Creepy folk

Jag fattar inte varför, men jag ska ALLTID träffa på creepy folk på tunnelbanan. Detta händer mig jäkligt ofta. Och det är alltid MIG de ska interrogate. Både igår och idag träffade jag på creepy/sjuka människor.
Igår på tunnelbanan när jag var påväg till skolan satt det en gubbe bredvid mig. Utan att behöva kolla på honom kände jag att han stirrade på mig. Denna gubbe vägrade att lämna blicken från mig. Genom att kolla lite då och då på fönster rutan såg jag hur han kollade på mig. Tillslut orkade jag inte låtsas mer och kollade på honom. När vi fångar varandras blickar spärrar han upp ögonen och ger mig ett stort frenetiskt leende. Herre min gud, mitt hjärta dunkade gånger 100. Hans ansikte var så himla LÄSKIGT, jag tror nog att han by far hade det läskigaste ansiktet jag någonsin sett. Han såg bokstavligen ut som en clown. Jag ryser bara jag tänker på honom. Han var så LÄSKIG :'(!!! Jag trodde seriöst han skulle snatta från mig eller typ slå mig eller något. Till och med folk OMKRING kunna känna av the tension. Han gick tillslut av i en station före mig THANK GOD! Och han fortsatte stirra även när han var påväg att gå av. Shit, detta var by far den läskigaste personen jag någonsin träffat på.

Den andra personen jag träffade på idag var Jesustanten. Hon som går runt och skriker i t-banan och predikar om Jesus och säger att vi kommer hamna i helvetet för våra synder. Tror jag skrivit om henne tidigare i bloggen. Hon är dock inte lika läskig, mest rolig faktiskt. Det är dock väldigt synd om henne, man fattar ju att hon har någon form av psykisk störning. Det var på tiden att man såg henne, det var längesen faktiskt, ser henne rätt ofta. Brukar alltid undra varför hon typ inte ligger på något psykhem. Det roliga är att hon faktiskt är riktigt smart, hon har ett brett ordförråd och hon uttrycker sig bra, men det är bara det här med jesus som fuckat henne.

Aja, nog om creepy people. Idag har jag haft skola som vanligt. Dock inte en helt vanlig dag då vi ÄNTLIGEN FICK VÅRA STUDENTMÖSSOR :D!!!! Jag var dock inte helt nöjd med min mössa, tyckte inte alls den såg ut som den gjorde på datan och det var en hel del som inte gillade sina mössor. Lite synd, men what a hell i-landsproblem! Iaf, efter skolan gick jag och min kusse runt i stan och skulle hitta någon fin outfit till mig inför lördagen :) Det blev en svart spetsklänning typ, tror att det kan bli perfa :) Konstigt nog så är det nu bekräftat att festen blir av, fråga mig inte hur. Min moster är som sagt en kämpe, vill hon något så ser hon till att det blir gjort. Är faktiskt nervös inför festen, det kommer komma så sjukt mycket människor. Jag hoppas verkligen att allt går finemang :(

På fredag har jag en stor redovisning. Jag ska försöka plugga på det nu, jag är så nervös inför det. Just nu är jag inne på min "har inte alls lust att plugga" period och under denna period brukar det oftast bli så att jag gör saker och ting i sista sekund. För att förhindra detta ska jag bannemig börja nu!

Tjingeling!





Mycket som hänt....

Har inte skrivit på ett tag ser jag, detta är för den självklara orsaken att jag helt enkelt inte haft tid. Såå mycket har hänt sen min bday. Vet inte riktigt vart jag ska börja.

