Produktiv dag

Jag känner mig rätt duktig just nu. Har hunnit beta av några skolgrejjer idag vilket känns as bra. Men fortfarande är jag super stressed! Nästa vecka är veckan innan betygen sätts och det är en riktig helvetesvecka! Det är så mycket att jag varit tvungen att skriva ett SCHEMA på vad för plugg jag ska göra och på vilken dag så att jag inte glömmer och så att jag faktiskt ser till att göra det - helt jävla sjukt! Har aldrig gjort något liknande förut, visserligen planerar man in sånt i huvet, men man skriver aldrig ner det som ett schema. Ett tecken på att plugget tar över mitt liv!
Nästa vecka är också veckan då alla lärarna kör betygsnack - hjälp! Im scared :/ Snälla gud låt mig få ett gott betygsnitt!!!! *fingers crossed*

Bortser man från all denna stress, mår jag finfint! Om exakt en vecka kommer jag må så bra :D Åh vad jag längtar. Och vädret de senaste dagarna, helt otroligt underbart! Tror nog det är det enda som räddat mitt förnuvarande stressiga och jobbiga liv. Det är så himla varmt och skönt nu, folk går runt i linnen och shorts!

På måndag ska jag och några vänner vara med på en reklaminspelning :) Den kommer att hålla på från kl 9-18. Long day? Minst sagt! Jag får nog köpa med några energidrinkar. Skulle egentligen inte gått med på detta om det inte vore för att man får pengar! Vi snackar Ett tusen lax. Frågar man mig är det jävligt värt för en dag, speciellt för någon som mig som är ekonomisk beroende just nu. 

Jaja, nu hade jag tänkt sova. Tror jag kommer sova rätt länge eftersom jag var dötrött tidigare idag.
Tjingeling bloggen!

Tisdag

Det är tisdag idag och vi hade studiedag. Det var så otroligt fint väder idag, det märks verkligen är sommaren är kommen. :)

Igår så tvättade jag kläder, very much needed! Så skönt att ha nya fräscha kläder/trosor i byrån. Jag upptäckte att det faktiskt är skönt att vara i tvättstugan. Komma bort från hemmet lite, som en paus från det jobbiga liksom. Både Ursula och farsan var jobbiga igår så det var skönt att kunna gå bort.

Idag har jag varit duktig och pluggat. Jag hann göra klart en av de där svåra uppsatserna jag hade att göra. Det tog mig i princip 6-7 timmar att skriva hela uppsatsen och jag är fortfarande inte helt klar. Måste erkänna att jag fuska ibland med att härma det som stod i en bok. Jag kunde inte hjälpa det!! Böcker har alltid så perfekta förklaringar! Detta var dessutom så svårt, så I couldn't be bothered.

Imorn är det redovisning som gäller i engelska. Det är ganska kul ändå så det borde ju gå bra, plus att jag är ju inte helt själv utan redovisar med en annan tjej.

För övrigt är det inte mycket som händer i mitt liv. Min hy är inte den bästa just nu. Mina eksem kommer ju och går i perioder. Och nu när studenten snart är här ska den visst vara som värst. Nästa vecka ska jag till en hudspecialist, ska bli intressant och se vad hon säger.

Nu ska jag checka in Facebook en snabbis och sedan göra mig i ordning för sängen. Tidig dag imorn! Peace out!

