Ny kamera!

Jag var så (ursäkta språket) jävla sur på min pappa igår. Ingen förstår hur arg jag var på honom. Vi hade bestämt (långt innan) att vi idag skulle gå och fixa legitimation till mig för att jag fortfarande inte har det och vill inte gå runt med mitt pass. Igår kväll kommer han stormandes in till mitt rum och börja säga att han inte kan göra det imorgon då han har en massa saker att göra med jobbet. Han börjar fråga mig saker som varför måste du göra det nu, vi kan ta det nästa vecka!
Okej, detta kommer låta som värsta i-landsproblemet, men grejjen är den att jag fyller ju om en vecka och 1 dag och jag har fått höra från min kompis att det tar 1 vecka att få legget. Så hade vi fixat legget idag hade jag fått det just in time. Nu kommer det bli så att jag måste ta upp mitt pass för att visa vakten när vi går ut. Egentligen är det inte värsta problemet men faktum att han lovade det var det som gjorde mig arg, för nu har han gått och fått my hopes up for nothing. Trodde verkligen att jag skulle få legget innan min bday. Igår var jag mycket argare, men nu orkar jag inte bry mig. Lite synd att man måste ha med sig målsman när man gör ett leg men å ena sidan är det bra, för då är det han som betalar :).

Igår var jag med mina good ol' friends i stan. Vi gick runt, åt och kollade på bio. Efter världens diskussion om vilken film vi skulle se så blev det tillslut Farsan. Den var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde i början, och skitrolig var den! Jag typ dog av garv under hela filmen, fick t.o.m tårar några gånger :D Lätt värd att se! Jag och min kompis köpte också digitalkameror. Jag är nöjd med den kameran jag köpte, den kostade inte för mycket och man fick minneskort på köpet. Bra kvalité har den också, 10,1 megapixel. Jag känner verkligen att jag behöver en kamera nu. Det kommer hända mycket det här året som måste dokumenteras. Jag frågade även syrran om vad hon tyckte om det och hon tyckte det var en bra idé, om jag hade tillräckligt med pengar och det hade jag.


Nu till potential love toy. Shit vi hade världens bästa msn konversation igår. Förut när vi har chattat och så, så har det varit så freaking enformigt och formellt typ. Men nu var det lite mer casual och vi vågade vara oss själva mycket mer. Vi kunde svära och säga typ "fan vad kul" eller "skit jobbigt" det gjorde vi aldrig förr.
Personliga saker kom upp också, såsom att min mamma dog i cancer och då berättade han också att hans mamma är sjuk. Jag sa att min mamma var väldigt stark och han sa att jag måste ha fått det från henne :) Sedan kom vi in på lite mer kärleksstuff. Han frågade ifall jag någonsin kysst en kille, hur många killar jag varit tillsammans med och...dun dun dun, ifall jag hade haft sex. På den frågan sa han att jag inte behövde svara :). Men det gjorde jag, jag svarade på alla frågor och sedan bad jag honom svara på frågorna. Han hade inte gjort någonting alls!! Jag vet inte om det är en bra grej eller dålig grej, men tror nog det är en bra grej. Konstigt, det verkar ju på honom som att han haft tjej förut, men icke sa nicke. Och han sa något jag tyckte var jättegulligt :) Han sa att han skulle berätta för sin mamma om mig. Hur gulligt är inte det på en skala?
Han sa att han skulle försöka komma på sommaren, till Stockholm alltså, och när vi kollade priserna från där han bor kostar det 1000kr tur och retur. Skitdyrt tycker jag, för man kan hitta en biljett på samma kostad till london. Men han sa att han skulle göra det, för mig :). Aldrig att jag åker upp till honom, I'm sorry, but that aint happening. Vill han träffa mig får han komma till stockholm ;)
Vår msn konversation varade i ungefär 2 timmar, kanske t.om lite mer. Så detta är ganska kortfattat (vi pratade om mer grejjer). Jag skulle ljuga för mig själv om jag sa att jag inte tyckte om denna kille för det gör jag. Någon som verkligen tycker om mig för den jag är, någon som verkligen vill ha mig, någon som messar mig och bara undrar vad jag gör och hur jag mår, det är så surrealistisk för mig, som en dröm. Det enda som fattas nu är att se om det funkar att umgås tillsammans. Jag menar man kan vara kär i en person, men klickar det inte när man umgås så kanske man ska se över att bli tillsammans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0