Sportlov!!

Oj oj, nästan en hel vecka sen jag skrev sist. Men det har verkligen inte hänt mycket sen dess. Jag har haft så mycket att göra, namely plugg, så därför har jag inte bloggat. Och de kommande veckorna kommer också bli hektiska som fan. Nu har jag sportlov och det känns riktigt skönt, trots att jag har en hel del och göra, bland annat att skriva klart projektarbetet (den ska vara FINITO by tuesday), gå till banken och fixa saker med studiebidraget, gå till polisen för att fixa leg, hinna träffa gamla friends, gå till stadsbibblan och låna böcker, och mycket mer. Allt måste jag hinna med denna vecka så yes, I'm fully-booked.

Imorn är det också 1:a mars och det börjar faktiskt lite grann märkas att våren snart är kommen. Det är inte lika mycket snö och det är varmare än förr, man kan gå ut med en tunn jackadock måste man ha en halsduk, ett par varma strumpor och vantar, mössa om man vill but not a necessity. Att det är snart är 1:a mars betyder också att min födelsedag börjar närma sig. Det är mindre än två veckor kvar nu och jag planerar för fullt (detta är också en av sakerna som kommer in på min lista i vad jag måste göra under lovet). Det kommer bli som jag tänkte förut, en liten förfest hemma och sedan går vi vidare ut och dansar :D. Jag hoppas verkligen att det blir kul! Är lite skeptisk över två saker 1. Att det blir en tråkig klubb 2. Att farsan dricker för mycket och att ursula är hemma från jobbet, när alla är här. Jag skulle helst vilja att ingen var hemma men unfortunately that will not be the case:(

Allting går fin fint med potential love toy, fortfarande lika underbar :). Han kommer att komma till stockholm den 20:e april så jag kanske ska träffa honom. Han ska dock bara vara här ett par timmar, men han sa att en liten tid inte spelar någon roll, bara han får se mig :). Man kanske kan tycka att jag är dum för att jag träffar någon som jag bara snackat med på internet, men jag vet att han inte är en peddo liksom. När man träffar folk från internet ska man göra det offentligt och det är precis vad jag ska göra (troligtvis blir det på flygplatsen eller typ t-centralen) så om någonting skulle hända (vilket jag är rätt så säker på att det inte kommer göra) så har jag folk omkring mig. Jag är så säker på att han inte är någon peddo, tro mig, jag är väldigt bra på att känna av sånt, även fast spelar snälla. Dessutom har han aldrig pratat eller anspelat sig om sex, så tummen upp för honom :).

Btw, min kompis har en amerikansk kompis som flög hit till sverige i fredags. Igår var vi ett gäng som hade det askul i min kompis lägenhet. Vi snackade, åt, dansade och hade det mys. Det är så kul med amerikaner! :) En dag ska jag bannemig åka till Usa.

Men men, nu ska jag dra och försöka plugga. Kanske åker jag hem till en tjejkompis senare idag, men det är bara kanske.
So long!


Fysisk närhet - I want!!

Idag har jag inte gjort ett skit. Och när jag säger det så menar jag det verkligen, I have done nada. Förutom att ha ätit, snackat i telefon och varit på datan. Vaknade dessutom rätt så sent (halv 3), men det var oerhört skönt att få sova ut!

Idag hände något märkligt med mig. Något som verkligen inte brukar inträffa när mina dagar är som stressigast. Men idag fick jag en sån enorm sexlust. Haha! Okej det kanske var lite väl att ta i med att säga sexlust, eftersom att jag aldrig haft sex, jag är ju oskuld. Vad jag menar är typ kroppskontakt, smekningar, pussar, kramar, fysisk närhet och hela det köret. Vill ha det något otroligt just nu. Åh, om man bara hade sin potential love toy här :). På tal om honom, killen är perfekt ok! Han messar mig varje dag för att se om jag mår bra och hur jag har det. Ingen kille har någonsin varit så gullig mot mig som han varit. Det enda problemet är ju att han bor flera flera mil bort så man lär aldrig träffa honom. Det är inte ens något vi har pratat om, att han kommer hit eller jag dit. Det är inte ens något jag har tid att tänka på just nu, I have school to think about.

