Update

Hej bloggen!
 
good news: Jag är inte smittad!
 
Det har gått en vecka och de har inte hört av sig! Vilket betyder att, I'm clean! Så himla skönt!
Av någon anledning trodde jag verkligen att jag var smittad. Så det var som en enorm lättnad när fredagskvällen väl kom och jag ännu inte hade fått ett telefonsamtal från kliniken. Men shit vad jobbigt det var att behöva vänta ut, dagar i ända, på ett eventuellt få ett samtal. Det var olidligt. 
 
Så att jag inte är smittad betyder alltså att nån av killarna (Kristian eller Tinder-killen) har haft sex med någon efter att vi har slutat ses, och den personen har smittat någon av killarna helt enkelt. 
 
Hursomhelst, känns det extra skönt att jag inte har någon skyldighet att ta upp detta med de nu heller, även om jag ändå så gärna hade velat veta vem av de det gällde (yes, jag är väldigt nyfiken av mig!). Men samtidigt känns det inte lönt just nu. Jag orkar inte ha någon konversation med de här killarna längre, jag vill bara fokusera på annat nu. Jag är verkligen i en "trött på alla killar-fas" och pallar inte alls med någonting som har med killar att göra. Hela den här smittspårningsgrejen skrämde skiten ur mig och jag pallar inte med mer ångest. I need a break.
Det gör det inte bättre heller bättre när killarna beter sig som douchebags just nu. 
 
Kristian börjar verkligen gå på mig nerverna. Jag svarade ju honom efter att han skrev. Jag skrev tillbaka "Hej Kristian, hur är det?". Han har tittat på meddelandet men inte svarat. Vi har varit online samtidigt flertal gånger och han har ändå inte svarat. Dessutom lägger han upp en massa storys på Snapchat, men han svarar inte på mitt meddelande. Sen har han mage att skicka ett meddelande till mig på Snapchat nu ikväll, utan att ha svarat på Facebook?
Han spelar mindgames med mig. Tror han inte att jag fattar det?
Ibland undrar jag om han läst typ The game eller nånting och testar det på mig, men det funkar inte. Och det han inte fattar är att han sjunker väldigt lågt i mina ögon nu. Jag ångrar fan att jag sa till honom att vi kunde fortsätta som vänner när vi avslutade allting. Hade jag vetat det jag vet nu, hade jag nog bara sagt att jag vill att han slutar skriva till mig. Jag kommer hädanefter att totalt ignorera honom.
 
Tinderkillen försöker leka svår (inte för att jag egentligen bryr mig jag vill ändå inte fortsätta träffa honom). Han svarade mig efter att jag svarat på hans meddelande, däremot tog det ett antal dagar att få ett svar.
Han skrev att det var ett tag sen och att vi borde ses. Jag får nog skriva ett tydligt meddelande till honom att jag inte vill ses längre. Killar har fan svårt med signaler, man måste vara extra tydliga med de. 
 
Förutom att jag inte är smittad har jag lite mer good news och det är att jag har fått jobb! Så skönt! Dock inget jobb som jag egentligen vill stoltsera med såhär två år efter examen, men det är ett jobb och jag är desperat och jag måste ju ha någonting för att kunna betala av dessa skyhöga lån som jag har just nu :'( .
Jag börjar det nya jobbet redan nu på måndag och börjar bli lite nervös, men det ska nog gå bra. 
 

Vad fan är oddsen?!?

Hej bloggen!
 
Alltså, mitt liv är som en enda stor jäkla film. På riktigt. 
 
Gissa vilka två som skriver till mig idag helt oförväntat? Jo både Tinder-killen och Kristian!! Vad är oddsen att de båda skriver till mig när vi inte hörts av på flera månader, på samma dag dessutom?!! De båda känner inte varandra på något sett. Det är så himla sjukt att de hörde av sig på samma dag. 
 
Tinder-killen var den första som skrev till mig under dagen. Jag var ute i stan med storesyrran och kollade på inredning när ett meddelande plötsligt ploppar upp på min mobilskärm. "Hej *****! Hur är det?" Fick inre panik men låtsades som att allting var okej framför syrran. 
 
Senare under dagen vid 23-tiden får jag ett meddelande från Messenger på Facebook. Det är Kristian som skriver "Hej ****!". Bara det. 
 
