Smoothieälskare!

Smoothies har blivit min dagliga grej nu. Kör en smoothie varje morgon! Makes wonders for my skin, hair and health - älskart!! 
Har även börjat lite lätt med träning också. Kör lite random dansträningar som finns på youtube. Har bestämt mig för att bli bättre på den fronten också. Ska köra minst två gånger per vecka. Ända kruxet är att jag inte vill bli smalare än vad jag redan är, men vad ska man göra, man kan ju inte få allt här i livet liksom. 
 
Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag åker till estocolmo. Längtar faktiskt. Vill shoppa! Hehe. Så typiskt mig. Men vill träffa vännerna också och gå ut! Ska bli spännande och se hur jag lyckas vara sparsam med mina pengar. Kommer typ leva på minimum. Som tur är har jag inga räkningar att betala, bara mobil och datorn. Så vi får se hur det blir. Måste ju ha pengar till resan i augusti också men där har jag pengar i mitt sparkonto (som jag egentligen helst inte vill använda, men men). 
 
På tal om pengar så hittade jag en annons i fredags om ett jobb som jag tror skulle passa mig rätt bra! Det är ett sommarjobb på deltid vilket är perfekt då jag inte vill jobba hela tiden utan ägna min tid åt vänner och familj, men samtidigt hålla mig sysselsatt med annat. Jag har jobbat med exakt samma arbetsuppgifter fast på ett annat företag, så jag hoppas att de tar det som en merit och ringer mig upp för en intervju. Det verkar också som att det är ägnat främst åt studenter vilket jag ju också är. 
 
Men jag måste bara få säga att jag hatar själva processen med att söka jobb. Så mycket tid som läggs på att skriva CV och personligt brev sen alla nerver som tillkommer när man ska på intervju. Men jag har iallafall filat på CV och personligt brev nu och tänkte skicka in det ikväll efter att syrran kollat igenom det.
Tänk att jag hade tappat hoppet om att få jobb i sommar, att det var alldeles för sent att söka och att jag skulle leva på sparade och lånade pengar. Sen ser jag denna annons! Kanske finns det en gud ändå?! Lol, nej men skämt åsido. Får hoppas att de kallar mig på intervju!
 
På fredag är det sista tentan jag gör för denna termin! Känns helt overkligt att det snart är slut med pluggslit.
Så skönt det ska bli med lov! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0