Denna lust för kroppskontakt har varit överraskande enorm, kanske är det ett tecken på att I need to get laid! Haha nej skämt åt sido. Den enda killen som jag haft fysisk kontakt med är han jag små bråkade med (har skrivit om honom tidigare i bloggen). This guy really knew how to satisfy me, han var kung på det! Heheh Synd att man inte längre har hans nummer :/.

Nu när jag tänker efter så har jag ändå haft många killar i mitt liv, inget har lett till ett förhållande (och det har varit mycket på grund utav mig och mina issues) men ändå så har det funnits killar som har varit intresserade. Som sagt så är det bara jag och mina problem som jag måste försöka ändra på. Och det ska jag bannemig se till och göra, det är ett nytt år och jag ska våga mer.

Nu så hade jag tänkt duscha. Brukar inte göra det på kvällen, men känner att jag behöver en dusch. Förhoppningsvis går det bra att åka till skolan imorn, SL trafiken är completely KAOS. J**** snöväder som gjort detta och J**** SL som aldrig lär sig.

See you bloggen!

Livet

Oj vad skolan inte kommer vara rolig de kommande veckorna. Jag har fått en hög med skoluppgifter, redovisningar och prov. Det ser inte roligt ut i min kalender just nu. Jag har haft major ångest över detta idag. Det är ju trotsallt sista terminen nu och jag vill inget annat än att få högsta betyg i så många ämnen som möjligt. Detta är naturligtvis en fin tanke, men kommer jag verkligen att klara av det? Jag tror nog inte att jag är den personen som kommer att bli någon akademiker eller ja, sånt som kräver 7 års yrkesutbildning. Jag vill inte jobba med något i framtiden som präglas av stress. Jag vill jobba med något lungt.
Jag har märkt från dessa 3 år på mitt gymnasium att stress, och att ha många bollar i luften inte är, "my cup of tea". Om man jämför och tittar på bilder när jag gick i högstadiet ända fram tills nu, så kan man märka en markant skillnad. På skolfotot från ettan är jag lite tjockare än vad jag är nu, jag ler och ser allmänt glad ut och har lyster i hyn. Kollar man på 2:ans och 3:ans skolfoton ser man bara hur jag gått ner i vikt och ser mycket mer deppig och grå ut. Och det är ingen överdrift det här, det är verkligen sant och man ser det tydligt när man kollar bilderna.

Jag är så skoltrött just nu att det inte är sant. Min motivation ligger just nu på botten. Faktum att det hela snart är slut gör allting mycket mer tidskrävande och stressigare. Mars månad kommer bli en månad FULL av stress, troligen den stressigaste månaden på terminen. Den och kanske april också. Jag ber och bönar att jag får kraften att klara mig igenom detta och att jag kan få fram bra betyg. Igår fick jag reda på att det blev VG på historia provet, vilket jag är sjukt sur över, ett poäng ifrån MVG och självklart ska det alltid hända mig.

Mitt hår är kaos just nu. Man kan säga att jag nu är tillbaka på ruta ett, alltså början av min lilla "få mitt hår längre och friskare" resa. Jag är typ flintis, jag hatar det. Nu måste jag börja om, från början :'( Allt är pga att jag permanentade det, dagar och veckor gick och håret blev allt tunnare. Jag ska aldrig mig permanenta mitt hår.

