Respektlös

Syrran säger att jag ej har respekt och att jag är respektlös för att jag sätter på värmaren här hemma för att det är kallt. Men att hennes flickvän kommer in till rummet och skriker medans jag sover, det är minsann ok och inte det minsta respektlöst.

.

Det är som att prata med en vägg.

Tillbaka från resan!

Innan jag berättar om resan måste jag bara säga att jag är otroligt tillfredställd just nu. Åt världens godaste mat! En jamaicansk rätt, otroligt gott. Så himla mätt och belåten är jag nu! Hursomhelst till resan! Denna resa var otrolig välbehövd. Det var så skönt därborta. Varmt och avslappnande. Ingen stress whatsoever. Våra dagar bestod av att sola och ligga på stranden, shoppa och strosa runt. Vi hamnade i ett område där det var mycket turister och väldigt mycket pensionärer. Vi var nog de enda unga på hotellet. Så det var ju lite surt. Men det var kul ändå. Och det gjorde inte ont att kolla in de spanska männen som vi såg ;-). Pengarna rann som vatten därnere. Jag önskar att vi var lite smartare när det kom till att hantera pengarna men äsch gjort är gjort. Det var lite krångel och stress på flygplatsen men det ordnade sig också tillslut. Älskade maten, miljön, och språket! Vill definitivt åka tillbaka någon dag men kanske testa en annan stad i landet. Ikväll är det nattjobb som gäller! So long blogg <3

Imorgon flyger vi!!!

Imorgon beger jag mig av till varmare breddgrader. Känns som att jag kanske packat med mig för mycket, men det blir så när man har beslutsångest som jag har. Hela 5 par skor för en vecka liksom. Men jag vill verkligen ha med alla. Först converse för att det är så kallt här i Sverige och det är dem jag tänkte resa med. Sedan två par ballerina, ett par svarta och ett par bruna. Kunde inte välja ett par älskar båda två och båda matchar till olika outfits. Sedan sånna "stringskor" eller flipflops som man kan ha till stranden. Och slutligen ett par klackar om vi ska ut. Jag vet! lite mycket men det behövs. Har till och med packat med mig en baddräkt! jag som aldrig brukar bada! Men det var bra pris på den och den var snygg! Sedan kläder smink schampoo tandkräm borste och sånna nödvändigheter. Åh, imorn vid denna tid är jag i ett annat land. Är lite nervös, vi är ju bara två tjejer som åker, men det ska nog gå bra. Kollade väderprognosen också och det är 20+ hela veckan därborta! Snacka om najs! Syrran är fortfarande rena bitchen mot mig och pratar inte med mig. Jag menar hallå, det här kanske är sista gången hon ser mig. Nejmen skämt åsido ! Måste också flika in med att säga att jag faktiskt gillar mitt jobb nu. Kommer ihåg hur mycket jag ville sluta i början. Det är inte ett enkelt jobb det kan jag lova, men det är jävligt spännande. Ena dagen är inte den andra sig lik. Även idag kan jag tycka att det är svårt men det är riktigt kul samtidigt. Och jag måste säga att det nog är det första jobbet som faktiskt utmanat mig intellektuellt. Love it! :-) Nu tänkte jag äta, fixa håret, kolla min utbildningsansökan en sista gång, kolla lite youtube-klipp och sedan gå och lägga mig. Åker hemifrån vid kl 12 imorn och planet lyfter vid kl 16 i Skavsta! Hejdå käraste blogg!! Ses när jag är tillbaka!

1 vecka kvar!!

