Vart är världen påväg elr Vart är Sthlm påväg?

Om 24 timmar sitter jag på flyget till Bryssel. Det är helt otroligt att det har gått så fort. Idag vaknade jag och syrran klockan 07.00 för att tvätta. Det finns så mycket kläder som måste tvättas så vi måste tvätta en gång till. Att sortera och ta fram alla kläder som vi skulle ha med igår tog kanske 3 timmar totalt. Gissa om jag var trött när vi var klara? Inte nog med att vi ska tvätta allt, vi måste också stryka de!

Jaja nog om det. Tänkte prata om något helt annat. Nämligen unga som dör. Jag vet inte hur länge detta ska hålla på egentligen. Känns som att döden för unga har ökat sedan 2005. Nu för någon halvtimme sen läste jag om en kille vid namn Nicolas som dog för en vecka sedan. Jag vet inte, men är det bara jag som tycker att sånna här händelser bara sker i Stockholm? Det känns verkligen som det. Jag tror att det är stressen och den allmänna pressen i Sthlm som får oss att må dåligt. Jag kan säga det själv att jag mådde riktigt bra när jag var uppe i norr och besökte syrran. Det var verkligen inte som sthlm.


R.I.P Nicolos Jajou Garcia även ifall jag inte kände dig.!


Kvinnoförnedring gotts to stop!

Idag när jag och syrran satt på tunnelbanan påväg hem från en fest i Skogås sitter det några invandrar killar några sittplatser ifrån oss. Ena killen börja säga saker som: "Hon är en hora!"... "Om hon vill ha i sig så kan hon komma till mig, annars kan hon kyssa mina skor!"... "Jag säger till henne: släng dig i väggen, förståru?!"..."Om hon vill ha kuk så finns jag annars kan hon dra!" Och massar med andra förnedrande kommentarer. Allt han sa var så himla förnedrande!! Det lät som att tjejen han snacka om var hans ägodel. En ägodel som han kunde sitta och smutskatta lite hursomhelst med. Man kanske kan tro att denna kille inte menade allvar när han sa alla dessa kommentarer men han var seriös och det var det som var mest chockerande. Den här killen var vad jag kallar en riktig player.

Det är verkligen killar som honom som får mig tvivla på att det finns bra killar därute. Sånna som honom som får mig att tvivla på riktig kärlek. Verkligen synd att tjejer stannar kvar hos sådana idiotiska killar. Den här tjejen som han pratade om, vad fan föll hon för hos honom egentligen, jag förstår inte. Egentligen tycker jag inte att man ska klandra på att det är tjejens fel heller. När det kommer till kärlek kan man vara hur blind som helst. Som man brukar säga: love is blind.
Jag tycker vi tjejer borde bli starkare och säga emot. Vrf kan vi inte hitta bra killar som vet hur man behandlar en tjej? Känns dock som att det finns väldigt få av dem därute. =/

Måste också tillägga att vi tjejer INTE ska vara rädda för vad som kallas "hor rykten." So what om man som tjej hånglar med 3 killar på samma kväll? Man är fan inte hora för det. Tjejer HÅNGLA PÅ!
Med det sagt avslutar jag detta inlägg med denna lilla mening: If a guys has three girls then he's the man, but if a girl do the same, then she's a whore. Tagen ur Christina augileras låt Cant hold us down, mycket bra låt med ett mycket fint budskap! Godnatt!

Snart åker vi!!!

Sitter hemma och gör i princip ingenting just nu. Jag och syrran har kollat lite kläder och sånt som vi ska ha med på resan. Jag kan inte fatta att vi åker natten till tisdag. Det är helt sjukt vad tiden går fort! Vi hade tänkt åka kommunalt men eftersom att tågen inte går på natten vet jag inte hur det blir. Jag ber och bönar att pappa fixar taxi =( .

Är hon bisexuell?

Detta måste jag skriva snabbt för jag är rädd att min syrra kommer in till rummet närsomhelst. 
En gång när jag skulle in på datan märkte jag att min syrras hotmail fortfarande var på, hon var alltså inte utloggad. Under mapparna Inbox och Junkmail kunde jag hitta en flik där det stog My love, som jag antar att hon gjort själv. Jag kunde inte bärga mig och klickade in på mappen. Där fanns det en massa mejl från en ett tjejnamn. Jag klickade på några av mailen. Det jag läste förvirrade och chockerade mig. Det var en massa kärleksmejl.

