Update

Jag tog reda på det här med dansen, och det visar sig att de inte har dansklasser på stället jag går på, men de har aerobics. Inte riktigt vad jag var ute efter men I'm willing to give it a shot.

Jag har varit så fruktansvärt dålig på att plugga these days, har inte alls varit på plugg humör. Snart är det tenta (ca 1 vecka och 3 dar) och det är en hel del jag måste plugga in. Det är så mycket, man vet inte riktigt vart man ska börja. Men jag ska skärpa mig, promise. Och jag ska klara tentan!

Jag har de senaste dagarna kommit närmre mina seminariegruppsvänner. Visserligen gillar jag inte att vi gör arbeten ihop, men allt vi gör tillsammans utanför skolarbeten, såsom att bara äta tillsammans och prata, det gillar jag. Igår hade vi djupa konversationer, det var riktigt kul och intressant. Jag kan se mig själv ha en "fullbordad" vänskap med tjejerna i framtiden, åtminstonde med en av de, som jag kommit närmast.

Jag har också de senaste dagarna varit otroligt sugen på att gå ut och festa. Det var längesen. Det ända som hindrar mig är vädret. Man kan nu konstatera att vintern är här. Kunde inte tro mina ögon när jag tittade ut i fönstret imorse. Snö! Already!? Känns jävligt konstigt. Sommaren gick väldigt fort.

Snart är det halloween också, kanske drar man på fest, men bara kanske. Har ju tentan så det beror på hur långt jag kommit med pluggandet.

Jag måste också bara berätta vilka snyggingar det finns på min högskola. Varje dag ser man någon riktigt het kille! Tänk er långa, fräscha killar som både har utseendet, personligheten och intelligensen på sin sida (tror jag iaf =P). Framförallt finns det jättefina killar i min klass. Dör lite inombords när vi har föreläsningar. Mycket stor skillnad från gymnasiet till det här. Då fanns ingen snygg kille man kunde kolla på, speciellt inte under 3an, då hade alla äldre snyggingar redan gått ut. Now however, I'm in paradise. Hehe, nej men skämt åtsido.

Till något mycket mer allvarligare. Beskjutningarna som pågår i Malmö nu? Helt jävla sinnesjukt. Hade jag bott där hade jag inte gått ut. Att alla skott bara har riktat sig åt folk med utländsk bakgrund är också helt insane, men samtidigt förvånar det inte mig med tanke på SD's framväxt. Har för mig att många av de röster som gick åt SD kom från Malmö. Aja, hoppas i varje fall att de tar fast gärningsmannen.

Ska läsa lite bloggar nu. Hörs snart igen!

Jag ska börja på dans igen

På senaste tiden har jag inte haft någon lust till att plugga. Det är inte så att det vi får läsa är ointressant, det är bara så att det är så mycket, det går inte att förklara hur mycket läsning som gäller. Grejjen är den att jag verkligen måste börja med plugget ordentligt för snart är det tenta som gäller. Jag tänker försöka plugga smart, alltså inte läsa en massa sånt som är onödigt utan jag kommer nog mest plugga in alla miljoner begrepp och teorier och försöka förstå dem. Jag tror att det kommer vara det viktigaste.

Imorgon börjar syrran på hennes nya jobb. Hon har verkligen tur som fått det här jobbet. Det är ett jättebra jobb som jag tror kommer passa henne riktigt bra.

Jag har på senaste tiden tänkt på en grej. Jag har tänkt på varför jag nu så oftast mår dåligt, varför jag konstant är trött och inte orkar med någonting. Jag tror det beror på att jag inte tränar längre. Förut när jag gick på både dans och tennis så mådde jag så mycket bättre och jag har mycket mer ork. Det märker man också när man kollar och jämför med hur jag ser ut nu med hur jag såg ut då. Mycket mer självförtroende. Det bara lyste om mig.
Så jag har bestämt att jag ska börja på dans igen till vårterminen. I början tänkte jag att jag skulle köra på styrketräning och sånt istället, men dans är ju också träning och dessutom är det roligt. Nu gäller det bara att hitta nånstans att dansa. De flesta kända dansställena som Danscenter och Marikas har världens dyraste priser, det är helt sjukt. På min tid var det så mycket billigare. Så mycket som jag gillar att dansa kan jag inte lägga ner så mycket pengar på det. Har helt enkelt inte råd. Så jag kommer nog välja något stället som är mindre känt. För jag ska dansa i vår! Jag har alltid älskat att dansa, jag mår så jävla bra av det, så nu ska jag ta mig i kragen och göra något som jag bannemig mår bra av. Jag är trött på att må dåligt och ha en usel självkänsla, jag är trött på att vara hängig och trött, jag är trött på att jag inte är lika glad och energigisk som förut, jag är trött på att vara trött! u ska det bannemig bli ändring på detta.

