Barnpension pleeeaaase

Gud hörde tyvärr inte min bön. Lägenheten utgick tillsvidare och nu är vi tillbaka på ruta 1. Så länge som vi kämpat med att hitta en lägenhet, fyfan. Turen tycks aldrig finnas på min sida, så irriterande :(.
Tappar nästan hoppet nu....

På tal om något mycket roligare. USA-resan! Känner mig så himla glad över det!! Allting går skitbra med det just nu. Har haft en massa kontakt med en massa underbara personer. Min kontakt person är jättehjälpsam! Och igår fick jag även reda på att någon från EF i USA hade försökt ringa mig för att påminna mig om att ta ett prov som alla måste ta innan de anländer till skolan. Jättegulligt att de ringde! Tyvärr så hörde jag inte när de ringde (det var mitt på dagen när jag var i skolan), så gissa om jag blev riktigt irriterad på mig själv när jag fick reda på att det var från EF i USA! Åh hade lungt velat prata med de! :( Jag gjorde iallafall det där provet och det var ett riktigt roligt prov. Trodde det skulle vara enkelt i och med att jag redan kan engelska, och det var det ju för det mesta, men det var ca 5 frågor som jag var jätteosäker på. Ska bli intressant och se vilken nivå man hamnar på!

Det enda enda ENDA med reseplanerandet som fattas nu är beslutet om barnpensionen. Får jag inte det, så blir planerna helt ruined och USA-resan kommer vara så gott som nerlagd. No barnpension = No USA-trip. Åh. Jag kommer blir as sur om jag inte får det. För det borde jag få!! Jag är ju berättigad barnpension, det VET jag! Fattar bara inte varför det ska ta sån tid! Ringde till pensionsmyndigheten t.o.m, och frågade hur lång tid det ska ta! De sa att en förhandling pågår och att jag får beslut om en vecka ungefär (det har redan gått en månad nästan). Just nu kanske de kollar upp hur mycket det är jag ska få. Därför kanske det är en bra grej att det tar lång tid för då betyder det ju att de jobbar på det. Hoppas att summan inte är lägre än 3000kr. Har räknat ihop allting och gjort en resebduget. Jaja, vi får se, håller tummarna nu! Syrran verkar btw vara lite avundsjuk på mig. Hon blir så kaxig när jag pratar om det. Och farsan som är en mästare på att klaga, tycks inte heller gilla idén. Men jag bryr mig inte om dem. De får sura hur mycket de vill. Den enda som varit gullig och gett mig positiv feedback ang. allting är min moster. "Jag är så glad för din skull, duktig du är" sa hon igår på telefon. Det betydde faktiskt mer än vad hon någonsin kunde ana. Om jag lyckas med det här kommer jag vara så stolt över mig själv!
Jag tänker göra det här för att jag vill och denna gång tänker jag inte låta mig påverkas av syrran eller farsans negativa åsikter.

Tänkte göra en update om min hy. Den är SÅ mycket bättre nu. Inte alls lika perfekt som förr, men nu är den inte varig och blodig. Och inte lika torr. De flesta ställena är faktiskt babylena. Det enda problemet som jag har nu är väl att det fortfarande kliar (utan att det blir irriterat eller varigt) och att huden fortfarande är ENORMT ojämn. Jag har dock även sett en förbättring i mitt hår. Det är starkare, mjukare och ser friskare ut. Känns även som att det växer. Tror att det har varit en kombination av bra nyttig mat och naturliga oljor och krämer. Har ätit frukt och bär varje dag i en vecka nu som frukost. Kanske har det hjälp. Har även käkat Linfrö kapslarna i en vecka nu och någonting säger mig att det har haft en positiv påverkan på min hy, men även på mitt mående. Mår superbra nu! Ska käka de i 3 veckor till, sedan får vi se hur jag känner för det, men som det ser ut just nu så - tummen upp!
Min teori om alkoholen verkar stämma (har googlat och läst på om detta) och jag har bestämt att ta avstånd från alkohol, inte helt, men så gott som det går iallafall.

