Man lär sig mycket nytt när man bor själv

Sist skrev jag ju om den pinsamma incidenten som hände när jag fick hjälp med översvämningen i min toalett. Jag berättade om hela händelsen för min vän och hon sa typ att man måste rengöra duschhålet minst en gång per år. Inte något jag visste om eller direkt tänkte på. Kalla mig dum, bortskämd, vad som helst, men jag har aldrig behövt göra det. När jag bodde med Ursula och farsan så hade vi ingen dusch utan bara ett badkar. Och hos syrran så behövde jag aldrig göra det, och där bodde jag i 2 och ett halv år.
Min vän sa att hon brukar låta hennes pappa göra det, för hon tycker precis som mig att det är äckligt haha. Det är verkligen sjukt vidrigt, nästan som att rengöra någon annans smutsiga toalett typ. 
Iallafall, back to the point. Utöver denna incident så har jag, i några dagar nu, haft en massa is och frost i min frys. Jag har dock inte riktigt tagit tag i det förrän idag. Efter lite googlesökning visar det sig att även avfrostning av kyl och frys även det måste göras 1-2 ggr per år! Se där vad man lär sig för nya grejer alltså. När man bor på själv för första gången tar man sånna saker för givet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0