Psykisk mobbing

Ok. Jag vet inte vart jag ska börja. Det enda jag vet är att jag var på ett bra humör idag och på det bästa plugghumöret! Men gissa vem som kom förstörde det? Jo, Ursula. Alltså, detta kanske inte är en big deal, och det kanske inte låter som en big deal när jag skriver det här på bloggen, but it is. Den senaste timmen har Ursula kommit med två irriterande kommentarer as to sink me down på något sätt, nerdvärdera mig typ. Fast nedvärdera kanske är ett för starkt ord, håna kanske, aa ni fattar.
Det första som hon sa var skit irriterande men kanske inte lika irriterande som det andra hon sa. Idag hade Ursula på sig två olika strumpor, en svart och en rosa. Då sade pappa: "Varför har du olika strumpor på dig?" Hon svarar: "Jag vet inte, jag har blivit som henne (hon nämner mitt namn)." Lite som att hånade mig där. Kanske inte the biggest deal men lyssna på den andra.
Min storesyrra höll i lillesyrran och sedan kommer Ursula och bär upp henne för att hon skulle ge henne mat. Men först står hon där framför storesyrran lite och viftar med lillesyrrans hand och säger "hej hej" till storesyrran. Sedan säger hon glatt: "Hon känner verkligen igen dig och pappa." Jag satt precis brevid, hon ville att jag skulle höra det där. Hon nämnde mig inte alls, även fast hon vet att lillesyrran känner igen mig, hon brukar ju fan skratta när jag kollar på henne.

Det känns som att hon har som mål typ att trycka ner mig flera gånger om dan. Och hon gör det på ett smart sätt, mentalt. Man kan kalla det psykisk mobbing, det är just vad det är.

Ett inlägg av vrede och irritation

Ursula har gått mig på nerverna skit mycket idag. Jag tror att hon nu har märkt att jag tar till mig all kritik som hon ger mig så tillslut har det ej funnits något kvar att klaga om. Men på sistonde har hon hittat nya saker att klaga på. Typ som att när jag diskar, att jag ska lägga tillbaka alla tallrikar och sånt som ligger i tallrikshållaren tillbaks i skåpen. Sånna där små saker. Sedan lägger hon alltid till irriterande kommentarer efter att han klagat på något, typ som: hur ska du klara dig när du flyttar hemifrån? Du måste härma exakt vad jag gör med glasen och tallrikarna, annars ser det galet ut bla bla bla. En annan irriterande sak är att hon ALDRIG och då menar jag verkligen ALDRIG, säger till min storesyrra att göra saker. Asså är hon rädd för henne på nått sätt, eller vad är det frågan om?! Hon har typ aldrig varit taskig mot henne. Och jag vet att storesyrran är äldre än mig och kan fatta sina egna beslut, men snälla? Hon använder det där som en excuse, jag tror att hon deep inside inte vågar säga emot min storesyrra.
Idag klagade hon också på att mitt rum bör städas, vilket är sant. Men bara tonen som hon använder och kommentarerna som kommer i efterhand irriterar mig i högsta grad. Jag menar jag har ingenting emot kritik och klagomål, jag får oftast höra det av storesyrran, men med syrran är det inte jobbigt, eller asso, det känns iallafall bra och rättvist. Samma sak gäller med min moster, och med farsan (ibland om man bortser från när han är full och säger elaka saker). Jag kommer ihåg när vi reste i somras och fick träffa Ursulas familj. Jag klickade så bra med hennes systrar och kan fortfarande inte förstå att de är av samma blod, samma syskon.  

