I-landsproblem

Shit, klockan är ju  halv tre på natten. Detta är inte bra, måste börja sova tidigt. Men men, kom hem för ca en timme sen. Ännu en lyckad kväll. Vi var hemmos en kompis som bor själv, det var så mysigt. Kollade på film, åt och sedan gjorde vi det tjejer är bäst på: snacka ut om precis allt. Älskar sånna där chillkvällar med tjejerna! 

Imorgon är det fest som gäller. Eller ja, jag tror det iallafall. Jag vill verkligen gå, har tänkt på den här festen i flera dagar nu. Denna fest kommer bli stor och många kommer att befinna sig där. Så det gäller att se riktgt bra ut. Det ändå problemet jag har är att jag inte har något att ha på mig, riktig i-landsproblem. För det första är det kallt så man vill inte ha något för lättklätt, men man vill inte ha jeans heller för det blir för casual och man ska ju dansa och röra på sig oså. Shit asså vilka problem man kan ha :p . Jag vet nog en topp som jag kan ha på mig, den är ubersnygg! Men den ser snyggast ut på om man har jeans med den, inte leggings. Så jag vet inte hur det blir med det där. Kommer säkert leta hela dagen imorn i byrån.
En sak är dock for sure - den här festen kommer bli riktgt skoj!

Ursula och lillesyrran

Idag var en mycket händelserik dag. Det var liksom mycket out of the ordinary som hände. Dessutom var det ljust och soligt idag vilket gjorde mig på ett fett bra humör! Sedan blev jag dock lite nere igen när jag skulle hem, för då blev det riktigt kallt och mörkt igen. Men overall, så tyckte jag om denna dagen. Framförallt för att jag kom närmare en vän till mig, som jag spenderade det mesta av denna dag med. Det blir väl så när man är med en person länge, man lär känna dom på ett djupare plan.

Tänkte prata lite om Ursula och lillesyrran. Alltså, jag hjälper inte till så mycket när det gäller bebisen. Är det taskigt av mig? Är det taskigt av mig att t.ex inte bära upp henne när hon gråter och att jag väntar på att Ursula ska sköta det. Det måste ju ändå vara ett jäkla jobb att ta hand ett spädbarn 24/7. Am I doing too little? Jag hjälper bara till när hon säger till mig, t.ex om hon ska fixa något i köket och hon ber mig hålla henne elr så, då gör jag det. Men det har aldrig hänt att jag själv erbjudit det frivilligt. 
Jag vet inte, det känns inte som att hon har något problem med det, för isåfall hade hon klagat på mig förlängesen. Så det känns som en stor lättnad, för jag är skitdålig med bebisar och jag kan tycka att det är lite läskigt ibland för att de är så ömma och fragile, och man vet ej vad de vill. Iallafall, när dom är spädbarn.

Vi tjejer och vår analysförmåga

Mina kompisar kom ju hem till mig idag. Gud så mycket jag städade innan de kom. Jag städade literally hela huset och ingen fläck syntes till! Det gick jättebra när de var här, de fick se min lillasyster också =) . Tiden gick fort som satan så vi vart tvungna att gå efter ungefär en timme och bege oss iväg till stan. Det var planerat att vi skulle på bio först, men sedan kom det upp ett förhinder (som jag inte kan tala om här på bloggen) som gjorde att vi valde att äta middag istället. Det var lika mysigt det med. Vi satt i ca 2 timmar och babblade på om allt mellan himmel och jord, mätta och belåtna. Sedan tog vi alla tunnelbanan hem. Riktig mysdag =)

Läste för något tag sen på en tjejs blogg där hon skrev att vi tjejer är riktigt bra på att analysera. Hon skrev att, om en lärare hade lyssnat på hennes tjejkompisars diskussioner under någon tjejkväll, så skulle dom defenitivt få högsta betyg.
Att vi tjejer är riktigt bra på att analysera håller jag med om och insåg verkligen det efter denna kväll. 
Det som intresserar oss tjejer mest, det överanalyserar vi och sedan kommer vi fram till kloka slutsatser. Det är liksom inte något vi gör medvetet, det bara kommer.


