Insomnia och nervositet

Har vart uppe hela natten, shit kan ej sova. Och inte gör det saken bättre heller när syrran är inne på rummet och gör sig i ordning för jobbet , det ska vara lampa på, musik på, och dörren öppen. Som sagt har nämnt det förut i bloggen min syrra ignorerar mig mycket mer nu än vad hon gjorde förr och vill jag prata med henne så är hon inte ens intresserad. Det gör faktiskt ont även fast jag inte visar att det gör det för henne. Idag är det onsdag och det är numera 2 dagar kvar tills festen! Nervositeten börjar stiga. Jag hoppas verkligen att allt går som det ska. Vi är mer än 100 pers och jag undrar om ens alla kommer få plats? Det känns som att det kommer bli trångt asså riktigt trångt. Håll tummarna!

Update + Pre Birthday Party!!!

Olyckligt nog så trodde inte tjejen på mig och det var väl det som jag var rädd för skulle hända. Hon skrev att hon hade känt honom i två år och att hon nog känner honom bättre än mig. Well obviously not om du inte ens visste att han hängde med mig medan han var med dig. Två år och han väljer att fucka upp det?! Aja, jag skrev att jag hade sagt mitt och att det är hennes val hur hon väljer att göra och att jag bara var tvungen att säga detta för att få ro. Man märkte av konversationen att dömma att hon verkligen var kär i honom och tror på vartenda ord som han säger. Vad ska man göra? Love is blind. Han skickade även ett sms och bad om ursäkt och sa att han vet att han gjort fel och bla bla men att han nu är tillsammans med henne och att jag ska respektera det. Han är egentligen den sista som ska snacka om respekt. Jag svarade inte på smset. Så nu är detta ett avslutat kapitel. Om jag kunde så skulle jag spola tillbaka tiden och göra om allting......Så ser man typ på hans instagram att han lagt upp massa bilder på weed och lägger upp konstiga/sviniga statusar på facebook. Då blir man ännu mer säker på att han absolut inte var en kille för mig. "Ever looked back on your ex and wondered, what the hell was i thinking?" var det någon som skrev på facebook. Jag ville like:a det miljontals gånger. Nu var vi inte tillsammans men för mig kändes det nästan som det. Jag tror verkligen på att saker och ting i livet händer för en mening. Allt detta med att vi hittade hans instagram och jag hittade hennes, hände för att jag skulle inse vilken kille han egentligen var, bakom den där "mr romantic" fasaden som han så skickligt bar på. Men som sagt, detta är nu ett avslutat kapitel. Det kommer vara svårt att gå vidare, jag menar killen tog ju min oskuld för Guds skull, så tyvärr kommer detta inte att glömmas helt, men jag vill gå vidare nu och därför tänker jag sysselsätta mig med annat. På tal om något helt annat så har jag nu vänt om på dygnet helt! Har nog aldrig vänt om på dygnet så mycket som jag gör nu. Går och lägger mig halv sju på morgonen och vaknar runt 6 på kvällen. Det är sjukt ! Tror att lite beror på mitt jobb, jag jobbar ju natt varannan helg. Sen beror det andra på att natten egentligen är den enda tid som jag kan umgås med mig själv utan att distraheras av syrran och Ursula 2. Men jag måste börja skärpa mig, sover bort dagarna, det är hemskt. Måste också bara få ner på bloggen att nu på fredag så firar jag min födelsedag med två andra på en bar/nattklubb!! Det blir som en pre birthday party då jag inte fyller år förrän den 12e. Det ska bli så kul! Är lite nervös dock! Det är redan 100 pers på gästlistan!!! Vill verkligen att allt ska gå som det ska! Så nu har jag en hel del jag bör fixa också! Klänning, smink, genomskinliga strumpbyxor m.m. Cant wait ;-D!

SHIT! Tror jag dör

Det har vart alla hjärtans dag och jag firade det på restaurang med en vän. Sen kom vi på att vi måste säga något till denna tjej om killen. Vill förtydliga att jag inte söker drama eller något, men jag blir så irriterad att han utnyttjar henne. hon behöver inte tro mig men så länge jag får berätta det så är jag nöjd. Så vi skrev till henne och vad får man för svar? "Hahaha har du inget annat för dig eller?". Det var just det jag var rädd för . Att hon inte skulle tro mig. Men i början skrev hon att hon ville ha bevis så jag är lite förvirrad? Driver hon med mig? Sedan skriver hon att jag har hennes nummer. Fattar verkligen ingenting. Uppdaterar imorn med mer! Nu får vi be till Gud att jag är vid liv till nästa vecka. Man vet aldrig vad en föredetta kriminell är benägen att göra.

Vad har hänt med syrran?

