Vila i frid, both of you, you will always be loved and rememberd<3

Jag vill ta mig an tiden att ägna detta inlägg till två personer som dött nyligen. Första personen dog för ca 3 dagar sedan. Honom kände jag inte särskilt väl men jag såg honom ofta på entréer till fester som vakt, och även som vakt på scen. Vi pratade aldrig men vi brukade hälsa på varandra. Han kände även min pappa och min moster. Ingen vet säkert vad det var som denna person dog av men det spekuleras i att han kan ha dött av för mycket intag av träningspulver då han var väldigt mycket inne i träning och bodybuilding. Det känns så sjukt att han är borta, alla bara dör. Alla som kände honom är rasande och djupt förkrossade. Igår hölls det även en memorial i hans namn som min moster och pappa gick på.

Det läskiga är att jag satt på bussen igår på väg till en kompis som hade några vänner hos sig. På bussen tänke jag för mig själv: Gud det är så många som dör, denna onda cirkeln verkar ju aldrig ta slut, vem vet vem det blir härnäst?

Det fick jag svar på natten till idag. I natt dog en av de finaste och bästaste legenderna någonsin. Hennes musik har berört miljoner människor världen över, med en röst som ger gåshud! Whitney Houston. Kan inte tro det. Hon var en riktig artist, det är många artister idag som saknar det Whitney Houston hade, ingen fokus på riktig, raw, soul-röst från hjärtat, nej idag är det justerade auto-tune röster som gäller. Tillsammans med Michael Jackson som också förövrigt dog för ca två år sedan, växte jag upp hennes musik. Vad som känns ännu mer känsloladdat är det faktum att min mamma verkligen gillade henne. Om jag minns rätt la jag och syrran ett Whitney Houston album vid hennes säng när hon lämnade oss. Jag lovar och svär att jag ska låta mina barn lyssna på Whitney's låtar. För mig är hon en ikon, en legend, en idol, en bra mamma, en trogen fru, allt i ett. Visst var det synd att hon under en lång period valde droger, men folk glömmer bort att det inte är enkelt att vara känd, speciellt så känd som hon var. Inget privatliv, konstant mediapress. Det är då lätt att man hamnar i destruktiva situationer. Droger var kanske inte det bästa valet att få hjälp på, men nu var det det hon valde tyvärr, hon är också människa och alla människor gör misstag i sina liv. Drogerna var kanske det enda hon kände att hon mådde bra av, och tillslut blev det ett beroende. Många förstår inte att man fortfarande kan vara olycklig trots att man är miljonär. Det är verkligen synd att folk dömmer henne pga hennes drogproblem. Hela dagen idag har jag suttit och kollat på youtube-videos av Whitney, alltifrån intervjuer musik, och live-uppträdanden, till olika filmklipp och nyhetsreportage. Whitney Houston, I Will Always Love You!<3

Söndag

Det är 5:e februari idag, FEMTE! Helt sjukt, tiden går så jävla fort, den bara flyger iväg! I veckan måste jag verkligen sätta igång med jobbsökandet, har varit jättelat på den fronten alltså. Det är också olagligt kallt ute, alltså olagligt! Många går inte ens ut, de sitter hemma och chillar istället. Igår var jag ute i kanske 5 minuter och jag kunde känna att mitt ansikte frös till så mycket så att det tillslut gjorde ont. Och jag har inte ens en vinterjacka. Egentligen är kappan jag använder ganska varm och hittils har jag klarat mig rätt så bra i den, men vi får se, det som gör att jag tvekar är att vinterjackor är så förbannat dyrt, går aldrig att hitta något fint i rimlig prisklass.

Lingonveckan har dessvärre kickat igång och just nu gör det riktigt ont i magen på mig. Jag fattar inte varför jag alltid ska få oregelbunden mens, tänk om det är något farligt? Måste kolla upp det.

Anyways, det är söndag idag och helst skulle jag bara vilja vara hemma och chilla men idag ska jag hem till en kompis som jag inte varit med på flera...år? Alltså det är helt sjukt hur vi bara tappade kontakten sådär, för vi umgicks nästan varje dag när vi var yngre. Hoppas att det inte blir awkward eller så, men jag tror nästan inte det, den här tjejen är väldigt enkel att umgås med, väldigt down to earth osv. Ska bli spännande att träffa henne.

Har nog inte så mycket mer än det att säga nu så jag avslutar här. So long lovely blog!

RSS 2.0