This day surely is to be remembered

Idag gick vi tillbaka till spådomsmässan. Vi hälsade på kvinnan och sedan bad hon oss sätta oss ner. Precis som igår lovade jag och min moster att inte säga något om vilka vi ville skulle träda fram, inte heller att vi skulle ge ut ledande information. Denna kvinna var inte samma som vi gick till igår. Så detta var ännu en kvinna som vi aldrig träffat på förut.
Tänkte citera vad kvinnan sa obs att jag inte kommer ihåg exakta orden, men något i den stilen.
Nu kommer det fram en dam här. Lite äldre en dig (pekar på min moster), lite fylligare så. Hon berättar att hon inte dött utav en olycka utan av någon form av sjukdom. Hon visar mig bröstet, levern. (Här visste jag direkt att det var mamma, hon hade fått cancer i levern.) Hon visar ett högt hus och ett lågt. (Det höga, där jag bor och det låga där min moster bor). Hon känner att du är väldigt ensam, du behöver någon som kan ta hand om dig. Hon säger att det vore bra ifall du flyttade hemifrån. (Jag och syrran har länge planerat att vi ska flytta hemifrån när hon är klar med utbildningen). Hon har nämligen varit och kollat och det finns lediga lägenheter nära din moster.
Hon visar upp en bild på en man. Den här mannen är väldigt kontrollerande över dig.
(Då förstod jag, pappa)
Nu gråter hon. Hon tror att ifall du stannar kvar hemma så kanske det leder till dåliga konsekvenser. (Här tror jag att hon menade allvarliga saker så som självmord.
Sedan börjar hon prata om storesyrran. Hon pratar om någon som studerar uppe i norr. (Syrran). Hon har det bra däruppe men kan ibland vara ensam. Det vore bra för henne att besöka Stockholm lite oftare. Hon skyller oftast på att hon inte har råd, men det har hon. (Ha! Då vet vi det syrran). Utbilndingen är snart klar och hon säger att hon är stolt över henne.
Avslutningsvis tar kvinnan tag i min arm och säger Kram. Det var från mamma. Åh jag älskar henne så!! Nu vet jag att hon finns här och att hon ser mig. Allt det här med pappa, och att hon ville att jag skulle flytta hemifrån, så glad att hon vill det, för hon vet att det inte e bra för mig, och hon vet att jag inte mår bra här. Ensam känner jag mig, och det är sant att jag vill ha någon som kan ta hand om mig, på riktigt, och inte på det sättet som pappa och Ursula gör. Faktum att hon grät! Det visar verkligen att hon bryr sig.
Det är läskigt hur allting överenstämde med det kvinnan sa. Jag kunde inte hålla masken, tårarna bara rann ner. Det var dyrt, men det var så värt pengarna och jag kommer definitivt göra detta igen. Allt för att se hur mamma har det och vad hon tycker och tänker. Jag kom på en massa frågor sådär i efterhand. Synd att jag inte kom på dem på plats! Men som sagt, vi kommer att kontakta den här kvinnan igen. Hon var jättebra.

Love u always and forever mommy <3

Medium och andekontakt - I now believe it

Lilsis och vännen mår bättre nu, dock är det nu jag som blivit sjuk. Igår låg jag i sängen hela dagen, hade inte ätit något på hela dan, hade ingen aptit, hade världens feber, diarré, ont i magen, huvudet etc. Trots detta gick jag till skolan för att jag hade två viktiga saker som jag inte kunde missa. FN rollspelet och en redovisning. Det tog verkligen kol på mig, allt jag tänkte på var att komma hem till min säng.

Idag mår jag lite bättre, men fortfarande sjuk. Meningen var att jag också skulle stanna hemma idag och vila, men nej en till grej kommer upp. Min moster messar mig och undrar ifall jag vill hänga med på någon spådoms mässa. I början var jag mycket tveksam till detta pga att jag fortfarande var sjuk. Men sedan när hon berättade att det skulle finnas medium där så var jag helt klart på. Jag skyndade mig och rusade iväg till bussen. Möter min moster och vi går tillsammans till mässan. Mkt folk var det, och det fanns mkt att göra, såsom spådom, healing, massage, aura-läsning m.m.