Jag vet inte men jag börjar misstänka att min syster har en flickvän och är bisexuell. Jag har inget emot detta, jag tycker bara det är otroligt ovant. Jag menar hon har ju haft pojkvänner förut. Jag förstår inte...

Det som hände den dagen hände idag med. Jag klickade in mig på my love mappen och återigen en massa mejl från samma tjejnamn. Nuförtiden så ringer min syrra henne väldigt mycket också. Och när hon gör det låser hon in sig på sitt rum. Min syrra har pratat med mig om henne men mer sådär som att de vore kompisar, inte att de har ett förhållande.

Jag förstår ifall hon inte vill berätta... I pappas kultur så är det inte så uppskattat.


Dåliga lärare

Idag fick jag mina slutbetyg och jag ville bara gråta. Jag var både frustrerad och ledsen. Jag fick VG i alla ämnen. Asså fucking jävla hor skit kuksugar fitta, asså ååååh jag får damp :@. Jag skulle fan ha 5 MVG:n det här året ='( och jag fick inte en endaste!! På många av ämnena hade jag "ett starkt VG" och på många av dem "såå nära MVG om jag bara hade gjort si och så". Det är detta som irriterar mig mest, att jag var så fucking nära!!!!

Många av lärarna tycker jag inte ens följde betygskriterierna för mvg utan gav ut betyg till eleverna lite hursomhelst. När man sedan frågar varför man fått det betyget så får man förklaringar som låter riktigt dåliga och påhittade (jag syftar på en specifik lärare).
Men det värsta är ändå när någon i klassen fått bättre betyg än en själv och man vet att den personen egentligen inte förtjänade det. Jag vet att man inte ska jämföra sig med andra, men jag kan bara inte låta bli, speciellt när det är orättvist. Det var en i min klass som hade IG hela året i svenska men lyckades på en vecka, jag repeterar, EN VECKA innan betygen skulle vara satta, få MVG. Vad kan denna person ha gjort från att ha börjat med IG, nått MVG, på så pass kort tid, som en vecka? Somebody please tell me, cuz I want an explanation.

Jag ska inte dra alla lärare över samma kam, för många lärare är riktigt bra och konkreta med betygen och många VG:n kände jag faktiskt att jag förtjänade, men definitivt inte alla. 
En bra lärare ska informera eleverna om vad man behöver göra för att nå toppbetyg. Två av mina lärare gjorde inte alls detta och var jättedåliga med att ge tillbaka grejjer (nu när jag tänker efter så fick vi nog inte tillbaks någonting alls från båda ämnena), samt att berätta hur det ligger till för oss. Ska inte detta vara en självklarhet hos en lärare?

Jag var så nära på att gråta idag på tunnelbanan. Det är så tråkigt.. kommer tänka på detta hela tiden nu. Finns väl inget att göra åt nu.. ingen återvändo =( .  Jag ska ge gärnet i 3:an, jag lovar, då ska jag bannemig vara på lärarna som en jag vet inte vad!! Jag ska konstant fråga de vart jag ligger med betygen och vad jag ska göra för att få MVG. Vänta bara, you'll see teachers of ********* gymnasium!!! :@

Han mår nog inte bra

Kollat lite mer nu på internet angående flickan som dog. Jag kan fortfarande inte förstå det. Det är så jävla hemskt! Hur kan man som 16 åring göra något så grovt elakt? Det är som sagt ofattbart.
Det är många som har lagt ut personlig info, såsom fulltändiga namn och personnummer, på både offret och mördarna. Nu vet jag både namnen på dem och deras bloggar. Själv så skulle jag aldrig lägga ut något sånt på internet, det är väl lite att ta i.. sådant kan man lämna till polisen att ta hand om.

Men jag gick in på pojkens blogg, han som sägs ha dödat flickan. Judging from his blogg så verkar han inte riktigt mår bra. Hans senaste inlägg bestod utav ett depp inlägg där han hade tappat hoppet. "Grabbarna ställer inte upp längre...jag måste kämpa för att ge ifrån ett leende.. jag orkar inte mer, livet känns hopplöst" etc. Dessutom har han en lista där han kryssat för saker som han gjort eller varit med om. Detta är några av allt han kryssat för:

- bråkat med biträdande rektor
- velat vara någon annan
- blivit anmäld till rektorn
- gjort något jävligt dumt bara för att han hade tråkigt
- känt sig som utstött
- ifrågasatt sitt liv
- gråtit sig själv till sömns
- varit i knytnävsslagsmål


Kanske är det wrong to judge a person bara på grund av detta... men om man har varit med om saker som det ovanför så mår man nog inte bra.

