Vad tycker ni?

Två inlämningar avklarade och inskickade till läraren nu. Skönt. Nu tänker jag bannemig inte plugga mer ikväll (även fast jag borde) men jag är helt slut, min hjärna är helt död.
Idag var en sådan dag som gick överdrivet fort! När jag säger överdrivet fort så menar jag verkligen överdrivet fort! Och det var inte heller som att vi hade en kort dag idag. Vi slutade ju kl 15, och vi har ju kortare dagar som har känts längre..

Pappa and Ursula are not at home. Fyfan, as skönt! Undrar vart dem är dock? Speciellt Ursula, hon brukar alltid vara hemma hela dagen på vardagar....
Jag måste nog börja ta tag i mitt rum, alltså det är så stökigt. Ser ut som ett bombnedslag. Not fun!

Syrran ringde mig igår. Låt mig tydliggöra att det var hon som ringde mig =). In other words, jag vann =). Vi pratade ganska mycket faktiskt, ca en timme. Vi kom in på det här med övernaturliga fenomen, och det här med att jag fick kontakt genom mediumet med mamma på spådomsmässan. Jag frågade henne om hon tyckte det var okej att berätta om detta för mina kompisar,, hennes svar var: "Ja, varför skulle det inte vara okej. Du berättar ju bara vad du varit med om." Och det är ju iförsig sant. Men jag pallar  inte med folk som inte tror på mig. Jag vet vad jag såg och jag vet vad jag hörde. Jag kommer aldrig glömma den dagen, ALDRIG!

Om någon läsare läser detta, får man be om lite hjälp? Vad tycker ni? Ska jag berätta för mina vänner om det som hände på spådomsmässan? Skulle vara tacksam för ett svar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0