Vi bestämmer oss för att sätta oss vid ett medium för en andekontakt läsning. Hon börjar berätta om två män, ena om hur han dog och den andra hur han älskade kvinnor. Hur de såg ut och ålder m.m. Allt hon berättade stämde!!! Det var så läskigt! Observera att vi aldrig träffat denna kvinna förut, inte heller gav vi henne någon ledande information. De här männen var min mosters bästa vän och min morfar. Sedan började hon berätta att en dam trädde fram, en modersfigur, väldigt stark och tålmodig kvinna. Hon berättade om hennes hår och sade att hon hälsade att hon älskade oss båda två. Då bara visste jag att det var mamma. En tår rann nerför min kind. Hon hälsade att vi skulle vara starka, att trots att det kommer svåra perioder, shall we remain strong och hålla ut.
Det blev inte så mkt om mamma som jag hade velat, mer om morfar och min mosters bästavän. Imorgon ska vi gå igen och då hoppas jag på mer information från mommy.
Är så glad för att jag gick idag! Love u mom <33

Krya på er, lilsis och vännen =/

Lillesyrran blev jättesjuk för några dagar sen. Det var någon magförgiftning som hon fick, stackarn =(. Hon grät inte alls, hon gnällde bara, på ett sånt där sätt som var så sorgset, som att hon led. Det var som att hon inte kunde gråta för att hon inte hade styrkan. Hon verkade väldigt svag och hon spydde varje gång hon ätit. Hon, pappa & Ursula tog en taxi till sjukhuset och nu har de stannat där i 2 dagar. Igår gick jag dit för att hälsa på sötnosen och hon gick på dropp! Inte kul! Får hoppas att hon blir bättre,,,, de kommer förmodlingen hem imorgon.
Det har varit rätt skönt att vara hem själv. Denna vecka har jag haft så mycket plugg och när de har varit borta har jag kunnat koncentrera mig bättre. 
På tal om sjukhus, en av mina närmsta kompisar ligger också på sjukhus sedan i måndags. Hon hade fått nån infektion i magen. Eftersom att vi hade lång rast bestämde vi för att besöka henne på sjukhuset. Vi tog med oss lite mat eftersom att hon berätta att maten där inte var någon vidare. Har aldrig sett henne så, hon var iklädd i såndär vit dräkt och såg ganska "worn out" ut. Naw gumman, hoppas hon blir bättre! Som tur behövde hon inte operera.

Idag har jag inte gjort mkt,,, vi hade studiedag så jag passade på att plugga inför imorn. Inte bara har jag pluggat, men tvättade också kläder och lagade mat (= .

Är skitnervös inför imorgon! En redovisning sedan rollspel på internationella relationer, hjälp! Har pluggat i flera timmar nu så det ska nog inte vara så farligt, jag måste bara ta det lugnt.

Jaja, back to studying ;)

24/3-09

Ojdå, nu var det en hel vecka sedan jag skrev. Mkt pga att jag inte haft TID! Alltså det bästa skulle ändå vara ifall det fanns mer timmar på dygnet. Känns som att man inte hinner med mkt alls. De senaste dagarna har varit riktigt deppiga, och då menar jag riktigt deppiga. Allt pga av skolan. Jag tror aldrig att jag någonsin har haft såhär myckett svåra grejjer på sån kort tid. Varje dag vill man att timmarna på skolan ska gå fortare och man räknar hur mycket det är kvar tills sommarlovet träder fram. Om en vecka är det bara 2 månader kvaar :D yay!
Det är dock en dag som varit riktigt skoj. Det var i lördags i helgen då vi skulle fira min födelsedag på en restaurang. Fler kom än väntat och jag var så himla glad att folk actually showed up. Folk som jag inte brukar hänga med så mycket kom. Jättegulligt tyckte jag. Vi åt skitgod mat och babblade på en massa. Vi fyllde på våra tallrikar med mat, tog massor med bilder och jag öppnade presenter. Väldigt trevlig kväll. Jag är så tacksam att jag faktiskt har bra vänner i mitt liv.

På tal om ingenting så tänkte jag berätta om hur vädret varit de senaste veckorna. Observera att jag inte överdriver det minsta lilla! Vädret har skiftat som fan. Ena dagen har det varit sol och vårigt och sedan nästa dag blir det kallt som fasen och snöar! Det sjukaste var nog idag. När jag går hem från skolan är vädret inte så värst varmt men soligt och inte mkt snö på marken. En timme efter att jag kommit hem kollar jag ut ur fönstret, och vad ser jag? JO, SNÖ! Det snöar som bara den och inte finns det någon sol. Kollar ut ur fönstret igen innan jag ska blogga, och vad ser jag då? Jo, solen har kommit fram IGEN och det har slutat snöa! Alltså shit, vädret måste besväras av pms idag! Allt detta på ca 3 timmar! sjukt!