Det är två saker som jag satt och tänkte på idag. Det första var hur mycket jag längtar tills jag och syrran are out of here! Jag frågar syrran hela tiden om det är säkert och spikat att vi får en lägenhet efter sommaren och hon säger ja, att chansen faktiskt är stor eftersom att hon stått i kö i år nu. Jag hoppas verkligen att vi flyttar, av hela mitt hjärta! :(
Det andra jag tänkte på var framtiden för min lillasyster. Med tanke på hur det ser ut nu, och med tanke på hur hennes föräldrar är och beter sig, så ser det tyvärr inte ut som att den kommer se ljus ut. Verkligen skit synd. Jag kommer iallafall att finnas där, alltid. :)

Gud, nu har Ursula ringt farsan tre gånger under tiden jag skrivit detta inlägg. Desperat eller extremt uttråkad? haha.
Jaja, ska titta lite på tv nu. E klar med en historia läxa, tog mig 2 timmar att göra klart. Så nu är det lite chillmode som gäller. Måste bara påpeka hur mycket jag mår nu efter att ha fått skriva av mig. Skönt att få ner allt här på bloggen. I feel better now (:

Min mobil :@ :'(

Idag vaknade jag vid kl 11:00. Det var så otroligt skönt att sova ut!!! Jag har bara gjort en läxa hittils, labb rapporten. Men nu är den iaf klar och skickad in till läraren. Nu tar jag en liten paus men ska strax börja igen.
Glömde att berätta om en incident som skedde i tisdags. Åh, jag är så jävla sur :@.
På tisdag morgon skulle jag iväg för det där projektarbete ärendet. När jag väl stod vid busshållsplatsen märkte jag att jag glömde mobilen hemma. Fan tänkte jag!! Men jag tänkte att det inte var någon idé att springa tillbaka hem och hämta den för jag ville verkligen inte komma försent till detta. Didn't want to look bad. Så jag sket i mobilen och tog bussen istället and off I was towards my projektarbete-ärende. När jag sedan kommer hem går jag raka vägen till vardagsrumms bordet för att kolla om mobilen är där. Nej det var den inte, den låg i stället på soffan. (Detta tyder på att någon faktiskt tagit min mobil under tiden då jag varit borta, för att det var inte där mobilen låg i början när jag lämnade hemmet, den låg på bordet). Iaf, jag tar upp min älskade mobil från soffan, och vad får jag syn på?!
Jo, min mobil e kapport, heeeelt kapport. Knapplås fönstret kom upp hela tiden, in a rapid pace, den hade fått ryck! Det gick knappt att gå in på något, knapparna funkade inte som de skulle. Jag kände dessutom att mobilen hade fått lite vatten på sig. Vad FAN har hänt!!? tänkte jag. Ursula kommer sedan in i vardagsrummet, och säger: "Det var lillesyrran som lekte med din mobil."
Jag vet inte vad det var som kan ha hänt under tiden då jag var borta till min älskade mobil. Någonting säger mig att det var Ursula som gjorde detta, men att hon skyllde på lillesyrran. Och ifall det nu var lillesyrran som lekte med mobilen, varför tog hon då inte bort mobilen ifrån henne? ... Asså min lillasyster kan inte ens krypa! Det skulle vara omöjligt för henne att ställa sig upp på båda benen, ta tag i bordet och få tag i mobilen. Att en mobil blir så pass mycket förstörd av en bebis som henne är omöjligt. Det måste ha varit en stor skada som orsakade detta. Allt jag vill just nu är att få veta vad som hände, I want the truth, i detalj, annars kommer jag att begära en ny mobil. Det tycker jag att jag får lov att göra eftersom att det inte var jag som orsakade skadan.
Min mobil har dock blivit lite bättre nu. I tisdags gick det inte ens att använda mobilen, men nu går det iaf att ringa och sms:a, men den är fortfarande väldigt väldigt seg, man måste ibland trycka på samma knapp flera gånger för att komma in på något, en del knappar funkar inte alls.
Min älskade mobil som var så himla bra ='( . Jag måste prata med pappa om detta.