Sliskiga typer

Nu är det sportlov! Yay! Inte mkt som hänt sen jag skrev. Men det ska jag minsann ändra på. Usch hatar att sitta hemma hela dagarna. Imorn blir det kul iallafall! Är dock lite nervös, flera kompisar kommer hem till mig imorn för att se min lillesyrra. Ursula & farsan better behave =p . Nejmen det ska nog gå bra. Det gick ju bra när mina andra två kompisar var här sist. Men ändå, att de är så många, gör mig lite nervös, typ 7 stycken. De ska iaf inte vara här så länge för efter vi varit här ett tag ska vi vidare ut till stan för en mysig biokväll. Kommer bli som en riktig girls-night-out (= . Sånt behövs!

Okej, det här är helt random, men jag är bara tvungen att säga detta: Jag förstår mig inte på killar ibland. Vill inte gå in på detalj om vad som inträffat mig de senaste dagarna, men kan bara säga att de senaste dagarna, har flera killar som jag känner gjort riktigt förvirrad :S . Förstår inte hur de tänker =/.


På tal om killar, måste berätta om en liten incident som påträffade mig idag på tunnelbanan. Euw är allt jag har att säga!
Iaf, jag sitter på tunnelbanan, sedan kommer det 2 utländska killar och sätter sig vid mig. Skulle tippa på att de var runt 25 år sådär, om inte äldre. Sedan börjar en av de hälsa på mig och kommenterar att jag har en snygg mössa. Jag ler, säger tack och kollar bort mot fönstret. Sedan fortsätter han: Jag heter så och så, vad heter du? Jag ljög och sa att jag hette Sandra. Sedan frågade han vart vilket land jag kom ifrån och sedan vart jag bodde. Då ljög jag igen och sa att jag bodde i rådmansgatan. Sedan började han rabbla på en massa och förklarade vad han och hans kompis skulle, (som om jag brydde mig). Sedan så kom tåget äntligen fram till Rådmansgatan där jag skulle av för o lämna lite böcker på Stadsbibblan.
Asså åh! jag hatar att det alltid ska vara sånna sliskiga typer som ska komma fram. Hade det varit en snygg kille in my age, skulle jag vara fett glad. Men alltid alltid ska det var slisk män! Och detta är inte heller första gången det händer mig...

Aja, nu ska jag iallafall kolla på The City and then off to bed.

<3

Skolpjäsen

Det gick bra faktiskt. Okej, jag var inte den bästa på att skådespela, men jag tycker ändå att jag var bra, för att va jag. Dock stammade jag lite där i början, för det var då nervositeten kicka in. Sen släpptes det ganska mycket där mot slutet iallafall, och jag glömde inte en endaste replik :D . Men en klasskompis till mig glömde bort någon mening på hans replik och det gjorde att jag, som kom efter, fick improvisera lite. Dock inte mycket, jag fortsätte typ bara med mina repliker liksom.Aja, jag är glad att jag ändå vågade göra det här. Egentligen var det inte meningen att jag skulle göra det, men med lite push från mina kompisar, som också var med, övertygade de mig.
Nu är allt över. För några veckor sen skulle jag säkert tyckt det var skönt. Och det är det ju, men det känns samtidigt lite sorgligt. Efter allt vi gjort, efter all tid vi la ner på det här, kändes det som att klassen, under vår pjäs resa, fick bättre sammanhållning. Alla genomgånger vi genomfört, med all skratt och skrik, med alla tips och all glädje. 
 I got to admit, det var kul! Skulle dock inte göra om det :P

Snaaaaart är det sportloooov ! OMG VERKLIGEN EFTERLÄNGTAT! Ska verkligen sova ut!!!!!

Nu lite plugg, and then off to bed!

Imorn gäller det!

