Lite economy talk

Tidigare skrev jag att söndagen skulle bli en sis-day. Och det blev den verkligen. Jag umgicks med storesyrran i princip hela dagen. Jag berättade för henne angående hennes tjej och hon försökte väl visa att hon inte brydde sig, men jag tror att hon ändå gjorde det deep inside, för hon var tyst hela vägen tillbaka hem och hon såg fundersam ut. Det var en liten awkward moment faktiskt, och jag brukar aldrig ha awkward moments med henne i och med att vi är relativt tajta. Ska jag vara ärlig så tror jag faktiskt att hon har lite second-thoughts, det syns på henne, men samtidigt vågar jag inte tro och hoppas för mycket, vi vet ju alla vad det blir för konsekvensker då. Hursomhelst blev det en hel del shopping, men mest för syrrans del. Jag har pengar men jag känner att jag bör ta det lungt nu med att shoppa, jag menar jag har en massa kläder hemma så det är ingen idé att vilja köpa nytt hela tiden. Jag ska fan lära mig att ta hand om min ekonomi, jag ska bli bättre på det.

På tal om pengar, det hände en liten (eller rätt stor) incident för några veckor sedan, som jag glömt berätta om här i bloggen. Jo, lilla innocent jag blev tagen av en SL kontrollant. :'(. Trodde aldrig att det skulle hända mig. Det var i Slussen och där stod det en massa SL kontrollanter. Dum som jag var gick jag fram (och trodde kanske att jag skulle lyckas ta mig förbi) och blev stoppad. Jag hade en SL remsa, dock var den inte stämplad. Man kan ju fråga sig varför jag plankade och inte stämplade innan, och sanningen är att jag inte ville stämpla då det var så lite kvar på remsan (alla vet ju hur fort de går åt) så jag ville liksom spara den. (Jag vet, dumt tänkt av mig). Som böter fick jag betala hela 1200kr till SL. Fatta! 1200kr!! Fatta hur mycket jag hade kunnat göra med dem pengarna :'(. Blir deprimerad bara jag tänker på det. Jag talade inte om detta för någon i min familj då jag inte ville få en massa skit för det.
Några dagar efter att jag blivit stoppad gick jag raka vägen till SL Center och köpte ett sommarlovskort. Inte sådär jättebilligt, men billigare än en SL remsa iaf, om man tänker hur snabbt dem går åt och hur snabbt man måste återgå till Pressbyrån för att köpa en ny. Sommarlovskortet = billigare i längden.
Så detta har jag fått betala nu (1200kr +450kr) inklusive en räkning från bostadsförmedling (225kr) för att jag står i bostadsskön. Känner hur ekonomin bara dalar för varje dag men också hur jag för varje dag plockar mer och mer vuxenpoäng.

Som det ser ut just nu så verkar det som att farsan inte alls är villig att betala något för mig. Han kommer med kommentarer som "men du är ju 18 nu, du kan ju betala det själv", eller "men du får ju ditt studiebidrag/barnpension nu, så du kan ju betala det själv". Jag har en liten bittersweet feeling över detta. Visserligen var det jävligt skönt att pappa kunde betala en massa till mig, (kläder,skor, jackor, transport, mat), men jag har faktiskt blivit vuxen nu, jag kan tjäna mina egna pengar, jag behöver inte målsmans tillstånd till något, alla pengar jag får sätts nu in på MITT konto och inte farsans. Med andra ord kan jag faktiskt leva utan att pappa bidrar. Det enda han betalar åt mig i princip är maten, som jag är riktigt tacksam för, även fast jag ibland måste inhandla min egna mat med mina egna pengar. Så nu är jag med andra ord ekonomiskt oberoende av farsan, nu är det ingen annan än jag som kan styra och ställa över mina pengar.

I det tidigare inlägget skrev jag också om hur jag har tappat lusten att söka jobb. Idag kom den lusten tillbaka, litegrann iallafall. Idag har jag finslipat på mitt CV och mitt personliga brev och sökt 6 jobb på ett bemanningsföretag. Man kan ju alltid hoppas. Och utöver det så försökte jag också ringa det jobbet som jag saknar arbetsintyg hos, men det var ingen som svara, så jag provar nog igen imorgon om jag hinner.