Vår lilla babybrother mår jättebra. Kommer dock aldrig glömma för några dagar sedan då Ursula hade lämnat honom med farsan när hon skulle duscha. Farsan var så full att han däcka på soffan medans han höll i honom. Hemsk syn! Ursula blev förbannad på farsan när hon kommit ut ur duschen och fick syn på dem. Hoppas hon lär sig att aldrig ge lillebror till farsan whilst his drunk. Där fick hon sig allt en läxa.

Lite av saker som hänt

Sjukt längesen jag skrev här nu och detta pga den enkla anledningen att jag inte haft tid. Vi är nu inne på moment 2 i kursen och den är en aning svårare än moment 1. Moment 2 har också en massa seminarier. Precis det jag hatar. Men jag fick idag reda på att man kan ge in en skrivuppgift om man inte har deltagit på ett seminarium, som "kompensation" för det man missat. Jag tänker lungt göra det, någon gång då jag känner att jag skulle sabba en muntlig presentation och göra en skrivuppgift av presentationen mycket bättre, jag älskar ju att skriva.

Vi fick också idag tillbaka vår individuella skrivuppgift där man skulle sammanfatta och ta upp det centrala i det en bok vii läste försökte belysa. Den boken var väldigt komplicerad och det krävdes verkligen att man fattade det som stod för att sedan kunna skriva om den. And guess what? Jag fick godkänt :D! Det var verkligen höjdpunkten idag! Jag vart så glad, och jag tror till och med att det kom att visas sig på min redovisning hur glad jag var. Det var jättemånga som hade kuggat och fått "rest". Jag känner mig så smart och duktig! Det ända som återstår att veta nu är fältstudien. Den är jag ganska så säker på att vi kommer faila, som jag skrev tidigare. Åh! Om man bara fick skriva fältstudien själv. Jag hatar gruppuppgifter. Jag vet att jag hade klarat det om jag gjort det själv.
Jag gillar inte min grupp. Men på moment 3 ska vi tydligen byta seminariegrupper, härligt!

Nu på moment 2 ska vi som examination ha en tenta. Observera att jag aldrig tidigare haft en tenta men jag antar att det bara är som ett vanligt prov liksom, där svaren ska vara relativt långa och utvecklade. Men denna tenta är lite speciell för på denna tenta får vi 3 alternativ att välja mellan och ska bara kryssa för vad som är rätt. Så det låter ju enklare, men vem vet lite tricky kommer det nog bli.

Förutom schoolstuff har det varit mycket festande och födelsedagsfirande. And there's more to come! Det är så många som fyller år nu på hösten. Det har också blivit riktigt kallt! Nu är det på med höstjacka och tjocka varma halsdukar. Jag har redan suttit och anmält mig för olika kurser inför vårterminen. Jag fick också ett brev från Posten, så kanske får jag jobba där under december-januari. Hoppas!

Lillebrorsan mår bra! Han är redan två veckor gammal nu. Han kommer att bli ganska mörk tror jag. Man brukar ju oftast vara ljus när man precis har fötts, men han är ganska mörk. Han har också två knölar på brösten, that is very scary. Ursula och farsan har pratat med läkarna om det, men det är tydligen inte något farligt och kommer att gå bort med tiden. Lillesyrran verkar vara lite avundsjuk över lillebrorsan är här, eftersom han tar upp ganska mycket uppmärksamhet. Hehe stackarn. Men jag försöker leka med henne ändå.

Nu ska jag kolla lite på tv faktiskt, sen ska jag nog försöka plugga. Hej så länge!

RSS 2.0