Det som hände förra veckan

Ser att det var ett tag sen jag skrev här sist. Jag har haft 0,0 tid att uppdatera bloggen. Förra veckan var helvetesvecka! Det var inte bara prov och skol uppgifter, men en massa andra saker som skulle göras utanför skolan med. Kan också tala om att det hände en hel del under den veckan. Tråkiga som roliga. Vet inte riktigt vart jag ska börja...så jag bara börjar nånstans på måfå. Jag hade två prov förra veckan, prov som jag inte kommer få mer än VG på, suck!! Så måndagen, tisdagen och onsdagen var det bara att abandon tv och data helt och bara sitta inne på sitt rum och plugg. Jag var så himla trött den fredagen, det var så skönt att sova.
På lördagen vaknade jag runt 7 då jag skulle iväg för att jobba med en organisation som jag är med i. det varade ungeför från klockan 10 upp till klockan 14. Efter det gick jag runt i stan och hittade ett par as snygga skor som jag sedan köpte (det är nu 200kronor kvar på mitt konto, betydligt mindre än vad jag hade i början =P). Sedan var det bara raka vägen hem för att fixa sig inför en fest ägnat åt en familjevän. Jag och syrran vad där lite tidigare för att hjälpa till och fixa lite. Festen var kul, trevliga människor, många som man inte hade träffat på år, maten var utomordentlig!
Söndan var jag bara hemma och plugga tills jag får ett sms av min vän vid klockan 16 som frågar ifall jag vill hänga med till en standupcomedy och det ville jag självklart (ifall jag gjorde klart plugget som skulle lämnas in dagen därpå och det hann jag göra klrt). Så jag åkte dit och det visar sig att det är 18års gräns. Jag säger att jag har glömt mitt legitimation och vakten säger att jag då måste gå men sedan låter han mig vara kvar, snällt! Det kändes dock som att han höll koll på mig så att jag inte köpte någon alkohol, haha. Hade inte tänkt göra det ändå, vill ju inte åka fast. Det enda jag ville var att ha en najs kväll med mina friends. (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0