Tänkte liva upp stämningen dock med att jag har haft det underbart med potential love toy. Ska jag vara helt ärlig (vågar nästan inte erkänna det här) så tror jag nästan att jag fått känslor för honom. Han är helt underbar, går ej att förklara i ord. Vi har snackat mycket mycket mer (min inkorg är bombad med sms från honom), och som jag anade i början är han verkligen en genuint snäll kille. Han har också flera gånger sagt att han gillar mig. Vi har messat varandra varje dag och facebook:at, och vi har även mms:at. Han skickade bilder på sig själv och jag vart väl inte sådär jätteimpad av bilderna (gud vad man låter ytlig), men asså han är mycket snyggare på hans profilbild på facebook. Eller asså han är fortfarande snygg, men det ändå som stör mig är hans långa hår. Eller en del skulle nog säga att det är kort, men jag tycker det är långt. En kille som har hår som faller över öronen - det är långt hår för mig! En kille ska ha kort hår, det är så mycket snyggare och hetare. Men men, its not all about the looks ;) Jag skickade iaf bilder på mig också från mobilen och han tyckte jag var skitsnygg och söt! Gissa om man blev glad? Jag valde egentligen att skicka ganska fina bilder på mig, eller en var iförsig ful, men resterande var fina, så kanske inte så konstigt att han tyckte det.
Fattar dock inte varför han inte ringt mig än. Han kanske också blyg över det precis som mig. Men tro mig, jag klagar INTE! Det är nästan som att han vet att jag inte vill bli uppringd. Det är asskönt!

Ok, kanske bör jag lägga mig nu. Men det var asskönt att skriva av sig såhär. Älskar att ha en blogg :)
Natti natti!


Vår/Sommar, pls be here soon!!

FYFAN vad kallt det är ute!!! Jag orkar inte med denna kyla, its making me hate going out!!!
Det är så illa nu att man nästan glömt bort hur det känns att inte frysa. Tänk när våren/sommaren är här. Då kommer man kunna få på sig en tunn jacka eller ingen jacka alls, och ett par bekväma ballerina skor and you're good to go. Men inte i snön inte. Då måste man minsann ta på sig ett ton kläder för att inte frysa och sedan när man kommer ut kriga för att gå kunna gå ordentligt i snön. Att det alltid blir trafik med SL:s tunnelbanor gör inte saken bättre heller. Och inte heller att man blir trött, seg och depressed som satan. Och inte heller all brunaktig slask som bildas gator och trottoarer. Ja, the list goes on....
Jag skriver detta i hopp om att jag en vacker sommardag läser detta och sedan kan vara nöjd, njuta och inte ta för givet att sommaren är kommen.

Jaja nog om väder. Idag började jag 8.20 och jag var endast 5 minuter sen. Men vad får jag reda på när jag kommer fram till skolan vid skåpen?? Jo, att lektionen är inställd!! Tänk att jag hade kunnat sova en extra timme!! Blir så arg! Det bästa skulle vara om man kunna bli informerad av detta innan.
Jaja, sedan var det skola som vanligt. En väldigt rolig skoldag idag med! Det händer så roliga saker i skolan, man har verkligen kul (bortsett från tråkiga lektioner). Lärde också känna en ny trevlig elev från ib, jätteschysst och rolig! Jag föredrar nog mer att vara på skolan än att vara hemma. För då får jag umgås med vännerna och ha det skoj. Idag fick jag även reda på en massa nyheter från vännerna, mycket kul (orkar ej gå in på detalj).

Potential love toy är gullig som alltid. Han är så söt!! Lite tråkigt dock att man inte kan snacka ordentligt med honom då han inte har tillgång till internet (han har precis flyttat) så därför får jag bara svar från honom under vardagarna då han kan använda internet från skolan. Givetvis messar vi ibland, men det kostar.

Nu ska jag laga mat. Det har på sistonde blivit en rutin att jag varje dag lagar mat till mig själv. Det finns både en fördel och nackdel med detta. Fördel: att jag får äta god mat som jag tycker om! Nackdel: att jag blir otroligt trött efter skolan och orkar därför ibland inte laga mat, då jag också måste plugga och sova tidigt, kan det bli lite brist på tid. Men men, what to do.

Im out!

Det kommer ej leda till något men jag fortsätter = det är kul!

