A lot to do!

Jösses, igår var jag inne på youtube och ebay ända fram till kl 4 på natten. Jag har gjorde megaresearch om koreanska hudvårdsprodukter. Tydligen är koreaner typ helt besatta av hudvård och de ska ha väldigt bra hudvårdsprodukter till inte alltför höga priser. Jag tänker på de koreanska utbytesstudenterna i min grupp och minns hur perfekt hy de hade. Det är en kille som jag minns speciellt väldigt starkt. Asså hans hy såg så nice ut, tajt, fräsch, jämn med världens lyster! 
På youtube finns det en massa recensioner och tutorials på människor som använt koreanska hudvårdsprodukter. När min nästa CSN kommer tänkte jag klicka hem lite från ebay. Kunde inte hålla händerna i styr och klickade hem 3 ansiktsmasker innehållande kollagen och andra bra ingredienser för huden, för endast 30 spänn! Men mer ska det bli!
 
En sak jag verkligen måste, måste, måste göra as soon as possible är att prata med studievägledaren. Vi är nu inne i en period där man ska registrera sig inför vårterminens kurser. Jag har ju gjort en senanmälan på en kurs och sen är jag villkorligt antagen på en annan. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag måste dit och prata med henne! Worst case scenario vore ju om jag inte kom in på någon av de kurserna :'(!!!
 
Måste också säga upp mitt abonnemang hos Com Hem. Har insett att det inte är lönt att betala 250 spänn i månaden för kanaler jag knappt kollar på längre. Många kanaler har jag även gratis och ingår i hyran, så de kanaler jag i princip betalar för är Kanal 9, MTV, TLC och CNN. MTV är den kanalen jag kommer sakna mest, men känner att det inte är värt det. Får kolla på datorn eller nåt. Dessutom kollar jag inte på MTV så värst ofta ändå längre. 
Till min förvåning är det 3 månaders uppsägningstid, så jag måste säga upp mig snarast, the sooner the better liksom. 
 
Åh! Måste berätta att jag klarade min tenta från delkurs 3!! Jag var dock precis på gränsen, så en poäng mindre så hade jag fått underkänt. Jag vet att jag hade kunnat göra det så mycket bättre, men jag mådde dåligt då och hade även sovit typ 2 timmar. Allt kändes verkligen piss efter den tentan. Jag tror att jag hade någon ängel bevakandes över mig. Jag har nog aldrig varit så tacksam över att ha klarat en tenta som idag. Fyfan! Nu är det two more to go. 
 
Sen är det givetvis tentaplugg och en liten miniuppsats som ska in väldigt snart som jag behöver ta tag i. 
 
Jag hoppas verkligen att det här med plugget ordnar sig. Min förhoppning är som sagt nu att jag kommer in på den där B-kursen som jag gjorde en sen anmälan till. *Fingers crossed*
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0