Grattis lillasyster!<3<3

Idag är det nämligen 2:a februari och min underbara little sister's b-day! Hon blev sjuk i måndags och fick åka in på sjukhus (återigen, usla föräldrar) och både Ursula och hon kommer inte hem förrän imorgon. Det har betytt att jag haft lägenheten mest för mig själv (pappa åker fram och tillbaka mellan hemmet och sjukhuset men sover här, så mestadels har jag varit själv, vilket jag är just nu också). Det har faktiskt varit superduper skönt måste jag medge. Jag hade en engelska debatt/tal idag och det gick skitbra! Fick MVG på det och jag är jättestolt. Det var faktiskt en kul uppgift och antaglingen så ökade den min motivationslust till att plugga och göra det riktigt bra! Dessutom fick jag ett rekommendations brev av en lärare idag (till för ett stipendium) där han hade skrivit jättebra om mig, blev så glad när jag fick läsa det!
Det var också en liten mini-konsert i aulan där folk sjöng och uppträdde (very entertaining!) och utanför fanns det en massa bakelser man kunde köpa och pengarna skulle gå till Haiti, eller direkt till Läkare Utan Gränser och indirekt till Haiti. So perhaps you can understand why this was a fantabulous day!

Men tillbaka till ämnet. Lillsyrrans bday och vi har inte firat henne någonting. Vi brukar ju vakna födelsebarnet på morgonen och sjunga för det, men idag var hon ju inte hemma. Och vi behövde inte göra det iallafall för pappa sa att vi skulle strunta i det "för att man inte gör sånt till små barn". Jag har hört att hon nu är på förbättringsväg så det gör mig glad. Tänk att hon nu är ett år! Ett helt jävla år har gått sedan pappa ringde den natten vid klockan 2 tiden och sa att det blev en flicka! Det är helt sjukt! Det känns verkligen inte som att hon har varit hos oss så länge. Tiden går läskigt fort, its crazy. Jag kommer ihåg att jag skrev i bloggen att det skulle ta veckor och t.o.m månader tills jag verkligen förstod att lilla jag skulle bli storasyster, även när hon väl kommit ut i världen. Jag kan säga såhär; Det har gått ett år och det känns fortfarande väldigt konstigt och overkligt. Men trots detta älskar jag henne, den sötnosen!


På tal om något helt annat så är det ju snart Alla Hjärtans Dag! Även fast det är ca 2 veckor kvar så är denna fjuttiga lilla dag väldigt omtalad just nu, speciellt i min omgivning. Jag ska hem till en tjejkompis med några andra och baka! Och sedan ska vi vidare för att bowla. någonting måste man ju göra istället för att sitta hemma och deppa för att man inte har någon partner att spendera dagen med. Vi singlar ska fan också få ha kul!! Vore dock lite kul om något helt random och överraskande hände. Haha nej, nu ska jag sluta drömma!..

Och börja laga mat. Idag ska jag bannemig sova tidigt!
p.s. Det var inte meningen att detta inlägg skulle bli såhär långt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0