På fredag har jag en tenta. Och jag vet att jag alltid brukar säga att mina tentor kommer bli svåra. Men jag lovar, denna tenta slår alla tentor jag tidigare haft. Har ju kommit in på en kurs som är lite svårare och kanske en aning mer krävande än den förra kursen (just för att den är mer naturvetenskaplig). So trust me, its gonna be a hard one! Jag satsar nog bara G på den, men grejjen är den att G också verkar omöjlig att få. Men vi får ju trotsallt 4 timmar på oss så jag ska försöka göra mitt bästa. Jag har inte pluggat så mycket som jag faktiskt kunde ha gjort, men det är för att just denna del inte intresserar mig särskilt mycket. Men jag tror det blir bättre längre fram i kursen, mer intressanta ämnen. Imorn är iallafall sista plugg-dagen, sen gäller det. Fyfan, pray for me!


Snälla gud, hör min bön..... :'(

Jag har inte pratat mycket om farsan och Ursula på sistonde så jag tänkte ta tillfälle i akt och göra det nu. Den senaste tiden har pappa varit en riktig skitstövel mot mig och syrran, främst när han varit full. Ofta får jag och syrran höra hur dåliga döttrar vi är, att vi inte hjälper till hemma, att vi är dumma i huvudet, att vi är lata och bara tittar på tv osv. Detta får vi höra trots att vi diskar varje dag, städar och gör rent huset en gång i veckan och lagar vår egna mat, samtidigt som vi pluggar och jobbar på heltid. Inte alls för att skryta men jag och syrran är bland de bästa döttrarna en förälder kan få. Vi hjälper till hemma samtidigt som vi kommer hem med bra betyg/

Det är så jobbigt att man hela tiden får höra negativa saker om sig själv från honom. Hela tiden ska han klanka ner på oss. Tänk dig att du mår skitbra en dag, och sedan så kommer din pappa från ingenstans och klankar ner på dig. Han förstår inte hur mycket det tär på en. Jag är så less på detta. Idag till exempel, klagade han på min hy och mitt utseende. Att jag ser galen ut, sa han. Innerst inne tror jag inte att han menar det han säger, han är bara arg och tar ut sin frustration på oss (frustrationen kommer helt klart från ursula, han tycker hon är jobbig som fan och han tycker att hon är en dålig mamma. Han kan inte göra slut med henne för det skulle bara komplicera allting, han har ju redan två barn med henne och dessutom är han rädd för eller skäms över att behöva avslöja för andra om hans misslyckade äktenskap). Vad man än gör blir han inte glad. Idag till exempel städade jag hela huset och skurade golvet, samt åt med lillesyrran och klädde på henne. Det skulle vara skönt att få höra ett tack eller någon uppskattning, men sådant har pappa aldrig gjort mot oss. Som tack får man bara klagande tillbaka. Som jag har sagt tidigare i bloggen: även om jag skulle bli president skulle han fortfarande finna saker att klaga på och klanka ner på mig.

Men bara för att farsan inte innerst inne menar det han säger så rättfärdigar det inte hans beteende, självklart inte. Allting är så tråkigt bara. Att behöva komma hem till en far som konstant ger dig negativ feedback. Man tappar lusten att prata med honom.

Ingen förstår hur mycket jag och syrran vill flytta. Det är rena helvetet att bo här. Jag mår inte bra av att bo här. Jag vill vara omkring människor som ger mig positiv energi och här hemma är det omöjligt.

Jag och syrran har ju varit väldigt aktiva med att söka lägenheter på sistone. Om jag ska vara helt ärlig så tror jag att pappa är ledsen över att vi ska flytta. Han vill inte att vi flyttar. Anledningen är att: när vi flyttar, så kommer han inte ha någon att få ut sin frustration på. Därför tar han tillfälle i akt och klagar så mycket som möjligt på oss nu, innan vi ger oss av.

Varje gång pappa klagar så tänker jag att jag vill flytta. På torsdag ska vi på en lägenhetsvisning. En lägenhetsvisning som betyder väldigt mycket för mig. Vi ligger på andra plats och vi har aldrig vart så nära i köplats som denna. Trots att vi inte har sett lägenheten ännu så vet vi att den kommer passa oss perfekt. Vi har redan sett hur lägenheten ser ut på internet och vi har även sett området. Det skulle vara så perfekt om vi fick flytta in där.
Jag kan inte beskriva i ord hur viktigt det här är för mig. :'( Jag kommer gråta om vi får lägenheten, jag kommer gråta i floder. Floder av glädjetårar.

Snälla Gud, snälla låt oss få denna lägenhet, Snälla :'(.

Alla hjärtans dag + att hålla sig tillbaka från shopping!