Btw, det är påsklov om en vecka! Då fyller också min kompis 18 år, kuul :D! Men innan dess är det plugg varje kväll som gäller, har jättemkt nu innan lovet. Just därför ska jag nu sätta igång med det...eller kanske tar jag en liten nap först? Känner mig skit trött, vaknade nämligen kl 6 idag. Jag sover nog en timme, men sedan är det back to work!
Tingeling!

Ursula och hennes mat

En bra sak med oss tjejer är att vi varje månad har en rimlig anledning till att få vara en bitch. Nämligen den gången i månaden då lingonveckan kickar in! Idag var en sådan dag då jag inte brydde mig om något, var kanske inte en bitch direkt haha men nog var jag lite tjurig. Hade så ont i magen så att jag höll på att döö! Jag fattar inte, jag hade ju tagit en Ipren på morgonen. Helt sjukt ..

Igår var en riktig råpluggardag. Alltså jag satt inne i rummet i flera timmar och pluggade ihjäl mig. Det var en jätteviktig uppsats som skulle vara innan senast vid midnatt. Jag satt och plugga på den hela dagen, and let me tell you, det var jättesvårt och klurigt. Man tror ju att en uppsats ska va kul och enkel, att det bara är att skriva liksom. Men nej, här ska man ha med citat från analytiker och kritiker och från böcker som är omöjliga att hitta.

Jaja, tänkte ta mig tiden att berätta om Ursula och hennes mat. Alltså, jag vet inte vad som har hänt med henne, men kvinnan kan ej laga mat längre! Eller längre? Nu när jag tänker efter så har hon aldrig varit så värst bra på att laga. Det har bara hänt ett fåtal gånger då jag känt, mm vad gott det var och mm vad mätt jag är. Men detta är inte ofta. Jag känner till och med att JAG är bättre på att laga. Ibland kan jag till och med känna att  maten vi har på skolan är bättre!
Okej, jag ska berätta om hennes mat. När hon gör gryter är det nog det värsta, och det är det hon gör mest. Såsen är som vatten. Den är liksom inte tjock och såsig och inte nog med det, men har den någon smak? Nej. Jag undrar om hon någonsin hört talas om kryddor? Okej, vi har inte alltid ett stort sortiment av kryddor att välja bland. Men vi har alltid något, och om vi inte har något, så använd salt åtminstonde!
Oftast brukar hon göra grytor med ris. Då är det som att äta vatten blandat med ris och kött. Smaskigt va? Den ändå han aldrig kan faila på är göra sallad. Men det e ju faktiskt enkelt.
Nu har jag iallafall börjat göra egen mat och lägger det i sånna där plastboxar så att jag bara kan värma upp det då jag blir hungrig.
Nu blev jag hungrig!

Skulle jag palla?

Inte mycket som hänt idag.... bara slappat hemma. Pappa hade någon föreningsfest idag så I hade the house for myself! Very nice may I tell you =).
Idag kollade jag upp vad det skulle kosta ifall jag studerade i Uppsala (närmsta staden som finns tillgänglig till den utbildning jag skulle tänka mig plugga vidare till på universitet). Det finns ett sl kort som kostar 1480kr som gäller både i Stockholm och Uppsala. Rätt okej med tanke på att det är det enda jag behöver betala för som student, för att jag fortfarande kommer bo hemma. Den stora frågan är: Kommer jag att orka pendla fram och tillbaka varje dag? (Inte varje dag då, men veckodagarna). Sträckan är inte lång, en timme och säkert ett par minuter för att ta sig till universitet. But still, skulle jag orka? Om man tänker efter så är det ju nästan lika långt som när jag åker till skolan. Det tar ca 50 min att komma fram för mig. Men tänk dagarna på universitet då man börjar kl 8? Skulle jag orka vakna så tidigt?
Jag tror att mycket hänger på hur mitt schema komma att se ut. Undra om det är något man kan kolla upp även fast man inte börjat än. Gud vad jag planerar en massa! Jag vet ju inte ens om det faktiskt är det här jag vill plugga till. Och jag har ju trotsallt ett år kvar på gymnasiet...

Kollade på melodifestivalen finalen idag ... säger bara en sak: Jag tror det här blir SISTA gången jag kollar på det!! Alltså tjejen som vann var den sämsta av alla tävlande! Vad händer med Sverige? Vi blir bara sämre för varje år!

Borde nog sova nu, har en lång pluggdag ahead of me!
p.s Har sett att Sverige börjar sända the City nu! I Usa ligger man nu på sista säsongsavsnittet som sänds på tisdag på mtv.com. Oh my, I love that show, vill inte att det ska ta slut!!

