Sista inlägget innan resan!

Ååh är så glad, mitt hår har växt! För ca 4-5 månader sen hade jag massvis med eksem i hårbotten och jättemycket kala fläckar. Nu har det mesta växt igen, det är fortfarande väldigt tunt på mina sidor, men generellt sätt har det växt otroligt mycket! Mitt hår växer egentligen sjukt långsamt, även när jag tar hand om det, men jag är bara så glad att det växt, även om det för någon annan är väldigt lite. Jag ska göra allt nu för att inte förstöra detta, mitt hår mår rikigt bra nu och det ska jag vekrligen försöka vidhålla.

På tal om något helt annat så åker jag om mindre än en vecka! Så om en vecka är jag där med andra ord! Det känns helt sjukt och nu börjar faktiskt nervositeten stiga. Jag är så sjukt nervös men det kommer nog gå bra, känner mig ganska trygg i och med att jag har planerat saker och ting väl. Ser verkligen framemot denna resa och med det sagt är nog detta mitt sista inlägg innan jag åker. Kommer inte hinna blogga under veckan, jobbar heltid och har lite små saker att fixa innan jag åker och lite vänner att träffa.

Så med det säger jag, So long kära blogg, vi ses när jag är tillbaka!! :D

Färre blogginlägg framöver

Kom på att det finns så mycket jag vill ta upp här i bloggen men det är svårt att blogga nu när man typ aldrig är ensam hemma och dessutom är det sommar, då vill man hellre vara ute. Så med det sagt så tror jag inte det blir så mycket blogginlägg framöver med tanke på att jag jobbar nästa vecka och sedan åker jag iväg. Men jag ska försöka göra mitt bästa för det är vissa saker som jag verkligen vill få ner i bloggen. Förhoppningsvis glömmer jag inte bort allt jag vill skriva ner.

Snart Snart Snart!!!!:D

Hej bloggen! Snart åker jag iväg på min efterlängtade resa! Jag kommer att vara borta i hela 3 veckor. Jag är så otroligt nervös, det går ej att beskriva i ord. Flygresan är lång och jag kommer vara helt själv. Fattar inte vad jag gett mig in på egentligen men jag måste göra det, jag måste utmana mig själv. Jag älskar att utmana mig själv, att se hur mycket jag klarar av. Jag hoppas verkligen att resan blir värt allt jag betalat för, det har inte varit billigt direkt, runt 40 tusen kronor allt som allt. Better be worth it.

Iförrigår träffade jag min kusin som pluggar och bor i USA men är här nu under sommaren. Det märktes verkligen att det var längesen vi prata för vi gick igång som radiopratare, prat nonstop i timmar. Vid träffades runt kl 16 och jag kom hem runt 1 på natten. Hon är verkligen någon som man kan prata om allt med, som man kan lita på och någon som förstår mig. Det var verkligen skönt att få prata med henne igen.

Syrrans tjej är ju här och jag står fortfarande fast vid att hon är konstig. Ibland kan hon vara snäll, men ibland är hon så jävla kaxig att man blir riktigt irriterad. Och så hjälper hon inte till heller, hon diskar väl ibland men hon gör inget jämfört med mig och syrran. Ska bli så skönt att få komma bort nu! Har även två andra resor planerade men det är bara weekend-resor. Så det blir mycket resande i år! Precis som jag ville!

Nu ska jag gå och äta! So long my lovely blog!

Förlåt

Förlåt bloggen, har övergivit dig helt. Förlåt. Har varit så himla busy. Det är så mycket som händer i mitt liv just nu, kan inte få ner allt på bloggen känns det som. Jävlar vad mycket jag har berätta, vet inte ens vart jag ska börja. Kan ju börja med syrrans tjej som nu har kommit och som nu har varit här i kanske 3-4 månader nu. Jag vet inte om jag sa det tidigare i bloggen att jag skulle ge denna tjej en chans, och det gjorde jag också, men faktum är att tjejen inte har ändrats ett dugg, hon är precis lika kaxig. Ibland kan hon dock vara snäll, men vi är så olika så det inte är sant. Och hennes humor går typ ut på att vara taskig. Inte min grej. Vi skrattar nästan aldrig åt samma saker. Och hon hjälper inte till hemma så mycket heller. Efter att jag klagat på min syrra om detta så har syrran pratat med henne och efter det så har hon ändrat sig lite. Men ibland kan hon bara dyka upp från ingenstans med en elak kommentar. Kan gå in mer i detalj på vad hon kan säga senare. Hon har tur hon att jag är snäll som människa och inte bråkar, för shit vad jobbigt hon skulle ha om jag var en riktig kaxig typ. Ibland kan jag bara inte fatta vad min syrra ser i henne och jag tycker mig inte heller se att hon verkar lycklig. Ibland kan jag till och med känna att hon inte ens riktigt kan vara sig själv med henne till fullo, och det är jätteviktigt när man e tillsammans. Jag har kommit in på hennes facebook ett par gånger (hon loggar aldrig ut från facebook alltså aldrig, det är nästan som att hon vill att man ska gå in där och titta, hon har till och med gjort så att hon inte behöver knappa in hennes mail och lösenord utan bara klicka på logga in, helt sjukt) och tittat lite i hennes mail (obs: jag skulle aldrig gjort detta om jag tyckte om henne eller om jag inte så var så misstänksam mot henne) men hittade ett par grejjer som hon hade skrivit till sina syskon och vänner som stärker min misstänksamhet mot henne ännu mer. Shit. Blir så arg när jag tänker på det. Blir så arg om det blir så arg om det blir så att hon bara utnyttjat henne för att komma hit. All den tid, alla pengar och all effort min syrra lagt ner på henne. Fyfan.

Nu till något heeelt annat och något otroligt. Jag ska nämligen om exakt en månad nu RESA!:D Äntligen!!!! Jag ville ju så gärna göra denna resa förra året, tyvärr så räckte inte pengarna till, men nu när jag jobbat heltid i 6 månader plus lite nu i maj och juni månad så har jag lyckats samla ihop så det räcker gott och väl. Det blir inte bara en semester resa utan jag ska plugga också, så det blir mer som en språkres. Det blir första gången jag reser själv, så långt också. Känslan är obeskrivlig och nästan orealistisk! Att jag ska resa till dena fantastiska stad!? Unbelievable! Är en aning rädd att åka på egen hand men det ska nog gå bra. Det är en hel del pappersarbete som måste fixas nu innan jag åker men det hinner jag fixa, har så mycket fritid nu när jag inte jobbar. Just jobbet också, det var nästan värre än mitt förra. Berättar varför i ett annat inlägg.

Måste sova nu!

Btw Idag åkte mina kära släktingar till"vårt" hemland. Hoppas de landade väl!

Natti natti bloggen!




RSS 2.0