P.s. Om två veckor är helvetet över! YES

Glömde nämna 2 viktiga grejjer

Kom på att det är två saker jag bör nämna som också skett under den senaste månaden. Det första är kryssningen. Jag nämnde ju förut att jag skulle åka på kryssning. Oj oj oj vad roligt vi hade! Som jag skrev så skulle vi först äta på asiatsk restaurang och det gjorde vi. Det var också där vi fick träffa killarna för första gången (inte för en av mina kompisar dock, som kände killarna). Det blev lite pinsam tystnad och awkwardness i början men sen blev det bättre. Efter att vi hade ätit åkte vi till Slussen där vi skulle gå ombord på båten. När vi kom fram på båten så var klockan ca 20:00 och vi gjorde oss hemmastadda. Kollade runt lite, försökte se vart saker och ting låg, handlade på tax free:n etc. Sen gick vi tillabak till våra hyttar och började fixa oss för PARTY. Det tog lite lång tid att göra oss i ordning, och det gillade tydligen killarna inte, de hade ju verkligen ingen tålamod. Det var kläder, hår och smink som stod på spel och vi ville vara snygga! ;) När vi äntligen var klara gick vi raka vägen upp till båtens sista våning, där nattklubben log (Eller först gick vi förbi förfest-hytten för att dricka lite av det som killarna hade köpt åt oss, sen gick vi vidare till nattklubben). Vi beställde några drinkar och satte oss vid ett bord. I början spelade de skitmusik! Men sedan kom det skitbra låtar och vi kunde bara inte sitta stilla. Vi gick upp på dansgolvet och började dansa häcken av oss! Det kom fler och fler in till nattklubben och tillslut kom det ett gäng fine men. De var finnar men kunde engelska och lite svenska. De var mellan 19-21 år och mitt tjejgäng började dansade med dem. Jag dansade och pratade med en jättetrevlig och söt kille. Det slutade med att vi kysstes (whoops). Han fick min facebook men addade mig aldrig - jerk!. Iaf, vi hängde med killarna tills nattklubben stängdes och det gjorde den kl halv fem. Alla fick sig en kille att prata och hångla med, lite komiskt. Jag är ung och jag känner att jag får passa på att ha kul och vara lite galen, innan jag når den där åldern då jag inte får hålla på såhär och bara måste stå fast vid att hitta den rätta. Så jag tänker fortsätta hångla på! (Bara han är snygg och trevlig dvs lite dignity har jag ju =p).Det var i början meningen att vi alla skulle hooka med nån utav de killarna så vi kom med och åt med på asiatiska restaurangen, men det visade sig att de killarna inte var något för oss. En av mina tjejkompisar gjorde dock något som hon djupt ångrar idag med en av dessa killar.

Iaf, nästa dag var det en "ta hand om dig själv dag". Vi vaknade kl 12 och gick och åt frukost först, och pratade ut om kvällen. Sedan badade vi och bastade. Sedan gick vi upp på deck och hade en mini picknick och det var så häärligt, fin utsik och härligt väder och så blåste det lite lätt. Sedan var det i princip tid för att lämna båten och dra hem, något som vi inte alls ville! Vi hade gärna stanna en dag till.

Något annat som jag gjort den senaste månaden är att ha gått på STUDENTSKIVOR! Otroligt kul!!! Gick på 3 studentskivor sammanlagt om man räknar med min egna (var tvungen att tänka ekonomiskt). Min studentskiva var nog bäst utav alla. Älskade verkligen middagen (inte maten då utan atmosfären). Det var så gulligt, alla kom med fina och gulliga tal. Dansen lite senare var också wonderful! Bra musik och najs umgänge! Jag klädde ut mig till Polis förresten, mycket snyggt!

Det var de två grejjerna jag glömde nämna! ;)

1 månad sen

1 månad sen jag bloggade sist. Helt sjukt! Ska jag vara ärlig så känns det lite konstigt att gå in här och blogga, känns ju som att det var år sen! Mycket har ju hänt i mitt liv sen sist och därför har jag inte bloggat. Men jag ska också erkänna att det berott på lite lathet från min sida. Jag menar hur lång tid tar det att gå in på bloggen och bara skriva några rader?

Anyways, jag vet inte vart jag ska börja. Potential love toy kanske? Det var ju tänkt att vi skulle träffas den 20:e april, och både han och jag var verkligen inställda på att träffas, but you know what - det blev aldrig av! Tack vare den där vulkanen i Island som exploderade och gjorde att ALLA flyg blev inställda.Yes thats right, alla som hade planerat att resa fick inte göra det, och alla resenärer som hade planerat att åka hem till Sverige fick inte heller göra det, utan var tvungna att stanna där de befann sig helt stranded. Detta gjorde att potential love toy inte heller kunde flyga till Stockholm. Tänka sig att detta inträffade precis när man hittat tillfälle att träffa honom.
På något sätt är jag ganska glad att det hände just då, för jag kände att jag inte riktigt var beredd på att träffa honom. Dessutom mådde jag inte riktigt bra den dagen. Så det kanske var lika bra det. Nu har vi pratat om att ses under sommarlovet. Men grejjen är den att kommer han hit så kan han inte bo här, pappa skulle inte tycka om det, besides det skulle vara mer än skämmigt att bjuda in honom till det här hemmet. Han har sagt att jag får komma till honom, men I'm not willing to take the risk. Vill han träffa mig så får han komma till stockholm. Men han är fortfarande jättegullig och så men jag undrar fortfarande om det verkligen skulle klicka att umgås. Vi får se hur det blir.