Min födelsedag

My b-day blev inte så märkvärdig förutom att alla sjöng för mig i klassen och att mina vänner gav mig den bästa presenten! Vad det var tänker jag inte säga, men det är något som man bara kan använda en gång för nöjets skull. Blev så glad, för det här är något jag tänkt på länge, och sedan får jag det! Har inte jag de bästa vännerna?
Av Ursula och farsan fick jag såklart lite udda grejjer men jag fejkade till några léenden, och ett "åh tack så mycket". Fick några konstiga par skor av Ursula som ser ut att vara upplockade från myrorna! (Inget hat mot myrorna, de kan ha najsa saker ibland, men ja, ni fattar vad jag menar). Sedan fick jag någon topp av pappa som jag bara försökte tänka på alla möjliga sätt hur jag kunde göra den snygg och modern. Det gick ju inte så bra. Sedan fick jag strumpor och en trosa. EN trosa, haha lite komiskt. Men jaja, helt okej. Gud vad jag låtar som en brat som bara ratar alla presenter. Men jag tycker bara det är så tråkigt att de ska behöva slösa en massa pengar på sådant som jag ej kommer att använda.
Juste fick också en jättefin nesessär av mina kompisar, med nagellack och tvål i. Supergulligt! Tvålen luktar gudomligt!
 Förutom det så har jag pluggat som en galning inför provet jag hade idag (igår). Det gick sådär, det blir inte mvg iallafall.

Lördag nästa vecka ska vi fira min b-day på riktigt. Det blir på någon restaurang. Ska bli så kul! Och fler än väntat ska komma, vi blir ungefär 16 styckna, så det ska bli kul :D.

Gud, jag är skittrött! If this post, is confusing, never mind, i'm tired as fuck! Min kropp bara längtar att få gå till sängs nu. Men fan, juste måste ju ta av sminket först, =/ orka!

p.s När Ursula och farsan kom in till mitt rum med presenterna så sa Ursula: Inte ska du gråta första gången du firar din storesysters födelsedag, till lillesyrran och skrattade. Det roligaste var att hon inte ens grät!!! Det var mer som att Ursula ville att hon skulle gråta. Tyckte det var jätte irriterande, men också ganska kul för det bleb som en in your face för att hon inte grät! Har märkt att hon nu har börjat säga små saker för att irritera mig. Som till exempel idag då jag och farsan tvättade kläder. Då sa Ursula: Vem tar tvättnyckeln? Då sa pappa: jag! Då sa Ursula: Ge den till henne istället....................eller nej förresten, hon kommer bara tappa bort dem.

Hur irriterande är inte det av en skala på 1-10? Svaret är 100!


Vad vill jag bli?

Jag har alltid varit den som inte vetat vad jag vill bli. Eller inte alltid då.  När man var liten ville man prinsessa eller vetrinär. Men ända sen högstadiet har jag inte haft en blekaste aning om vad jag vill bli. Jag har alltid vetat att jag absolut inte vill hålla på med något inom natur, såsom läkare eller matematiker. Det har alltid lutat sig åt samhälle, beteende och människan. Sådant tycker jag är intressant. Det är mycket som dykt upp i huvudet på mig. Psykolog? Kurator? Beteendevetare? Socionom? Men sedan har jag tänkt, men gud hålla på med det nonstop i flera år skulle inte vara så kul. Psykolog till exempel, sitta varje dag och få höra trista historier, jag tror att jag själv eventually skulle bli galen. Det är inget jag tycker är tråkigt sådär, men vet inte om det är något jag skulle vilja hålla på med resten av livet. Samma sak gäller allt det andra jag kommit på.

Men idag, idag, när jag väl satt och plugga om något intressant, kom jag på någonting som jag nog skulle tänka mig att jobba med som vuxen. Det är även något som min syster tycker skulle passa mig. Det intresserar mig väldigt mycket, och det har inget med att sitta på ett kontor varje dag och fylla i pappersarbete att göra, nej nej, det här är väldigt brett och ganska nytt. Det är något som man inte skulle tro att jag tycker om, eftersom att jag inte visar det så ofta, men nog är det något som väcker mitt intresse och nog är det något som jag känner att jag är bra på och skulle bli ännu bättre på efter att jag pluggat på universitet. Jag säger det inte, men det jag kan säga är att det är både samrelaterat och naturrelaterat, men mest samrelaterat. Och när jag säger naturrelaterat menar jag inte matte och fysik. Då menar jag endast biologi, som jag faktiskt tycker om. Men jag ska fortsätta researcha om detta yrke och se om det verkligen är något för mig.

