Härlig söndag

Idag är det söndag! Seg och tråkig dag kan man kanske tycka men denna söndag var iaf för mig riktigt rolig. Jag var på öppethus i en dansskola och det var mer än kul kan jag lova. Hade det inte varit för att jag är pank och måste spara pengar så skulle jag lungt börjat på en av danskursena. Danslärarna var riktig duktiga och en av de kände jag faktiskt igen då hon är en relativt känd bloggerska. Det var hursomhelst skitkul och jag önskar verkligen att jag kunde börja. Men men, thats life.

Nu sitter jag här vid mitt skrivbord och bloggar. Vill inte att morgondagen ska komma för morgondagen betyder plugg all day long. Jag har ju det där viktiga historia provet som är ganska avgörande. Känns som att mycket nu är avgörande, kanske då det är sista terminen nu. Jag har ingen skola imorn, vi e lediga! Just därför ska jag ta vara på tiden och plugga. Jag är även ledig på onsdag (eller har utvecklingsamtal i 20 min men förutom det så är jag helt ledig) och då hade jag tänkt städa mitt rum och tvätta kläder, för det behövs något otroligt just nu. Jag måste även fylla in en stipendiumblankett. Förresten, något riktigt riktigt RIKTIGT pinsamt hände mig på gympan i torsdags. Så pinsamt att jag vägrar skriva vad som hände men ändå vill ha det sagt, för mig själv att se på och komma ihåg. Jag dör inombords xD!

Now I shall sleep!

p.s Jag har kollat igenom lite inlägg som jag skrivit tidigare och jag måste poängtera hur dåligt och uselt jag skriver. Jag är faktiskt mycket bättre på att skriva men ibland orkar jag helt enkelt skriva bra och därför blir det en hel del stavfel, grammatiska fel och även språkfel. Jag bara skriver utan att gå tillbaka och rätta allt. Jag skäms ibland över hur jag skriver på några inlägg, de är så dåliga! Jag vill inte växa upp, se dessa inlägg och tänka "jag kunde verkligen inte stava på den tiden". Jag kan skriva, jag lovar!
På tal om något helt annat så vill jag också bara säga att jag har skrivit tillbaka till min potential-love-toy och gett honom mitt nummer. Det känns nervöst, läskigt, spännade och kul på samma gång! Få se vad han svarar :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0