SKOLSTRESS!

Det är lördag idag och jag har inte gjort det jag borde ha gjort idag, d.v.s pluggat inför provet som är på måndag. Jag har pluggat i kanske två timmar (för vat hos en kompis i sundbyberg och kom hem vid 22) men två timmar räcker verkligen INTE! Det är så mycket ord och termer som man måste komma ihåg och en massa koncept, och alla ord och termer låter likadant. Det är en massa saker som är förvirrande och dessutom vet man inte till vilken grad man bör fördjupa sig i vissa saker. Jag har dessutom noll koll över vad som kommer komma på provet, eftersom att det är så mycket så känns det som att det kan vara precis vad som helst, något helt random liksom, som man kanske inte har pluggat lika mycket på som nått annat. =/
Imorn kommer jag iallafall plugga hela dagen. Jag vill verkligen få MVG på detta. Jag är säker på att jag får ett VG, men MVG mycket mycket mycket tveksam =(. Måste också ta och tvätta kläder. Får väl göra det samtidit.
Gud dessa kommande veckor kommer vara helvete. Jag kan ta och nämna lite grejjer som jag har nu:

- Prov religion
- Inlämning av hela projektarbetet (första utkast) (har ej börjat skriva)
- Prov naturkunskap b
- Uppsatsprov i företagsekonomi
- Redovisning historia b
- Inlämning av en filosofi uppsats

Det finns en massa annat också men har inte tid att skriva ner alla. De ovan är iallafall de största och viktigaste.
Jag försöker tänka positivt men det är svårt. Det är så mycket som måste göras och självklart vill man göra bra ifrån sig och få bra betyg, utan att det ska behöva interfere med det sociala i livet, såsom familj, vänner, utgång etc. Min moster är redan sur på mig för att jag inte ringer henne längre. Hon har faktiskt all rätt och vara det, för man behöver inte prata i timmar egentligen, bara man ringer och hälsar liksom.
Oj, det var inte meningen att detta inlägg skulle bli så långt. Nu drar jag ett slut här!
Godnatt kära blogg!

Sunday

Det är söndag idag och jag är faktiskt inte så less på det eftersom att jag inte har skola imorgon, så jävla skönt! Men I need to study anyways... Inte mycket har hänt sedan jag skrev sist, skolan och så som vanligt. I fredas var jag på en liten chillfest hos en kompis som fyllde 19 år! Grattis till henne. Det var väldigt mysigt, vi åt skitgod mat och hennes hur var så jävla fint!! Jag tror inte hon är medveten om hur lyxigt hon har det. Hon får inte komma hem till mig säger jag bara =P Kom iallafall hem vid typ 2-3 tiden. Det är lite kul och se fulla människor på tuben. Snacka om att det är världens skillnad med hur det ser ut på dagen och på natten, shajze! Min pappa har nu börjat ge mig hans portnyckel varje gång jag ska ut och kommer hem sent. Så mycket bättre, nu kan jag komma hem utan att bli utlåst mitt i natten.

Måste bara informera att jag tycker att Ursula och pappa har blivit en aning snällare mot mig nu och klagar inte mycket alls. Kanske har dem gett upp? Kanske har dem inget att klaga på längre? Jag vet inte, men nånting är det iallafall. Syrran är ute med sina vänner, hon ska se New Moon och sedan gå på middag. Jag är här hemma med Ursula, farsan och lillesyrran. Permanentade håret idag, det behövdes verkligen, my new growth was hideous! Men aaaj vad ont det gjorde denna gång?! Tror att min hårbotten var extra känslig idag. ouch! Dessutom blev det en failure också, det blev inte så rakt som jag ville ha det, iaf inte på alla ställen.

Måste också bara informera om mängden plugg också är hideous just nu. Så hideous att jag tyvärr måste bryta mitt löfte och nog få G i ett ämne som tär på mig. Det jag sa i början, det är mycket enklare sagt än gjort.

Aja, nu ska jag dra fan. Imorn blir det plugg och fika med vänner. 

See y'all <3

One year anniversary y'all!!

