Lördag

Ursula och farsan är inte hemma ikväll, dom gick på någon middagsfest hos någon. Thank God, I got the house for myself :D!
Blev bjuden på fest idag också av en vän. Hon messar mig och frågar om jag vill gå. Hon berättar att det kommer bli kul och jadajada. Jag säger att jag kan tänka mig gå trots att jag är lite sjuk. Efter någon timme messar hon mig och säger att hon inte vill gå. Jag frågar varför. Hon säger att det är roligare om man är fler och att hon tappat lusten.
Vad är det för stil egentligen? Varför ens fråga om du sen inte vill gå :S. Något måste ha hänt, för hon var så tagga över det när hon först fråga mig.
Måste tillägga också att jag inte känner den här tjejen sådär jätteväl, vi umgås inte mycket.

Aja, jag har ju huset för mig själv nu. Funderar på att ha en myskväll, typ måla naglar, hårinpackning, äta gott, kolla på film... vi får se ..

Truddelutt!

She's a pain in the ass

Jag dör! Ursula går mig på nerverna  mycket. Fyfan vad jag längtar tills jag och syrran flyttar härifrån! Bort från dom!


30:e januari fredag

Sitter hemma, på en fredag :-( .. Blir ingen fest för mig, halsmandlarna är fortfarnade svullna, det gör så ont när man sväljer :'( !! Kan inte ha kul när det gör så här ont, det går bara inte...

Fick mina preliminära betyg idag. Har vg i allt förutom i Geografi B där jag har mvg. Dom är alltså premilinära betyg, så dessa betyg ska bannemig höjas!

Idag var jag på stan med en vän efter skolan. Vi såg en tjej i typ fjortonårsålden som hade blivit caught by the police för att ha snattat på H&M. Om hon hade varit ledsen hade jag tyckt synd om henne, men hon såg så stolt ut och trodde antaglingen att hon var "cool". Just därför har jag inget samtycke för henne och tycker det var rätt åt henne.
Om man visar att man gjort fel så är det de som är moget.

Gick till CityAkuten också där jag skulle fråga angående vilka vaccinationer jag bör ta inför resan. De fråga en massa frågor såsom när jag ska resa, hur länge, vart jag ska bo, vilka vaccinationer jag tagit förut, etc. De berättade sedan att sprutorna tillsammans med malaria tabletterna skulle kosta 1700kr. Kunde inte tro mina öron, nästan 2000 spänn för två sprutor och lite tabletter??!! Shit!
Aja, ska prata med pappa..

Känner mig skit trött just nu -_- . Kanske ska ta och vila lite...


Älska Röda Korset!!!

Det gick SKIT BRA IDAG! på Röda Korset alltså! Jag älskar tjejerna! Hade hört att de kunde vara kaxiga och trotsiga, så jag var lite rädd för det, men de var jättesöta! De var jätte pratsamma också, och inte blyga, så det var liksom enkelt att lära känna dem och connect with them. Gud, ser verkligen fram emot de kommande träffarna. Nästa gång blir det att kolla på film och ha det mys (: ...

Idag har jag också övat lite på mina repliker inför skolpjäsen som vi ska ha nångång i februari. Jag har en ganska stor roll faktiskt, jag är supernervös! Gud asså vad har jag gett mig in på?!!

Imorgon är det FREDAG :D thank god!... jag är bjuden på en fest men vet ej om jag ska gå. Det beror på om två av mina vänner går, för jag tänker fan inte gå dit själv! Det beror också på om jag mår bra, har blivit sjuk and its killing me. Mina halsmandlar har svullnat upp också, det gör ont varje gång jag sväljer :( Usch!
Skulle dock va kul och festa lite faktiskt, det var ett tag sen.... vi får se hur det blir..

Nu är det sängdags. Börjar kl 8.20, suck!

Have you ever wondered what people think about you?

