med att jag fick kontakt genom mediumet med mamma på spådomsmässan. Jag frågade henne om hon tyckte det var okej att berätta om detta för mina kompisar,, hennes svar var: "Ja, varför skulle det inte vara okej. Du berättar ju bara vad du varit med om." Och det är ju iförsig sant. Men jag pallar  inte med folk som inte tror på mig. Jag vet vad jag såg och jag vet vad jag hörde. Jag kommer aldrig glömma den dagen, ALDRIG!

Om någon läsare läser detta, får man be om lite hjälp? Vad tycker ni? Ska jag berätta för mina vänner om det som hände på spådomsmässan? Skulle vara tacksam för ett svar.

Det skulle aldrig funka

Blev precis klar med en läxa som tog mig lite mer än 2 timmar att göra. Åh det känns så bra när man precis blivit klar med en svår läxa. Värsta lättnaden, .. men än är det inte klart med läxor, har bland annat spanska och engelska tills imorn som jag ska fortsätta med when finished blogging =).

So what have I done today? Alot of nothing är svaret. Jag vaknade klockan 11, sov om till klockan 3, helt sjukt. Sedan åt jag, surfa lite på datan, läste lite bloggar and then plugg.

Det märks verkligen att Ursula försöker bilda en relation med mig. En sådan relation då vi kan ha ett långt samtal med varandra. Jag är ju så himla kall mot henne.. inte in the sense att jag är dum! men jag brukar liksom bara säga ja, nej, tack, okej till henne, sen rullar det inte vidare, vi har liksom aldrig långa konversationer med varann.
Till exempel idag på morgonen då hon frågade hur jag hade det igår på middagen. Det kändes så himla falskt och ansträngt och onaturligt liksom. När hon sa det verkade det som att hon ville att jag skulle babbla på om kvällen, men för mig räckte det med att lé och säga att Det var kul =). Med mitt korta svar hade hon inget annat val än att bara säga Okej tillbaka. Hehe lite komiskt .. men nej jag vägrar att ha långa konversationer med henne, besides det skulle ändå aldrig funka med tanke på hur falskt och ansträngt det har varit sen hon kom.

Nu off to plugg!

p.s. jag har inte snackat med syrran på 4 dagar nu. SHIT! detta är rekord =O


Hemma

Kom hem för ca en timme sen. Vi var på restaurangstället tills det stängde! Det är alltid lika kul att bara få prata med mina vänner, dem är bäst asså! Vi överraskade min kompis galet bra, hon blev jätteglad. De hade gjort det fint i restaurangen också med ballonger. Maten var det ingen snack om, så oerhört gott!
Lyckad kväll säger jag bara. (=

Som vanligt så sket pappa i att öppna för mig i porten. Så jag stog där ensam i kylan tills det kom några som skulle ut. Fan ta honom.

Surprise middag på g

Om ca 25 minuter är klockan fyra och då måste jag börja göra mig i ordning för min kompis surprise middag. Klockan 18 måste jag vara out of this building så i better hurry, especially considering hur tidsoptimistisk jag är. Det tråkiga är att jag känner mig rätt trött,,, why? I dunno, kanske ska sova en halvtimme, ta en liten nap och ladda inför kvällen.
Pappa lovade att ge mig pengar för maten, så hoppas han inte ändrar sig eller något idag, lets pray.

Jaja, hörs sen kära blogg.


1 maj

Idag är det 1:a maj och våren är kommen :D! Jag och en kompis var med och demonstrerade. Jag är ju självklart socialdemokrat.. ingen moderat egoist här inte! =p .
Det var skitkul och vi ropade ut en massa ramsor såsom: Ropen skalla, arbete åt alla! eller Kampen fortsätter, borgarna ska stoppas! och Reinfeldt våra pengar tar, ger dem till sånna som redan har! Vi hade många fler, men min favorit var ändå den hära: Vart ska vi bo? Där ska vi bo! Ockupera slottets 800 rum!
800 jävla rum, fatta så onödigt! Tänk vad alla dessa pengar kunde ha gått till istället! Varför kan man inte tänka på andra, som har det lite sämdre, och dela med sig liksom, jag förstår inte ...

Okej, nog om politik..... ,, Imorgon btw blir kul! Vi ska fira min kompis som fyllde 18 för några veckor sen. Vi ska blindfolda henne medans vi vägleder henne och sedan överraskar vi henne med att skrika SURPRISE på en indisk restaurang (hon älskar indisk mat). Kuuuuul! =)

Ursulas mat suger fortfarande balle. Även fast jag köper hem en massa godsaker såsom kryddor och grönsaker som man kan ha i maten, så använder hon aldrig det. She's weird.

Valborg

Idag (rättare sagt igår) var det Valborgsmässoafton. Och det var en sån trevlig kväll kan jag berätta. Jag vet att valborg är överskattad, och det var det jag tänkte under hela dan..men sedan under kvällen så hade vi skit kul! Och utan alkohol också!! ...Elr liiite alkohol då =p .. Cider,,, men det är typ 2.25 vol på det där så det var ingen som blev påverkad. Det var precis som att dricka läsk. Fick inte ens någon lull-effekt...
Lite tråkigt att dagens ungdomar har gjort den här dagen till en riktig supa-dig-full-tills-du-spyr-dag. Jag tycker det e lungt med alkohol, men not to the point where it gets excessive.

Iaf, kom hem för ca 10 min sen. Jag och mitt gäng var i Rålis och kom dit vid 8 ungefär. Vi grillade korv och åt en massa gott.,,,godis, chips, läsk, bröd, bullar, frukt, drack té, cider, läsk, vatten.. ja, nästan allt man kan tänka sig. Det var verkligen jättemys, och vi ville sitta kvar längre men det blev ju så extremt kallt! Thank God for filtar!
Jag träffade på en massa som jag kände igen, bland annat en gammal en skolkamrat. Han berättade att han hade sett en kompis till mig i Rålis. Då blev jag fett sur! Den här tjejen hade sagt att hon hade andra planer och kunde därför inte joina oss i Rålis, men sen är hon där med andra utan att ringa eller messa oss?....Dålig stil!  

Iaf vi träffade på några härliga 89or som joinade vårt gäng. Tillslut ville de att vi skulle hänga med hem till dem, vilket jag tyckte var lite såhär, hallå vi känner inte er? Och dem var så på med det också! Så vi tackade nej. Härliga från början, not so härliga in the end! .... juste, vi fick deras facebook också haha.

Vid 12 bestämde vi oss för att dra. Min valborg var fan kul och inte alls så överskattad som jag trodde från början.

Nu ska jag get ready for bed!

p.s. har bråkat med syrran! hon vägrar ge tillbaka min jacka för att hon anser att hon borde få ha den när jag ändå lånat ut den till henne. MEN BITCH ITS MINE & NU VILL JAG HA TILLBAKS DEN! =p

RSS 2.0