Tisdag

Det är tisdag idag och vi hade studiedag. Det var så otroligt fint väder idag, det märks verkligen är sommaren är kommen. :)

Igår så tvättade jag kläder, very much needed! Så skönt att ha nya fräscha kläder/trosor i byrån. Jag upptäckte att det faktiskt är skönt att vara i tvättstugan. Komma bort från hemmet lite, som en paus från det jobbiga liksom. Både Ursula och farsan var jobbiga igår så det var skönt att kunna gå bort.

Idag har jag varit duktig och pluggat. Jag hann göra klart en av de där svåra uppsatserna jag hade att göra. Det tog mig i princip 6-7 timmar att skriva hela uppsatsen och jag är fortfarande inte helt klar. Måste erkänna att jag fuska ibland med att härma det som stod i en bok. Jag kunde inte hjälpa det!! Böcker har alltid så perfekta förklaringar! Detta var dessutom så svårt, så I couldn't be bothered.

Imorn är det redovisning som gäller i engelska. Det är ganska kul ändå så det borde ju gå bra, plus att jag är ju inte helt själv utan redovisar med en annan tjej.

För övrigt är det inte mycket som händer i mitt liv. Min hy är inte den bästa just nu. Mina eksem kommer ju och går i perioder. Och nu när studenten snart är här ska den visst vara som värst. Nästa vecka ska jag till en hudspecialist, ska bli intressant och se vad hon säger.

Nu ska jag checka in Facebook en snabbis och sedan göra mig i ordning för sängen. Tidig dag imorn! Peace out!

P.s. Om två veckor är helvetet över! YES

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0