Igår var det ju som sagt alla hjärtans dag och spenderade dagen med nåra vänner. Det blev pizza, sedan tåra och sedan bowling. Bowling är as kul! Har verkligen glömt bort hur roligt det är. Jag vann dessutom båda gångerna, känner mig stolt! Dock var det enda ganska lika mellan oss. Men men, dagen rulla på och jag hade inte förväntat mig något sms från potential love toy då han tidigare sagt att han inte hade pengar på mobilen.
Men vad ser jag på mobilen när jag tar tåget hem? Jo ett sms från honom (riktigt nära där att jag skulle skriva hans riktiga namn). Ingen förstår hur glad jag blev, jag typ sväva på moln hela vägen hem. Det var inget vanligt sms heller utan det var ett mms, alltså en bild, på två hjärtan och vid dem stod det jag älskar dig, på ett fåtal andra språk. Hur gulligt är inte det på en skala? När jag sedan skrev tillbaka och tacka för det fina och söta sms:et skrev han tillbaka ungefär: jag tycker jättemycket om dig, jag måste skriva till dig, du har blivit så viktig för mig. ... I die! Tror nog att det här är det mest romantiska en kille någonsin gjort till mig.
Jag bokstavligen talat dör för denna kille, men det är fortfarande någonting som jag tvekar på. Det är nog att jag är lite afraid of the whole relationship thing, jag vill inte bli sårad och jag har dessutom aldrig varit i ett seriöst förhållande, så det hela skrämmer mig en aning. Men vem säger att detta kommer leda till ett förhållande? Det skulle ändå inte funka, jag menar så långt som vi bor ifrån varandra. Men det är ändå kul att hålla på :D Som jag sa förut, så tänker jag fortsätta köra min grej och jag hoppas han fortsätter, det är kul och jag älskar det :).

Men men, on a more serious note så hade jag skola idag. Vi har fått ännu mer saker att göra och jag tror stress perioden snart kommer att kicka igång igen. Själva skoldagen var helt okej, ganska rolig faktiskt. Helt okej lektioner med lång och rolig lunchrast. Nu sitter man här hemma och har ingen aning om vad man bör börja jobba med. Suck! Kanske projektarbetet.

Im out!

Allt går så bra :D

Jag känner mig så jävla glad just nu. Jag har de senaste åren fått väldigt mycket dåligt självförtroende (detta var inte fallet i grundskolan, då kunde jag verkligen stå på mig and I felt good about myself all the time). På senaste tiden har mitt självförtroende ökat. År 2010 har hittils börjat riktigt bra kan jag säga. Jag finner inga ord, jag mår bara så jävla bra just nu. Nästan allting i mitt liv är just nu perfekt. Detta kan troligtvis komma att ändras men än så länge så tänker jag njuta av denna underbara tid. Det finns en massa bra grejjer som hänt, och som kommer att hända som jag inte orkar ta upp för att varenda liten grej skulle jag kunna skriva sjukt mycket om och jag vill inte att detta ska bli en bok, så det är en hel del and I'm so happy. :D

Jag kan nämna en grej iaf som precis hände, som gjorde så glad :D. Det var ett meddelande från potential love toy på facebook. Ok, allting började med att han ville veta mer om mig och bad mig berätta lite mer om mig själv. Jag visste inte vad jag skulle skriva och jag skrev så himla DÅLIGT (jämfört med han). Jag skrev endast vad jag tyckte om att göra, intressen osv. När det sedan var hans tur rabblade han upp en massa om hans familj, intressen och vad han gjort tidigare, boende, vänner etc. Han kom in på mycket mer personliga grejjer än vad jag gjorde. Jag älskar när killar kan visa lite djupare sidor och dela med sig av personliga saker. När jag läste det fick det mig att känna mig en aning speciell. Jag menar, det händer mig aldrig att killar vill berätta personliga saker till mig.
Han är bara så himla gullig och det känns faktiskt äkta. Jämför jag med andra killar jag haft nära kontakt med, till exempel the boy, så slår han dem, without a doubt. Jag tror det är något fel på killar i Stockholm. De har så jävla mycket luft och tror att de är något. De vet heller inte hur man behandlar en tjej.
Han är iaf jättesnygg och jättesnäll. Han avslutade meddelandet med att säga att han tycker om mig och tycker jag är sjukt söt ... varje gång han säger söta grejjer så dör jag lite inombords :). Jag undrar om han skulle tycka detsamma om han had sett mig in real life, han har ju bara sett några enstaka bilder på facebook liksom.
Jag tänker på honom väldigt mycket till och från skolan. Fortfarande är jag chockad att detta har hänt mig och jag tänker jämt, tänk om detta är ett skämt, tänk om han bara lurar mig. Det som gör att jag inte riktigt tror att han lurar mig är ju trotsallt för att han faktiskt slösat pengar på mig,  det är ju dyrt, så mycket som vi faktiskt messat. Dessutom bor han långt uppe i norr, så varför skulle han bry sig om att lura en tjej nere i Stockholm ?(unless he's mentally ill, men det är jag rätt så säker på att han inte är :p)
Ja, frågorna och tankarna är oändliga, men jag tänker fortfarande fortsätta spela med, för han är vad man kallar boyfriend material och vad har jag egentligen att förlora?