Höstlovet rullar på

Det är nu torsdag (01.09) och mer än hälften av höstlovet har redan gått. Ångeest att tiden går så fort!
Igår gjorde jag ett viktigt ärende för mitt projektarbete *stolt*. Shit, vad nervös jag var. Fattar inte varför egentligen =/ Ibland kan jag bara bli så himla nervös för sådant som man egentligen inte ska vara nervös för. Irri!
Sedan detta lov startade har jag inte pluggat någonting alls, (ifall man bortser från projektarbets-ärendet) ..ångest igen! Men jag ska fan ta tag i det imorn, jag måste, har så mycket just nu. Jag börjar dessutom bli lite tveksam över mitt projektarbete. Kommer jag verkligen klara av det här? Det är ganska klurigt, och det kommer bli svårt att sätta ihop allt och göra det riktigt bra. Jag behöver motivation.
Idag så fikade jag i ca 4 timmar med några gamla vänner. Åh vad jag gillar dem, de är så sköna! Man kan alltid få nya vänner med tiden, men de här tjejerna, dem kommer att kvarstå!
På lördag är det halloweenfest som gäller. Jag var inte så taggad inför det i början. Men jag har lyckats få fram en riktig skön halloween outfit som är både snygg och klockren och detta gör mig glad och hypad för denna halloweenfest. Vi får se how it goes.

Nu hade jag tänkt tvätta bort sminket och gå och lägga mig. I have a long plugg-day ahead of me! Nighty night!

Skin break-out!

Haha kollade min statistik nyss. Jag har typ inga läsare längre. Hade rätt många innan sommaren men eftersom att jag inte bloggade nått då så förlorade jag många av dem. Men men, det gör mig inget faktiskt, det är rätt skönt det.
Jag har nu höstlooov och det känns as najs och as skönt. Men samtidigt inte, för mängden läxor och uppgifter som ska göras gör mig deprimerad. En hel del med projektarbetet (intervjua folk), en hel del med historia, NO, SO och svenska. Lite religion också. Gud, help me!

På senaste tiden har jag varit väldigt trött och inte haft nån ork för något alls. Jag vet ej ifall det beror på att jag slutat dricka Blutsaften, för den tog slut. Men den hjälpte mig verkligen. Jag har dock fått typ ett eksemutbrott över hela ansiktet, halsen och lite delar på kroppen typ armarna och knäväcken. Idag när jag vaknade var jag alldeles torr och svullen på en del ställen, dessutom kliade det a whole lot. Jag har ju alltid haft allergiproblem och eksem. Men när jag äter något förvärras mitt eksem. Jag vet inte vad det är som jag har ätit.. när jag tänker tillbaka så kan jag verkligen inte komma på något som skulle kunna orsaka detta. Min syrra hade nångång lagt in soya i någon gryta, men det var dock ganska längesen. Jag börjar misstänka att det kan vara antingen det, eller Blutsaften. Blutsaft innehåller en massa grejjer som jag nog skulle kunna vara allergisk mot fast som jag inte själv vet om. Verkligen synd om det är så, för Blutsaften helped me tons. Jag tänker fortsätta med Blutsaften men om saker och ting inte blir bättre så blir det tyvärr bye bye Blutsaft. :(

Det är söndag och jag fick min mens igår. Min mensvärk imorse var hemsk! Ville bara ligga i min säng och dö! Usch hata mens! Men thank God for Ipren :)

Jag har ganska mkt planerat denna hötslovsvecka. Träffa några vänner som jag inte sätt på länge, gå hem till en kompis för at jobba på ett arbete, halloweenfest på lördan, och plugg plugg plugg! Vi får se om mer saker dyker upp, men på något sätt hoppas jag ej det, för har så mkt plugg!

Ok, I'm out now. Ska nu continue to read som blogs. And perhaps take a pill, mensvärken kommer kicka igång igen snart känner jag. Så Ipren, here I come!

Fake interview

Valde att skriva ett till inlägg eftersom att det inte blir så kul när inläggen blir alltför långa.
Så det jag skrev om ovan var i princip allt det jag gjorde förra veckan. Blev väldigt kortfattat måste jag säga, cause there were a number of things that happened at the organisation, the party for our family friend and the stand-up comedy place som inte skrevs ner här på bloggen, men very interesting things som skedde may I tell you ;D !
Men men, nog om det och mer om denna vecka. Det är tisdag idag och idag är det första gången på länge som jag egentligen kan ta det relativt lungt. Visst jag har en massa att göra men det är inte ett måste att göra allt idag. Fick reda på att mitt preliminära omdöme i religion är VG. Alltså, kommer jag någonsin att få ett MVG? Känns så himla irriterande! Och jag fick VG på mitt reiligions prov. Jag var 5 poäng ifrån ett MVG :@
Jag fick också ha en "fake" intervju på engelskan. Det gick åt helvete, de frågade jättesvåra frågor. Den enda enkla frågan var: berätta om dig själv, vem är du? Jag har aldrig haft svårt med att presentera mig själv men de andra frgåorna var bara för svåra och jag tror att mycket är på grund av att jag inte vet själv vad jag vill göra i framtiden. Hade jag ställt fast vid ett specifikt framtidsbeslut hade det gått mycket bättre.
Men men, gjort är gjort =/