Imorgon är det skolpjäsen som gäller. Jag är skitnervös! Vi stannade och övade i skolan superlänge. Är ganska trött nu, det var en lång skoldag. Gud, är såååå nervös! Kan inte kontrollera min nervositet, det är hemskt! Alltså, varför valde jag att skådespela?! Det är verkligen något jag suger på! Jag ska fortfarande ge gärnet dock. Ska försöka inte tänka på att det finns en stor publik där framför mig.
Åh imorn vid den här tiden är det iallafall över. Skönt - but still so fucking nervous!

Multiple personalites

Det skedde en liten incident på vår skola förra veckan. Eller liten och liten, en ganska stor en. Polisen var inblandad. Allt det här hade orsakats bara på grund av en massa rykten i skolan och för att en individ förvärrade saken. Vill inte berätta mer om det, men tycker verkligen synd om den individen. Men nog om det.

Har kollat igenom alla mina inlägg från att jag börja. Ganska kul. Man kan nästan tro att det är olika personer med olika liv som skrivit alla inlägg, för de skiljer sig så mycket från varandra. Ett inlägg om en fantasisk kväll med vännerna, ett om min nyfödda lillesyrra, ett om min fulla pappa, ett om Ursula, ett om kärlek och sex, ett om plugg, ett om mina knasiga tankar, ett inlägg där jag bara skrivit två ord, ett där jag skrivit ett helt berg med ord, ett där jag använder smileys konstant, ett där jag inte använder smileys alls. Verkligen olika varianter hära.
Har kommit fram till att min blogg egentligen inte har någon röd tråd, den handlar om allt, trots att jag helst ville från första början att den skulle handla om situationen hemma. Fast det gör den ju fortfarande, men inte lika mycket som jag trodde i början.
Sen så är det ju också hur jag skriver som varierar på de olika inläggen. Ibland blandar man engelska och svenska sjukt mkt, ibland skriver man sjukt konstigt så att ingen förstår, ibland skriver man skitbra! ibland svär man mycket och skiter i att inlägget ska innehålla fina ord, ibland vill man att inlägget ska innehålla fina ord och använder en liten dikt som ett slut, eller ett p.s.
Ja gud ja... jag kanske har multiple personalities. :P

Tänkte berätta lite om Ursula och farsan idag eftersom att det typ börjat rinna ut i sanden nu. Kan informera att pappa kommit hem varje dag stupfull sen det att jag skrev om honom. Då menar jag komma hem från jobbet nykter, sedan gå till närmsta krog, dricka vodka, and he's back, drunker than ever. Och nu, nu, efter flera år, har Ursula börjat inse att det faktiskt är jobbigt när han är full. Kanske för att hon har barn nu och själv inte kan dricka och gå ut och roa sig. Jag längtar verkligen tills jag blir 18 och kan flytta hemifrån!

Stackars lillesyster, nu gråter hon också. Undrar vad Ursula håller på med! :@

Nu ska jag iaf sova, har en hård skoldag ahead of me tomorrow. Natti natti!


Igår

Jag hade det jättemysigt igår. Alltså det var nog en kväll som jag aldrig kommer glömma, även fast det inte var så mkt märkvärdigt som hände. Jag och två andra kompisar gick hem till en annan kompis som bor själv i en etta. Vi kom fram dit vid halv sju. Vi alla var på super bra humör, vi dansade och babblade på om precis allt. Sedan blev vi hungriga så vi åt jättegod mat och kollade på melodifestivalen medans. Satt och diggade och dissade låtarna som kom. När det var slut var vi inne på datan lite, gick in på facebook (jag gjorde något som jag nu ångrar att jag gjorde men aa, det är ganska pinigt, så jag avstår från att berätta) och sedan kollade in lite youtube klipp. Sedan stängde vi av datan, tog fram lite gott gott och körde ett spel. Spelet gick ut på att fråga den brevid en pinsam fråga, och frågan måste besvaras. Det var riktigt kul, och det var riktigt skämmiga men roliga frågor. Det var både sexfrågor och frågor om livet. Sedan ledde det typ till djupa samtalsämnen och vi babblade och babblade. Det var verkligen as trevligt, att bara få sitta i hennes mysia lilla lägenhet all by ourselves och prata om precis allt. Alla vi kände oss verkligen som hemma när vi var där. Vi kommer att gå hem till henne fler gånger kan jag lova.
Vi gick därifrån vid halv ett och jag kom hem tjugo över ett! Mycket najs kväll!