Nu måste jag fortsätta med pluggandet! Tjingeling!

Btw, imorgon är det faktiskt min födelsedag =) Då blir jag 17 år, och då är det bara ett år kvar tills jag fyller 18. Yay :D!

Pappa gör aldrig det

Idag är det studiedag, skönt! Och igår ... vet inte vart jag ska börja... det var ett minne för livet helt enkelt. Det var mycket som hände och om jag skulle berätta precis allt så skulle det nog bli en bok. Vet inte heller om jag vill berätta allt för då känns det lite som att jag lagt ut för mycket.

Iaf, igår skulle jag och några kompisar på skol "balen". Det var inte riktigt som en bal, mer som en fest. Det var många utanför skolan som kom också, som man inte kände.
Vi förfestade och skyndade oss sedan till att ta tåget, för att möta upp en speciell person (som jag tyvärr inte kan skriva mer om) sedan åkte vi alla till festen tillsammans. Nu var vi ca 6 pers. Vi hade hört att festen sög och inte hade dragit igång ordentligt. Vi kommer dit, sena som vi är, och festen har dragit igång nu, alla är taggade, alla minglar och många dansar ute på dansgolvet.
Vi dansade hela natten lång kan jag berätta. Det var så kul, och många vi tyckte om var där. Det gjorde allt så mycket roligare. Sedan var jag ju med de bästa vännerna, som om inte det räckte!
Det är så mycket mer som hände under kvällen som jag inte skrivit om, t.ex när vi förfestade, den speciella personen vi mötte upp, saker som hände under kvällen, saker som hände när vi drog hem m.m. Men verkligen en minnesvärd kväll!

Nu tänkte jag skriva om något som förstörde kvällen, eller förstörde och förstörde, men upprörde mig väldigt mycket. Av en specifik anledning kunde jag ej ringa min pappa via min mobil, så jag fick låna min tjejkompis mobil för att ringa honom. Klockan var ca två på natten och jag ville ringa farsan för att meddela honom att jag nu var påväg hem och ifall han kunde hämta mig, vid stationen eller åtminstonde gå ner för att öppna porten åt mig. (Har inga nycklar till porten). Jag ringde honom, och jag hörde direkt på hans röst att han hade druckit, han lät lite borta. Så jag försökte förklara för honom så långsamt och tydligt som möjligt att han inom 30 min, måste befinna sig vid porten för att låsa upp dörren till mig. Jag sa att jag inte kommer ringa honom när jag väl är på plats och attt han bara skulle befinna sig där om 30 min. Jag repeterar för att han verkligen ska komma ihåg och inte glömma. Jag kommer fram till min station och går hela den läskiga vägen hem ändå till min port. Inte en människa syntes till, det var bara jag ute, scary. Jag kommer fram till porten och ingen pappa syns till. Jag väntar ca 15 min alldeles själv utanför porten och är liv rädd att nån drunkie skall komma och slå ihjäl mig. Klockan var snart tjugo i 3 och då kommer räddaren i nöden. En kvinna med portnycklar kommer fram och ska in. Thank god tänker jag och är äntligen hemma safe and sound. Tänk om inte någon hade kommit under natten? Då hade jag sovit utanför min port all alone in the cold och hungrig var jag också.

Jag blir lite avis på mina kompisars föräldrar som alltid ringer och kollar hur det är med dem. Pappa gör aldrig det. Det är alltid jag som måste ringa och informera. Det är som att han inte bryr sig.
Många ungdomar i min ålder kanske tycker att det är skönt att inte ha sånna overprotective föräldrar, men jag kan säga att det inte är kul. Man känner sig inte älskad och det är något man ska känna.
Vad som helst kunde hända, man hör historier varje dag om folk som blir knivhuggna, våldtagna, rånade etc. Jag vet föräldrar som brukar stanna uppe hela natten bara för att se till så att deras barn kommer hem säkert. Föräldrar som ringer och kollar läget konstant. Pappa gör aldrig det. Och Ursula, som faktiskt också borde bry sig, kunde väl ha gjort något hon med om hon verkligen brydde sig.
Det här är inte första gången som det händer att pappa skiter i att hämta mig, det har hänt flera ggr förut. Det har varit gånger då han hämtat mig från stationen eller porten, men då har det alltid varit jag som ringt och bett om det.
Till alla ungdomar därute som tycker det är jobbigt med föräldrar som ringer och frågar hur det är, var glada för det, det visar att de älskar er och bryr sig.