Om en exakt en vecka befinner jag mig i ett annat land med varmare breddgrader. Åh! Kan inte fatta det! Tiden rinner ju bara iväg! Och det är så mycket som måste köpas och fixas innan. Imorrn åker jag till farsan för att skriva ut alla flyghandlingar och hämta ut lite brev. Sedan måste jag shoppa lite grejjer som tagit slut. Åh cant wait! Det är verkligen jobbigt att bo här. Behöver en paus från allt elände. Blir så arg på syrran ibland. Jag har tur som har vänner som kan få mig på bättre humör. Måste också berätta att jag blivit en riktig Youtube älskare. Jag har haft youtube i flera år men nu är jag inne minst en gång om dagen. Det har också hjälpt mig att bearbeta min vrede och också fått mig att tänka på annat. Jag är inne på Youtube mer än vad jag tittar på tv. Förutom var det tvärtom. Men det finns så himla mycket man kan hitta på Youtube, har lärt mig väldigt mycket tack vare Youtube. Och framförallt har jag inspirerats en hel del tack vare Youtube. Men jag är inte bara inne där för kunskap, har börjat följa en massa random människor från USA och följt deras liv. Det är riktigt intressant och kul att följa, människoälskare som jag är. :-) I söndags var vi på Junibacken med farsan, småsyskonen och småkusinerna. Det var riktigt kul faktiskt. Den där platsen är ju rena rama paradiset för barn. Älskar mina små pluttisar så mycket. Det var en riktigt family day <3 En annan positiv grej är att jag faktiskt gått upp i vikt! Sist jag vägde mig, vilket var för ca 2-3 månader sen, så vägde jag 42 kilo. Nu väger jag 45 kilo! Riktigt glad och tänker fortsätta på detta spår! Nu ska jag titta vidare på lite mer Youtube klipp :-)

Skatteåterbäring 2013!!

Kanske stämmer det där med att efter regn kommer solsken. Hoppas att det gör det iallafall. Idag fick jag reda på vad jag får i skatteåterbäring. Ca 8000kr! Kunde knappt tro det! Blev superglad! Det är nog det högsta jag fått någonsin. Förstår egentligen inte hur de räknar ut det där, jag har fått mycket mer än min syrra som jobbar mycket mer än vad jag gör. Kanske är det att jag har fått behöva betala mer i skatt än vad jag behövt. Ingen aning. Folk som klagar på att man måste betala skatt, varför klagar de egentligen? Man får ju ändå tillbaka det? (Såvitt man inte skattejämkat men då är det ens egna problem). Om jag vet att skatten går till att förbättra vårt land, om jag vet att det går till utbildning och sjukvård och infrastruktur, då har jag inga som helst problem att betala skatt, och speciellt inte om jag vet att jag ändå kommer få tillbaka en del av det. Yes, det var bara det jag hade att säga. Nu ska jag ta och äta lite :-) So long!

Resa om två veckor!!!! + Påskafton m.m

Idag är jag mycket gladare än vad jag var förra gången jag skrev. Väldigt mycket positivt har hänt de senaste dagarna och det är nog därför . För det första kan jag ju avslöja att jag och en nära vän till mig reser bort om två veckor!! :-D Är så exalterad!! (Om man nu kan säga det så på svenska). Ser verkligen framemot det här. Känner att jag behöver omväxling och någonting nytt. Men det är en hel del som måste göras innan det. Skriva till jobbet att jag kan arbeta under sommaren! Söka program inför hösten. Köpa lite småsaker som behövs inför resan. Och fixa håret! Jag älskar att ha saker att längta till!! Åh! Det kommer vara varmt där. Biljetten gick på runt 4000 för både flyg, hotell, och mat. Det priset kan man inte klaga på för en veckas semester. Allt är i princip betalat, det är bara fickpengar vi måste ha med oss nu. En massa sol och stränder, cant wait!! Sen har min kusins pojkvän varit på besök. Det var sjukt kul och trevligt. Vi åt middag och kollade på film. På lördag var det utgång, väldigt lyckad faktiskt. Har tröttnat på stockholms nattliv men denna gång var det faktiskt kul! På söndagen firade vi påsk och då samlades släkt och familjevänner och det var superkul, jag och syrran trodde det skulle bli tråkigt. Men vi pratade nonstop hela kvällen och åt satt vi hamna i matkoma. Vi brukar gå dit varje år när det är påsk och denna gång var roligare än förra året. Vi fick bland annat träffa våra älsklingar, våra syskon. Älskar de så! Och lillsyrran frågade t o m pappsen om hon skulle få träffa sina favoritsystrar :D Sötisen. :-) En annan riktigt kul grej är att jag hittat ett sätt att hitta dyra snygga trendiga saker, alltså / skor / jackor / väskor / kläder för otroligt billiga priser via nätet. Det är helt sjukt hur man kan hitta till exempel en jacka som säljs på zara för 2000 spänn och så kan man köpa en exakt likadan för 200kr på nätet. Sånna företag som zara köper alla saker billigt från länder som Kina och säljer de vidare i sina butiker för skyhöga priser. Det är helt sjukt. Så glad att jag fann detta! Nu ska jag ta och fixa lite småsaker! Until next time :-)

RSS 2.0