Imorgon är det alla hjärtans dag och även fast den kan uppfattas som överskattad som blir man ändå som singel lite less. Vem vill bli påmind att man inte har någon älskare liksom? Även fast jag älskar singellivet kommer det självklart dagar då man längtar efter att ha någon. Någon som man kan mysa med, pussa lite på :) ja, ni vet hela det där köret liksom. Jag är lite inne på den perioden just nu. Två av mina vänner är nykära och har just funnit kärleken med killarna som verkligen är idylliska. Gissa vem som är avundsjuk?

Jaja, nog om kärlek. För några dagar sen var jag ute i stan. Ingen förstår hur jobbigt det var att hålla sig ifrån att shoppa. Jag lever verkligen as fattigt nu. Det enda jag får köpa är kanske en macka eller så om jag blir hungrig i skolan. Men kläder, skor och sånt är helt out of the question. Det är så svårt att avhålla sig från alla frestelser, jag dör! Jag hoppas verkligen att jag får det där jobbet jag sökte. Jag SKA åka till USA i sommar, sådesa! Gud vad jag kommer känna mig stolt om jag lyckas med allting, det är inte enkelt kan jag lova!

Imorgon blir det en lång dag. Jag har skola tidigt, tidigt på morgonen och sedan ska jag iväg till vårdcentralen för att prata om min hy (som förövrigt har blivit riktigt bra faktiskt) och sedan tänkte jag åka till cityakuten för att få reda lite på vilka vaccinationer jag har tagit. Det är nämligen så att jag måste ha vaccinerats mot vissa sjukdomar innan jag kan åka till USA. Så jag måste kolla upp det. Mycket som bör göras innan jag åker och en hel del som kostar också. Det är bara pengarna som är det största problemet nu. Senare har jag dans kl 16.30! Yay :D 

Vi hörs senare bloggen!


Stressmode

De kommande dagarna är det mycket stress för min del. Mest pga skolan faktiskt, vi har ganska mycket nu. Sen är det ju det här med språkresan. Tro det eller ej men det krävs mycket tid och planering inför detta, trots att det är typ 5 månader till jag (förhoppningsvis) åker.

På tal om språkresan! Jag gick på informationsmötet and guess what?! IT WAS GREAT! Jag är så glad över att jag gick! Allt som jag funderade över blev nu mycket klarare och tydligare och alla mina frågor blev besvarade. Kände mig lite stolt faktiskt, jag vågade räcka upp handen och fråga, utan att vara nervös. Jag brydde mig inte alls om de andra. Men det kanske var för att vi inte var så många. Det var hursomhelst jätte beneficial. En del saker som hon nämnde visste jag redan (påläst som jag alltid är ;)) men det var ändå bra att få höra det igen, det bekräftade allt som jag hade läst liksom. Det enda som förstörde stämningen var kostnaderna och så. Det visade sig att jag hade räknat ut allting helt fel och allting kommer bli mycket dyrare än vad jag hade tänkt mig! Typ 4000kr mer än vad jag först hade tänkt mig. :(

Först tänkte jag att jag nog borde fundera på att åka med ett annat företag än EF , men EF har väldigt mycket erfarenhet av språkresor, jag har redan talat med en som jobbar på min destinationsort, och med folk som har varit där, kollat in bloggar, samt pratat med folk som ska dit i sommar. Så det känns liksom tryggt och säkert.  

Så nu (för att jag ska kunna åka) har jag börjat fundera på att skaffa ett extrajobb vid sidan om studierna. Jag har hittat ett lagerjobb som söker studenter som kan jobba extra. Det låter som något för mig så jag ska ansöka imorgon hade jag tänkt efter plugget. Det är inga tunga lyft heller, så det låter bra. Jag har ju jobbat väldigt mycket inom lager förut så det borde ses som en merit. Hoppas jag får jobbet!!! De sökte ju ganska många så det känns inte helt fel ändå. Om jag i värsta värsta fall inte får något jobb så kommer jag nog låna från syrran. Och självklart kommer hon få tillbaka pengarna. Men nu siktar jag på att fixa jobb. Om jag får jobbet kommer mina dagar vara ganska stressiga och fullspäckade. Men det är sånt man får ta om man vill leva och ha kul i sommar!