Kommer inte ihåg om jag har skrivit detta förut i bloggen, men min moster och min pappa planerar att göra en till fest till mig i en lokal, alltså en lokalfest. Dock är det min moster som är mer peppad på att göra den här festen än farsan. Allt har gått prima, min moster har lyckats fixa lokal, dj och tårta. Men vad får jag höra idag? Jo att pappa vägrar betala för lokalen och dj:n. Han påstår att han är pank och ej har pengar. Jag förstår detta, men kunde han inte sagt det tidigare? Nu har min moster gått och krigat för att hitta en lokal och dj, skrivit på avtal, och jag har dessutom bjudit en massa friends, och pappa kommer nu i sista sekund och säger att han ej kan betala? Detta är likt honom att säga att han är med på saker och sedan i sista sekund ändrar han sig. Om jag ska vara ärlig så tänkte jag faktiskt att något som detta skulle kunna ske. Det är näst intill omöjligt att planera något så stort med pappa. I början ville jag egentligen inte ha denna fest. Jag kände att det räckte med den jag hade förra veckan hemmos mig, dessutom hatar jag när jag ska vara "the center of attention" bland en massa folk. Men min moster är så söt och säger att hon inte tänker ge upp på det här och säger att detta är något jag förtjänar. Jag känner att det nog kan bli kul om alla mina vänner kommer. Men allt hänger som sagt på farsan och om han kan betala. Blir det ingen fest, planerar jag ändå att gå ut, det är kul :D

I fredags (förrigår) gick vi till samma klubb som vi var på, på min bday. Det var som min bday i repris typ, minus hånglet och telefonbyte :p. Men det var kul, lots of dancing! Jag älskar verkligen att dansa, mår så himla bra av det! Innan vi gick till klubben så åt vi på en asiatisk restaurang, så otroligt gott! Blev lite bökigt där i början om var vi skulle äta, men sen mot slutet gick allt finemang.

Idag fikade jag med min kusin. Henne hade jag inte träffat på månader och det märktes verkligen, då vi satt och fikade i nästan 4 timmar. Vi pratade om allt! Från kärlek, relationer och resor till skolan, jobb, släktingar och framtiden. Jag har verkligen glömt hur härlig hon är att vara med! Hon är så smart och hon förstår mig, precis som jag förstår henne. Vi har bestämt att vi ska träffas oftare, speciellt nu när hon troligtvis flyttar och pluggar utomlands till hösten, så måste vi passa på att ses mer. Vi börjar ses redan nu på tisdag :) Hon kommer till min skola och sedan ska vi går runt lite i stan.

En syo kom och prata med vår klass i fredags. Detta var välbehövt kan jag lova. Jag vet vad jag ska göra nu. Jag ska läsa någon intressant kurs på SU och kanske också jobba vid sidan om (om inte jobba blir det plugga kursen på heltid). För en som inte vet vad hon/han vill bli så är detta den perfekta lösningen. Det finns så intressanta kurser på SU, åh! Återkommer med mer info om detta senare i bloggen.

Btw, har inte pratat med syrran på en vecka. Detta är rekord. Sist jag pratade med henne så kom vi återigen in på det här med hennes tjej, och att hon inte ville att jag skulle bo med de, att jag nu "är stor" och måste klara mig själv. Jätteschysst att hon lämnar mig sådär i sticket. Själv skulle jag aldrig gjort så mot lillesyrran, speciellt inte om jag visste att hon var stranded med ursula och farsan.
Men men, efter det samtalet har jag bara inte haft någon vidare lust att prata med henne. Jag insåg efter det snacket att hon nu har övergivit mig (för någon som troligtvis kommer krossa hennes hjärta). Jag kan helt enkelt inte kan göra något åt saken. Jag tänker prata med henne en sista gång och fråga om jag åtminstonde kan bo hos henne tills hennes tjej kommer, men om hon fortfarande vägrar så är det enda jag kan göra att tänka på mig själv. Tydligen kommer syrran på fredag. Ska bli intressant att se hur saker och ting blir.

En annan sak jag märkte idag var att det är mindre än 3 månader kvar till studenten. Är inte detta insane?

Nu ska jag försöka plugga. Ska hålla i en seminar om könsroller på fredag i en hel lektion. Döda mig.



Min 18-års bday!!

Oj oj oj, vad mycket jag har att berätta, vet ej vart jag ska börja. Varning för ett långt men intressant inlägg!