Gud, hur kunde jag glömma att nämna detta i det förra inlägget! Just idag, den 18 november har jag bloggat i ETT ÅR! =D  Congratulations to me =D! Gud tiden har gått såå fort! Jag tänker fortsätta blogga. Jag älskar det, det är befriande, det gör mig faktiskt starkare, även fast jag inte uppdaterar så ofta så kommer jag att fortsätta, och jag är glad att jag började men tanke på hur mycket jag tvivlade i början. Åh, grattis till mig! :D


Sick

I fredas blev jag sjuk, riktigt sjuk. Men jag bestämde mig för att åka på ungdomsträffen/lägret över helgen ändå. Allt gick hyfsat bra därborta men sedan på natten och morgonen mådde jag skit dåligt. Jag hade en konstant känsla om att jag ville spy, jag hade halsont, ont i både huvudet och kroppen och kände mig bara allmänt svag. Så vid 11 tiden på morgonen bestämde jag mig för att åka hem..jag som såg fram emot denna träff så mycket! Iaf under lördan och söndan när jag var hemma igen blev saker och ting värre. Det var nästan som att jag trodde att jag hade fått svininfluensan. Jag bestämde mig för att inte gå till skolan på måndan. Likaså tisdan (igår) och onsdag, (idag). Jag är så rädd attjag har missat en hel del i skolan.. visst det är bara 3 dagar, but still, i min skola är 3 dagars frånvarande mycket. Jag har iaf najjsa friends som har anteckningar åt mig. (:
Nu mår jag ia bättre, det ändå som stör mig just nu är hostan. Den är hemsk och vägrar att gå bort, trots att jag knarkar té. Jag har iaf bestämt att jag ska till skolan imorn.

Tänkte bara prata lite om lillsyrran, give a little update. Hon är jättestor nu! Hon kan stå upp själv! Och hon älskar att hoppa, fråga mig inte varför haha. Det är lite irri hur Ursula behandlar henne. Hon typ skriker på henne och klagar på henne. Hon är en bebis liksom?!! Okej om hon var ett 4årigt trotsigt barn som vägra lyssna, då kan man förstå. Men hon är en bebis. Hon förstår inte konsekvenser av det hon gör.

Nu måste jag skriva på en uppsats som egentligen skulle vara inne för en vecka sedan. Gud, den är så tråkig! Vi ska inte ens tala om plugget, det är hemskt. Det är bara en månad kvar sen är det jullov. Det är läskigt hur mycket som ska göras innan dess. =/


Stressig skolvecka som ej går att förklara i ord

Oj, en vecka sen jag skrev sist. Jag sa ju att denna vecka kommer bli helvetsvecka. And guess? Det blev MER än en helevetsvecka. Finns inget ord för att beskriva denna vecka. Tror att detta har varit en av de jobbigaste veckorna under mina gymnasieåren. Den har varit deprimerande som fan, inte bara för mig men för typ alla i klassen. Lärare har klagat på att vi börjar bli lata med läxorna (fastän dem inte förstår att vi har tusen andra saker att göra) och ja, jag planerar när jag skall plugga men det blir ändå en jävla hög med läxor! Det är mycket som jag har behövt lämna in sent. Och igår hade jag en presentation som hade kunnat gå mycket bättre än vad den gjorde, gjorde det lite halvdant eftersom att jag hade en massa annat, och jag satt uppe till 4 och gjorde det, så allnighter igen! Idag satt jag från kl 16 upp till ungefär 23 för att göra klart ett svenska arbete. Jag har en massa annat som no, projektarbete, so kvar att göra. Ja finner ingen tiid!
Imorn åker jag iväg på ett mycket lärorikt typ ungdomsläger och kommer tillbaka på söndag! Det ska bli kul!

Det är nu 5 månader kvar, alltså mindre än ett halvår, då blir jag 18 och då närmar sig studenten, can't wait! :D Mitt magiska år <3 (:

5:e november

Syrran fyller år imorn, värt att nämna! Jag köpte en present idag som jag tror hon kommer gilla eftersom att hon har sagt att hon vill ha det. Inte direkt något jag sklle köpt till en kompis men med syrran e det lugnt. I think she will like (:
Har haft en liten otursdag idag dock. Mitt nordea kort blev spärrat så måste beställa ett nytt kort, detta ledde till att precis skulle köpa syrran present så kunde jag ej det, det stod "medges ej". Så jag var tvungen att åka ända hem igen från stan för att grab some money from dad, och sedan tillbaka till stan för att tillslut köpa den. Skolan var jobbig och mitt hår blev kaos av vädret idag. Vädret var lika med hemskt idag. Det regnade som fan och det började fan SNÖA till och med! Det var skitkallt. Jag måste verkligen införskaffa mig en vinterjacka.