Juste, fick idag reda på att jag fick VG på min senaste tenta från förra kursen!! Är superglad, trodde jag skulle få G! Men jag var inte långtifrån G heller, kanske 1 eller 2 poäng ifrån. Snacka om att jag var lucky! Det här med att få VG börja bli rutin för mig nu hehe. Skämt åtsido.


Linfröoljan har redan kommit in till posten så det borde vara här imorn! :D Det gick så otroligt fort, beställde det iförrigår tror jag. Mycket bra service, me like! Detta kosttillskott ska jag stay persistent with, jag måste!

Idag var vi även på ännu en lägenhetsvisning. Denna lägenhet var helt okej, jag hade kunnat flytta in dit, det enda problemet jag hade var väl att området kändes lite avlägset. Lite sådär remote, away from civilization liksom. Bara att gå till centrum skulle ta 10-15 min. Men vi ska på en annan visning på torsdag, vi ligger på 2:a plats och hoppas som in i bomben att vi får den lägeneheten. Den ligger nära till precis ALLT. Alltifrån tågstation och busstationer, till skola, sjukhus, centrum och gymcenter. Åh snälla snälla gud, hear my prayers! :(

Nu ska jag sova. Har ännu en long day ahead of me.

Puss lovely blog!<3

USA i sommar? + Linfröolja + Dansen

Jag har alltid haft en dröm om att få resa till USA. Den här drömmen har dock inte gått i uppfyllelse. Det har alltid varit saker som kommit i vägen. Förra året lyckades jag dock samla ihop nästan 20 000 kronor i mitt sparkonto. Idag har jag bara 4000 kr kvar av dessa pengar. Och ja, man kan ju undra vart alla pengar tog vägen!?! Sanningen är att jag slösat pengarna bara på en massa SKIT! Om jag ändå kunde ta tillbaka allting och agerat annorlunda :( . Vissa saker som presenter och sådant behövde jag ju köpa. Men jag slösade jättemycket pengar på kläder och dyra produkter för hud och hår. Det blev en hel del utgångar och en hel del "äta ute". Men det som gör mest ont är att jag slösade flera tusen på TCM behandlingen. Visst den funkade, men egentligen skulle jag ha kunnat fått samma resultat av billigare alternativ (men med kanske en längre tid för resultat), exempelvis omega 3 kapsuler. Aja, gjort är gjort och jag kan inte ta tillbaka allt. Men jag har definitivt lärt mig en läxa det kan jag lova. Tänk hur mycket jag hade kunnat resa för de pengarna! Jag älskar att resa btw, det är så härligt att upptäcka nya kulturer, att få en ändring på vardagen liksom. Även fast jag kanske inte påpekat det i bloggen så älskar jag att resa (minus själva flygresan dåra).

Iallafall, för några veckor sedan bestämde jag mig för att resa denna sommar! Många av mina vänner är panka och andra kommer inte att vara hemma, en av dem åker exempelvis till Kina. So I thought to myself, why not travel alone? Yes, och det är precis det jag ska göra :D Men jag kommer inte vara helt själv. Jag planerar att åka på en språkkurs med EF. Detta kommer göra det enklare för mig med boende, mat och resekompisar. EF fixar det där. Det enda man måste göra själv är att betala flygbiljetten. Fatta vad nice! Åka till USA, få uppleva den amerikanska kulturen, bättra på min engelska SAMTIDIGT som jag får träffa och bo med personer från alla världens hörn!!!!! För mig är detta idylliskt! Jag reser på egen fot men får samtidigt hjälp av EF med den krångliga biten, samt reskompisar på köpet! Är detta värt eller är detta värt?! Haha! Det enda som jag kanske är lite bitter över är kostnaden, det är så förbaskat dyrt! Om jag verkligen ska kunna leva och ha kul därborta så måste jag ha minst 22 000 kr (högst 24 000). Detta är inkluderat boendekostnad, matkostnad, kursavgift, anmälningsavgift, försäkringsavgift, flygbiljett och fickpengar. Jag är ganska så säker på att jag kan nå denna summa om jag får min barnpension och sparar den, samt sparar halva mitt CSN bidrag (har redan räknat ut det haha). Mitt CSN har jag redan fått så nu återstår bara att invänta beslut från Pensionsmyndigheten (jag ser inte varför jag inte skulle få barnpension förresten, jag är heltidsstuderande, jag är under 20 år och min utbildning berättigar CSN medel). Det har gått en vecka sen jag skickade in en ansökan om barnpensionen och varje dag väntar jag ivrigt på att få mail från dem.
Jag har mailat runt och pratat med en massa personer (både personer som jobbar på EF och internationella studenter som varit på just den destinationen som jag vill åka till). De internationella studenterna jag pratat med har alla gett mig positiv feedback ang. resan. Jag känner mig ganska säker på hur allting fungerar nu men jag har fortfarande lite frågor som jag undrar över. Imorgon (rättare sagt idag) ska jag på ett informationsmöte som EF har anordnat här i stockholm. Då ska jag verkligen ta tillfälle i akt och fråga på!


