Festish eller ej?

Födelsedagen blev precis så som jag ville ha den! Vi åt på en grekisk restaurang och satt och babbla på som radiopratare i 4 timmar. Så jäkla najs! Finns inget bättre än att bara sitta och käka på ett nice ställe med sina tjejkompisar. Blev t.o.m bjuden på middagen vilket jag inte hade förväntat mig! Det är gulliga tjejer det!
Det blev även en massa sms och gratulationer på facebook! Riktigt mysdag måste jag säga och det var kul att vi kunde göra det trots att det var en vardag. I söndags var även jag och en vän hos en bekant här i örebro, där det också firades med lunch och tårta. Supertrevligt! :-) 
 
Förutom det har jag inte gjort mycket annat än att typ plugga, handla och umgås med vänner från klassen. Har också gjort en hel del onlineshopping, gud måste skärpa mig! Men jag kan inte hjälpa att jag är en shoppaholic. Its hard man, its haaard.  
Det är iaf tentavecka nu och shit vad jag måste läsa. Ska sätta igång ordentligt imorgon. Idag lämnade vi in ett arbete också vilket känns otroligt skönt!
 
Har även blivit bjuden på fest på fredag. Ena sidan av mig vill inte gå, andra sidan av mig vill det mer än gärna. Alltså jag vet inte vad som hänt med mig men jag är inte lika taggad på att festa längre, som jag var förr. Visst kan jag fortfarande gå ut och så, men känner inte behovet att göra det lika ofta som förut. Då kunde det vara att man gick ut varje helg. Den andra sidan av mig vill gärna dit! Främst för att jag känner två till som ska dit vilket gör att jag kommer känna mig mer bekväm (det går inte att gå till en hemmafest helt själv utan att känna en kotte, det bara går inte!) men också för att det var ett bra tag sen nu som jag festade och det vore kul, bara för omväxlingens skull liksom. Det som lockar mest är det här med att träffa nya människor (kanske stifta nya bekantskaper) ha kul, slappna av, och socialisera sig med andra. De som ska dit verkar också vara sköna typer som inte behöver typ dricka sig stupfulla, men som kan dricka och kontrollera sig själva, och även acceptera de som inte vill göra det. Det är en enorm alkoholkultur i denna studentstad vill jag lova. 
 
Men men, vi får se hur jag gör. (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0