Jag sa ju att en liten bra grej skulle bli så mycket i bloggen, tänk om jag skrev om precis allting som hänt/ska hända?
Ikväll blev jag hursomhelst bjuden på en konsert, jag skulle gärna gått men  1) Jag är skittrött och vill inget annat än att bara vara hemma 2) Det finns en viss person som kommer vara där som jag ej vill träffa 3) Jag måste städa mitt rum 4) Mitt hår behöver behandlas, it needs some serious care (tvätta, inpackning och föna)

Nu drar jag! Btw, idag så såg jag kissies brorsa i fridhemsplan, jag ville inte kolla så mycket på honom för då skulle han kanske fatta att jag visste vem han var. Han har nog med luft!

Usla lärare

Någonting som jag verkligen hatar, verkligen avskyr, är när lärare ger orättvisa betyg. Detta förekommer hela tiden på min skola och jag tror jag har nämnt det tidigare i bloggen med killen i min klass som hoppa från ett IG, som han hade hela terminen, till ett MVG på bara några lektioner. Det tyckte jag var jävligt orättvist, speciellt mot de andra i klassen som fått kämpa mycket mycket mer för ett MVG. Får man ett MVG så ska man ha gjort allt som ämnet kräver, under hela läsåret, inte några få lektioner.

Det jag fick reda på idag som fick mig att bli jävligt förbannad på en lärare. Jag fick höra ett en kille från min gympa fick MVG i betyg. För det första så kan inte denna kille ens kasta eller sparka en boll, det finns liksom inte tillräckligt med power när han kastar eller sparkar en boll och bollen hamnar alltid i fel riktning. För det andra har han missat hur många lektioner som helst. För det tredje är han inte teknisk eller taktiskt NÅGONSTANS och detta är en av MVG kriterierna. Snälla någon säg mig hur denna lärare har tänkt???
Själv har man kämpat ihjäl sig och gjort bra ifrån sig på varenda lektion, bara missat en lektion, och så man får VG.
Som elev har jag all rätt att prata med mina lärare om betyg så jag bestämde mig för att fråga hur det kommer sig att jag fick VG och vad det är jag måste göra för att kunna nå toppbetyg. Han svarade att jag är duktig men att jag ibland saknar tekniken. Jag måste alltså öva på att bli mer teknisk.
Jag vill inte skryta men jag anser mig vara betydligt bättre på gympan än honom. Och jag vet att man inte ska jämföra sig med andra, men när det kommer till sånna här grejjer så kan jag helt enkelt inte låta bli.
Då jag detta bara är preliminära betyg så kan det komma att ändras. Fan vad sur jag blir om jag inte får MVG!

Nej nu måste jag ta ut mina aggressioner någon annanstans än bloggen. Annars lär detta inte bli en rolig blogg!
Juste btw, vi har fått en skitrolig uppgift på svenska. Alla i klassen ska hålla ett försvarstal gällande något brott. Så vi ska typ leka jurister och att vi befinner oss i en rättsal.
Jag och min kompis valde våldtäkt där hon ska försvara offret och jag gärningsmannen, alltså våldtäktsmannen. Yes, jag ska försvara en våldtäktsman, inte det enklaste kanske, men jag har kommit på lite idéer som kan komma att låta trovärdiga och övertygande! Wish me luck! :)


Love my life!

