Efter regn kommer solsken!

Wow! Kan inte fatta att jag senast skrev i januari! Det har ju typ gått ett halv år?!
 
Det som hänt sen dess är att jag läst en fristående kurs på universitet samtidigt som jag jobbade deltid. Tack vare mitt deltidsjobb har jag kunnat spara pengar, betala av vissa lån/krediter, unnat mig saker och ting och till och med åkt på en weekendresa!
Börjat med kosttillskott och ska även försöka mig på att börja träna.
Skillnaden i mitt mående nu jämfört med hur det var förra året är riktigt stor! Jag mår så himla mycket bättre just nu, rent psykiskt men även fysiskt!
 
Under månaderna som gått har jag också sökt några jobb och nu bloggen, nu börjar saker och ting äntligen vända och gå mot ljusare tider! 
 
Det är nämligen som så att jag imorgon börjar på en helt ny tjänst på en helt ny arbetsplats. Jag är så glad, nervös, exalterad, allt på samma gång! Det är en provanställning på 6 månader som sedan övergår till tillsvidareanställning och jag tror verkligen att detta kommer att passa mig. Dessvärre är det en tjänst som inte kräver högskoleutbildning men det är en eftertraktad arbetsplats med mycket utvecklingsmöjligher och flera olika tjänster, så jag tror verkligen att det går att växa här. Jag känner en person som jobbar där (som också inspirerade mig till att söka tjänsten) med samma arbetsuppgifter och hon har sagt samma, att det går att växa där. Så det känns verkligen lovande! Om jag får gissa så tror jag att det är en arbetsplats jag kommer att stanna kvar på länge.
Arbetsuppgifterna är så intressanta, så det vet jag att jag kommer att tycka om. Jag hoppas bara att jag ska trivas. Jag ska göra mitt allra bästa för att lära känna kollegorna och vara mitt bästa jag gentemot de.
 
Från och med imorgon väntar en lång introduktionsutbildning och efter den ska jag börja arbeta på riktigt. Så nervööst!
 
Håll tummarna för mig!

RSS 2.0