16-årig flicka hittades död i Stureby

Nu får det fan ta och räcka, seriöst! Känns som att det bara blir mer och mer unga som dör. Det som hände denna flicka är ofattbart. Enligt tidningarna så hade en flicka vid 12 tiden natten till söndag hittats livlös i en skogsdunge i Hopparbacken i Stureby (Enskede). I närheten pågick en ungdomsfest och två jämnåriga tonåringar misstänks för att ha dödat flickan.
Det är så sjukt så att jag nästan inte ens finner några ord. I'm speechless.

Jag kollade ett videoklipp där det fanns en massa bilder på henne på youtube....hon var så söt denna tjej. Så otroligt ofattbart att man göra något sånt. Om de nu var berusade så bryr jag mig inte, thats not an excuse! I DN står det iaf att ungdomarna inte ska ha varit stupfulla men kan ha druckit litegrann.
Mycket av det som sägs i tidningarna är dock inte i detalj och ganska luddigt. Men man förstår väl att en del grejjer måste hållas sekrettessbelagt så att man tillsvidare kan bekräfta saker konkret.

Mitt hjärta går ut till föräldrarna och familjen....hemskt, det är allt jag har att säga, hemskt!


My händelserika week

Jag har inte skrivit på 5 dagar ser jag, 5 dagar! detta är skandal! Sry bloggen! Den här veckan har bara varit så himla stressig och händelserik att jag helt enkelt inte funnit tid för att blogga. Det är så mycket som gjorts. För att göra en lång historia kort så gör jag  så här:

Torsdag: Vaknade vid 7 för att åka till skolan där jag hade möte med kuratorn. Vi snackade inte om saker och ting hemma. Hon skulle bara hjälpa mig med några stipendium som jag håller på att söka. Det varade i ungefär en timme sedan var det bara att rusa hem, duscha och fixa mig. Planet gick vid 2 tiden, och som jag skrev förut så missade jag det planet eftersom att jag glömde det viktigaste av allt, PASSET! Irriterad som jag var åkte hela vägen hem igen för att hämta den. Sedan var det bara att ta nästa flyg som skulle gå 17.30 men blev försenat till 17.55. Jag väntade och väntade. Sedan var det dags att åka. Lite läskig feeling var det faktiskt att åka men ändå rätt kul! Fick så jävla mkt lock i öronen, not fun! Sedan var jag framme och syrran och farsan väntade på mig i flygplatsen. Vi tog bussen till hennes universitet och hon visade oss runt. Jättefin skola, skulle faktiskt kunna tänka mig plugga där, om det bara inte hade varit så långt! Sedan kom vi hem vid 10, åt, pratade och sedan slaggade.

Fredag:
På fredagen skulle vi upp tidigt för att vi skulle hyra bil. När vi kom dit så sade de att de inte hade några bilar kvar att hyra till just denna dag. Vi var jätteledsna. Nu var vi stranded uppe i norr tänkte vi. Men sedan kom gubben i kassan och överraskade oss med att han har en Kombi som vi kunde hyra hela helgen och lämna kvar i Sthlm. Vi blev överlyckliga! Vi betalade, tog vår Kombi och körde till staden. Människorna där var så himla trevliga och öppna inte lika dryga som i Sthlm. Älskar deras dialekt as well (= . Vi gick iaf runt i stan sedan käkade vi. Sedan kom vi hem och började packa alla grejjer som skulle med till Sthlm, in other words, hela syrrans studentrum! Det tog timmar att städa, plocka bort och ställa in grejjer i bilen. Wow, aldrig har jag varit så exhausted! Vid 22 var vi klara med allt, och tänk att vi började nångång vid kl 15. Så vid 22 bärde det av till en 8 timmars nattresa ner till Stockholm. Jag förstår fortfarande inte hur pappa lyckades hålla sig vaken. För mig gick det inte kan jag lova. Knappt för syrran heller. Hon satt och bad till gud att vi skulle komma hem oskadda. För bara om pappa hade slumrat till några sekunder så hade vi kunnat köra rakt in i en skog. Vi kom iaf hem safe and sound, vid 06.00. Vi alla gick och la oss direkt!