Jepp, så det var en liten economy update. Har inte gjort något idag alls, men imorn blir det nog att träffa vänner. Tjingeling!


Midsommar

Igår var det midsommarafton. Inte riktigt en högtid jag brukar firar men eftersom jag inte ville sitta hemma hela dagen så följde jag med några vänner till en park där vi kom att ha lite picknick. Sånt är så härligt!! Vi satt där i ca 3 timmar och bara babblade. Både billigt och bra! Vi snackade om allt tjejer kan tänkas prata om, relationer, sex, kärlek, resor, studier, framtiden, barn, shopping, kompisar, sommaren. Tror att denna sommar kan bli lite tråkig för min del, har ju i princip inget att göra, men jag får väl helt enkelt hitta på något att göra, ringa runt bland vänner, fråga om nån vill ta en fika, gå runt i stan, promenera, grilla. Nu när det ändå är sommar borde man ta vara på det härliga sommarvädret.

Jag skrev i det tidigare inlägget om jobb. Jag har helt ärligt tappat motivationen till att söka jobb. Speciellt nu när jag kom på att jag inte har några arbetsintyg till de två jobben jag jobbat på. Så nu måste man ringa upp dem och be om att få arbetsintyg, shit så pinsamt, detta var ju ages ago. Jag vet att det är bra med arbetserfarenhet, men allting känns bara så svårt och jobbigt. Ska jag vara ärlig så tror jag nog jag klarar mig ekonomiskt utan ett jobb (stipendium, studiebidrag, barnpension), speciellt med tanke på att jag bor hemma. Jag vet att detta kanske inte är den bästa inställningen men jag har helt enkelt tappat lusten. Jag har märkt att jag nog är lite mer av en pluggtjej än jobbtjej, eller egentligen kan jag inte säga så medtanke på att jag jobbat skit lite, men jag tycker ändå att jag kan dra den slutsatsen. Jag kommer söka jobb, men då får det nog bli till julen eller nästa sommar. Jag måste först veta hur allt blir med skolan och så, vill inte att det blir för påfrestande med både jobb och plugg.

Det är fredag och det var tänkt att jag skulle ut och klubba idag. Men planerna ändrades på grund av två grejjer. 1. Min mens kickade igång och har dödat min mage 2. Allt är ändå stängt eftersom att det är midsommardagen.
Så det blir en hemmakväll today. Imorn blir det en sis-day. Ska vara ganska mycket med syrran. Funderar då på att berätta om vad hennes tjej gjorde när vi var på resan och även om lägenheten om jag vågar. We'll see how that goes.

Nu tänkte jag faktiskt joina ursula och farsan i vardagsrummet (syrran är på middag i någon restaurang) för att kolla VM. Det är USA mot Ghana. Spännande!

Bröllop + Jobb + Syrran + Farsan + Ursula

Glömde ta upp en ganska viktig grej i mitt föregående inlägg. Det var ju Kronsprinsessans bröllop i lördags och DAMN vilket hysteri det blev kring det, vilket är ganska förståeligt. Detta var med på första sidan av tidningarna och tv4 arrangerade ett program där man kunde följa alla förberedelser kring bröllopet. Alla Stockholms gator i City stängdes för brudparet under bröllopsdagen. 20 miljoner kronor kostade det att utföra bröllopet och inte minst med de pengarna som Sveriges befolkning jobbat och slitit för. Visst, typ 40% kom ur kungens egen ficka men vad fan, de pengarna är våra pengar också! Kungen gör ju inte ett skit förutom att representera Sverige. Det är just detta som gör att jag är emot monarkin. Ska jag vara ärlig så ser jag inte längre vitsen med att ha en monarki, visst det är en fin princip men i praktiken är den orättvis och de flesta som känner vet att jag hatar när saker är orättvisa, speciellt när det inte finns nån konkret eller logisk fog för det.
Alla de måste väl fan inte trivas med den livvstilen? Att leva så strikt och inte ha något privatliv, slår vad om att de alla någongång önskat att de var en vanlig, ordinarie privatperson. Speciellt barnen, jag menar, det är helt enkelt något de har kastas in i, och inte direkt något de valt.
Trots att jag bär på denna synpunkt om monarkin, måste jag erkänna att bröllopet var väldigt fint och Victoria och Daniel verkar vara underbara personer. Jag hann inte se precis allting men av det jag såg så var det minst sagt vackert. Speciellt Daniels gulliga tal till Victoria :).