På tal om någonting helt annat så ska tänkte jag börja ta något som heter Linfröolja (flaxseed oil på engelska). Och denna gång tänker jag STICK TO IT! Jag är så impatient när det gäller sånna här saker, vill alltid se resultatet fort annars ger jag upp. Men linfröoljan ska jag stick to, I promise. Jag har självat researchat en hel del om denna olja och det är vetenskapligt bevisat att den har en positiv inverkan på alla områden i kroppen. Och då menar jag verkligen ALLA områden. Jag har läst en massa recensioner om oljan, dietister och läkare rekommenderar tillskottet. Jag har tidigare provat alltifrån krokodilolja (haha som jag var så inställd på att det skulle funka) till jättenattljusolja och vitamin E olja. De hade inte världens påverkan på mig, min hy var tillbaka på ruta 1 när jag slutade med dem. Någonting säger mig dock att linfröoljan kommer funka på mig pga allt jag läst om det. Jag har inte läst något negativt alls om denna olja vilket jag gjorde med dem andra sakerna jag provat.
Jag tänker give it a try och jag tänker soms sagt stick to it, det kostar ju trotsallt bara 114 kr. Kan ju flika in lite med en hy update, mycket bättre nu än förr dock fortfarande väldigt torr men inte lika inflammerad. Jag försöker äta healthy, har börjat dricka vatten med lite citronjuice i och jag tror det hjälper faktiskt. Har käkat en hel del morötter och avokadosar (om man nu kan säga så). Försöker incorporate sallader into my meals. Jag äter faktiskt mycket fett också, min kropp behöver det för den är så torr och dessutom är jag väldigt smal. Dock försöker jag minska på sockerintaget! Så blir jag sötsugen försöker jag tänka på fett istället, som pizza, pommefritt eller hamburgare. (: Jag har börja tänka på vad det kan ha varit som orsakat min outbreak och jag tror nästan att det kan vara alkoholen. Tidigare drack jag ju inte mycket alkohol alls (alltså innan jag fyllde 18) men efter min 18års har det varit mycket fest och alkohol. Tror att det var min hy som ville säga ifrån. Kan inte tänka mig att det kan vara något annat. Jag har den senaste tiden kollat på bilder på mig och shajze vad fin hy jag hade till skillnad från nu. Jag ska nu minska mitt alkoholintag! 


Tänkte som sist bara nämna om dansen. Jag har äntligen börjat och det känns så förbannat bra. Jag mår så jävla bra av dansen det går inte ens att förklara. Det måste till och med märkas i denna text att jag mår bra! Om jag bara hade pengarna skulle jag dansa flera gånger i veckan. Att ha börjat på dansen har också fått mig att inse hur freakin otränad min kropp är. Jag är pinnsmal men min kropp är ändå skitmycket ur balans. Alla i min dansklass är skitduktiga på att dansa, blev faktiskt ganska förvånad, trodde det skulle vara nybörjarstandard på alla men nej. Det syns att praktiskt taget ALLA har dansat förut. Men men, det är bara kul och höjer motivationen!

Nu måste jag verkligen försöka sova. Jag har en lång (och inte minst tidig!) dag ahead of me.

Vi hörs kära blogg! <3

Update + 40 sanningar om mig + Lillesyrran 2 år!

Förlåt förlåt kära blogg! I have neglected you completely! Det är mycket som händer nu, ny kurs på högskolan som är en aning svårare än den förra (mycket mer naturvetenskapligt och teoretiskt och mer plugg), samt har jag ÄNTLIGEN börjat på DANS (lyckades hitta en dans som verkligen passar mig, för ett rimligt pris med! Mycket saker som händer nu! Bland annat har jag, syrran och farsan varit på en hel del lägenhetsvisningar, tyvärr har vi ännu inte fått napp. Och idag var jag på en inspelning av ett humorprogram som är ganska populärt här i Sverige, speciellt bland svenskar. Det var as kul!!! Skrattade oavbrutet och fick mig mig en tankeställare över hur saker och ting funkar när man spelar in tvprogram. Jag har mycket mer att berätta men det tar vi i ett annat inlägg.

