Min lillasyster

Både igår och idag har jag fått vara hemma själv, för att Ursula och pappa sovit över på sjukhuset. Jag hoppas att de är borta några dagar till, det känns så skönt, slipper höra deras gnäll, bara vara för mig själv. Dock kan det vara lite läskigt på nätterna när man sover! Men besides that, I'm lovin it! Känns ganska självständigt också, laga mat och diska själv, ta ut soporna, och göra rent på egen hand liksom.


Men men, nu är min lillasyster född (känns så overkligt att säga det). Vi har inte hittat på något namn till henne än, men jag och syrran har kommit på ett namn som vi tror skulle passa bra, och vi tycker båda att det låter fint.
Jag har tänkt mycket på hur det kommer bli i framtiden. Hur kommer våran relation till varandra se ut? Tror inte att det kommer vara så mycket syskonbråk, i och med att jag är 17 år äldre än henne. Jag kommer nog mer vara som en moster åt henne. Vi får se. Just nu är hon väldigt väldigt liten. Jag tycker det är som roligast när bebisar är runt 7-8 månader, när de precis har lärt sig att gå, so cute! Längtar tills den tiden kommer!

Har tänkt på en annan grej också. Nu när hennes mamma ändå är Ursula, darn! ,måste jag nog lära mig att tycka om Ursula lite mer. Eller det kommer nog inte gå. Jag ska nog bara fortsätta vara som jag är. Neutral, inte snäll men inte dum heller.
Jag kommer iallafall tycka om lillesyrran jättemycket, klart jag kommer göra det. jag menar, det är inte som att hon bad om att få Ursula och pappa som föräldrar. She's a innocent baby!

<3

p.s hade utvecklingsamtal idag med min mentor, det gick jättebra, jag älskar honom han är så snäll, han lyssnar och förstår, och det är enkelt att prata med honom om allt, dessutom är han riktigt smart! Måste ge honom cred!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0