Jaja nog om bröllopet och till något mer relevant. De senaste dagarna har jag tänkt mycket på vad jag vill göra i livet, både kortsiktigt och långsiktigt, men främst kortsiktigt. Igår skrev jag klart mitt CV och insåg att jag inte alls har haft mycket arbetslivserfarenhet, vem FAN vill anställa mig då? :( Jag har bara jobbat på två ställen, den tredje prao:a jag på så vet ej om det gills och den andra jobbade jag bara på i två veckor (telefonförsäljning) stod inte ut! Men jag ska inte låta detta påverka mig, jag ska kämpa. Planerar på att gå ut på stan eller någonstans här nära mig och ge ut mina papper, nu när jag inte har något alls att göra. De jobben jag kan tänka mig jobba med just nu är lager, café, ica, eller mcdonalds. Jag vet, kanske inte de mest smickrande jobben men jag kan inte förvänta mig värsta drömjobbet nu liksom, man måste börja from the bottom innan man kan reach the top. Vi får se, dock är jag lite tvekis till donken för som person är jag en ganska chill människa och jag HATAR stress och undrar om jag verkligen skulle klara av det..finns ju en del som slutat bara på grund av stressen. Ica är däremot lite lugnare. Men donken är ju fett bra att ha på sitt CV..visar ju på att man faktiskt har jobbat hårt och slitet, att man kan vara serviceinriktad, flexibel, stresstålig och kan jobba i team - allt vad många arbetsgivare söker idag. Dessutom är det jättebra för unga som vill komma in i arbetsmarknaden. Jag tror inte jag vill ha ett jobb som är alltför individuellt och självständigt, jobbar gärna i grupp eller med andra liksom så att man känner sig en aning social. Det finns dock ett undantag som jag kom på nyss och det är kontorsjobb, typ administration, pappersjobb. Älskar att utföra lite enkla pappersjobb, jag sitter gärna vid datan med. Skulle faktiskt vara ett helt okej som ett extrajobb.

En annan viktig grej värt att nämna här i bloggen är att syrran fått jobb, precis efter hennes examen vilket är great. Det som kanske inte är så great är att hon inte trivs med sitt jobb och tycker det är hur tråkigt som helst. Detta gjorde hon ej i början men efter att hon blivit förflyttad till ett annan sektion där hon fick andra arbetsuppgifter ändrades hennes entusiasm. Nu tänker hon söka nytt jobb. Får se hur det går.

En annan grej också är om farsan, surprise surprise! Han har återigen krånglat till det med sitt jobb och det har nu visats sig att även en journalist lagt märkte till det och kritiserat detta i en tidning. Farsan behöver seriöst fixa detta SNABBT, en del grejjer kan dock ta tid och kan t.o.m kräva juridiska handlingar, men aa det ser inte ljust ut unless han gör något, NU! Förstår inte varför detta alltid ska hända honom, men ärligt talat så visar detta lite på okunnighet från farsans sida. Okej, kan erkänna, en del saker kunde han helt enkelt inte rå för att det skedde, men en del saker är bara common sense som speciellt en fullvuxen man bör ha överseende med. Han drar slutsatser förhastat och tänker inte igenom sina beslut noggrant och han kan vara väldigt gammalmodig i sitt tänk.