Love my friends <3

Valentines Day <3

Historia provet i torsdags gick skitdåligt! Varför är det alltid så att jag pluggar på saker som inte kommer på provet? Så irriterande :(.

MEn nog om plugg! Idag är det lördag och alla Hjärtans Dag :D . Tyvärr så har man inte någon att fira den med :P. 
Igår firade vi iallafall det i skolan. Det fanns ett mys rum med romantisk musik, ljus, och kuddar. Sedan var det någon amor som gick runt och delade ut små lappar där det till exempel stog Du är så söt! eller Visste du att alla vänder sig om när du går förbi i korridorerna eller Du är helt klart veckans babe! Sedan kunde man också skicka en hälsning till sin käraste och ge ut hjärtklubbor. Haha jättekul att skolan verkligen tog den dagen på allvar, det var kul (:

Det var något uppträdande i aulan också, och skolans snyggaste kille (enligt mig) dansade! Alltså ord kan inte förklara hur snygg den här killen är. Och ännu snyggare blev han när han dansade. Jag typ dog! Alltså den här killen har ALLT! Han har en jättefin personlighet, (snäll, omtänksam) han behandlar tjejer med respekt, han dansar!!!, och han är så unbelievebly snygg. Kan det finnas en bättre kille? Svaret är Nej!
Jag och mina tjejkompisar har väldigt olik smak när det kommer till killar. Men när det gäller honom så håller alla med mig om att han är snygg. En riktig heting may I tell you ;) ! Tråkigt det ska bli när han tar studenten och går ut trean. Vem ska man då kolla på? :( :P
Men men, all in all så var fredagen en riktigt härlig och mysig dag.

Idag ska jag och några hem till en kompis. Vi ska öva på våra repliker inför skolpjäsen och sedan äta gott och kolla på schlagern :D. Det ska bli så mys!

Historia prov imorgon!

Okej, det har jag faktiskt fått ganska mycket gjort idag. Imorgon har vi det långa provet på historian, jag har pluggat i några timmar nu så jag hoppas att det räcker. Man får dessutom ha sina anteckningar så det ska nog gå bra! Fast sen tänker jag också, om vi får ha våra anteckningar, betyder det inte då att provet kommer vara skit svårt? Det kommer säkert vara att typ välja en fråga som man skall skriva om och sedan analysera. Gosh wish me luck, vill få mvg! Men tror ej jag får det =(

Aja, fan måste sova nu. Har en lång dag ahead of me tomorrow (rättare sagt idag, klockan är nu 00.28).
Det blir skola och sedan Röda Korset, sedan hem och plugga igen!

Goodnight!

Pluggeriet

Ååh vill inte ens skriva om idag, blir bara så arg på mig själv. Jag tror att jag tappat min förmåga att kunna plugga ordentligt. Jag var så duktig förut, vad har hänt? :(

Jag fick iallafall mvg på min historia uppsats. Trodde jag skulle få vg så jag är glad. Men samtidigt får jag ångest. För nu känns det som att jag måste fortsätta att leva upp till mitt mvg och fortsätta göra lika bra ifrån mig. Det skapar mer press.

Ibland undrar jag ifall lärare förstår att man har typ 8-9 andra ämnen vid sidan om. Det verkar inte som det. Det verkar som att de tror att deras ämne är det enda ämnet man har. För inte bryr de sig om att ha ett prov samma vecka då man har en massa annat.
Ibland undrar jag hur alla lärare skulle klarat av att vara i vår sits. Skulle vara kul om man kunde ha typ ombytta roller med lärarna i en månad eller nått. Lärarna får vara elever och vi elever får vara lärare. Put them to the test haha!