Lördag: Denna dag var kanske inte så jättehändelserik. Vi var mest hemma men vi tog iaf bilen till my favourite mataffär, nämligen Willys. Och köpte mat för 600kr, så gissa om jag är glad? =D ..Vi var ganska mkt med lillesyrran också i och med att storesyrran inte hade sett henne sen födseln. Hon är en gulleplutt.!

Söndag: Söndag var en stressdag! Jag hade sovit ut rätt länge, kanske till 12. Pappa kommer in i rummet och säger att vi närsomhelst kommer få gäster som vill besöka oss från Örebro. Snabbt som satan flyger jag upp ur sängen och städar skiten ur mitt rum. Sedan duschar jag och fixar. Vid 15 kommer dem och vi pratar och pratar och fikar och fikar. De tar en massa kort och vid 17 så går dem. Nu vart det ännu mer stress eftersom att vi skulle till min kusins studentmorttagning. Den började klockan 15 och vi var redan sena. Så vi skyndade oss, jag duschade igen bytte om, samma sak med syrran and off we go! Jag vet inte hur och varför vi lyckades komma fram kl 20.00. Det ända jag vet är att det var jäkligt pinsamt! Kanske berodde det på att pappa var tvungen att skjutsa hem några innan, och också för att hon hade flyttat så vi hade svårigehter med att finna hennes hem. Men men, vi kom iallafall. Hon var så lycklig att vi kom, vi åt en massa GOD MAT! vi babblade en massa och hon öppnade presenter. Jag är så stolt över henne, inte bara hade hon tagit studenten men hon hade också fyllt 18. Man såg hur det bara lyste om henne. Riktig härlig tjej.
Vid 22.30 åkte vi hem.

Måndag: Skola som var riktigt onödigt! Vi gjorde ingenting. Alla som ville snacka betyg fick göra det men annars var det bara att åka hem. Jag fick veta att jag fick VG i spanska. Jag vet att jag kunnat få mvg, och det sa läraren med, det är bara det att jag har varit dålig. Hon sa att hon ser potentialen i mig. Så nästa år minsann, nästa år ska jag fan få MVG i spanska!

Shit vad mkt det blev. Tror faktiskt att detta är mitt längsta inlägg. Sry ifall det blev en massa stav fel men jag orkar verkligen inte gå igenom det nu. Det som jag skrev ovan är som sagt bara en kortfattad historia av allt som hänt de senaste dagarna. Idag har jag bara varit hemma, imorgon är det skolavslutning. wiho!
Har så mkt jag vill skriva just nu. Har så mkt i tankarna, så det blir många inlägg framöver...iaf nu innan jag åker bort. Kan inte förstå det, EN FUCKING JÄVLA VECKA KVAR!! =D


Gissa vad som hände

JAG GLÖMDE PASSET!!!!!! FAAN, så irriterande! Så jag fick åka hela vägen hem från flygplatsen. Kom hem för ca 20 minuter sen och ska dra igen snart. Måste gå härifrån tjugo i. Flyget åker kl 17.30. Aaah jag ska flyga själv =( pray for me!

Pappa landade för ca 5 minuter sen. Kul!

Nu måste jag göra mig i ordning och dra till flygplatsen igen. So long!

Snart äre dags

Om ca en timme drar jag och farsan till flygplatsen för att hinna med ett flyg som går vid 14. Säkrast att vara där en timme innan. Det ska bli så kul! Dock tycker jag inte så mycket om att flyga. Mest på grund utav att jag får skit ont i öronen, och då menar jag inte bara lock i öronen, jag får verkligen ont i öronen också. Inte kul! Men men, som tur varar flygresan bara i ca 1 timme. så det går fort!

Fy vad det regnar ute,, uusch och kallt är det också! STACKARS ALLA STUDENTER som tar studenten idag!!!! Detta är då inklusive min kära kusin. Shit asså, I would die! Hoppas verkligen inte det blir såhär när det är min tur. Soligt väder - fingers crossed!