Just nu går saker och ting i livet riktigt bra. Jag mår bra just nu. Det är så mycket roliga och bra saker som händer just nu och det går också rätt bra i skolan. Igår hade jag ju det där provet som jag var så nervös inför och det visade sig vara ganska enkelt, speciellt ifall man hade pluggat. Jag är bara lite orolig för att jag kanske skrev för lite. Det blev en sida på varje fråga men hela provet hade en massa blanka sidor med linjer på och min reaktion var "Okej, hur mycket ska man skriva egentligen?". Jag vet att jag kommer få VG for sure, MVG är jag lite osäker på, men jag hoppas, ber och bönar, för denna gång är det faktiskt viktigt med ett MVG!

Utöver det så fick jag för några dagar sedan också reda på att en av mina närmsta vänner fått körkortet. Jag är så otroligt glad och stolt över henne, hon har kämpat något otroligt och det har varit riktigt dyrt för henne med alla körlektioner, så mama's proud :). Hon har sagt att vi nu kan åka runt i bilen tillsammans, fy vad kul!

Det har också varit en hel del snack om att resa i sommar med mian vänner. Resa är någonting jag bokstavligen talat dör för! Det är så jävla härligt! Och det bästa är att jag nog kommer att ha råd för det. Jag har lyckats spara ihop pengar och jag kommer dessutom få en massa under terminen. Vem tackar nej till en resa med sina vänner liksom? Vi får se hur det blir, allt hänger på det ekonomiska, så att säga :). Om det blir av så får det dock inte vara så länge, för jag måste jobba under sommaren också .. Men ja, vi får som sagt se hur det blir.

Pappa sa igår att han tyckte jag gått upp i vikt. Ingenting jag alls blev sur över, jag har ju kämpat som en galning för det. Det är någonting jag själv också tror jag har gjort, litegrann iaf. Känns som att låren har blivit en aning större, men armarna är fortfarande, som vanligt väldigt smala. Men jag tror nog proteinpulvret funkar, yay :D!

En annan great thing är det som hänt mellan mig och potential-love-toy. Jag bestämde mig för att ge honom mitt nummer (nyårslöfte: våga mer!) och sedan dess har vi messat varandra en hel del. Han ringde alltså inte utan messade, thank god! Det är lite dyrt att messa varandra men det skiter vi! Åh, han är så söt och gullig i hans sms :) Det vi har pratat om är mest om skolan och framtida planer. Han studerar hotel och restaurang och med det kan man öppna upp en restaurang, bli kock eller jobba på en reception eller bar. Han har sagt att han gillar att laga mat - pluspoäng! Igår skickade han ett sms där det stod någonting i stilen: "Jag har inte så mycket pengar kvar till att messa dig, men jag vill bara att du ska veta att jag tycker du är jättesöt och jag tror nog jag tycker om dig."
Hur gulligt är det inte det på en skala??? Detta sms fick jag när jag satt och fika med mina vänner. Det är vad jag kallar bra timing. Jag älskar när han ger mig komplimanger. Då jag har lite dåligt självförtroende så tror jag nog jag behöver jag bekräftelse. Yes, jag lider av bekräftelsebehov, sad but true! Jag förstår fortfarande inte hur han kan tycka om mian bilder som jag har på fejjan, det finns bara en jag är nöjd med, alla andra är fula enligt mig.
Det bästa med den här killen är att han är SNYGG som satan och har den mest omtänksamma personligheten. Jag vet att jag inte riktigt känner honom, men det är iaf hittils den bilden jag fått utav honom.
Det är riktigt svårt att hitta sånna killar i dagens samhälle. 
Fan att han ska bo så långt bort!

Jag vet ärligt talat inte vart allt kommer leda till, all I know is, I'm loving it and ama keep on talking to this lovely guy, he is a real cutie :).

Right now, I love my life!

Härlig söndag

Idag är det söndag! Seg och tråkig dag kan man kanske tycka men denna söndag var iaf för mig riktigt rolig. Jag var på öppethus i en dansskola och det var mer än kul kan jag lova. Hade det inte varit för att jag är pank och måste spara pengar så skulle jag lungt börjat på en av danskursena. Danslärarna var riktig duktiga och en av de kände jag faktiskt igen då hon är en relativt känd bloggerska. Det var hursomhelst skitkul och jag önskar verkligen att jag kunde börja. Men men, thats life.