En sista irreterande grej också!! För kom på att jag inte skrivit om Ursula på skitlänge. Hon är fortfarande lika irriterande fast kommer inte lika ofta med opassande kommentar. Nuförtiden är hon mestadels tyst och vi pratar inte med varandra förutom kanske ett hej. Men tänkte bara ta upp det där med disken, att de alltid lämnar en hög med disk som är tallrikar som DE lämnat i diskbänken och som jag har skyldighet till att diska. Däremot när det är jag som lämnar tallrikar i diskbänken får jag värsta skiten och anses som lat och Ursula och farsan behöver inte diska det alls. Det behöver dem iofs aldrig göra för jag diskar alltid efter mig och just därför är högen med disk ALLTID från dem. Se? Ännu en anledning till att jag vill flytta. Det är ju lite som att jag redan har mitt egna hem här i huset. 1. Jag äter inte deras mat och köper min egen (oftast) 2. Jag spenderar min enbart tid i mitt rum när jag e hemma, sitter nästan aldrig med de i vardagsrummet 3. Jag pratar nästan aldrig med Ursula.
På tal om flytt har jag nu anmält mig till bostadsskön och har gjort 3 intresseanmälan. Har inte snackat med syrran angående att bo med henne än men det kommer, hon jobbar ju så förbaskat mycket nu. Det är bra att stå i kön ändå, vad som än händer liksom.

Shit vad långt inlägg det blev, och det skulle kunna bli längre men jag tror jag sätter stopp här. Det var förbaskat skönt att skriva av sig måste jag säga, lättar lite på hjärtat :). Orkar inte gå igenom stavfel och så. Nu ska jag sova, imorn vet jag inte vad jag gör, får se vad dagen har att erbjuda, kanske utgång på kvällen we'll see. Tjingeling älskade blogg!!

Soon ama tell her

Idag (igår) var det söndag och jag gick på en studentmottagning, got damn, känns som att de aldrig tar slut, men detta var den abslout sista men absolut inte den minsta. Så mycket folk, så mycket GOD mat, så mycket barn och släktingar och kameror!! Shit asså, men det var trevligt som fan. Jag höll även ett kort tal åt min vän (inte alls långt) och jag vart konstigt nog inte alls nervös. Maten ska vi inte ens tala om, den var så god att jag till och med tog mer trots att jag var mätt! Jag typ tänkte i min hjärna att sån här god och lyxig mat får jag aldrig så jag måste passa på nu. Och on top of that blev det tårta och en massa godsaker. Hoppas verkligen att min mage inte drabbas av magförstoppning eller något, det var verkligen ett tag sen man var såhär mätt. En annan grej jag vart väldigt nöjd med är hur jag såg ut. Jag tror inte jag kan komma ihåg när mitt hår varit såhär snyggt senast!! Det hade den mest perfekta hårsvallet och perfekt volym, inte för mycke, inte för lite, det såg fräscht ut och såg inte ut som en peruk. Mina ögon var också fina, fint sminkade med lite ögonskugga och eyeliner plus lösögonfransar så fint! Till det hade jag en fin svart blus. Såg ut som värsta hollywoodstjärnan :P Haha nejmen nu ska jag sluta överdriva. Min kompis som hade mottagning har beviljats en plats på ett universitet i london och hon säger att vi får komma och bo hos henne (för hon vill inte vara själv). Jag säger bara en sak: Du kan räkna med att jag kommer! ;)

Iaf nu sitter jag här hemma och ska strax get ready for bed. Jag har tänkt på en grej och det är att jag ska berätta för syrran om vad hennes tjej gjorde när vi var där. Jag fattar verkligen inte varför jag inte har berättat det här tidigare men men, better late than never right? Jag vill ta det någongång när vi båda har tid och hon inte är all för stressad så att det verkligen kan sink in i hennes huvudet. Jag vet inte om det jag kommer säga kommer att göra någon difference, men jag vill ändå säga det, för det kommer kännas så skönt knowing att jag iaf har sagt det istället för att ha gömt det.
Igår hittade jag en grej inne på hennes mail där hon hade skrivit hennes tankar kring hennes homosexualitet. Tycker så synd om henne, jag har verkligen ingenting emot hennes sexualitet, men jag måste väl helt ärligt få bli lite chockad över det, med tanke på att hon haft en rad massa pojkvänner,  jämfört med mig själv som är straight. Jaja, I support her anyways and I still love her. But i HATE her girlfriend, sorry hate is such a strong word, DISLIKE rättare sagt. Hon är oförskämd och taskig, till och med till syrran. Jag är bra på att se om ett förhållande är bra, sunt och gulligt och detta såg jag inte alls när jag var med dem. Jag kan erkänna att jag tyckte om henne första gången jag såg henne, men då var hon jättetrevlig och lite gulligt nervös, men SEN vilken chock jag fick?! Inte alls den personen jag vill att syrran ska ha.