Det här med att man inte ska skjuta upp sina arbeten. Det stämmer till viss del. Självklart kommer jag att ha en stor hög med plugg ifall jag väntar till sista minuten. Men även om jag skulle gjort alla mina arbeten på samma dag som jag fått dem skulle jag fortfarande ha en hög med plugg. För det kommer nytt hela tiden så det är samma sak. Kanske skulle jag inte ha lika mycket, men jag skulle definitivt INTE ha ett liv. Och det vill jag ha.
Plugg är viktigt och det kommer först. Men jag tycker ändå att det måste finnas en gräns.

Jag känner inte att jag har någon fritid längre, plugget tar upp precis allting i mitt liv. T.o.m släkt och vänner blir sura för att jag inte hör av mig längre.

Nuförtiden är jag bara stressad och utmattad. Asså det här är inte bra för min hälsa.
Jag är så himla skoltrött. Jag vill ha sommarlov, nu nu nu! 4 månader kvar .....


-

Skolångest + Depression

9 februari - exhausted

Har inte skrivit på två dagar ser jag. Har ägnat all tid med syrran. Hon åkte tillbaka idag på morgonen. Kommer inte se henne på 4 månader nu =(.  Aja, det är väl bara bita ihop och gå vidare. Vi pratar ju på telefon varje dag.

Har på den senaste tiden känt mig allmänt trött. Både hemma och i skolan. Vet inte varför, är det för att jag äter dåligt? Är det för att jag inte tränar eller går på något? Någon därute säg mig =/, varför är jag så himla trött hela tiden?
Det jag skrev ovan är de enda orsakerna jag kan tänka på.

Jag har inte pluggat ett skit de senaste dagarna. Det betyder att jag har en hel hög med plugg som väntar på mig nu. Just därför ska jag inte gå till skolan imorgon och göra klart allt som måste bli klart tills på onsdag. Det innebär 3 sidor på svenskan och en sida på spanskan utöver det, förebereda mig inför det långa historia provet på torsdag. Och not to mention två stipendier som ska vara ifyllda och postämplade innan torsdagen den 12 februari och sedan får man inte glömma att ge in pappret på de individuella valen som vi nu valt. (Dock inte jag. Jag har märkt att jag har svårigheter när det kommer till beslut, och då menar jag seriösa svårigheter). 
Sist men inte minst så får vi inte glömma Röda Korset på torsdagen as well.
Så allt detta under en och samma vecka. Jag frågar mig varje dag hur jag står ut?! Faktum är att jag inte gör det.

Anyways, inte så mycket som har hänt. Bebisen e så söt, vill bara äta upp henne. Och hon är så mjuk och len! Hon gråter inte så värst mycket heller. Det går att sova på nätterna.
Min syrra bärde henne och gosade med henne jättemycket (= . Vi tog så många bilder också.

Juste! Kollaget som vi gjort till våran kompis som fyllde 18 blev så lyckat! Det var verkligen alla våra minnen samlat på det kollaget, från grundskolan fram tills nu. Hon blev så glad =D Och hon sa att det var den bästa presenten hon någonsin fått! Det värmde faktiskt. Det tog evighet att göra klart det också. Men vi hade det jättemys och fikade i timmar.
Jag älskar mina kompisar! De får mig att tänka på annat än det som händer hemma.

Love them!


She's here <3

Jag har tänkt lite på det som hände i torsdags med pappa och jag tror att han någon vacker dag kommer bli nerslagen om han fortsätter som han gör. Vi hade tur att inte någon i pizzerian tog åt sig av pappas aggressiva blickar och kommentarer.