Nu ska jag beställa ett nytt visa kort. *suck*

An allnighter

Körde en allnighter idag. Det var längesen. Observera att klockan är halv tre på natten. Jag har fortfarandeen hel del kvar att göra på detta grupparbete för NO:n men vi är iaf uppe i mer än hälften nu, but still a lot to do. Mina ögon är helt döda nu. Min hjärna skriker efter sängen, den vill vila. Nästa vecka kommer säkerligen bli någon allnighter med. Ännu en helvetesvecka på g. Btw, på tal om ingenting, storesyrran fyller år på fredag!
I'm off to bed now!

Halloween

Jag kollade upp lite igår efter att jag hade skrivit om Ursula och hur jag tror hon utsätter mig för psykisk "mobbing". Det rätta ordet för detta kallas egentligen psykisk misshandel, but I was close ;P. Mycket av det som jag fann på internet stämde mycket in på det Ursula säger och gör.
Aja, jag pallar ej prata mer om det, det förstör mitt humör!

Jag var hursomhelst på halloween fest idag, eller fest och fest, det var hemmos en kompis och vi var inte så många så det blev mer som en hemmachill grej, alla hade dock klätt ut sig. Jag tycker lungt att min outfit var snyggast och den passade mig utmärkt! Jag förväntade mig värsta najsa outfits men det var kanske en eller två utav ungefär 12 som jag tyckte hade en bra halloween outfit. Resten var typ det gamla tråkiga, katt, häxa, spöke. Iaf, det vi gjorde var att vi typ bara hängde i där i hennes fina villa, med musik, snacks och allt. Sedan började folk dansa lite och sedan när vi blev lite tröttare bestämde vi att vi skulle köra sanning eller konka. Det blev mycket sexfrågor på sanning :P och på konka var det mest att man skulle ringa upp någon från klassen och säga någonting skämmit eller att man skulle ut och knacka på en dörr och också säga något skämmigt. Fick lite mellanstadiet känsla över det hela. Vi körde det rätt så länge, så länge att jag och en annan tjejkompis drog hem efter det. Många valde att stanna kvar och kolla på skräckfilm, men jag ville ej komma hem alltför sent. Festen var som en berg och dalbana, ibland skit tråkig men sedan kunde allting livas upp och bli skit kul.

Eftersom att jag inte har några portnycklar, varnade jag pappa innan jag gick till festen flera gånger att han inte skulle gå och lägga sig förrän klockan blev ett eller midnatt så att jag skulle kunna hinna hem och så att han framförallt kan gå ner och öppna för mig. Han sa att han inte skulle sova och lovade att öppna till mig så länge jag ringerpå hans mobil och berättar att jag är nere vid dörren. Vad tror ni händer när jag väl är nere vid dörren och ringer pappas mobil? Jo hans mobil är avstängd. Jag testar då att ringa på hemtelefonen. Ingen svarar. Jag ringer igen och bestämmer mig för att ringa ur många gånger som helst tills någon svarar. Han ska inte få sova när han lovat mig att han skulle vara vaken för att öpnna till mig, och jag står här utanför och fryser. Så jag ringer igen och då svarar Ursula. Jag frågar ifall jag får snacka med pappa och hon svarar att han sover. Jag frågar ifall hon kan väcka honom då. Daah! Och hon svarar tillbaka, vart är du? jag säger att jag e nere vid portdörren och hon kommer och öppnar för mig. I mean she really did not have to, det var meningen att hon skulle väcka pappa så att han kunde gå ner och öppna för mig, eftersom att det var hans skyldighet, han hade ju lovat. Det var därför jag i början sa: får jag prata med pappa.
Iaf, imorgon ska jag ta ett riktigt snack med pappa. Jag verkligen hatar när han gör såhär. Och det jag hatar mest är att han lovar saker som han sedan inte håller. Det händer inte bara just i detta fall, det händer hela tiden.

Aja, nu måste jag gå och lägga mig. Trodde aldrig i början att det skulle bli såhär mkt i detta inlägg, wow! Sorry for den dåliga stavningen, jag är så sjukt trött nu.
Nighty night!

RSS 2.0