Årsresumé 2015

Hello bloggen!
 
Jag tänkte att jag skulle skriva en liten kort årsresumé nu när nyårsafton börjar närma sig och allt.
 
* Jag kom in på C-kursen, efter mycket ångest och oro. 
 
* C-kursen var bland det värsta/svåraste jag varit med om i studieväg. 
 
* Första halvåret karaktäriserades av otroligt mycket stress, så mycket att jag bara ville gömma mig i en sten och aldrig mer komma tillbaka. Huden och håret tog väldigt mycket stryk av detta. 
 
* Jag åkte på en liten resa i ett land i Europa över påsken med några gamla vänner som jag lärde känna i USA. 
 
* C-uppsatsen lämnades in och blev godkänd, hallelujah!
 
* En gammal flört började på mitt universitet, (så himla random och oväntat!!). 
 
* Jag fick lära känna två tjejer till från uni, genom en nära vän till mig (Liselott). Har också precis kommit i kontakt med en annan tjej som pluggar här som vill ses och träffas, så det ska bli kul!
 
* Jag vidgade mina vyer, blev mer medveten om saker och ting och mer stolt över min identitet och vem jag är (bara jag som kommer fatta detta, men men). 
 
* Jag började idenitifiera saker som framkallar mitt eksem. 
 
* Jag började dricka kolloidalt silver. 
 
* Jag följde Lisa Holm-fallet till punkt och pricka. 
 
* Jag blev beviljad bostadsbidrag!
 
* Jag gick på överrakningsfest och firade en nära vän till mig. 
 
* Jag ville ta tag i körkortet och gick handledarkurs med farsan!
 
* Det tog slut mellan syrran och hennes tjej (kan fortfarande inte förstå det!).
 
* Mina kompisar från sthlm kom och hälsade på mig härborta. 
 
* Jag fick ryggont och kunde inte röra mig ordentligt på två dagar! (hemsk upplevelse!)
 
Det var lite av mitt år 2015. Inte så jättehändelserikt kanske, men det blir så när man är student I guess. Det största som hänt är väl det med syrran och sen resan som gjordes under påsk. Annars har det varit väldigt mycket plugg och stress detta året. Tittar man på min förra årsresumé så har ju typ inget av det jag önskade slagit in, fick inte ens sommarjobb det här året, så himla tragiskt! Till nästa år önskar jag mig återigen ett sommarjobb, men framförallt ett fastjobb/kvalificerat jobb som jag trivs med. Självklart önskar jag mig också en god hälsa, och kanske lite kärlek också (;. 
 
Jag har lovat mig själv att verkligen försöka ta vara på den sista tiden som student och verkligen uttnyttja min tid här till fullo. Jag ska försöka komma ut lite mer, göra saker som jag inte hunnit göra och ta till vara på alla studentrabatter som finns lol! Kan inte fatta att jag snart flyttar ut. Tiden har flyget förbi, känns som jag flyttade in för några månader sen typ. 
Vi får se hur det kommande året blir. Känns som att höstterminen kan gå lite hursomhelst faktiskt, antingen jobb eller masters. Vi får se.
  
Det blir förmodligen inte många fler blogginlägg här nu på ett tag, då jag kommer vara väldigt busy framöver. Plugg, jul, nyår och resan som jag ser SÅ mycket framemot!!! Great start to a new year!!
 
 

I Sthlm vill jag leva, I Sthlm vill jag bo.

Halloj bloggen!
 
Jag börjar faktiskt sakta men säkert ogilla denna stad. Mina (nästan) tre år här har fått mig att inse att Stockholm is my place to be. Finns mer saker att göra i Sthlm. Fler restauranger, barer och pubar. Finns många olika typer av människor, alla ser inte likadana ut. Det är smidigare att ta sig runt i kollektivtrafiken. Det finns fler jobbmöjligheter. Känns också som att invandrare kommer bättre in i samhället där, the list goes on. 
På något sätt ser jag framemot att åka tillbaka till Stockholm. Är sjukt nervös inför att börja jobba på riktigt, det är bara det, men annars känner jag att mitt äventyr här gärna får sluta nu. Det enda jag kommer att sakna är att få bestämma över hushåll och sånt själv. Att få lite "me"-time har också varit skönt.
Det är ju inte mycket tid kvar nu. En termin kvar, helt otroligt, sedan är jag nyexaminerad och allt! Wow! 
 
Anyways, tiden bara rinner iväg, hinner knappt leva! Idag är det två veckor kvar tills vi reser bort!! Igår sökte jag inresetillstånd också och fick det beviljat, så nu är det färdigt. Åh, som jag har längtat!!! Kan typ inte fatta att jag verkligen ska åka. Kommer nog inte slå mig förrän vi är där.
Jag har dock blivit överröst med en massa plugg. Så mycket att jag övervägt att ta med mig min laptop så att jag kan plugga under resan. Iallafall på flygresan. Måste även plugga en del hemma i Sthlm också. Inget jullov här inte. 
Jag kan tycka att denna kurs har varit rätt så hård för att vara en A-kurs. Många som inte klarat tentorna också. Men jag ångrar inte att jag fått läsa den, det har varit otroligt intressant alltihopp. 
 
Nu ska jag iväg och äta! So long!
 
P.S. Snabb uppdatering på kolloiodalt silver: So far so good! Jag kliar mindre och huden ser bättre ut. Någonting säger mig dock att det är dags att öka dosen, jag tror att min kropp börjar vänja sig nu. En tråkig grej är att jag fick mens runt den 7:e december , och var då tvungen att ta Ipren som framkallar mina eksem och gör så att de betydligt värre. Jag hade fått sån fin hy efter en vecka med KS, men efter att jag tog mina Ipren i samband med mensen, gjorde det att jag hamnade på ruta 1 igen. Här går man och kämpar för att få bra hy, går på strikt diet och dricker KS, börjar se resultat, sedan ska allt förstöras igen för att man måste ta Ipren. Jag försökte att inte ta det men det var omöjligt, speciellt under nätterna när man skulle sova (under dagen går det att kontrollera bättre genom att röra på sig och äta nyttigt). Jag får verkligen kraftiga menssmärtor och det enda som verkligen hjälper är Ipren. Jag ska dock försöka se om det finns alternativa sätt att behandla menssmärtorna på, typ naturläkemedel. Vi får se. 

Kolloidalt silver

Jag är en sån som gärna testar nya grejer när det kommer till hälsa, (självklart med en massa research och så innan jag provar). Jag gick med i en grupp på facebook, och var tvungen att testa. Har även läst en massa om detta. En kille som jag var nära på att dejta, (som också hade hälsa som intresse), nämnde även detta till mig minns jag, men jag gick inte vidare och läste mer om det.
Igår testade jag däremot för första gången kolloidalt silver. Orkar inte gå in på detalj om detta spektabulära tillskott, men detta verkar riktigt bra. 
 
Kan ge en update längre fram! 

RSS 2.0