Inlägg nr 70

Igår var det första gången jag la ut ett youtube-klipp på bloggen. Det var inte så svårt trotsallt. Alltså den låten är så bra och den ska jag bannemig lyssna på varje dag farsan och Ursula är på mig. Music is my drug.

Idag är söndag och inte mycket kommer hända idag för chill och förhoppningsvis plugg. Alltså idag är en sådan dag då jag verkligen inte orkar plugga, det finns ingen ork eller motivation alls. Vi får se hur det blir.
Min lillesyrra är så gullig! Älskar att känna på hennes lena hår och hud. Man vill ju bara äta upp henne! Idag somnade hon i min famn, yay :D .

Nu är det mars månad. När månaden är slut så är det bara ca 8 veckor kvar av skolan :D! (om man inte räknar med juni månad). Gud, längtar sååå!

Can't Bring Me Down - Karina Pasian

Den här tjejen är nästa alicia keys. Hon är så begåvad. Väldigt känd i USA. Låten är dedikerad till Ursula och farsan.





I'm crying inside, but filled up with pride
I won't let them see, no tears in my eyes
I'm mad at the world, it can be so unfair
The judgement, the jealousy, still I'm not scared
I'm focused, determined, I'm ready to win
The critics I see, won't doubt me again
Darkness is gone, I'm ready to shine
Right now is victory time

They can't bring me down, no
Trust me, I know they will try
But they won't bring me down, no
I know what I'm mad of inside
They can't bring me down, no
It aint over until the last round
Will they bring me down? no
If I stumble I won't hit the ground
They can't bring me down



Chris Brown - womanbeater!

Läste på en tjejs blogg att hon idag fick pengar av sin mamma på grund av att hon städat huset. Om jag skulle be farsan och Ursula om det skulle de tycka jag var världens spoiled brat!!

Anyways, idag är det fredag. And I'm home. Det känns skönt det, jag har varit så himlans trött idag, har inte haft ork för någon eller något. Det blir ingen utgång under lördan eller söndan heller, förutom att gå förbi bibblan och låna böcker, men besides that är det plugg som står på min agenda.

Tänkte prata lite om Chris Brown och Rihanna incidenten. I början trodde jag inte på allt. Rykten tänkte jag. Men sedan när det började visas på nyheterna oså blev det mer trovärdigt. Alltså who would have thought that Chris Brown, som framstår som the sweet boy next door, är en womanbeater?! Det är verkligen det sista jag skulle trott. Gud vad jag find him repulsive right now. Och alla dessa tjejer som fortfarande tycker om honom,.,,,? Tjejer som supportar wifebeaters är enligt mig dumma i skallen! Och not to mention Rihanna som gick tillbaks till honom efter incidenten?! Rihanna, why, WHY?! Blir så sur på tjejer ibland.
Jag hoppas att han får fängelse och att han får sitt straff istället för att han bara behöver betala en stor summa pengar and he's free like a bird. Nej Chris Brown, du ska tjäna ditt straff! Blev så chockad när jag såg Rihannas ansikte helt beaten up på bild. Det var mycket värre än jag trodde och man kunde se av märkerna och svullnaderna att han slog henne våldsamt.
Gud vad jag ångrar att jag gick på hans konsert nu.

Jaja, nu tänkte jag kolla på the City, som jag inte hann se i veckan.
<3

Here she goes again

Måste berätta vad som hände mellan mig och Ursula idag på morgonen. Hon kallar mig in på köket.
" Varför diskar du inte efter dig?" "Det är inte bra"
"Förlåt"
"Jag orkar inte höra förlåt hela tiden, du är faktiskt en stor flicka nu"
"Ok"
"Det är vi som lagar mat, vi tvättar, vad gör du?!? Du är så lat!"  "Din syster är faktiskt duktig, hon diskar, hon lagar mat, men du?!" Du måste lära dig"
Jag säger okej och går därifrån.

Jag vet, jag borde diska efter mig, men jag var trött och klockan var 1 på natten, det ändå jag ville var att gå till sängen. Det vara en tallrik och bestick, EN tallrik! Kom igen! Jag diskar alltid efter mig men när klockan är 1 och jag måste vakna 7 så avstår jag. Hon kunde lämnat det åt mig till morgonen, för då skulle jag lungt kunnat gjort det. Det som irriterar mig mest är att hon och farsan gör PRECIS likadant men värre. De brukar lämna en hel hög med disk. Och pappa, han diskar ALDRIG ALDRIG! så snälla Ursula, be honom diska efter sig också! Och han säger sen åt mig att diska deras hög! Och ja, han tvättar våra kläder, men hur många gånger har jag inte hjälpt till med det?!
Och syrran, när hon är här så är hon här över lov, vilket betyder att hon inte har skola och inte behöver fokusera plugg, utan kan vara med och hjälpa till mer hemma.