Syrran kom igår! Hon ger mig kraft och styrka. Hon gör mig glad och jag tappar liksom inte hoppet när hon är här. Jag känner mig trygg med henne, tryggare med henne än med Ursula och pappa.
Hon är som en riktigt vän, vi snackar om allt! Trots att det blir syskonbråk så tycker jag att hon ska stanna här :(!
Hon gick också igenom det jag går igenom nu. , Vid den tiden hade inte Ursula kommit än, men pappa var fortfarande densamma. Det har han alltid varit.

Det är så bra att hon kom nu, nu när jag känner att jag behöver henne som mest. Det är inte lätt för henne att pendla hit för ofta, det kostar en hel del.

Jag sa förut i bloggen att två av mina nära vänner skulle komma hem till mig. Igår kom dom. De skulle kolla på bebisen och sedan skulle vi också göra klart kollaget till min kompis som fyller 18.
Som tur så var pappa ej full, jag hade varnat honom innan. Han drack heller inte något när de var här, så det var tur att han lyssna på mig denna gång! Han kom hem runt åtta från jobbet så han hann inte bli full. Jag tror faktiskt ändå att han skulle druckit om han hade varit hemma hela dagen. Så tur att han jobbade.
Kollaget är nu klart och imorn ska vi ge det till henne. Det blev perfekt, bilder från precis alla våra tider tillsammans i grundskolan och högstadiet ändra fram tills nu. Hoppas hon blir glad!

I övrigt ska jag nog spendera lite mer tid med syrran innan hon åker på måndag morgon. Sedan blir det också plugg.

So long!

p.s som de som läser min blogg kanske vet så görs mina inlägg under kvällen och nästan aldrig på dan. det är då jag har som mest tid och det är då jag kan reflektera över dagen som gått.


jag vet inte vad jag ska göra med min pappa :'(

Idag när jag kom hem från Röda Korset var pappa skit full och arg som bara den!
Alla var jättehungriga och pappa ville att jag skulle hänga med ner till pizzerian för att köpa pizzor till oss alla. Jag bestämde mig för att hänga med.
När vi väl var i pizzerian var det en jättre trevlig servitris som stog vid kassan. Pappa talade om för henne vad han ville ha. Han pratade dock väldigt långsamt och blinkade också långsamt. Han sade att han ville ha kyckling och potatis. Tjejen svarade snällt tillbaka att dem inte hade en sådan meny. Sedan sa pappa till henne att hon nog inte förstod vad han mena. Kyyckling, och potatis, förstår du vad jag menar? upprepade han. Hon svarade snällt tillbaka: Jo jag förstår vad du menar, men vi har tyvärr inte den maten här, men vi har kycklingpizzor om ni vill ha det? Det var här jag bestämde mig för att tala om vad vi ville ha för jag ville inte att pappa skulle fortsätta skämma ut mig mer med hans berusande beteende. När jag sagt all mat vi ville ha så la pappa till: "och en fyra!" (vodka). Han hade redan druckit en massa hemma, och nu ville han ha mer.
Vi satte oss ner på ett bord och pappa drack medans vi väntade på maten. När han druckit klart vodkan blev han ännu mer berusad, nästan til the point were he could become easily aggressive. När maten var klar och vi skulle betala notan började han bråka med pizzakillen. Han skrek saker som "du är dum!"  och sa till servitrisen "lyssna inte på honom han är dum i huvudet" Fastän han inte gjort något. Sedan började han vifta med alla sina pengar till servitrisen och sa"Kolla hur mycket pengar jag har! Jag är riik" Pappa frågade också hur lång tid det skulle ta. Pizza killen sa 15 minuter. Då svarade pappa högljutt: FEMTON MINUTER! FEMTON MINUTEER!!! J*VLA SKIT!

Jag bad om ursäkt till både servitrisen och pizzakillen. De var så snälla och förstående. De vart inte sura eller dumma tillbaka alls, trots att pappa skrek åt dem och förde oväsen. Jag skämdes så mycket! Allt jag ville var att gå därifrån. Och jag tror inte jag vågar gå tillbaka dit nu efter det här. Iaf inte på ett långt tag.