I fredags fyllde jag som sagt 18 år!! På morgonen väckte ursula och farsan mig med presenter. Inte direkt något jag såg framemot då det aldrig har varit lyckat. Presenterna ska vi inte ens tala om, så himla värderlösa. Jag skäms över att berätta om vad jag fick.
Anywayzz, jag hade lektion till klockan halv två och efter det skyndade jag mig för att hämta upp mitt leg (som numera är borta :'(, men mer om det sen). Jag blev ganska nöjd med bilden ändå, så hemsk blev jag ej. Efter att jag hämtade upp legget, så såg jag att klockade närmade sig 3. By this point, there was nothing but STRESS going on in my head. Jag skulle hinna med att handla mat, städa, laga mat och fixa mig innan alla skulle komma. Till min förvåning så hann jag med alla dessa saker innan kl 19, dvs när alla skulle komma. Tror att mycket berodde på att allt var välplanerat, dvs jag hade redan tänkt ut hur jag skulle dela upp på tiden och så.

Vid kl 7 så var det bara 3 tjejer som kom. Alla andra var sena! När alla var här så dansade vi, åt, jag öppnade alla fina presenter och så minglade vi runt. Ursula och pappa var inte så jätte intruding som jag trodde att de skulle vara, thank god!
Men vid ett tillfälle kallade pappa alla till vardagsrummet och ursula kom gåendes med en tårta. Jag är inte ett större fan av tårtor, men denna tårta var verkligen GOD! Och det märktes att folk gillade den då alla ville ha mer!

Anyways, sedan var det dags att gå ut och DANSA :D Jag märkte i sista sekund innan vi skulle gå ut, att jag inte hade med mig legget. Jag letade som en galning i hemma, men kunde inte hitta den. Nånstans i huset är den, men vart vet jag inte. Jag kommer bara ihåg att jag visade mina vänner legget men efter det har jag inget minne kvar.
Iallafall, väl framme utanför vid klubben träffar jag på en gammal klasskamrat i kön. Han stod där med sin flickvän och hennes vän. Vi pratade lite och sedan var det dags att gå in i klubben. Jag var så nervös över vakterna, fattar inte varför, kanske var jag rädd att de skulle tänka "oj en tjej som precis fyllt 18 som kommer supa sig redlöst full i klubben, nej tack henne vill vi ej ha" men nej, det gick galant att komma in :D Vi var också garanterat inkomna på klubben då vi hade skrivit upp oss på gästlistan. Väl inne i klubben såg vi att allt var ganska dött. Ingen som dansa, musiken var inte så jättenajs, och det märktes att vi nog för tidiga (men eftersom det var gratis att komma in innan 23 så ville vi vara tidiga, dessutom var alkoholen billigare innan 23).

Efter ett tag började det dock komma mer folk, mer dansade på dansgolvet och musiken went from bad to the BEST! Vilka härliha danslåtar dj:n satte på, man kunde inte sitta still! Jag och mina vänner lämnade aldrig dansgolvet (förutom när vi skulle på toa, eller köpa en drink, eller gå till en annan våning, klubben hade nämligen 2 våningar). Alla snygga killar som var där gjorde verkligen inte saken sämre. Jag dansade sammanlagt med 3 killar. 1 varav jag bara dansade med, 1 varav jag dansade och sedan snackade med i loungen där vi också bytte nummer och 1 varav jag både dansade och tillsut hånglade med! Vi kan kalla de, kille nr 1, 2 och 3. Kille nr 1 var det inget speciellt med, jag bara dansade med honom för att han kom fram och ville dansa. Kille nr 2 var så jävla skön på att dansa och det var himla kul att dansa med honom. Han bad om att få prata med mig i loungen och visst tänkte jag, varför inte liksom, det är min 18års dag ffs, även fast jag var lite nervös över det. Vi satt och pratade och denna kille vara verkligen klipsk! Clever boy och samtidigt väldigt rolig och charmig och enkel att prata med. Efter att vi pratat en stund frågade han mig efter mitt nr och jag gav honom det. Han var inte min typ av kille utseendemässigt, han var inte ful direkt, men jag vet inte, jag såg honom mer som en kompis. Iaf, sedan gick vi tillbaka till dansgolvet för att fortsätta dansa.