Alltså jag är 17 år. Jag går på gymnasiet. Jag ska inte behöva diska och laga mat varje kväll. Jag har skola och jag har läxor. Jag har flera lärare som kräver saker från mig varje dag. Jag har flera ämnen jag måste prestera bra i varje dag. Jag tror inte hon förstår innebörden av att gå i skolan, speciellt inte andra året på gymnasiet. Skolan tar upp 99% utav mitt liv, det är jättesvårt att hinna med saker. Jag hjälper till så gott jag kan hemma, städar, diskar och tvättar. Laga mat kan jag också göra ibland men inte så ofta. Att bli arg över en sådan liten grej, när hon själv gör desamma, tycker jag är frustrerande. Idag kände jag att det var sista droppen. Jag grät, men inte hemma, utan på tåget påväg till skolan. Jag var så nära på att gå till kuratorn idag och prata med henne för hon känner mig, och känner till hur det ser ut här hemma och hon sa att jag kunde komma och prata med henne när jag vill. Jag har inte berättat för henne om hela historien, hon vet inte allt.
Men när samma individ bombarderar dig med klagomål nästan varje dag tär det på en. Speciellt när det är klagomål som är små och absurda. Och man kan inte käfta emot för man vill inte skapa bråk.
Jag orkar inte mer.


My B-day coming up

Insåg idag att det är exakt en vecka kvar tills jag fyller år. Har inte tänkt på min födelsedag så mycket. Det är inte lika kul längre som det var när mamma levde. Då kunde man längta flera veckor innan man fyllde år. Men nu är det tråkigt med farsan och Ursula. Presenterna är usla (förlåt)! Mamma visste precis vad man ville ha och vad man behövde.
För att vara helt ärlig så var det mina kompisar som påminde mig om min födelsedag, hade helt glömt bort det! Min födelsedag kommer inte bli så märkvärdig dock, det kommer bli plugg hela dagen för jag har ett jätteviktigt prov ,som jag bara måste få mvg på, dagen därpå. Så pluggmode during my b-day.

Idag var jag så sjuuukt trött i skolan, höll på att somna mitt i en lektion. När jag kom hem blev jag självklart pigg. Det är alltid så, fattar ej varför.

Idag ska jag och syrran boka biljetter till vår resa. Vi kommer vara där i ca 2 månader. Shit asså, det är länge! Men det är bra, vi kommer att betala 9000kr så att vara där länge is crucial considering the price.

Toodles!

Random & osammanhängande

1) Alltså vad fan är skillnaden mellan unika besökare och unika sidvisningar? Är de inte båda samma grej? So confused!

2) Det blev plugg idag! Gjorde klart engelskan men vet ej om jag är 100% nöjd. Vi ska göra om det typ 2 gånger så jag antar att det är lungt.. for now.

3) Jag har märkt att jag läser ca 6-8 bloggar varje dag. Alltså shit, thats alot! Men jag gillar det, det är kul. Man får läsa vad andra tycker och tänker.

4) Imorgon ska vi få information om projektarbete i trean och vi ska även få se lite av vad treorna gjort. Ska bli spännande. Jag har verkligen ingen clue om vad jag ska göra.

5) Killen som inte våga bjuda ut min tjejkompis svarade på hennes sms idag och sade att han gärna går ut men att han tar med en kompis också. Lite synd där tycker jag, skulle vara gulligare om de gick själva, men kan förstå att det är lite läskigt i och med att de bara träffats snabbt en gång.

6) Gud så len och gosig min lillasyster är. Hon är så söt, man vill ju bara äta upp henne. I måndags blev hon en månad and I remember it like it was yesterday. Tiden går fort!

7) På måndag är det någon bal som en grupp ungdomar i skolan anordnat. Lokalerna är jättefina och moderna. Det ska bli superkul! Måste nu bara hitta en outfit och ett par klackar till kvällen.

Nu sova ! <3

Tuesdayyy

Vilket deppigt inlägg det blev därnere. Idag mår jag iaf bättre. Inte mkt som hänt i skolan idag. Rätt kort dag faktiskt, slutade 13.50. Imorgon är det verkligen pluggkväll som gäller, inga undantag här inte! Har en hel del!

