En liten tripp till the land of Goth

Hej bloggen! Har inte skrivit på ett långt tag! Anledningen är väl en blandning mellan att jag inte haft tid, att jag varit borta, att jag då och då tappar min blogglust och att jag måste time:a in så att jag kan skriva när syrran inte är hemma eller sover.

Vet inte om jag tog upp det tidigare i bloggen, men jag och några andra åkte till Gotland förra veckan. Vill inte gå in jättemycket på detalj, men det var hur mysigt som helst att vara där och att få ta en paus från allt jobb. Vi gjorde en massa saker, vi cyklade, grillade, spelade golf, picknickade, hade djupa diskussionssamtal på kvällarna, spelade kort, barhängde, spanade in marknader, åt på restauranger osv. Myspys! Dock måste jag säga att det var lite jobbigt med utedass och utedusch, men jag klarade mig hyfsat bra ändå. Jag vart även vädigt förvånad över hur bra jag klarade av att cykla, jag menar det var ju ett tag sen, och det var inte lite vi cyklade heller.
Under resan fick jag också lära mig ett och annat om två av mina vänner: att jag ska vara försiktig med att fullt ut lita på de. Som tur är dessa inte några av mina närmsta vänner.
Det var en skitsnygg kille som åkte med oss, han var inte från sverige men vän till min väns pojkvän. Så lite pinsamt var det ju att vakna upp helt osminkad och död till en snygging. Han var inte bara snygg, han var väldigt snäll, genuint snäll och smart, lite av en gentleman (och det kändes inte alls konstlagt) allmänbildad var han också(sånt gillar vi!). Tror faktiskt att han lätt skulle kunna få vilken tjej som helst på fall.
Efter resan blev jag tyvärr sjuk. Eller rättare sagt när jag kom hem så blev jag det. Hade tyvärr inte packat ner de bästa kläderna, trodde det skulle vara solksken varje dag, men icke sa nicke. Hursomhelst är jag evigt tacksam över att jag fick följa med på denna resa, den vidgade mina vyer helt klart.

Nu är det back to reality igen. Jobb jobb jobb!

RSS 2.0