Det som hände förra veckan

Ser att det var ett tag sen jag skrev här sist. Jag har haft 0,0 tid att uppdatera bloggen. Förra veckan var helvetesvecka! Det var inte bara prov och skol uppgifter, men en massa andra saker som skulle göras utanför skolan med. Kan också tala om att det hände en hel del under den veckan. Tråkiga som roliga. Vet inte riktigt vart jag ska börja...så jag bara börjar nånstans på måfå. Jag hade två prov förra veckan, prov som jag inte kommer få mer än VG på, suck!! Så måndagen, tisdagen och onsdagen var det bara att abandon tv och data helt och bara sitta inne på sitt rum och plugg. Jag var så himla trött den fredagen, det var så skönt att sova.
På lördagen vaknade jag runt 7 då jag skulle iväg för att jobba med en organisation som jag är med i. det varade ungeför från klockan 10 upp till klockan 14. Efter det gick jag runt i stan och hittade ett par as snygga skor som jag sedan köpte (det är nu 200kronor kvar på mitt konto, betydligt mindre än vad jag hade i början =P). Sedan var det bara raka vägen hem för att fixa sig inför en fest ägnat åt en familjevän. Jag och syrran vad där lite tidigare för att hjälpa till och fixa lite. Festen var kul, trevliga människor, många som man inte hade träffat på år, maten var utomordentlig!
Söndan var jag bara hemma och plugga tills jag får ett sms av min vän vid klockan 16 som frågar ifall jag vill hänga med till en standupcomedy och det ville jag självklart (ifall jag gjorde klart plugget som skulle lämnas in dagen därpå och det hann jag göra klrt). Så jag åkte dit och det visar sig att det är 18års gräns. Jag säger att jag har glömt mitt legitimation och vakten säger att jag då måste gå men sedan låter han mig vara kvar, snällt! Det kändes dock som att han höll koll på mig så att jag inte köpte någon alkohol, haha. Hade inte tänkt göra det ändå, vill ju inte åka fast. Det enda jag ville var att ha en najs kväll med mina friends. (:


Kontakt med mommy <3

Vilken händelserik helg det har varit. Oj oj, i dont even know where to begin. Festen i fredags var rolig men inte så rolig som jag hade hoppats på. Jag tror att jag förväntade mig för mycket därmed blev det inte lika kul. Hade jag vetat att det skulle vara så hade jag inte gått. 280 spänn for nothing.
På lördagen därpå var det hälsomässan som gällde. Allt jag kan säga var att jag kom ut därifrån gråtandes! Då menar jag alltså glädjetårar och inget annat. Min mamma ser mig och hon är så otroligt proud över mig och mina studier. Hon tycker att jag har varit jätteduktig. Det glädjer mig verkligen. Jag brukar aldrig få beröm!
Hon nämnde också att jag snart blir 18 och det året kommer bli mitt magiska år, precis som jag också tycker att det kommer bli. No more dependent on daddy's money! Hon sa också att hon tyckte att det vore bäst ifall jag tog sabbatsår efter studenten och jobbade. Hon inser att jag är för trött för studierna och att jag behöver en paus från det. Jag känner exakt så! Är så himla trött på schoolwork! Känner en sån stor lättnad över att hon känner likadant som mig. Nu vet jag vad hon tycker och tänker. Det var mycket mer som hon nämnde under vår lilla privata seans men jag hinner inte ta upp allting. Vi spelade iallafall in alla seanser denna gång så allt är inspelat ;) Nu kan vi bevisade detta för pappsen som inte tror på sånt.
Vi gick idag också (söndag) men mamma kom aldrig fram, istället kom morfar fram och mosters kompis. Medium kan alla bestämma vilka andar som ska komma fram, utan dem bara sluter sig till andra sidan och den som kommer fram kommer fram. Är fortfarande helt chockerad och imponerad att detta faktiskt funkar, men jag är glad att det funkar ändå. (:

Nu är det washing dishes som gäller! Sedan sova och imorgon skola. Ingen plugg gjort under helgen - ångest!


