Update!

Shit jag har inte skrivit här på jättelänge. En månad typ. Har inte riktigt vetat vad jag ska skriva. Min födelsedag blev precis som jag ville att den skulle bli. Fick många samtal av vänner och familj på morgonen och jättemånga gratulationer på facebook. Eftersom jag fyllde år på en måndag gjorde jag inget den dagen men på helgen åt jag middag med de närmsta. Precis som jag ville ha det. Nothing big.

Som jag tidigare sagt är jag arbetslös nu och söker jobb som bara den. Blir så jävla arg, nappar ju inte på något! Och jag var ju på intervju för ett tag sen men fick samtal om att de hade gått vidare med andra sökande. Jag var så himla less den dagen, ville bara gå under. Imorgon ska jag iallafall gå på Rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen. Det känns bra, man får träffa arbetsgivarna direkt och ha en liten kort intervju med de. Jag hoppas hoppas att det går bra. Inte mycket pengar kvar nu på kontot. Det som jag har kvar ska egentligen sparas till min USA resa och på tal om den!!!! Det är nu spikat att jag åker! Jag har betalat anmälningsavgiften! Så i juli far jag iväg :D Det skabli så otroligt kul! Har aldrig rest ensam så det känns lite läskigt men jag påminner mig om att alla andra som åker är i samma sits som mig själv. Längtar så mycket! Men innan jag åker måste jag jobba som sagt, det är mycket pengar och de kommer inte växa på träd!

Iallafall, på tal om något helt annat. Syrrans flickvän kommer om mindre än en vecka. Tiden har bara flugit förbi. Det kommer kännas så konstigt att hon är här. Jag hatar att blotta mig framför folk utan smink och sånt, och även på morgonen när mitt eksem brukar blossa upp. Nu blir ja tvungen att visa the naked truth. Jag hoppas att allt går bra. Vi får se hur det blir. Det är iallafall tur att pappa accepterar min syrra och hennes läggning, trots att han blivit uppvuxen i ett land där man har svårt för det. Vad Ursula tycker om det hela kan vi skita i att ta upp, hon är ändå inte värd någonting i mina ögon.

Juste förresten, killen som jag tycker om. Han har rest! Jag vet inte hur länge han blir borta men han messade mig innan han skulle åka. Och det konstigaste är att han tog bort eller deaktiverade sin facebook samma dag som han åkte. Var han tvungen att göra det!?! Haha. Jag fattar inte vad det är med mig, kan inte sluta tänka på honom. Det är hemskt! Vill inte bli kär. Jag pratade i telefon med min andra arbetskollega. Vi kom in på den här killen, hur snäll och skön är som person, och tillslut frågade hon om jag kände något mer för den här killen, mer än bara vänskap alltså. Inombords fick jag panik! Varför frågade hon det? Misstänkte hon att jag gillar honom? Har det synts på mig? Eller har han sagt till henne att han gillar mig? Eller har han sagt till henne att han tror att jag gillar honom? Många frågor blossade upp i huvudet på mig. Men jag försökte "keep calm" och inte spela alltför dramatisk. Jag sa att "självklart inte", skrattade och spelade förvånad. Det var hemskt! Hoppas verkligen inte att han tror något:/

På tal om ingenting så har det varit påsk och vi har firat det hos en nära familjen vän till oss. Det var supermys, mycket snack och rikigt god mat. Jag och storesyrran fick träffa lillebror och lillesyrran, de är så söta att man bara vill äta upp dem! Och smarta är de också. Det känns skönt att de är så bekväma med oss och vet vilka vi är trots att vi inte syns varje dag. Älskar de! Bara så synd att Ursula inte ger de tillräckligt med mat. Lillesyrran har blivit så smal att man blir rädd för att ta i henne. Man känner hennes ben, det ör hemskt. Fattar inte att pappa inte gör något åt det! Blir så arg!


Aja, tror jag avrundar här. Jag har berättat allt väldigt kortfattat nu, det finns mycket mer man kan säga men jag är jättehungrig och ska värma mat i micron.

So long lovey blog!

RSS 2.0