Är hon bisexuell?

Detta måste jag skriva snabbt för jag är rädd att min syrra kommer in till rummet närsomhelst. 
En gång när jag skulle in på datan märkte jag att min syrras hotmail fortfarande var på, hon var alltså inte utloggad. Under mapparna Inbox och Junkmail kunde jag hitta en flik där det stog My love, som jag antar att hon gjort själv. Jag kunde inte bärga mig och klickade in på mappen. Där fanns det en massa mejl från en ett tjejnamn. Jag klickade på några av mailen. Det jag läste förvirrade och chockerade mig. Det var en massa kärleksmejl.

Jag vet inte men jag börjar misstänka att min syster har en flickvän och är bisexuell. Jag har inget emot detta, jag tycker bara det är otroligt ovant. Jag menar hon har ju haft pojkvänner förut. Jag förstår inte...

Det som hände den dagen hände idag med. Jag klickade in mig på my love mappen och återigen en massa mejl från samma tjejnamn. Nuförtiden så ringer min syrra henne väldigt mycket också. Och när hon gör det låser hon in sig på sitt rum. Min syrra har pratat med mig om henne men mer sådär som att de vore kompisar, inte att de har ett förhållande.

Jag förstår ifall hon inte vill berätta... I pappas kultur så är det inte så uppskattat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0