Nej nu måste jag göra mig i ordning. So long!

p.s. kom just på att det precis för några dagar stod flera sidor i nyheterna om ett flyg som blivit spårlöst försvunnet, likaså resernärerna. Flyget lyfte från Brasilien och skulle ha landat i Frankrike men det gjorde den ej. Det misstänks att planet kan ha störtat pga av dåligt väder.
Nu börjar jag bli nojjig!

Hälsa på syrran

Ursula bestämde sig för att inte laga mat idag..whyyyy =( . har inte ätit sen klockan 5.... Aja, får väl ta och laga mat nu.

Mensvärken kickade igång igen!! Men jag tog en Ipren för ca 30 min sen så det ska nog bli bra snart. Har hört att det inte är bra att ta värktabletter när man är tom i magen. =/ I had too! Smärtan är hemsk, man vill ju dö.

Imorn är jag ledig, likaså på fredag. Imorn åker ju jag upp till syrran i norr med farsan. Vid kl 13 ungefär lyfter planet. Det ska bli kul och se hur hon har det oså. Ska bli kul och träffa henne också. Vi bråkar faktiskt jämt, but I still love her. Hon och jag har varit igenom mycket! Jag ser henne mycket mer som en förälder än pappa. Hon bryr sig, hon är där och hon förstår mig.

Nu ska jag laga mat. tjingeling!


Du är dum i huvet

Pappa sprang inte iväg till en krog denna gång. Han var kvar med mig, men han kunde knappt prata eller gå. Han tittade bara på när jag la in alla torra kläder i de blåa ikea påsarna. "Ska du inte hjälpa till?" sa jag. "SÄTT IN KLÄDERNA I PÅSEN BARA!" DU ÄR DUM I HUVUDET, FÖRSTÅR DU DET!?! DUM!!" sa han argt tillbaka.
Riktigt najs att bli kallad dum från sin egen pappa. Detta är heller inte första gången han har sagt det. Det var en gång då mina kusiner var hemmos mig och den ena skulle hjälpa mig med matten. Pappa bara berömde henne konstant för att hon var så smart och duktig. Sedan sa han att jag aldrig kommer bli som henne, att jag helt enkelt är för dum. Detta sa han framför dem! Jag lovar att jag aldrig har känt mig så humiliated i mitt liv. Kommer ihåg att de kom till mig efter och blev riktigt arga. "Hur kan ens egen pappa säga något sånt till sitt barn?!" sa dem. Ja det är en fråga som jag själv undrar över.

Skolan idag var rätt så chill. Talet gick bra och mina friends sa att det var bra sagt och att jag talade bra och tydligt. Man får hoppas på att läraren tycker desamma.
Sedan kom det som inte fick komma. MENSEN!!! Det var verkligen inte kul. Det var en outhärdlig smärta, den hemskaste EVER! Det gjorde så jävla ont, går inte ens att förklara smärtan. Jag tog en Ipren och la mig i sängen, jag ville seriöst bara dö! Mens är verkligen det värsta. Är så avundsjuk på de tjejer som inte får mensvärk. Fatta vad skönt! Men tycker ändå lite synd om dem när de sedan växer upp och en dag ska föda. Då kommer de få världens chock! Har nämligen hört att när man föder barn så är det som att ha mensvärk fast 10 ggr värre.

Jag tackar Gud att det finns Ipren! Annars hade jag seriöst avlidit i min säng!


Stupfulla pappa nyss:

"Gå ut och hämta kläderna från tvättstugan."

Jag kommer ihåg vad som hände när jag gjorde det sist. Han sa att han skulle ut och röka men istället drog han till en krog och drack sig ännu mer full och lämnade mig där i tvättstugan med alla kläder. Klockan var ungefär samma tid som nu. Irriterad stog jag där utanför portdörren. Jag hade inga portnycklar så jag blev utlåst och stog där med de stora ikea påsarna, i hopp om att någon skulle komma. Som om inte saker och ting kunde blivit värre vägrade några gamlingar släppa in mig.

Kusinen

Sitter här och jobbar på mitt tal. Det går inte bra. Har bara skrivit en inledning och handling men inget avslut. Tänker inte ta detta så värst seriöst eftersom att betygen redan är satta. Men man vill ju inte göra dåligt heller liksom. Efter ett dåligt framförande kanske han går raka vägen till datan och ändrar betyget till något negativt =p.