Måste bara säga att jag faktiskt lyckades köpa biljetter. Gick in på ticnets hemsida och såg att det inte längre stod "uppbokat" utan "boka och läs mer". Blev överlycklig! Men såg att det var biljetter till arenarestaurangen vilket känns lite sådär. Känns lite fel att sitta inne i en glasbur typ på en konsert. Men vi får se, kanske lyckas jag hitta bättre biljetter och sälja dessa. Nu till något annat. Förstår inte vad som är fel med syrran min. Typ nyss så satt hon i vardagsrummet och Ursula 2 satt inne på rummet och lyssna på musik. Och sen när jag går in till vardagsrummet för att titta på tv så går syrran in till Ursula 2 och stänger dörren efter sig. Det känns som att hon vill försöker bevisa något. Det är så irriterande. Jag bryr mig inte om Ursula 2 jag bryr mig om min syrra och vår relation har blivit sämst. Vi brukade ha kul och skratta ihop och nu gör vi inte det längre. Jag är som osynlig i det här huset just nu. Och det är därför jag inte vill göra annat än att flytta just nu. Det är i ingen idé att bo kvar, jag mår inte bra av att bo här. Tänk er själva att bo med någon som du verkligen ser som ett irritationsobjekt? Ni har absolut inget gemensamt och personen har ingen respekt. Jag klarar inte ens av att höra hennes röst. Om kag kunde hade jag flyttat förlängesen men så enkelt är det inte. Jag vet att syrran är arg på mig för att jag inte gillar Ursula 2 men det finns ingen chans i världen att jag skulle kunna tycks om henne. Efter alla grejjer hon säger och gör. Nu har hon gått och snott en Iphone också som hon hittat ute! Och hon har ingen tanke på att lämna tillbax den. Ibland så känns det som att syrran försöker för mycket, försöker för mycket för att förhållandet ska funka och jag tycker inte att Ursula 2 ger lika mycket tillbax. Och när man försöker prata med henne om Ursula 2 så vill hon inte ens prata med en om det. Jag hoppas verkligen jag kommer in på det programmet jag vill plugga till hösten. Jag trodde att jag skulle vara lycklig vid det här tillfället efter att ha flyttat från Ursula och pappa men nej det blev bara samma skit, igen. Förhoppnings börjar ett nytt och lyckligt kapitel i mitt liv hösten 2013. Jag mår inte bra just nu.

BILJETTERNA ÄR REDAN UPPBOKADE

EFTER TVÅ TIMMAR!!! KOMMER GRÅTA!!!!!

Fördelen med att bo i Stockholm!

Visar sig att Beyonce bara kommer uppträda i Stockholm!! Inte i malmö och göteborg och så. Sickans tur att man bor här!! Men det betyder också att folk från andra städer kommer att vilja se henne och åka hit vilket också betyder att biljetterna kan ta slut väldigt väldigt fort. Så jag tror jag får ta och köpa biljetter samma dag som de släpps ut. Vill inte riskera något. Inte en chans i världen att jag missar gudinnan själv. Synd bara att man är så jävla pank! Har köpt en massa denna månad, en annan konsertbiljett, en vinterjacka boomerang, nytt hår, måste även köpa en klänning till födelsedagsfesten och fransförlängning, sen har man ju andra utgifter, och man vill ju spara också. Så ni kan ju förstå att pengarna inte räcker till speciellt inte när man jobbar så sällan som jag gör. Men jag funderar på att jobba lite mer dessa kommande veckor, ta extra pass. Det ska nog blir bra. Ska försöka sova nu. Har totalvänt på dygnet.

BEYONCE TILL STHLM 29E MAJ!!

Denna nyhet gjorde min dag! Faktum är att jag de senaste månaderna tänkt väldigt mycket på henne och när hon ska komma till Sverige. Inte minst igår när hon uppträdde på amerikanska Super Bowl. Så får man reda på det idag att hon ska komma!! Hon brukar ju komma vart tredje/fjärde år och det var ju ett tag sen sist, tror det var 2008 om jag minns rätt, som hon senast var här. Så det var verkligen på tiden. Hade tänkt gå in nu och kolla biljettpriserna. Angående killen så har jag fortfarande inte pratat med honom om det som hänt. Grejjen är att jag måste ta upp detta med honom innan min födelsedagsfest som är om ungefär 1 månad, annars kommer han tycka det e konstigt att jag inte bjöd honom i och med att vi förmidlingen kommer ha den på den klubben som han brukar gå till och som hans vän äger (jag vet det är hemskt! men jag kommer skriva mer om detta i ett senare inlägg). Han har iaf messat mig men jag känner inte alls samma sak längre. Det som dock har ändrats sen sist jag skrev är att jag fortfarande är lite kluven till om jag ska skriva till tjejen om detta elr inte. Är rädd för hur hon kommer reagera. Jag känner ju inte henne. Men men, aja vi får se hur jag gör.

RSS 2.0