Nu sitter jag här vid mitt skrivbord och bloggar. Vill inte att morgondagen ska komma för morgondagen betyder plugg all day long. Jag har ju det där viktiga historia provet som är ganska avgörande. Känns som att mycket nu är avgörande, kanske då det är sista terminen nu. Jag har ingen skola imorn, vi e lediga! Just därför ska jag ta vara på tiden och plugga. Jag är även ledig på onsdag (eller har utvecklingsamtal i 20 min men förutom det så är jag helt ledig) och då hade jag tänkt städa mitt rum och tvätta kläder, för det behövs något otroligt just nu. Jag måste även fylla in en stipendiumblankett. Förresten, något riktigt riktigt RIKTIGT pinsamt hände mig på gympan i torsdags. Så pinsamt att jag vägrar skriva vad som hände men ändå vill ha det sagt, för mig själv att se på och komma ihåg. Jag dör inombords xD!

Now I shall sleep!

p.s Jag har kollat igenom lite inlägg som jag skrivit tidigare och jag måste poängtera hur dåligt och uselt jag skriver. Jag är faktiskt mycket bättre på att skriva men ibland orkar jag helt enkelt skriva bra och därför blir det en hel del stavfel, grammatiska fel och även språkfel. Jag bara skriver utan att gå tillbaka och rätta allt. Jag skäms ibland över hur jag skriver på några inlägg, de är så dåliga! Jag vill inte växa upp, se dessa inlägg och tänka "jag kunde verkligen inte stava på den tiden". Jag kan skriva, jag lovar!
På tal om något helt annat så vill jag också bara säga att jag har skrivit tillbaka till min potential-love-toy och gett honom mitt nummer. Det känns nervöst, läskigt, spännade och kul på samma gång! Få se vad han svarar :)


Potential love toy :)

Inte mycket som hänt de senaste två dagarna. Lillesyrran kom ju hem i onsdags och nu mår hon prima. Idag har Ursula jobbat så jag och farsan har fått vara barnvakt, mest farsan om jag ska vara ärlig. Men jag har behövt plugga! Jag har ett prov på tisdag som är ganska avgörande, så det är väldigt viktigt att få bra betyg. Jag hoppas, ber och bönar att jag får MVG. Jag blir lite besviken ifall jag inte får det, för det är egentligen relativt enkelt speciellt om man har pluggat ordentligt.

På senaste tiden har jag haft en oerhört ovanlig lust för kärlek. I want a man, ok!?! Haha nejmen, ibland räcker det liksom inte med vänner. Man behöver någon som man kramas och pussas med. Någon som kan älska en på ett annat sätt. I want that. Men kanske vill jag bara det i mina drömmar. För i verkligheten så är jag kass när det kommer till killar. En del kan jag inte ens prata med. Undrar om jag någonsin kommer hitta en bra kille med tanke på hur jag är. Det finns en kille som jag har snackat med på facebook. (Jag kan snacka med killar på datan för då är jag inte alls lika nervös och more importantly, jag har tid på mig att tänka ut vad jag ska säga). Han är verkligen jättesnäll och jättegullig. Vi har snackat en hel del. Det enda problemet med honom att han bor långt uppe i norr, så chansen att man får träffa honom är rätt så minimal. Sist jag logga in så frågade han efter mitt nummer. Och jag har inte svarat. Jag vågar ej. Jag hatar ju att prata i telefon med en kille, speciellt någon jag aldrig träffat och speciellt någon som tycker jag är söt. Fattar inte varför, mina bilder, eller de bilderna jag har på facebook som är väldigt få, är skitfula på mig. Undrar om han ens har sett de? Men hursomhelst, jag får värsta prestationsångesten när man ska prata i telefon.
Det bästa med den här killen är att han faktiskt är riktigt snygg, och jag skulle helt ärligt inte banga på honom någonstans, jämfört med the boy som jag typ bara var med för att det var han som var intresserad och inte jag. Men den här killen är verkligen het och han har bästa personligheten och alla teams som han är med i på facebook visar hur gullig han är som person haha. "2kr per medlem till de behövande i Haiti" eller "Feed a child with just a click" eller "Anti Sverigedemokraterna" Detta visar att killen är smart och tänker på fler än bara sig själv d.v.s han har en omtänksam sida och är inte så superficial. This is sexy to me!
Han har också med i ett team som kallas "Randomness rocks" This I love too, det har jag också skrivit tidigare i min blogg. Han har verkligen ingenting negativt på sin facebooksida (nej jag är ingen stalker:p). Dock gillar han rock, which I do not like at all =/ Men man har ju hört att rock-killar är de gulligaste, vem vet, kanske stämmer det?! ;) Jag har hittat på ett namn till honom. Han får heta potential-love toy ;D Potential för att han självklart har potential och love toy för att man nog aldrig kommer träffa den kille så därför blir han en love toy :).