Kille nr 3 var snygg, sexig och HET! Verkligen en av de hetaste i klubben. Från ingenstans började vi dansa och det gjorde vi ganska länge. Han frågade vad jag hette och jag frågade honom, men kommer tyvärr inte ihåg namnet. Hans ögon var jättefina, nästan så att man drunkna i de.
Kommer inte ihåg exakt hur allt went down, men efter ett tag kom vi allt närmare varandra, och smack, det blev en kyss. En kyss som sedan ledde till en massa hångel. Den här killen var kung på att kyssas, han kunde verkligen sin grej. Jag vart så glad att en het kille som honom ville kyssa mig! Det kändes verkligen som att han ville det, att det var en mutual thing liksom, att det inte bara var jag som var på.
Allting blev mer och mer mysigare då det blev lite smekningar och en massa pussar på min hals. Jag svävade allvarligt talat på moln. Det var hett kan jag lova. Folket omkring mig var det sista jag tänkte på. Jag ville fan hålla på hela kvällen men sedan började jag märka att det bara var vi kvar på dansgolvet och att en del ljus i klubben var tända. Det var då jag gjorde något som jag ångrar innerligt. Jag sa att jag var tvungen att gå. Vi hann inte ens prata mer eller byta nummer. :(
Han var hursomhelt as het, t.o.m. mina kompisar, till min förvåning, tyckte det (vi har inte samma killsmak). Aldrig att jag skulle tacka nej till att kyssa honom!

Det var så mycket mer som hände, men jag kan dra det andra lite kort. Den gamla klasskamraten till exempel, som jag träffade i kön. Jag märkte att han flera gånger spana in mig inne på klubben. Och jag misstänker att flickvännen märkte detta och blev sur. Hon såg inte så särskilt glad ut och gav mig mördarblickar. En annan grej som hände var att en av mina kompisar blev riktigt full, så full så att hon spydde och mådde dåligt. Hon var tvungen att gå och sova över hos min andra kompis, så tråkigt. Jag har ingenting emot att man dricker, men tycker fan att det ska finnas en gräns. Jag vill inte låta ego nu, men jag hade inte tid för att tycka synd om henne, det var min dag och jag ville göra det bästa av den. Som tur var, var vi många så andra kunde ta hand om henne. En annan liten rolig grej var när jag skulle beställa dricka, har aldrig gjort det förut, och var inte så familiar med alla drinkar som fanns, men jag kände mig så vuxen när jag skulle beställa det, det var så kul!

Och det var lite av det som hände, i en väldigt kortfattade version. Vid kl 3 stängde klubben och jag kom hem klockan 4. Jag kände inte smärtan i mina fötter förrän jag satt på tåget, i klubben kände jag inte av den alls.
På vägen hem var det en man som jag tror skulle förföljt mig om det inte vore för att jag snacka med min kompis i telefon, thank god!

Det här med att gå ut är något jag definitivt kommer fortsätta med. Jag ÄLSKAR att dansa, jag mår så jävla bra av det. Jag har insett hur enkelt det är att nappa upp killar när man går ut. Det är väl miljön och stämning som gör det enkelt. I love it!

Men men, bortsett från att jag inte hittade mitt leg, så måste jag säga att min 18årsdag blev PERFECT! I början tvekade jag jättemycket och trodde att allt skulle bli en riktig jävla flopp, men allting blev mer än vad jag förväntat mig, både hemma och i klubben! Kunde inte önskat mig en bättre 18årsdag. Nu är jag ÄNTLIGEN 18!!! :D

Bye bloggen!
btw, glömde att nämna att potential love toy också skrev till mig och grattade mig. Han är så söt :)

Tomorrow is the big day!

Projektarbetet är INLÄMNAT & KLART :D! Satt hela tisdagsnatten och försökte göra klart den och nu är den äntligen inne, SÅ SKÖNT!