Åh, har kollat igenom en massa affärer och butikskedjor på nätet såsom H&M och Gina. Asså guuud så fina saker det finns ute nu. Speciellt skor och kläder! Allt detta gör så att jag nästan vill springa ut till varenda butik och bränna bort vartenda liten penny jag har. Men det kan jag ju inte =( Sparar ju för min resa i sommar. Och det kommer vara värt!!

Ja, vad mer händer i mitt liv? Mitt liv är inte så händelserikt just nu. Det är skola och hemmet, inge mer. Förstås händer det en massa roliga saker under dagarna, men man orkar inte ta upp varenda liten grej. 

Dock kan jag berätta om en skön liten incident idag, implemented by my great genius till kompis. Min tjejkompis fick idag reda på att en kille gillar henne väldigt mycket, och att han vill bjuda ut henne men does not have the gutts to. Min tjejkompis, skön som hon är, tog hans nummer ska messa honom och själv bjuda ut honom. Är inte det skitbra av henne? Så ska det vara, man skall våga!
Obs. (Detta är samma kille som vi mötte på en gång på fiket, skrev om det för ett tag sen). Det ska bli spännande att se hur det går för de här två och jag kommer uppdatera, believe that!

Nu är det säng dags, Ännu en skoldag väntar,,
bye bye lovely blog! <3

Måndag

Idag mådde jag inte så bra. Vet inte varför, har bara varit allmänt deppig. Det kanske är vädret som gör mig på dåligt humör, eller kanske är det situationen hemma, eller också plugget. Det är nog alltihopp. Idag var första skoldagen efter sportlovet och vi fick ett berg med hemläxor. Jag orkaar intee :'(

Nu är det ca 3 månader kvar tills denna skoltermin är över (om man inte räknar med juni månad, vilket man inte bör göra för den varar ju i ca 10 skoldagar högst) och aldrig har sommarlovet varit såhär efterlängtat. Imorgon eller på onsdag köper vi biljetter till vår resa, gosh längtar såååå.
Och efter sommaren, då blir det tredje ring :D sista året. Oh my, tiden går fort ändå. Jag ska fortsätta intala mig det för att öka min plugg motivation.

Jaja, det börjar bli läggdags och fröken trötter bör sova nu för imorgon börjar hon nämligen klockan 8.20 och inte vill hon komma till skolan med påsar under ögonen.

Good Night !

Varför ska han alltid hålla på såhär?

Jag vaknade upp av ett strålande humör. Festen igår var skitkul och vi dansade hela natten lång. Det var så bra musik och det gick inte att inte dansa. Det var så nära att jag inte skulle gå i början, men en jättesnäll kompis till mig övertygade mig och hittade på lösningar till varenda ursäkt jag hade. Så tillslut gick jag dit med henne, sedan träffade vi många fler där. Det var sjukt mkt folk! Stämningen var på topp, alla var glada, alla dansade och minglade. Jag dansade med 3 olika killar (en av de flera ggr) och måste säga att jag vart väldigt imponerad. Alla tre var sjukt bra på att dansa, u go boys, så ska det se ut! Vi kom hem runt halv fem på morgonen, jag och min kompis fick skjuts hem, otroligt skönt! Annars hade vi fått ta tåget.

Jag vakna för ca 2 timmar sen, vid kl 14 sådär. Vaknade upp av ett strålande humör, hade en sån bra kväll igår och jag låg i sängen ett tag och bara försökte minnas lite från partykvällen.
Sedan hör jag Ursula och pappa prata i vardagsrummet. De pratade om någonting och jag lyssnade.

"Det här är inte bra för dig, för din framtid, du kanske får fler sånna i polisregistret!"
"Var det du som började eller var det han?"
"Du blir så aggressiv när du dricker så mycket och då börjar du bråka!"

Pappa hade varit på fest också. Han hade varit så full så att han blev sådär aggresivt bråkig för ingenting. Jag vet vem den här mannen som pappa bråkade med är, och tycker så synd om honom. Han vart så rädd så att han ringde polisen. Den här mannen är en man med väldigt bra rykte och kanske är pappa lite avis på honom. Jag vet inte ... ..Alltså åh, varför ska han alltid hålla på såhär? Det är alkoholen som förstör för honom. Tro det eller ej men han är faktiskt en bra man när han inte är påverkad. Alkholen fuckar upp honom totalt. Helt klart så dricker han för att någonting stör honom och han är inte lycklig.

RSS 2.0