Har du någonsin undrat vad folk på tunnelbanan som stirrar tänker om dig? Brukar alltid undra över det. Typ shit, har jag något i håret? Eller, shit, ser jag så snygg ut idag? :P .... Om man ändå kunde läsa folks tankar. Skulle vara rätt kul faktiskt, få reda på saker som man inte visste ... .. men kanske inte så kul i alla lägen, typ om en människa har allt för många negativa syner om dig, not so fun to know!! Men om det fanns typ en knapp som man kunde trycka på när man vill höra vad andra tänker, då skulle jag def gå med på det! xD , knäppa tankar jag har!

Anyways, back to real life. Har as mycket att göra :( , fattar inte hur jag ska hinna med allt. Det gäller inte bara plugg (som iofs är det som är mest just nu) men också saker utanför skolan. Söka stipendium bland annat (som är riktigt time consuming), fixa några saker med banken (nordea), fixa saker inför resan såsom vaccinationer etc. Dessutom har jag en hel del som måste skötas på Röda Korset.
Btw, imorn börjar det! Ser fram emot det som fan! Har länge velat vara med i en sån här grej. Jag hoppas att det går bra, håll tummarna för mig!!!

PÖSS!

p.s. jag kikade in på min vänninas wall på facebook och såg att killen vi träffade på fiket, har skrivit till henne :D. Han avslutar också sina inlägg med puss, kram eller <3. Gulligt =)

When is the baby reality gonna hit me?!

Det har fortfarande inte slagit mig att vi snart om några dagar har en bebis här hemma.
Idag kom pappa och Ursula hem med barnvagn, barnkläder och en såndär (vet inte vad man kallar det) bebishållare där man har bebisen framför magen. Födseln börjar närma sig nu känner jag, men det har fortfarande inte slagit mig till 100% att vi ska ha en gråtandes liten baby in our house och att lilla jag ska bli storasyster! Jag tror inte ens det kommer att slå mig när bebisen väl har fötts. Det kommer ta tid, dagar, veckor!

Har sagt det här förut i bloggen men det är värt att säga en gång till.

Stackars barn, som får sådana föräldrar!


Lyckad kväll - Våga ta första steget!

Vi hann inte göra klart kollaget till min kompis =/ Att köpa allt och att sedan gå hem och klippa och klistra tog evigheter. Men vi hade det iaf jättetrvligt och mysigt. Vi kör på igen nästa helg. Det här kollaget kommer bli så klockrent!


Iaf, igår var jag med mina bästa vänninor från klassen, vi satt på ett café (som nu har blivit vårt favorit café) och åt och babblade om precis allt. Det vi snacka mest om var kärlek, sex och killar. Vilka vi tyckte var snygga, om vi skulle kunna ha one night stands xD och varför det är så fucking hard att gå fram till en kille och säga att man tycker om honom. Svaret är att man är rädd för att bli avvisad. Men vi kom fram till att man helt enkelt bara måste våga. So what if he'll reject you? Gå till nästa kille! Man måste våga ta steget! Det gäller både killar och tjejer. Så det är vad vi ska försöka göra framöver.
Men iaf, när vi sitter där och babblar på, känner vi att några killar kollar på oss, framför allt lite extra mycket på min ena tjejkompis. Deras blickar är inte diskreta och man märker att de kollar mycket. Vi viskar för oss själva "gud så mycket de kollar". Vi tycker det är superkul och jag säger till min tjejkompis att säga något till dom. (Här hade vi snackat om att vara spontana och ta första steget, så nu var det upp till bevis). Hon börjar konversa med dom, och tillslut snackar vi alla ganska länge. När vi säger att vi måste gå, för att vi hade suttit där ett bra tag, säger ena killen: Ska ni redan gå? Det hela slutar med att killen som hade spanat in min tjejkompis frågar efter hennes facebook. När vi lämnat caféet är min tjejkompis jätte excited och glad! Vi är också glada för att våran lilla hypotes om man våga ta första steget gick i uppfyllelse.
Tänk att vi satt och snacka om att våga ta första steget, och det visar säg att det faktiskt pays off. =)


Irriterande

Innan jag skulle på Chris B konserten i fredags, sa Ursula såhär till pappa:
"Ska hon verkligen gå sådär?"
Ursäkta mig, men jag skulle på en KONSERT inte en fest!
Jag kan berätta att det verkligen skulle vara onödigt att fixa upp sig för det där. Jag hade ståplats vilket betyder att jag svettades som en gris för att det var så jävla varmt och mitt hår var kaos så jag såg ändå ut som ett troll på slutet av konserten. Men det är klart hon säger så, hon har aldrig varit på konsert så hon vet inte vad det innebär.


