Nytt år, nya tag!

Hej bloggen!
 
Nu var det ett tag sen jag skrev här och jag har mycket att berätta kan jag lova.
 
 
Nyår var väldigt roligt och mer lyckad än vad jad hade förväntat mig faktiskt. Jag blev först bjuden på middag och sedan drog vi vidare på hemmafest. Det var riktigt kul, minglade, dansade och så blev det en del alkohol! Kom hem runt halv sex, så det blev en ganska lång kväll och natt. Men det var roligt! 
 
 
För att tala om något mindre roligt, så kan jag ju säga att jag fortfarande mår dåligt. Samma känslor som förut. Tappat mig själv, har inte samma självförtroende, tvivlar på mig själv mycket och får grov ångest i situationer där jag måste prestera. Ibland funderar jag på om det kanske vore värt att prata med någon, typ kontakta en psykolog men hela processen känns så himla bökig, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra där, vi får se. 
 
Sist jag skrev så pratade jag ju om att syrran nu vill att jag betalar hyra så jag gjorde som jag skrev i inlägget. Påbörjade en kurs på SU och gick kursen mest för att kunna betala hyra med CSN lånet, men också för att slippa en alltför stor lucka i CV:et. Löpande under kursens gång var jag aktiv i mitt jobbsökande och gick på några intervjuer. Efter nästan precis en månad från det att jag började kursen, fick jag ett samtal att jag hade fått ett jobb jag hade sökt! Det var också det jobbet som jag ville ha mest! Det kändes som världens lättnad när jag fick höra det. Efter månader av arbetslöshet fick jag äntligen ett jobb som jag också ville ha! Efter lättnaden kom däremot ångesten. Shit, hade världens ångest! Och har det fortfarande, men det brukar lägga sig när jag känner mig mer trygg i det jag gör.
 
Idag var iaf min första arbetsdag!Jag var grovt nervös under typ hela dagen men försökte verkligen spela cool, så jag hoppas att det inte syntes alltför mycket att jag faktiskt var nervös. Jobbet verkar tufft i emellanåt men samtidigt väldigt intressant. Det är väldigt mycket att kunna och ta in i början, och det gjorde mig väldigt nervös. Men jag ska försöka andas ut och ta en dag i taget helt enkelt. Det är ett kontorsjobb så det skiljer sig ganska mycket från mitt senaste jobb.
Alla var hursomhelst jättetrevliga och så, men det är fortfarande svårt att säga nu om man kommer att trivas, det är alltför tidigt. Det positiva var att jag inte började ensam, det var två andra plus en annan som var sjuk (stackarn, på första arbetsdagen). Det ska bli spännande det här, jag är fortfarande väldigt nervös och fattar typ ingenting men förhoppningsvis blir det bättre allteftersom. 
 
Jo, en till grej som jag måste berätta. Det är nämligen så att jag kommer att resa om nästan exakt en vecka. Lite dålig tajming, I know. Men det blev väldigt spontant allting och jag och mina vänner bokade den här resan långt innan jag hade sökt det här jobbet. Så det känns inte sådär jättebra att jag kommer missa en hel vecka nu i början. Men samtidigt sa de att min ledighet inte skulle vara något problem. Så det kändes ju väldigt kul ändå. Mina kollegor som jag började med idag, kommer ju att få lite försprång där. Men jag får försöka göra det bästa av situationen och ta igen det jag missat helt enkelt. 
 
Om man bortser från det ser jag verkligen framemot resan. Jag vill komma bort, göra något nytt och byta miljö. Jag saknar också varmt väder, så det ska bli härligt. Vi blir borta i en vecka.
Jag tror att jag kommer få ny energi när jag kommer tillbaka också vilket känns superbra! Jag och min vän kommer att fira våra födelsedagar där då vi fyller år nästan samtidigt. 
 
Men men, det var en liten kort uppdatering om vad som hänt. Jag ska försöka bli bättre på at uppdatera nu så gott jag kan. 
 
Hejdå bloggen!
 
 

RSS 2.0