Nu ska jag laga mat. Geez, vad långt inlägg det blev, probably med en massa stavfel, sorry!

Grattis lillasyster!<3<3

Idag är det nämligen 2:a februari och min underbara little sister's b-day! Hon blev sjuk i måndags och fick åka in på sjukhus (återigen, usla föräldrar) och både Ursula och hon kommer inte hem förrän imorgon. Det har betytt att jag haft lägenheten mest för mig själv (pappa åker fram och tillbaka mellan hemmet och sjukhuset men sover här, så mestadels har jag varit själv, vilket jag är just nu också). Det har faktiskt varit superduper skönt måste jag medge. Jag hade en engelska debatt/tal idag och det gick skitbra! Fick MVG på det och jag är jättestolt. Det var faktiskt en kul uppgift och antaglingen så ökade den min motivationslust till att plugga och göra det riktigt bra! Dessutom fick jag ett rekommendations brev av en lärare idag (till för ett stipendium) där han hade skrivit jättebra om mig, blev så glad när jag fick läsa det!
Det var också en liten mini-konsert i aulan där folk sjöng och uppträdde (very entertaining!) och utanför fanns det en massa bakelser man kunde köpa och pengarna skulle gå till Haiti, eller direkt till Läkare Utan Gränser och indirekt till Haiti. So perhaps you can understand why this was a fantabulous day!

Men tillbaka till ämnet. Lillsyrrans bday och vi har inte firat henne någonting. Vi brukar ju vakna födelsebarnet på morgonen och sjunga för det, men idag var hon ju inte hemma. Och vi behövde inte göra det iallafall för pappa sa att vi skulle strunta i det "för att man inte gör sånt till små barn". Jag har hört att hon nu är på förbättringsväg så det gör mig glad. Tänk att hon nu är ett år! Ett helt jävla år har gått sedan pappa ringde den natten vid klockan 2 tiden och sa att det blev en flicka! Det är helt sjukt! Det känns verkligen inte som att hon har varit hos oss så länge. Tiden går läskigt fort, its crazy. Jag kommer ihåg att jag skrev i bloggen att det skulle ta veckor och t.o.m månader tills jag verkligen förstod att lilla jag skulle bli storasyster, även när hon väl kommit ut i världen. Jag kan säga såhär; Det har gått ett år och det känns fortfarande väldigt konstigt och overkligt. Men trots detta älskar jag henne, den sötnosen!


På tal om något helt annat så är det ju snart Alla Hjärtans Dag! Även fast det är ca 2 veckor kvar så är denna fjuttiga lilla dag väldigt omtalad just nu, speciellt i min omgivning. Jag ska hem till en tjejkompis med några andra och baka! Och sedan ska vi vidare för att bowla. någonting måste man ju göra istället för att sitta hemma och deppa för att man inte har någon partner att spendera dagen med. Vi singlar ska fan också få ha kul!! Vore dock lite kul om något helt random och överraskande hände. Haha nej, nu ska jag sluta drömma!..

Och börja laga mat. Idag ska jag bannemig sova tidigt!
p.s. Det var inte meningen att detta inlägg skulle bli såhär långt.


RSS 2.0