Jag tänkte att jag skulle göra en rolig grej idag då jag inte skrivit på länge. Nämligen 36 sanningar om mig!

--Jag älskar att dansa
--Jag älskar mat, även att laga mat
--Jag tycker att disktrasor är sjukt äckliga
--Jag sitter aldrig på toalettsitsen i offentliga toaletter
--Jag har komplex över min hy och mitt hår (ibland också även min vikt)
--Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande
--Jag är en bra människokännare
--Jag älskar internationella och multikulturella miljöer
--Jag är allergisk mot lika olika saker
--Jag har varit hos ett medium och fått medialkontakt och jag tror på övernaturliga fenomen
--Jag har bott i Stockholm i hela mitt liv
--Jag hade jättemycket eksem i ansiktet när jag var mindre
--Jag har beslutsångest om precis ALLT ALLT ALLT!
--Jag gillar inte att ta hem vänner
--Det finns två språk som jag dör lite extra för: spanska och persiska
--Jag har aldrig opererat mig (thank god)
--Jag har kanske inte alltid det bästa självförtroendet
--Jag sätter väldigt mycket press på själv, speciellt när det gäller att leverera och göra bra ifrån mig, måste alltid prestera
--Jag avskyr när människor inte står fast vid det de lovat
--Jag älskar skor och dör för highheels
--Jag har blivit "kär" genom internet
--Jag kan tycka politik är intressant
--Jag älskar flygplatser
--Jag måste ha kontroll, har ett väldigt stort kontrollbehov
--Jag kan vara väldigt paranoid
--Jag gör bra ifrån mig i skolan
--Jag kan ibland ha ett kaxigt utseende, men som person är jag jättesnäll (:
--Jag är motiverad
--Jag sover alltid med mobilen bredvid mig
--Jag gillar att läsa bloggar och läser kanske upp till 3-5 st per dag
--Jag gillar att debattera, speciellt när det gäller ett ämne jag verkligen brinner för
--Jag har väldigt svårt för att komma i tid (antingen är jag för tidig eller så är jag för sen)
--Jag kan vara inne på youtube, facebook och bloggar i timmar!
--Jag har aldrig varit på kräftskiva, men skulle gärna vilja gå någongång
--Jag var jätteduktig på skridskoåkning när jag var liten
--Jag har pluggat på engelska i 12 år
--Jag är livrädd för hundar!! Speciellt sånna farliga och läskiga hundar som pitbulls.
--Jag älskar vatten och dricker det i mängder!
--När jag skrattar väldigt mycket (så mycket som jag får ont i magen alltså) får jag tårar!
--Jag kan göra vika min tunga på en massa olika sätt och även rotera den

Roligt det var att skriva detta!

Det var födelsedagsfirande i vårt hus idag (igår). Lille syrran fyllde år!! GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING! Hon växer jättefort och utvecklas som bara den. Känns som om det var igår som jag drog från skolan för att åka till sjukhuset för att se dig för första gången <3. Jag kommer till och med ihåg hur vi kom på ditt namn och vart vi var. Utanför sjukhuset påväg hem. Storesyrran säger ditt namn och jag säger Jaaaa gud vad fint! Och både jag och syrran frågar pappa om du kan heta det. Och vipps blir det ditt namn. Jag är så glad att storesyrran kom på det, det passar dig perfekt. Och nu kan du kommunicera och säga ord som: "pappa sova, mamma duscha, pappa bilen, äta mat, titta, kolla, akta!" Du kan namnet på en del djur, du kan namnet på olika ansiktsdelar, på ytterkläder, och du kan hälsa och säga farväl. Även fast du har de sämsta föräldrarna någonsin så ska jag se till att du mår bra. LOVE YOU!

Nej nu ska jag sova. Godnatt bloggen <3

p.s. det jag skrev om i förra inlägget kommer upp snart. jag vill verkligen ta mig tid att skriva om det,  i lugn och ro utan stress och utan att jag är trött (som nu). det kommer, and its pretty good news, atleast for me :)

RSS 2.0