.




Jag vill inte bli kär. Men jag är rädd för att jag är det.


De två första bokstäverna i deras namn

Glömde nämna en sak i förra inläget. Detta är helt sjukt och jag känner att jag måste få ner det i bloggen. Igår satt jag och funderade över alla de killar som jag varit kär i mitt liv. Och då menar jag inte sånna killar som man tittat på och bara tyckt att de var snygga och sen har man gått vidare, jag menar de jag verkligen varit kär i, i el längre period, som jag inte kunnat sluta tänka på, som jag känt att jag kunnat vara tillsammans med trots min osäkerhet, som jag känt att jag verkligen skulle klicka med, oavsett hur de ser ut eller vart de kommer ifrån, och kom fram till denna läskiga slutsats:
Det finns 4 sådana killar som jag varit kär i på riktigt och på ett eller annat sätt berört mig på ett speciellt sätt, och alla de killarna har namn som börjar på samma bokstäver. Detta gäller inte bara den första bokstaven utan även den andra bokstaven i deras namn.

Skitskumt eller hur! Börjar nästan känna att min framtida namn bör börja på dessa bokstäver nu.


Mitt jobb = inte lika kul längre

Sist jag skrev här var den 16:e oktober, idag är det den 2:a november. Sorry blog! Jag skriver som sagt när jag har tid.

Idag gjorde jag någon som jag inte borde ha gjort egentligen. Jag ringde och sjukanmälde mig idag trots att jag egentligen inte är sjuk. Är väl lite snuvig men inte mycket mer än det. Jag kände bara att jag absolut inte orkar, jag orkar inte. Jag har inte sjukanmält mig en endaste gång sen jag började jobba, även de gånger då jag känt mig krasslig eller bara haft ont i magen, så gick jag till jobbet ändå. Jag tänker inte gå till jobbet idag, förmodligen inte imorgon heller. Jag tycker att jag förtjänar att vara ledig.
Jag måste erkänna att jag har tröttnat på mitt jobb ordentligt nu, detta för att jag inte gillar hur de behandlar oss bemanningsanställda. Allt var jättebra i början, vi fick jobba på en och samma plats (om vi förflyttades var det bara någon liten grej som att hjälpa till med något annat när vi vart klara på avdelningen, men vi hade alltid en och samma avdelning som vi gick till i första hand). Men nu får vi helt plötsligt hoppa runt mellan olika avdelningar varje vecka och lära oss nytt hela tiden. Många skulle kanske tycka att det är bra, men för mig är det väldigt jobbigt då jag känner att jag inte riktigt hinner vänja mig och komma in i det jag lärt mig, för så fort jag kommit in i något, ska jag helt plötsligt placeras om på nytt. Jag gillar struktur och rutiner, och jag vill kunna gå till jobbet utan att "undra" vad det är jag ska göra näst. Den här ovissheten är så jobbig, och man känner sig som ett jävla barn som ska springa och fråga hela tiden. Och det vi får göra på de olika avdelningar är inte heller hur enkla som helst, och vi har hand om företag och privatekonomi, vilket kräver att allt måste göras på rätt sätt med noggrannhet men även också under utsatt tid.
Så nu är det med andra ord inte lika kul på jobbet längre om man jämför med hur det var förr. Nu har ytterligare två styckna slutat. Så himla tråkigt!! Kan inte bara 31:a december vara här så jag kan få resa! Åh, längtar så mycket efter den dagen!

Killen från jobbet har varit sjuk ganska länge nu och de gånger han varit på jobbet så har vi jobbat på olika avdelningar. Så honom har jag inte sett på kanske tre veckor nu. Nu ska jag berätta något väldigt pinsamt, men jag har haft sexdrömmar om denna kille. Jag vet det är helt sjukt! Även drömmar där vi två har varit tillsammans, som ett par. Jag fattar inte vad detta ska betyda. Jag antar att jag är lite kär, men jag vill inte vara det!! Det är så jobbigt och komplicerat och som jag sagt tidigare är jag alldeles för osäker, jag måste bli tryggare i mig själv först. Det är verkligen tråkigt att man ska behöva låta en sån fin kille gå. Jag messar med honom nu förresten, vi skojretas lite, haha.

Jaja, nu ska jag göra i ordning lite té. Är väldigt sugen på det faktiskt. Bye bye blog!


RSS 2.0