Oops!

Idag (rättare sagt igår, 00:27), umgicks jag med en barndomsvän till mig och syrran. Hon är nästan som en kusin till mig för vi har känt varandra ända sen barnsben. Dessutom var hennes mamma och min mamma goda vänner. Egentligen så skulle vi inte ha träffats idag men det var på grund av att våra föräldrar och några andra vuxna skulle ha någon hylla Obama dag. Vi pratade mest om resan som jag ska på i sommar. Hon hade varit i samma land i somras och hon berättade en massa roliga historier om det, kunde inte hålla mig för skratt! Hon är så rolig!
Sedan berättade jag om att Ursula ska föda barn. Hon blev chockad och sa att hon inte visste om det. Oops,, där avslöjade jag...men jag trodde pappa redan berättat för alla. Det är ju trotsallt 1,5 vecka kvar nu. Aja, de skulle ändå fått reda på det förr eller senare.
Iallafall så var vi där, åt mat och lyssna på när alla vuxna förde sina tal. Vi var där rätt så länge, ungefär 4 timmar totalt. Bortsett från det så har jag varit hemma.
Imorn ska jag och en annan tjej hem till en kompis. Fast innan det ska vi till stan, handla lite presenter till vår andra kompis som faktiskt fyller 18!Lyckost! Så helst vill vi hitta något personligt och roligt, för 18 är en speciell ålder. Vi hade tänkt sätta ihop ett kollage. Får se hur det blir.
PÖSS!

Konserten!!

Min dag började skit dåligt. Den slutade riktigt bra. Konserten vart så lyckad. Oh my. Om man bortser från alla som klängde och knuffades så vart det super! Jag är inte ett stort fan av Chris Brown men efter att jag lämnat Hovet idag gillade jag honom mycket mer. Det är något magiskt med konserter, de fångar liksom ens hjärta.
Det var ganska många tjejer som svimmade. Inte så konstigt, det var varmt as hell! Och jag hade min jacka på mig, dock en tunn jacka, men still.  Allt det där släppte dock när Chris kom närmare oss på scen. Gud, han var bara 3-4 meter ifrån oss! Han är så jävla bra på att dansa, shit!
With You, Excuse me Miss och Forever var nog de bästa, Take you down var också bra, då han grindade XD. Det var kul också när man började prata med folk man inte kände, bara sådär. Älskar sånt, den där vänliga och härliga spontaniteten, as kul! Rihanna var inte med under konserten så tror inte att det jag hörde igår stämde.

Just nu är det iaf efterfest med Chris Brown på klubben Ambassador. Fy vad jag vill va där just nu!

Chris Brown i Gallerian!

Gick inte till skolan igår, inte idag heller. Men jag satt faktiskt hela dagen igår och försökte göra klart min uppsats. En hel dag, och det enda jag fick ut av det var  två skrivna sidor. En hel dag! Suck! Den här uppsatsen ska vara tre sidor. Har nu suttit sen kl 1, nu är hela uppsatsen 2,5 sidor så jag har ungefär en halvsida kvar att skriva nu. Utöver det har jag källor som måste skrivas in om alla böcker jag använt och sätta in footnotes måste jag också göra.

Efter flera timmars plugg bestämde jag mig för att ta en paus. Plötsligt ringer mobilen. Jag hör en massa tjejskrik i bakgrunden. En vän berättar att Chris Brown och Rihanna befinner sig i Gallerian och shoppar. Jag tror inte mina öronen. Jag tror att de driver med mig. Chris Brown och Rihanna i gallerian, hallå?! Det låter ju helt absurt.
Några minuter senare får jag ett sms av en annan kompis, där det står:
Chris Brown och Rihanna är i gallerian NU!
Det är nu jag börjar förstå att det här kan va sant. Jag tänker för mig själv, fan, I wish I was there!!! Synd att dom gick till Gallerian av alla ställen. De har väl inte så mycket utbud. Och synd att de kom hit, nu när det snöar som fan.