Jag antar och hoppas att någon av de skriver till mig angående smittspårningen och hoppas att det nu kommer fram vem det är som bär på något.
 
Jag var och testade mig fredas och kommer att få svar inom en vecka om jag är smittad. Jag fick veta att det gällde klamydia vilket känns bra då det ska vara väldigt lätt att behandla och bota, men håller ändå tummarna att jag inte är smittad!
 
Fortsättningen följer.......

Smittspårning? WTF

Okej bloggen, nu återigen har det varit ett tag sen som jag skrev här. 
 
Jag har mått så extremt jävla dåligt. Jag har nog aldrig varit så fattig som jag är nu. Jag har lån och är dessutom arbetslös. Jag skäms så in i helvete, så mycket att jag inte ens vågat berätta det här för mina vänner och min familj. Jag vill helst inte träffa de heller för då får jag frågor om hur det går på jobbet, det kommer alltid på tal och jag vill verkligen inte ljuga. 
Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har varit på några intervjuer så förhoppningsvis löser sig allting.
Jag har en väldigt stark tro och hopp om att allt kommer att bli bra, men jag kan samtidigt inte rå för att jag gårunt och är deppig. Jag kan inte fatta att jag hamnade här. Allt har gått så bra för mig förutom nu de senaste två åren.
 
Som om det inte vore nog att jag är deppig och befinner mig i värlens livskris just nu, så får jag idag en nyhet som sätter mig i en riktig jävla chock. 
 
Vid ca kl 14 idag får jag ett telefonsamtal. Det var en kvinna som ringde från rfsu-kliniken. Jag hade varit i kontakt med de en månad tidigare, för att boka en tid hos en barnmorska för att förnya mina p-piller (tydligen behövde de göra någon kontroll på mig innan de kunde förnya receptet) men jag avbokade tiden då jag fick förhinder i sista sekund. Därför var min första tanke att samtalet skulle komma att handla om det. 
 
Men nej så fel jag hade! Tydligen ringde hon för att informera mig om att jag behövde testa mig för könsjukdomar, på grund av smittspårning. Jag kunde allvarligt talat inte tro mina öron! Och var inte alls beredd på att få det här samtalet!
 
Jag vet att jag varit väldigt dum som haft oskyddat sex, men jag var noga med att prata med de jag haft sex med och frågat ifall de är bär på något, vilket de båda försäkrade mig om att de inte gjorde. Så jag valde att lita på deras ord, väldigt dumt I know, men i stundens hetta är det ibland svårt att vara klok. 
 
Det är två personer som jag haft sex med det senaste året. Innan de två, så har jag alltid använt kondom och levt i celibat i flera år typ, så någon av de är det. 
 
Den ena är Kristian, som jag berättat om i tidigare inlägg. Av någon anledning misstänker jag att det inte är han, eftersom jag testade mig efter att vi hade haft sex och det visade sig vara negativt. Däremot hade vi ju oskyddat sex flera gånger och man vet ju aldrig om han hade sex med någon annan under tiden vi dejtade och jag testade mig inte regelbundet. Men sen var det ju också några månader sen som jag och Kristian hade sex. Jag vet inte hur långt bak i tiden de tittar, någonstans på nätet stod det 6 månader och någon annanstans stod det 12. Så ja, väldigt oklart. 
 
Den andra killen är någon som jag träffade och lärde känna via Tinder. Vi hade sex en gång bara och vi ses inte idag då jag fick dåliga vibbar av honom även fast han var snäll. Honom tror jag mer på, eftersom han generellt sett inte känns lika ansvarsfull som Kristian och kanske också lite mer intresserad av sex.
 
Men som sagt så vet man aldrig och den här ovissheten dödar mig. Jag ska ta mig till en drop in klinik och testa mig och om det visar sig positivt, så känner jag att jag bara måste ta reda på vem som smittade mig. Jag har ju egentligen inget val då man är skyldig enligt lag att informera sina sexpartners om man är smittad. 
 
Har inte kunnat tänka på annat idag. Har haft svårt att koncentrera mig på annat. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag inte är smittad. 
 
Efter detta kommer jag aldrig någonsin ha sex oskyddat. Jag har varit väldigt noga med kondom innan, men nu på senare tid varit slarvig. Men nu får det helt klart vara slut på det. I learned my lesson. 
 

RSS 2.0