Aja jag skulle kunna snacka om detta i år, men jag måste sätta stopp nu. Imorn är det en städdag, tvätta och städa rummet det ser förjävligt ut! Det gör det alltid när syrran är här, hon skräper ner mitt rum som fan och sen är det ingen mindre än jag som får skit för det. Aja, tjingeling bloggen!

Studenten!!!!!

Studenten var mer än vad jag hade kunnat önska! Förutom att familjen missade mitt utspring så var allting perfekt! Från att vi sprang ut från skolan till slutskivan. Men flaket var nog roligast!!! Det var så himla kul att stå där och visa upp sin glädje medans man dansa till as bra musik! Nu förstår jag också the importance of åka flak runt i City. När vi inte åkte runt i city var det as dött och tråkigt, ingen människa syntes till men inne i City var det en massa människor som log åt oss och ibland sjöng och dansade med:D. Efter flaket följde två kompisar hem till mig för att duscha av sig och låna kläder :P Vi var helt dyngsura.
Hela den veckan var FULLSPÄCKAD! Varje dag vaknade jag fö att göra mig i ordning till nästa studentmottagning. Jag gick på 5 studentmottagningar totalt, tänk! det är nästan hela veckan! Och på fredan åkte jag på min kompis flak igen och det var minst lika kul dock mycket mycket mer alkohol på flaket, jag kom hem looking like a homeless person och jag STANK verkligen alkohol och mitt hår var alldeles risigt. Glömde också berätta att jag badade i fontänen i Sergel. Det var inte alls planerat utan vi gjorde det väldigt spontant när min kompis fick den klockrena idén. Once in a lifetime säger jag bara!! Åh, jag vill ta studenten igen!!! Allt gick så himla fort!!!
Studentmottagning gick bättre än vad jag hade trott att det skulle göra, man kan aldrig riktigt lita på farsan till 100% när det kommer till sånna här grejjer men det blev lyckat och det kom inte så mycket folk som jag trodde att det skulle göra (thank God). Maten var jättegod och sällskapet var awsome! Jag fick också 600kr totalt, hehe bättre än ingenting.
Ja så det var min fullspäckade studentdag i en kort version. Det känns fortfarande helt overkligt, jag trodde att det hela skulle sink in by now men nej, fortfarande känns det som jag ska tillbaka till skolan efter sommarn. Det är helt sjukt att jag nu är väldigt fri och kan bestämma själv exakt hur jag vill och vad jag vill göra. Detta må låta härligt, men denna frihet skrämmer mig lite, I'm not used to it. Jag är van vid att ha en bestämd skolgång och nu kastas jag in i något som jag helt och hållet får ta ansvar för och bestämma själv. Jag måste verkligen ta någon dag under lovet och verkligen fundera kring det jag vill göra. Jag och syrran hade värsta snacket om min framtid, men det kan vi ta i ett annat inlägg.


Jaja nog om studentsnack. Idag eller ikväll ska jag ut. Ska jag vara ärlig så är jag inte sådär jättepepp på att gå ut men jag kanske blir det sen. Vi ska gå till en ny klubb faktiskt som vi aldrig varit på. Det är på tiden att vi testar något nytt, vi går alltid till samma ställen. Så we'll see how that goes. Nu avviker jag! Tjingeling!

BTW VM har ju börjat nu och surprisingly så är det as kul att titta på, speciellt när det är ett land man verkligen hejar på!