Speciell dag imorgon

Stress stress och återigen stress! Det är allt jag har att säga. Har skitmycket att göra, hur ska jag hinna med allt?!! =(

Imorgon är det prov som gäller kl 8.20 på morgonen. Gud vare med mig säger jag bara! Har pluggat, men vet inte ifall det är tillräckligt. Känns inte som det.... =/ . Så länge jag får VG så är jag glad.

Imorgon är det också fredag, men inte blir det fredagsmyys, det blir istället fredagspaarty! :D
Festen som jag har längtat efter länge nu är finally här. Det är en speciell dag och det ska firas! Alla kommer vara där, och när jag säger alla så menar jag verkligen alla! Och jag måste se perfekt ut! När jag säger perfekt så menar jag verkligen perfekt = flawless! Jag ska raka benen, fixa håret perhaps lockar, sminka mig på bästa sätt, ha sexiga high heels, jag ska bli riktig sexy mama helt enkelt ;)
Åh, det ska bli så kul, och jag ska dansa arslet av mig! Och hoppas på att det finns nåra cuties på festen as well.
Jag är dock lite rädd att jag förväntar mig för mycket. Tänk om festen blir en riktig flopp? Jag säger bara, the party better be worth it, för biljetterna var skitdyra!
Imorgon blir en intressant dag =)

Jaja, nu måste jag verkligen sova, ska upp halv sex! Nighty nighty (:


Morgoninlägg

Det här är nog första gången som jag skriver ett inlägg på en vardagsmorgon. Om ungefär en timme ska jag dra iväg till skolan. Och gissa vad man har första lektion? Jo redovisning! Fan, vill inte! Jag är så nervös =( Som tur är så är jag inte helt själv, det underlättar lite. Blutsaften fungerar tror jag. Jag är inte lika trött på dagarna längre som jag var förut. Jag vet att det bara gått 3 dagar, men so far so good.

Nu måste jag dra, äta, duscha sen la scuola. Hoppas det går bra på redovisningen =/

Blutsaft

Befinner mig just nu i paniktillstånd. Mängden läxor och uppgifter som skall göras på sån kort tid är överväldigande. Jag förstår inte hur jag ska kunna ta mig igenom det här. Jag känner mig så himla stressad. Jag vill göra bra ifrån mig, jag vill få mvg i så många ämnen som möjligt, jag vill kunna ha bra kontakt med vänner och släkt utanför skolan, jag vill kunna ha ett najs socialliv, men allt detta går inte att sammanställa på samma gång, det blir antingen eller, och jag måste alltid uppoffra något.

Idag köpte jag Blutsaft. Blutsaft är ett extra näringstillskott till de som bara är allmänt trötta, tappa "piggheten", prestation och koncentration, de som inte får i sig så mycket vitaminer och näring under dagarna och framförallt till de som saknar järn. Blutsaft rekommenderas till kvinnor, tonåringar och sånna som är fysiskt aktiva samt gravida kvinnor som ammar.
Jag tyckte att Blutsaft passade in precis på det jag behöver just nu. Speciellt nu i dessa stressiga perioder. Jag tror inte bara att Blutsaft kommer bidra till det inre men även till det yttre. Jag kommer nog skriva vad jag känt att resultat av det dagliga intaget som Blutsaft gett mig, positivt som negativt ;)

Sry för den konstiga stavningen men jag är skittrött. Jag måse gå och lägga mig nu börjar 8.20 imorn.

So long my beloved blog!
p.s Det börjar bli fett kallt nu! Hösten är verkligen här. Nästan så att jag ville ha vinterjacka idag =(

RSS 2.0