Jaja, nog om plugg. Jag pratade med min kusin idag. Vi har inte pratat på länge och det märktes! Vårt telefonsamtal varade i ca 2 timmar. Hon är en riktig smart tjejoch jag beundrar henne för hennes uppriktighet och ärlighet mot mig. Med henne kan man prata ut om allt. Det var alltifrån plugg och arbete till tv-serier, musik, artisteri, och kändiskap, och till killar och kärlek. Vi tycker likadant i många fall och hon förstår mig precis som jag förstår henne.
Nu på torsdag har hon utspring och tar studenten. Tyvärr kommer jag missa det eftersom att jag då kommer vara hos storesyrran i norr med farsan. Men givetvis kommer jag på hennes mottagning! Önskar all lycka till denna starka, smarta och roliga individ!

p.s Pappa till mig igår i köket när Ursula var borta:
Pappa: Varför pratar du inte med Ursula?
Jag: Vadå inte pratar, jag brukar ju hälsa och så.
Pappa: Ja, men jag menar med långa konversationer??
Jag: Men jag brukar ju prata med henne om hon frågar eller undrar över något.
Pappa ger mig en blick och går från köket.

Jag vägrar att ha långa konversationer med den kvinnan. It will never happen .

Ledsen, arg, besviken

Idag kom dagen då vi fick reda lite på vart vi ligger med betygen, dock inte från alla ämnen. Men jag ska gå rakt på sak.
Betygen är åt helvete!
Jag kommer ihåg att jag sa i början av bloggen att jag måste ut tvåan med minst 5 mvg:n. Det kan jag glömma just nu. Jag tror det blir högst 3 mvg:n detta läsår, om inte ens det! 3 fucking jävla mvg:n? Thats nothing! :@
Jag vet att det inte kommer bli mer än 3 mvg:n så därför beeer jag och bönar att det blir 3 och inte mindre.
Jag är så jävla besviken på mig själv. Jag vet att jag i många ämnen skulle kunnat gjort mycket bättre....jag vet inte vad det är, jag tror att jag har tappat min goda plugg förmåga.. jag var så himla duktig förut. Sen så har jag ju inte mått så bra det här året heller ..så det kan jag också vara en faktor. En annan faktor kan också bero på att jag blir så himla nervös jämt. Då menar jag inte bara på redovisningar, men också på prov.. in other words, allt sådant som är viktigt för att lärarna ska kunna se elevernas kompetensnivå och hur duktig man är.
Jag vet inte vad jag ska säga, jag är bara så ledsen besviken och arg på mig själv.
Tvåan has truly been ett riktigt jävla helvetesår.

Imorn blir det tal i aulan i ca 3 minuter. Hoppas att jag inte stammar =(

Det ständiga klagandet

Idag kom det igen.
"Du hjälper inte till hemma!"  "Du käkar bara, aldrig lagar du mat!"  "Du väntar alltid på att Ursula ska laga mat åt dig!" "Du kan inte ens diska upp i diskbänken och du väntar på att vi ska göra det åt dig!"

Detta fick jag höra konstant i vad som kändes som en timme men kanske varade 5 minuter. Bara för att Ursula inte är hemma så är det plötsligt jag som måste ta mig an tiden att laga mat. Aldrig kan pappa göra det, aldrig! Han säger att jag aldrig hjälper till hemma, men vad gör han själv? Aldrig har han lagat mat åt oss och diskar gör han kanske en gång i månaden om inte ens det! Och han lämnar ALLTID ALLTID ALLTID hans tallrik i diskbänken när han har käkat klart. Om jag ska vara helt ärligt så har jag aldrig sett honom diska efter sig efter att han ätit. Och sedan säger han till mig att jag aldrig diskar efter mig (vilket jag alltid gör! speciellt när det gäller mina egna saker, kanske bara inte alltid den stora högen som alltid består av deras tallrikar).
Jag sa detta till honom, det jag nämnde ovan, och då blev han tyst..med andra ord knäckt. Jag hör nu att han håller på att diska, kanske gav jag honom en tankeställare.

Jag har ingenting emot att laga, diska och hjälpa till hemma. Det jag däremot har någonting emot är att det alltid alltid alltid baraa ska gälla MIG och inte de andra! Att jag inte plockar undan efter mig, att jag inte diskar upp deras hög i diskbänken, att jag bara käkar och aldrig lagar mat.

Någon därute säg mig, är detta ett rättvist sätt att behandlas på?

RSS 2.0