Undrar om jag kommer kunna fortsätta plugga, kommer bara tänka på det här nu.
Aja, jag kommer ändå att få se honom imorgon LIVE på Hovet :D Woho!


Barrack Obama - Yes we can!

Glömde att ta med en viktig grej innan jag avslutade mitt förra inlägg. Idag (egentligen igår, klockan e 00:23) blev Barrack Obama Usa's president officiellt! Kan inte förklara glädjen.


Change has come to America!


People, this is history in the making!

I'm a busy girl nowadays

Idag var en rätt så hektiskt dag. Det var mycket som hände. Det var liksom pang på sedan nästa grej, pang på sedan nästa grej. Har hunnit med rätt så mycket. Gick till stadsbibblan och lånade böcker för historia uppsatsen. Dessutom hann jag med två super duper important meetings on the afternoon. Men dagen har varit ganska så positiv. Måste också nämna att: jag är nu officiellt ledare i en tjejgrupps organisation som är bildad av röda korset.
Organisation låter så stort, det är mer som en grupp liksom. Men I'm super duper proud! Det här var farsans svar när jag berättade för honom:
"Dom försöker bara utnyttja ungdomar!"
Hallå!?! Det är faktiskt sånt här jag vill jobba med! Help those who are in need och befinner sig i en svår situation. Så jag börjar redan nästa vecka, med alla barnen och de andra ledarna.

Undra hur jag ska klara av allt detta när jag har så mkt plugg! Har så mycket nu att jag dör. Fyfan vad jag gnäller om plugg, men jag måste! Can't help it! Ska stanna hemma imorn och plugga. Kallar inte detta för skolk, för jag kommer ju ändå plugga liksom, its not like i'm going out partying instead!
Alltid när en stor skoluppgift är över så tror man att man inte har mycket mer framöver. Man tänker, jo men efter historia uppsatsen så är allt i princip över. Men nej! Det måste minsann dyka upp fler saker. Aldrig tar läxor slut. :(

Men men, det är typ allt jag gjort idag. Måste också poängera att en kille idag brast ut till mig: "Du är snygg!" Haha det gjorde min dag! Se så mycket en komplimang kan göra. Jag ska bli bättre på att ge komplimanger!


qjejdsfrlgkjfshfls

Kom inte på någon rubrik så det fick bli det där. Att storhandla på Willys igår blev en succé! Vi handlade mat för ca 1500 kronor, gissa hur glad jag blev? :D Nu är det fullpackat i kylskåpen! Men med tanke på hur mkt jag äter, lär det inte vara länge till!

Idag var iaf det skola. Nya tider, nytt schema. Gillar det nya schemat, det verkar lite mer slappt än det förra och inte like hektiskt. Jag ska vara med i en pjäs i skolan. Alltså jag suger verkligen på att skådespela, så fråga mig inte varför jag gick med på detta. Men jag antar att det är för att betygen spelar stor roll i det hela. Men jag har så sjukt många repliker och kan inte fatta att jag måste memorisera dom, leva mig in i dom och skådespela framför en stor publik i aulan. Shit asså, bara gud vet hur detta ska gå!

Som jag sa förut så ska Ursula snart föda barn. Jag har lite mixed feelings angående detta. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Glad för att jag älskar bebisar och har alltid velat ha ett lillsyskon. Ledsen för att jag inte tycker att ett oskyldigt barn är värd föräldrar som pappa och Ursula.

Har tänkt på att det kommer vara värsta ålderskillnaden mellan jag och barnet. Sedan när han växt upp kommer jag mer se ut som en moster åt honom än som en syster.

Det ska verkligen bli spännande att se hur det här turns out. We'll just have to wait and see.
Förresten, Ursula vill så gärna att det blir en flicka. Hon har redan hittat på flicknamn åt barnet. Låt oss därför hoppas på att det blir en pojke!

