Update

Jag tog reda på det här med dansen, och det visar sig att de inte har dansklasser på stället jag går på, men de har aerobics. Inte riktigt vad jag var ute efter men I'm willing to give it a shot.

Jag har varit så fruktansvärt dålig på att plugga these days, har inte alls varit på plugg humör. Snart är det tenta (ca 1 vecka och 3 dar) och det är en hel del jag måste plugga in. Det är så mycket, man vet inte riktigt vart man ska börja. Men jag ska skärpa mig, promise. Och jag ska klara tentan!

Jag har de senaste dagarna kommit närmre mina seminariegruppsvänner. Visserligen gillar jag inte att vi gör arbeten ihop, men allt vi gör tillsammans utanför skolarbeten, såsom att bara äta tillsammans och prata, det gillar jag. Igår hade vi djupa konversationer, det var riktigt kul och intressant. Jag kan se mig själv ha en "fullbordad" vänskap med tjejerna i framtiden, åtminstonde med en av de, som jag kommit närmast.

Jag har också de senaste dagarna varit otroligt sugen på att gå ut och festa. Det var längesen. Det ända som hindrar mig är vädret. Man kan nu konstatera att vintern är här. Kunde inte tro mina ögon när jag tittade ut i fönstret imorse. Snö! Already!? Känns jävligt konstigt. Sommaren gick väldigt fort.

Snart är det halloween också, kanske drar man på fest, men bara kanske. Har ju tentan så det beror på hur långt jag kommit med pluggandet.

Jag måste också bara berätta vilka snyggingar det finns på min högskola. Varje dag ser man någon riktigt het kille! Tänk er långa, fräscha killar som både har utseendet, personligheten och intelligensen på sin sida (tror jag iaf =P). Framförallt finns det jättefina killar i min klass. Dör lite inombords när vi har föreläsningar. Mycket stor skillnad från gymnasiet till det här. Då fanns ingen snygg kille man kunde kolla på, speciellt inte under 3an, då hade alla äldre snyggingar redan gått ut. Now however, I'm in paradise. Hehe, nej men skämt åtsido.

Till något mycket mer allvarligare. Beskjutningarna som pågår i Malmö nu? Helt jävla sinnesjukt. Hade jag bott där hade jag inte gått ut. Att alla skott bara har riktat sig åt folk med utländsk bakgrund är också helt insane, men samtidigt förvånar det inte mig med tanke på SD's framväxt. Har för mig att många av de röster som gick åt SD kom från Malmö. Aja, hoppas i varje fall att de tar fast gärningsmannen.

Ska läsa lite bloggar nu. Hörs snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0