På vägen hem tillbaka talade pappa om för mig om ytterligare problem han fått. Jag anade ju redan, från att jag varit tillbaka från Röda Korset, att något dåligt hade hänt honom. För direkt när jag kom hem började han skrika och gama och han hade druckit mycket! Så jag visste att han fått mera problem. Jag frågade honom också i början innan vi gick till pizzerian om varför han var så arg. Jag frågade om något hade hänt och då blev han bara mer irriterad så jag slutade ifrågasätta, jag visste ändå svaret judging by his response.

Jag var helt tyst påvägen hem. Jag var tvungen att hålla han i ena armen, för annars kunde han inte gå ordentligt.
Sedan kom tårarna. Jag kunde inte låta bli att tårarna rann ner för min kind. Han var så full så att han inte ens märkte att jag grät.
Tårarna som kom var inte för att han skämde ut mig. Tårarna var för honom, hans hälsa och hans liv.  
Min pappa lär sig aldrig. Han har gjort grova misstag i sitt liv som inte går att sudda ut. Och det känns som att det bara blir mer och mer problem, och det är stora problem. Vill berätta om alla de har misstagen han gjort, men kan inte göra det, då kommer jag att ha lagt ut för mycket här på bloggen. Men det är verkligen problem och misstag som en etisk människa skulle vara smart nog att inte göra, och speciellt INTE att göra om dom!

Jag vet inte vad jag ska göra med min pappa. Som det känns just nu så vill jag bara bort från både pappa och Ursula. Jag tror inte det är bra för mig att bo i en lägenhet med människor som har dåliga mentaliteter, som dricker konstant och som inte förser mig med det jag behöver förses med som tonåring.
Just nu känner jag att det är min storesyster som är min förälder. Inte bara förälder men ser henne också som en riktig vän.
Hon kommer imorgon, och jag tackar Gud för det, hon ger mig styrka att klara av allt detta.

<3

It's been quite a good day

Jag börjar tycka om min lillesyster mer och mer för varje dag som går! (Inte för att jag hatade henne förut, men kärleken blir typ starkare med tiden). Hon är så söt! Många tycker att hon liknar pappa mer än Ursula .YES! Haha! Mycket hellre att hon liknar farsan än Ursula faktiskt.
Idag kom dom hem från sjukhuset. Tycker det är lite läskigt ibland när spädbarn gråter. Det lät ganska hemskt när lillesyrran grät som mest! Dom kan ju inte prata heller så man vet ju inte vad de vill =/ .

Aja, idag hade jag inga lektioner utan bara friluftsdag. Jag och en kompis körde på aerobics. Det var faktiskt jobbigare än vad jag trodde. Men skönt ändå, work out a little. Jag går ju inte på nånting så det behövdes.

Juste, pappa har fixat digital box tv också. Det är skitkul! Har så många kanaler att välja bland, utländska också xD. Jag som lööve television!

Imorn blir det Röda Korset igen med tjejerna, ska bli riktigt mys!

Nu blir det att fylla in några stipendie blanketter sedan off to bed!
Natti natti!

p.s Jag ser att besökar antalet har vuxit. Att ha många besöker är inget jag bryr mig om, men måste ju erkänna att det glädjer mig. Det är inte många, ca 4-6 per dag. Men det är ungefär så jag vill ha det. Vill inte att detta ska bli någon Blondinbella/Kenza blogg.
För er som är nya: min blogg är väldigt personlig och anonym. Just därför lägger jag aldrig ut namn på någon eller något. (Om jag gör det så är det påhittade namn).

Puss! I'm out!

Min lillasyster

Både igår och idag har jag fått vara hemma själv, för att Ursula och pappa sovit över på sjukhuset. Jag hoppas att de är borta några dagar till, det känns så skönt, slipper höra deras gnäll, bara vara för mig själv. Dock kan det vara lite läskigt på nätterna när man sover! Men besides that, I'm lovin it! Känns ganska självständigt också, laga mat och diska själv, ta ut soporna, och göra rent på egen hand liksom.