Willys

Nu ska jag åka iväg till Willys med pappa. Det var på tiden för vi har ingen mat hemma! Willys är så bra tycker jag. Dom har mycket mat för låga priser. Vi brukar alltid storhandla där när vi får tid.
Ska också passa på att prata med farsan om Afrika resan också, och sedan om bebisen också som snart kommer ut till världen. Det är beräknat att Ursula ska föda den 28 januari, vilket är om två veckor ungefär.
Shit, I'm having a baby in my house. Det här ska bli intressant!

Det som hänt + Blondinbella, Katrin & Gynning

Jag är så glad för att denna vecka är över. För den var verkligen den smärtsammaste veckan ever. Min rutin såg ut såhär:
Vakna runt 7-8, Gå till skolan, Komma hem, Plugga från 19  till 2 på natten. Och så samma sak varje dag. Ingen tv, data eller telefon. Verkligen tärande. Halleluljah, det är över!

Det är mycket som hänt i skolan på sistone. Mycket drama, rykten och bråk. Och det roliga är att allt egentligen bara är så jävla fjantigt. Men men, idag var jag och några tjejer på Gaza demonstrationen på Humlegården. Det var jättemånga som kom och deltog, jättebra tycker jag! Sedan åt vi thaimat och det var supergott! Blev så himla mätt asså. Lärde känna en annan tjej som går på skolan också, min impression av henne är att hon är lite sådär attention-seeking kind of person. Hon är ju väldigt populär i skolan också, alla vet typ vem hon är. Och vår skola är stor! Men hon var snäll ändå, väldigt talkative och social!
Efter det kom jag hem, kollade på tv och sedan data. Gick in på Blondinbellas blogg. Det hade tydligen varit blogg-fajt angående bantning och ätstörningar mellan BB, Gynning och Katrin Schulman. 
Det BB säger är att man skall älska sin kropp, oavsett om man är tjock elr smal. Så länge man är healthy så ska det inte spela någon roll.
Det Gynning säger är att hon tycker BB anpassar sig till hur samhället vill att det ska vara - att man inte ska banta och att man ska vara nöjd med sin kropp. Men att det inte är fallet i dagens samhälle och att det tyvärr bara är så att alla helt enkelt bara vill vara smala, och anser sig därför som mer uppriktig och 100% mer ärlig, än BB i det hela.
Katrin säger ungefär samma sak men hon sjönk väldigt lågt i mina ögon. Hon kallade BB lillgammal skitgris som borde gå ner ett par kilon. Hon är 31 år gammal och säger detta till en 18 åring.

Katrin lät som en 13 åring i hennes inlägg. Kallade BB för en massa namn, svor och grejjer,  istället för att framföra sig som the bigger person i det hela. Katrins inlägg var bara så värdelöst att det inte finns en mening med att lägga ner tid på att ta upp det. 
Gynning hade däremot ett bättre inlägg som var smartare skrivet.
Visst gynning, såhär ser samhället ut, alla vill vara smala. Men vafan, det är just DET som är felet och problemet. Inte ska vi lägga ut bantningstips på våra bloggar bara för det! Vi måste ju ÄNDRA på den inställningen. Istället för att skriva ner bantningstips i din blogg, visa att fyllighet kan vara fint, visa snygga plus size modeller, vad som helst, ändra på inställningen bara!
Fyfan, håller med BB fullt ut i det här. När ska detta få ett slut?
Jag kan säga helt ärligt, t.o.m till mina kompisar, att jag vill gå upp. Utstickande ben, usch nej, inget för mig. Jag vill gå upp!


Längtar (:

Inte mycket som händer i mitt liv just nu besides plugg. Hela denna dag har bestått av inget annat än plugg. Denna vecka har jag 3 redovisningar, 1 in class test essay i två timmar och 1 history essay, utöver det läxor från både spanska, miljökunskap och so, allt på en vecka. Alltså, jag har för mig att det finns någon lag på man inte får ha mer än 2 prov i veckan. Undrar om det stämmer =/.
Imorgon börjar iaf den första redovisningen. Om det finns någonting jag skulle vilja mest här i världen just nu, så är det ATT INTE VARA NERVÖS NÄR JAG REDOVISAR! Jag vill verkligen inte det! And I'll do anything in my power to make it look like I'm not nervous, typ restrain myself, men det syns ändå! Kan inte prata ordentligt, rösten blir cp, skakar osv. Fattar inte varför jag ska vara så jäkla nervös, jag menar vem är dom liksom?!! Det är inte som att de bryr sig så värst. Jag skulle lungt kunna göra det bara framför läraren, men när en hel publik stirrar på en är det sjukt jobbigt.