Imorgon är det MIN 18-ÅRSDAG! (Känns fortfarande overkligt) Jag kommer att ha en liten förfest här hemma (hoppas allt går bra, med  tanke på ursula & pappa) sedan kommer vi gå vidare ut och klubba:D!! Jag tog ID-kortet i måndags och fick idag ett sms om att jag nu kan hämta upp det, det gick så snabbt :D Yay!

Jag hoppas verkligen att allt går som det ska imorgon. Jag ska städa nu och imorgon handla mat till festen!

Åh, wish me luck!

Allnighter!

Klockan är snart 5 och jag har precis blivit klar med mitt projektarbete. Fyfan, det tog år att fixa med alla källor och fotnoter. Aja, ska jag fan slagga. Vet inte hur jag kommer klara av skolan idag :/ 2 timmars sömn great. 

Questions - Blaque


I wanna know why this feels so right....
Each and every night, it keeps me up at night.....
Can't believe you're in my life....
God sent you straight to me

Are you playing the role, just like the rest?

These are the questions that I ask myself
If another chick comes, who's finer than me, and she wanna take your love away,
would you leave?
Baby please, answer my questions

Could this be my whole fantasy?
Baby you could just be too good for me...


I love you more and more and more...

One thing I really wanna know is, will this end or will this grow?

<3


Ny kamera!

Jag var så (ursäkta språket) jävla sur på min pappa igår. Ingen förstår hur arg jag var på honom. Vi hade bestämt (långt innan) att vi idag skulle gå och fixa legitimation till mig för att jag fortfarande inte har det och vill inte gå runt med mitt pass. Igår kväll kommer han stormandes in till mitt rum och börja säga att han inte kan göra det imorgon då han har en massa saker att göra med jobbet. Han börjar fråga mig saker som varför måste du göra det nu, vi kan ta det nästa vecka!
Okej, detta kommer låta som värsta i-landsproblemet, men grejjen är den att jag fyller ju om en vecka och 1 dag och jag har fått höra från min kompis att det tar 1 vecka att få legget. Så hade vi fixat legget idag hade jag fått det just in time. Nu kommer det bli så att jag måste ta upp mitt pass för att visa vakten när vi går ut. Egentligen är det inte värsta problemet men faktum att han lovade det var det som gjorde mig arg, för nu har han gått och fått my hopes up for nothing. Trodde verkligen att jag skulle få legget innan min bday. Igår var jag mycket argare, men nu orkar jag inte bry mig. Lite synd att man måste ha med sig målsman när man gör ett leg men å ena sidan är det bra, för då är det han som betalar :).

Igår var jag med mina good ol' friends i stan. Vi gick runt, åt och kollade på bio. Efter världens diskussion om vilken film vi skulle se så blev det tillslut Farsan. Den var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde i början, och skitrolig var den! Jag typ dog av garv under hela filmen, fick t.o.m tårar några gånger :D Lätt värd att se! Jag och min kompis köpte också digitalkameror. Jag är nöjd med den kameran jag köpte, den kostade inte för mycket och man fick minneskort på köpet. Bra kvalité har den också, 10,1 megapixel. Jag känner verkligen att jag behöver en kamera nu. Det kommer hända mycket det här året som måste dokumenteras. Jag frågade även syrran om vad hon tyckte om det och hon tyckte det var en bra idé, om jag hade tillräckligt med pengar och det hade jag.