En annan major sak som hänt som är värt att ta upp här i bloggen är att det varit bråk inom familjen/släkten. Min kusin och min moster bråkade, och nu talar jag inte om lite tjaffs, utan riktig bråk som nästan gick över till slagsmål. Jag vill inte gå in i detaljer men allt jag kan säga är att saker inte ser lovande ut. Efter det här stora bråket beslutade man att min kusin skulle få bo hos oss och det gjorde hon i ca 1 månad. Därför fick jag umgås med henne rätt mycket och höra hennes side of the story. Det vart inga problem alls faktiskt när hon borde här. En positiv grej var att Ursula och farsan började handla mer mat när hon var här. Så fort hon gick hem så var det back to no food in the house. Vid några tillfällen gick vi också ut och festade, det var faktiskt kul! Och jävligt skönt att ha någon att gå hem med. Jag ska vara ärlig och säga att jag en kväll faktiskt utnyttjade detta och blev riktigt full (jag visste ju att jag inte skulle behöva gå hem ensam). Eftersom hon aldrig får gå ut av hennes pappa så utnyttjade hon också situationen genom att be mig följa med henne till olika fester. Jag följde självklart med henne för att hon är ny till "festvärlden" och nattlivet och inte ville jag att något skulle hända henne. Men jag tyckte hon skötte sig bra, ibland var hon lite naiv till vissa saker, men overall så var hon duktig och blev inte "galen" av allt det nya. Familjen har kommit fram till att de antingen får gå på familjeterapi eller att kusinen helt enkelt får flytta hemifrån (när hon fyllt 18) eftersom att båda två helt enkelt hatar varandra och kan inte bo tillsammans.

En annan major grej som händer just nu är att STUDENTEN börjar närma sig!!! Det är mindra än 1 månad kvar och I CAN'T WAIT! Det är ca 2 veckor kvar tills betygen sätts och ändå så bombar lärarna oss med en massa skoluppgifter. Sådana jobbiga saker också, som analys uppsatser på 6 sidor, stora och viktiga prov - kill me! Jag vet att jag i början hade värsta motivationen över att göra bra ifrån mig i skolan. Men jag kan nu helt ärligt säga att den motivationen är gone. Jag bryr mig inte lika mycket längre. Och jag vet att det inte är mycket kvar nu och att jag borde kämpa in i det sista, men jag har räknat ut mitt snittbetyg och det blir ändå rätt så bra poäng. Och det är när jag utgått ifrån att får G i betyg i de sista ämnena som jag har kvar att göra skoluppgifter i.
Om (detta är bara om, tror inte att det kommer behövas) det skulle vara så att jag behöver mer poäng för att komma in på något program som jag så gärna vill börja på, så kan jag ju alltid läsa upp en eller två ämnen på komvux.
Jag har ingen ork just nu, ingen förstår hur skoltrött jag är. Jag vill bara gå i ide och komma tillbaks till världen den 7:e juni (dagen innan studenten). Det är verkligen för mycket just nu, jag får ångest bara jag tänker på alla skolgrejjer som jag har kvar att göra och tro mig, listan göras lång!

Kan också vara värt att nämna att jag och min moster gick till spådomsmässan igen. Jag fullkomligt älskar att gå dit! Det enda som stör mig är att det är så jävla dyrt. 400kr för 20 min. Och det går jävligt fort. Denna gång sa hon också en massa saker som stämde in bl.a. det här bråket med min moster och min kusin och mamma kom med hennes synpunkter om det hela. Också att storesyrran är i Asien, eller hon var det då, nu är hon tillbaka. Hon kom med en massa saker till mig, blev jätteglad. En klänning, två par skor, en sjal och smink :D. 

Lillesyrran är jättestor nu. Hon kan sjunga (på bebisspråk förstås) små visor som bäbä vita lamm och "aram sam sa" visan. Hon förstår nu även innebörden av ordet "hejdå". Hon fattar att när man säger "hejdå" så betyder det att man går iväg och hon fattar också att man ska vinka när man säger det :). Hon förstår också innebörden av "kram" och ger mig alltid en när jag frågar efter en. Vet inte om jag nämnt det här i bloggen men hon har ju börjat på dagis också. Stor tjej nu! 

När syrran kom hem från Asien så pratade vi lite om hon och hennes tjej. Och det verkar som att hon nu har tänkt om när det gäller att ta hennes tjej hit. Eller litegrann iaf. Denna gång så sa hon att hon skulle flyga hit och bo med henne, men bara över jullovet. Bara för att se om det skulle funka, se om det verkligen är det storesyrran vill (med andra ord se om de verkligen passar tillsammans). Visst detta behöver ju inte betyda att tjejen kommer åka tillbaka, men det glädjer mig som fan att syrran fått sig en tankeställare. Självklart är det också syrran som betalar flygplansbiljetten. *suck*


Jaja, nu ska jag ta och göra något annat. Inlägget blev inte så långt som jag trodde det skulle bli, men det är väl för att jag berättat allt väldigt kortfattat. Hoppas det inte blev alltför många spelling mistakes.
Nu ska jag försöka uppdateringar oftare här på bloggen. Jag hade bara en mini blogg paus, men nu är jag tillbaka igen!

Tjingeling så länge! ;)

RSS 2.0