Men men, nu till något postivit. Längtar så mycket tills vi åker bort under sommar. Få komma bort till ett varmt, avslappnande ställe, bort från all stress och press från Ursula, pappa och skolan. Ska bli så skönt! Och så kul att få träffa kusinerna som man inte sätt på typ 5 år nu.
Jag och syrran har kollat biljetter och de ligger på 9000. Inte illa! Vi som hade räknat med biljetter på 14 lax.

Kom på en grej också. Fyller ju år snart! Om två månader. Nyss var det jul, sedan nyår och strax fyller jag år! Åh herregud vad tiden går fort! Då blir jag 17. Hade helst velat bli 18, men men, I have one more year to go, then I'm free like a bird!

Peace!

Det är mycket just nu, det är mycket.

Nästa vecka är jag fan död! Det är allt jag har att säga.


Syster :(

Syrran åkte tillbaka idag och har lämnat mig kvar här ensam med Ursula och farsan :( . Det känns som att dem är snällare när hon är här. Klagar inte på mig lika mycket och sånt.
Nu kommer jag inte se syrran för än juni! Hängde med henne till flygplatsen iallafall. När jag tog bussen hem sen, kom en tår ner för min känd. Tänkte på allt vi gjort nu under lovet, har haft jätteskoj med henne.

Har dock hört att kärleken växer när man får längta efter varandra. Tror att det stämmer faktiskt. Men det var väl kanske ändå lika bra det, jag kan typ ändå inte plugga ordentligt när hon är här och plugget är viktigt den här terminen. Hon måste också sköta plugget borta på universitet så.

Skolan börjar imorn, (7:e januari onsdag). Suck! Livet är verkligen bajs just nu känner jag. Längtar så jävla mycket till sommaren, åh det ska bli så kul! Tiden har ju iofs gått rätt fort hittils, så vi får hoppas att det fortfarande flyter på snabbt som attan.

Det var allt för mig idag, nu ska jag diska och sedan hoppa in i min sköna säng, är skit trött!

Åh nej :(

Ångest ångest ångest! Skolan börjar om typ 4 dagar, PLEASE GOD KILL ME! Aldrig har jag hatat skolan lika mycket som nu. Anledningen är att just de kommande veckorna har jag övernaturligt mycket plugg som skall lämnas in och redovisas :'(, jag tror jag dör!
Kommer vara så lycklig när tvåan är över. Det är det jobbigaste året!


Btw, Pappa har varit på skit dåligt humör de senaste dagarna. Han är arg på mig hela tiden. Det är något som stor på tok, något som har hänt. Det som är mest irriterande är att han tar ut sin ilska på mig.
Någonting säger mig att han inte trivs i förhållandet med Ursula. De bråkar hela tiden och man märker att han inte är lycklig.

Fyfan vad jag längtar tills jag & syrran flyttar ifrån de här människorna. Jag pallar ej med dom!


Första dagen på året 2009!

Yep, det blev som jag trodde. Jag var ensam hemma på nyårsafton. Låter ganska tragiskt ju, men as a matter of fact, så var det ganska skönt . Stå där själv på balkongen, kolla på alla fyrverkirier och reflektera över nyårslöften och året som gått. Jag tror faktiskt att de kommande åren kommer bli riktigt bra. Under sommaren 2009 bär det av till Afrika och 2010 till USA :D Har inte rest på jättelänge, längtar som fan!

Nyårslöften
- Få bra betyg!
- Sätta mig själv i centrum lite mer, ta hand om mig själv, min kropp och mitt välmående

Yes det var det.


RSS 2.0