2 veckors uppdatering

Två veckor sedan jag skrev sist. Detta måste vara rekord! Sorry bloggen! Jag ska vara ärlig och säga att jag faktiskt har haft tid till att blogga men bara helt enkelt inte gjort det av den enkla anledningen till att jag varit lat!
Men jag kan ju lite snabbt berätta om vad som hänt sen jag skrev sist, cuz a lot has happened. Vi kan ju börja med festen som min moster så innerligt kriga för att ordna fram åt mig. Festen blev av till min förvåning, men allting gick åt h*****, iaf till en början. Jag sammanfattar det kort med att säga att jag (födelsedagsbarnet själv) kom SENT till mina EGNA FEST! Och det värsta var att det inte ens var mitt fel och att jag inte kunde göra något åt saken (eller jo att jag hade kunnat ta tunnelbanan till lokalen själv, men det berättade de till mig när det redan var försent)! Jag visste inte heller vart lokalen låg, jag ville inte gå runt i tunnelbanan själv med klänning och klackar och jag vart ständig tillsagd att jag skulle få skjuts. Detta fick jag inte för än klockan halv åtta, när jag egentligen skulle vara där klockan 5. Jag hade lungt kunnat ta tunnelbanan om jag bara hade vetat det tidigare. Gud så arg jag var på min syrra när hon dröjde som tusan!
Iaf, detta ledde till att många som var där tidigt, gick, utan att hinna se mig :(
Som tur var så fanns det några kvar när jag kom fram och vi hade det jättemysigt och kul tillsammans. Vi åt, dansade, skålade :). Det var alltifrån mina kusiner, till mina "aunties" som var där (underbara kvinnor som var vänner med mamma), mina närmsta kompisar också. Det var nice men det var synd att min moster var allmänt irreterad, visst things did not go as planned men atleast visa att du är glad nu till de som ändå kommit och stannat. Jag var jätteglad för alla presenter jag fick också, speciellt pengarna. Jag fick 1200kr sammanlagt och det behövdes verkligen, det är SÅ mycket som behövs betala nu det är helt sjukt och jag känner verkligen att min ekonomi börjar dala. Det är också en grej jag vill skriva om här i bloggen, men det tar vi i ett annat inlägg.

Efter denna fest så har väl inget major hänt, förutom att jag varit ute och klubbat med vännerna. Det är så KUL! Har sagt det förut och säger det igen, jag älskar att dansa!! Det har också varit påsk och jag har firat påskmiddag hos min moster. JUSTE hur kunde jag glömma!! Min syster befinner sig just nu i ett asiatiskt land med en klasskamrat i syfte att samla ihop material/information för en C-uppsats. Så jag är jätteavis på henne! Hon uppdaterar mig nästan varje dag på hotmail och jag älskar att läsa hennes mail. So jealous! Hon var aldrig med under lokalfesten då hon var tvungen att fixa och dona inför resan. Hon skulle åka till arlanda mitt på natten. Men hon passade minsann på att ta alla mina kläder när jag väl var borta!.

Saker med mig och potential love toy går fortfarande bra, still going strong :) fortfarande lika söt som alltid. Känns lite taskigt att kalla honom potential love toy nu, för då låter det som att jag bara leker med honom. Det gjorde jag ju i början men nu känns det mycket mer seriöst. Vi ska ju somsagt träffas den 20:e april (11 dagar kvar!!) och jag är nervös som attans. Han säger redan nu att det troligtvis kommer bli de bästa finaste fyra timmarna :) Haha ja jag vet, ibland känns det ju som att han överdriver lite, men om det är äkta, så är det bara ubergulligt!! 4 timmar är ändå ganska mycket. Vi har inte bestämt än vad det är vi ska göra exakt men jag ska nog föreslå att vi typ äter. Om vi lämnar arlanda kan det nog bli dyrt, så jag tror vi stannar där.
Men detta better be worth it!! Så mycket tid och pengar jag kommer lägga ner på det här. Allt känns safe, jag har ju pratat med killen i telefon, även sett honom i cam och vi ska ses på en offentlig plats. Det är inte det att jag är rädd att han är en peddo eller något, det är verkligen det sista jag tror, jag är hundra på att han är normal :p. Det enda jag menar med "it better be worth it" är att jag blir sur om han är en kille jag inte alls skulle kunna vara med så kommer allting bara kännas som en complete jävla WASTE! Det är just det som jag är rädd för.
Men det skönaste i hela det här är ju helt klart att det verkar som att han gillar mig mer än vad jag gillar honom :)
Ja, vi får se hur det går. Jag känner att jag har värsta prestationsångesten nu bara för de förväntningarna han verkar ha.

Förutom detta så är det inte mycket som hänt, jo skolan iofs (skit mycket som ska göras nu, ca 2 månader kvar tills studenten). Sen också lite små saker som skett men som jag inte orkar ta upp.
Idag var jag dock hos min kompis och sov över där med en annan kompis. Vi snackade seriöst från klockan 9 på kvällen ända fram tills klockan 6 på morgonen. Det var verkligen jätteskönt och härligt. Att prata ut funkar ju lite som en therapy session, man får liksom lätta lite på hjärtat. Vi hade iaf jättemys, gick och handla tillsammans, laga tillsammans, och åt tillsammans och inte minst i världens finaste lägenhet!! Men men, jag kom hem ungefär vid 17 och satte på datan. Imorgon händer en skitspännande grej!!! Vi ska nämligen på KRYSSNING! Det ska bli så kul! Det är jag, mina kompisar och ett gäng killar (kompisar till en av mina vänner) som vi ej träffa ännu. Först ska vi käka middag tillsammans, det blir asiatisk, sedan går vi vidare till själva stället där det är båtavgång. Det var jättelängesen jag åkte på kryssning. Jag hoppas verkligen att allt blir kul! Det kommer vara stress imorn, för vi ska ses kl 16 och innan det måste jag hinna lämna tillbaka en klänning (tänkte ha den som studentklänning) i gina tricot (som inte alls satt bra på mig och jag behöver pengarna), jag måste hinna slå in en present, hinna packa, duscha och fixa mig. Men jag ska vakna tidigt imorn.

Det är väl dags för mig att avvika nu. Nästa gång jag skriver här så har jag troligtvis kommit tillbaka från kryssningen :) Tjingeling!

p.s orkar inte gå igenom stavfel...

RSS 2.0