Imorn gäller det, dagen jag väntat på i år!

Tomorrow is the BIG DAY! Let's pray everything turns out great :D


Det ser ljust ut!

Gud vad saker och ting bara kan take HUGE turns! Idag beslutet Stockholms Trafikkontor att förbudet mot studentflak i city ska uphävas. Blev så jävla glad när jag fick höra beskedet!!! Trodde ärligt talat inte att alla brev och protester skulle leda till en förändring (av tidigare erfarenhet) men det gjorde det! Hade vi inte klagat och protesterat hade nog de på Trafikkontoret ställt fast vid förbudsbeslutet, men vi kom med mycket bra argument för att bevara vår gamla hederliga stockholmstradition. De kanske också kändes sig en aning hotade över den demonstrationen vi planerat att genomföra så de bestämde sig snabbt att ta tillbaka beslutet.
Som om inte det här räckte så visade det sig även på väderprognosen att det inte ska regna men att det blir sol, eller sol med moln :D FATTA VAD HÄRLIGT! Det viktigaste är vädret och självklart också musiken, men det är redan fixat. Vad vi fortfarande inte kan veta for sure dock är vädret trots det väderprognosen säger. Så vi håller fortfarande tummarna för vädret!!

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, men åkte och köpte en locktång. Jepp, och nu har jag suttit och lockat löshåret inför studenten. Det är så snyggt när håret har lite svall och inte är spikrakt.

Gud nu är det 2 dagar kvaaar, eller man kan säga att det är 1 dag kvar - måndagen och på tisdagen gäller det, så tisdagen räknas inte. Helt sjukt!!! Jag kommer ha en mottagning i en liten lokal här var jag bor. Pappa har redan bjudit en massa människor. To be honest så ser jag inte fram emot mottagningen, jag hatar att vara center of attention i såna här situationer speciellt bland pappas alla friends. Pappa säger att jag måste förbereda ett tal - hjälp! Gud vad jag inte ser framemot det. Det enda jag ser framemot är utspringet, flaket och slutskivan!

Nu ska jag börja sova faktiskt. Imorn springer min gamla goe vän ut och dessutom mina kusiner (de går i samma skola) så jag ska se till att vara där i tid. Min syrra kommer också ner hit (äntligen) från norr. Dessutom är det gubblunch (studentlunch) som gäller på skolan och efter gubblunchen blir det fix med flakdekorationer. Efter det måste jag skynda mig hem och tvätta kläder!! Även fixa och trixa med andra småsaker inför studenten. Fullt upp! Hela denna vecka blir faktiskt fullspäckad, damn!

Återkommer imorn!

Förbjudet med studentflak i City

Jag börjar seriöst tappa mitt taggade studenthumör nu. I tisdags fick jag reda på att det skulle regna på min studentdag. Och nu får jag reda på att Stockholms Stad ska förbjuda studentflak i City. Ingen förstår min frustration just nu. Jag har längtat efter den här dagen i evigheter, jag har pictured den mest perfekta dagen med strålande sol och fullt ös på flaket. Det kan jag glömma just nu. Det kanske låter lite töntigt att man blir arg över en liten grej som att inte få åka flak i City, men det är där alla människor är, där finns fontänen, där finns alla turister, det är där man vill skrika av glädje och dansa och visa alla hur glad man är.

Jag fattar inte grejjen, isånnafall borde de ju förbjuda att flak åker vart som helst. Det är inte bara i City där det blir problem med trafiken, det är ju överallt där flaken åker.

Det ända jag kan hoppas på nu är att det iallafall blir fint väder. Man kan inte alltid förlita sig på väderprognosen.

Snälla Gud gör mig lycklig denna minnesvärda dag :(!!

