Då börjar allvaret igen då

Nu är jag tillbaka i min studentstad igen. Det känns faktiskt fantastiskt jävla skönt att vara tillbaka måste jag medge. Känner att jag har ny energi nu, jag var så utmattad och verkligen mörbultad dagarna innan jul. Jag har spenderat tid med vänner och familj och hunnit ta det lungt och vilat ut. 
 
Det har dock varit väldigt jobbigt att bo med syrran och Ursula 2, det verkligen tär på mig. Jag mår så dåligt av att vara där. Jag mådde så bra när jag, efter 2 timmars resande med en tung resväska och tunga påsar, äntligen stod där vid trapporna upp till min lägenhet! Jag klarar inte av Ursula 2s närvaro. Sen blir jag också väldigt less på maten de äter där och jag märker att även min hy tar stryk av det. Blir lite irriterad på syrran ibland att hon inte prioriterar bra mat, speciellt nu när hon tjänar bra med pengar och har råd med lite bättre mat. 
Det ska bli skönt att återgå till bra, nyttig, god, hälsosam mat! Har även längtat efter värmen i den här lägenheten. I syrrans lägenhet är det SVINKALLT! Jag blev t.o.m. sjuk av att vistas där och fick världens halsont. Det värsta är att hon vägrar sätta på värmefläkten för att hon menar på att det drar för mycket el. Så då får man sitta där i typ 10 tröjor och 5 leggings framför en massa värmeljus.
Här kan jag sitta framför min värmefläkt i linne, så nice!
Men men, det var iallafall sista vintern i den lägenheten så det känns väldigt skönt. Nästa vinter blir det en nyrenoverad bostadsrätt ;-) cant wait!
 
Nu börjar allvaret igen då, med stress och allt. Jag har haft världens ångest över att jag inte pluggat under lovet. Fan, så jävla typiskt mig. Men har verkligen haft fullt upp i Sthlm. Hann inte ens träffa alla jag ville träffa innan jag åkte tillbaka. Men imorn ska jag komma igång med plugget på riktigt, det har jag lovat mig själv! Tänkte även att jag skulle söka jobb. Är verkligen i behov av det nu. Hittade ett på Academic Work. Det är bara ett inventeringsjobb under två tillfällen, men just nu känner jag att anything will do! Är så pank att jag inte vet vart jag ska ta vägen!! Pengarna går som bara den när man är i Sthlm!!!
Jag vill inte jobba för mycket pga studierna, så detta tror jag blir bra. 
 
Anyways, tänkte kolla klart lite youtubevideos nu och sen sova. 
 
So long lovely blog!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0