Nu till potential love toy. Shit vi hade världens bästa msn konversation igår. Förut när vi har chattat och så, så har det varit så freaking enformigt och formellt typ. Men nu var det lite mer casual och vi vågade vara oss själva mycket mer. Vi kunde svära och säga typ "fan vad kul" eller "skit jobbigt" det gjorde vi aldrig förr.
Personliga saker kom upp också, såsom att min mamma dog i cancer och då berättade han också att hans mamma är sjuk. Jag sa att min mamma var väldigt stark och han sa att jag måste ha fått det från henne :) Sedan kom vi in på lite mer kärleksstuff. Han frågade ifall jag någonsin kysst en kille, hur många killar jag varit tillsammans med och...dun dun dun, ifall jag hade haft sex. På den frågan sa han att jag inte behövde svara :). Men det gjorde jag, jag svarade på alla frågor och sedan bad jag honom svara på frågorna. Han hade inte gjort någonting alls!! Jag vet inte om det är en bra grej eller dålig grej, men tror nog det är en bra grej. Konstigt, det verkar ju på honom som att han haft tjej förut, men icke sa nicke. Och han sa något jag tyckte var jättegulligt :) Han sa att han skulle berätta för sin mamma om mig. Hur gulligt är inte det på en skala?
Han sa att han skulle försöka komma på sommaren, till Stockholm alltså, och när vi kollade priserna från där han bor kostar det 1000kr tur och retur. Skitdyrt tycker jag, för man kan hitta en biljett på samma kostad till london. Men han sa att han skulle göra det, för mig :). Aldrig att jag åker upp till honom, I'm sorry, but that aint happening. Vill han träffa mig får han komma till stockholm ;)
Vår msn konversation varade i ungefär 2 timmar, kanske t.om lite mer. Så detta är ganska kortfattat (vi pratade om mer grejjer). Jag skulle ljuga för mig själv om jag sa att jag inte tyckte om denna kille för det gör jag. Någon som verkligen tycker om mig för den jag är, någon som verkligen vill ha mig, någon som messar mig och bara undrar vad jag gör och hur jag mår, det är så surrealistisk för mig, som en dröm. Det enda som fattas nu är att se om det funkar att umgås tillsammans. Jag menar man kan vara kär i en person, men klickar det inte när man umgås så kanske man ska se över att bli tillsammans.


Känner att det är äkta

Jag har kommit ganska så långt på mitt projektarbete. Det enda som fannas nu är att apply a sociological theory to the concept och the finishing touches, dvs läsa igenom allting igen, lägga in fotnoter och källor, skriva rent intervjuerna etc. Jag måste hinna med det innan veckans slut.

Saker och ting med potential love toy går finemang. Om han inte slutar vara så gullig så kommer jag snart att falla för honom. Det går inte att beskriva killen. För inte så längesen skickade jag lite mer bilder på mig själv och jag ber och bönar att han tycker om de! Jag kommer inte ihåg ifall jag sa att han skickade en till bild på sig själv till mig? Denna bild var betydligt snyggare än dem förra. Han såg lite mer manlig ut och lite brunare var han också. På de förra var han blek och såg ganska liten ut, fast jag vet inte, kanske var det bara bilden som fick honom att se liten ut.
Han har hursomhelst inte svarat angående mina bilder, så jag sitter här spänd och nervös, tänk om han tycker de är fula!! Jag ville faktiskt skicka bilder på mitt riktiga jag, ingen idé att skicka en massa photoshoppade bilder som inte ens ser ut som mig själv.

Igår chattade vi och han var så himla söt. Han har ju somsagt haft lite problem med sitt internet och igår på msn loggade han ut och in rätt ofta. Han bad om ursäkt en massa gånger och sedan när vi chattat i kanske en halvtimme gav han upp men avslutade konversationen på det mest gulligaste sättet. Han skrev en lång text om hur mycket han tycker om mig och att han inte vill ha en annan tjej. Jag vet inte hur jag ska tolka detta eftersom något sånt här ALDRIG hänt mig förut. Tänk om han driver liksom. Han använder sig av ord ibland som man kan tro att han överdriver. Men jag har sagt det förut i bloggen, med honom känns allt äkta. Jag är bra på att läsa av folk och det känns verkligen som att han bara är en genuint snäll kille. Jag tror verkligen på allt han säger.
Men fortfarande ska jag självklart vara på min vakt och inte vara för naiv.

OMG just precis nu messade han mig och sa att mina bilder är skitsnygga och han sa att JAG ÄR HANS DRÖM! Gud vad jag känner mig som en riktig fjortis just nu MEN JAG DÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0