A second child

Glömde att berätta det här men det är så att Ursula är gravid, igen. Farsan har inte nämnt något till oss än (fattar inte varför jag menar det är ju omöjligt att missa hennes mage) men fick idag reda på det när Ursula avslöjade det oavsiktligt.
Återigen tänker jag säga samma grej som jag sa innan lillesyrran föddes, poor baby som får ha sånna föräldrar.
Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det har gått lite fort, jag menar lillesyrran har precis fyllt 1 år. Har Ursulas kropp hunnit rehabiliteras något? Seriöst! Alla vet vi hur mycket kroppen utsätts för under graviditeten och nu har hon redan hunnit bli 4 months pregnant.

Jag vet inte vad jag ska säga, I'm speechless.

Examen

Idag åkte jag farsan Ursula och lillesyrran upp till norr för att vara med på storesyrrans examenceremoni. Det var jättetrebligt faktiskt och detta blev min tredje gång som jag varit där. Under själva ceremonin var det några som hade tal sedan delades det ut en massa diplom. Jag är faktiskt jättestolt över syrran, hon är så smart, modig och stark. Precis vad en som jag, svag, känslig, blyg, tjej behöver. Nu är hon klar med studierna!! För gott! Och nu kommer hon äntligen att flytta tillbaka till oss :D Tiden har gått så fort. Jag kommer ihåg den dagen då hon skulle åka och jag var SÅ LEDSEN, grät hela dagen. När jag tänker tillbaks till den dagen så får jag som en klump i halsen, den dagen var väldigt sorglig och om jag minns rätt så tror jag att både farsan och min moster fällde en tår (fastän de inte ville visa det). Storesyrran gjorde också det.... Usch, det var som att en del av mig hade dött typ. Men samtidigt så nu när jag tänker efter så var det faktiskt bra att hon åkte, för det var när jag precis skulle börja gymnasiet, och på så sätt fick vi båda chansen att verkligen ordentligt fokusera på våra studier utan att bli distraherade av varandra. Tror nog inte att jag hade kunnat prestera lika bra om hon var här.

Det var hursomhelst en hektiskt dag och vi skulle hinna med en massa grejjer. Vi hann se hennes universitet, , vara med på själva ceremonin och käka på restaurang. Vid kl 5 skulle vi dra tillbaka till flygplatsen. Detta var nog första gången i mitt liv som jag flugit fram och tillbaka på samma dag. Och första gången för lillesyrran att flyga :).

Nu är det inte många dagar kvar till studenten. Jag är jättetaggad, men börjar också faktiskt bli lite smått nervös. Men det går nog bra tror jag! Jag checkade in väderprognosen igår och det stod att det skulle REGNA PÅ MIN STUDENTDAG! Nu får vi be och böna att detta INTE kommer ske!!!!!


En vecka kvar

En vecka kvar, jag kan inte förstå det, det är ofattbart. Nu är jag basically klar med ALLT i skolan. I'm a free woman now! Betygen sattes idag (igår) och nu är det no turning back! Dock har vi fortfarande några lektioner som vi måste närvara på men det känns egentligen ganska onödigt, jag menar betygen är ju redan satta!
Det har fortfarande inte sjunkit in än att jag inte har något plugg att göra. Det är helt sjukt. Måste dock säga att jag är sjukt proud over myself under denna stressiga period. Har hunnit med en massa plugg och det har faktiskt gått relativt bra. I fredags gick jag och vännerna ut för att FIRA! Utevärlden kändes lite främmande för mig, har ju varit instängd i mitt lilla rum och pluggat i flera veckor. Men det var skönt att få komma ut och dansa.

Hela kvällen har jag suttit och fixat låtar till flaket. Vi ska åka runt i 3 timmar. Åh, det ska bli SÅ KUL! CANT WAIT! Har redan sett en massa flak nu under dagarna men jag är glad att min skola inte springer ut så tidigt, Tisdag den 8:e juni är verkligen perfekt.

Fick ett stipendium idag också. Alltså PRECIS vad jag behövde. Min ekonomi är hemsk! Just nu till studenten så sitter det perfekt. Dock har jag planerat att spara mer än hälften av dessa pengar i mitt sparkonto.

Nu tänkte jag lägga mig.

Åh vilken underbar dag det har varit btw :)

Natti Natti!


RSS 2.0