Men men, nu är min lillasyster född (känns så overkligt att säga det). Vi har inte hittat på något namn till henne än, men jag och syrran har kommit på ett namn som vi tror skulle passa bra, och vi tycker båda att det låter fint.
Jag har tänkt mycket på hur det kommer bli i framtiden. Hur kommer våran relation till varandra se ut? Tror inte att det kommer vara så mycket syskonbråk, i och med att jag är 17 år äldre än henne. Jag kommer nog mer vara som en moster åt henne. Vi får se. Just nu är hon väldigt väldigt liten. Jag tycker det är som roligast när bebisar är runt 7-8 månader, när de precis har lärt sig att gå, so cute! Längtar tills den tiden kommer!

Har tänkt på en annan grej också. Nu när hennes mamma ändå är Ursula, darn! ,måste jag nog lära mig att tycka om Ursula lite mer. Eller det kommer nog inte gå. Jag ska nog bara fortsätta vara som jag är. Neutral, inte snäll men inte dum heller.
Jag kommer iallafall tycka om lillesyrran jättemycket, klart jag kommer göra det. jag menar, det är inte som att hon bad om att få Ursula och pappa som föräldrar. She's a innocent baby!

<3

p.s hade utvecklingsamtal idag med min mentor, det gick jättebra, jag älskar honom han är så snäll, han lyssnar och förstår, och det är enkelt att prata med honom om allt, dessutom är han riktigt smart! Måste ge honom cred!


Det blev en flicka!

Jupp, dags var det minsann. Det blev en flicka! =/ lite synd, jag som verkligen ville ha en pojke. Men men, sak samma. Är ändå glad.
Åkte till sjukhuset idag efter skolan för att besöka henne. Hon är jättesöt och pytteliten! När jag kollade in i hennes ögon tänkte jag, undra hur hennes liv och framtid kommer se ut. Tänkte också, stackars barn, hoppas de inte behandlar dig som de behandlar mig. När jag fått se henne ett bra tag och efter att ha tagit en massa kort på henne började hon gråta och fick gå tillbaks till Ursulas famn. Ursula såg ganska trött och sliten ut.
Fortfarande har det hela inte slått mig än, och allting känns så overkligt.

Nu är jag iaf hemma för mig själv, kommer vara det i några dagar nu. Så skönt! Pappa sover över på sjukhuset men kommer dock hem lite då och då.

Nu är det plugg som gäller! Adjö :D

OMG, är det dags?!!

För ungefär en 45 minuter sen började Ursula få ont i magen. Hon och pappa ringde till sjukhuset och de bad dem att komma in till sjukhuset för en kontroll. Pappa hade druckit så dem tog en taxi dit. De tog med sig alla bebis tillbehör också.
Omg people, är det dags ?!! :O

They better behave

Ångest! Har inte pluggat ett skit. Trots att jag inte hade något för mig idag. Fy vad lat jag är, shit! Måste börja skärpa mig innan det blir riktigt severe här.

På fredag kommer två kompisar hem till mig. Brukar inte vilja att kompisar kommer hem till mig p.g.a Ursula och pappa. Är rädd att pappa kanske dricker för mycket och skämmer ut mig, eller att Ursula håller på för mycket. Men nu har jag bara tänkt såhär: So what ifall de dricker och håller på, det är inte jag som ska skämmas, det är dom! Jag orkar inte bry mig längre.
Så på fredag kommer dom, ska bli intressant att se hur pappa och Ursula är. Det var längesen jag hade friends här hemma så they better behave!

Imorn är det skola men jag har sovmorgon. Så skönt!

Fatigue

Har ingen ork idag. Känner mig så hängig, lat och svag, loss of strength helt enkelt.
 Idag hade jag bara tänkt vila ut, perhaps börja med plugg, har en hel del.

So long!

RSS 2.0