Ursula 2 irriterar fortfarande trots flytt

Åh blir så irriterad. Snackar med syrran i telefon och sen så kommer Ursula 2 in och ska avbryta mitt i våran konversation. Hon gör såhär varje gång vi pratar och det vet jag att hon gör med flit. För varje gång när syrran exempelvis pratar med farsan i telefon, då är hon knäpptyst. Eller det behöver inte ens vara med farsan, varje gång syrran snackar med hennes vänner i telefon så avrbryter Ursula 2 aldrig. 
Jag borde göra som en regel att inte snacka med syrran på söndagar och måndagar, för det är de dagarna som Ursula 2 är ledig. Det känns även som att syrran förändras när Ursula 2 är hemma och vi snackar. Hon pratar inte med mig på samma sätt, hon är inte lika engagerad i att prata. Igår pratade vi i en timme (då det var lördag). Idag (söndag) i kanske 10 minuter. Det känns som att hon inte riktigt kan slappna av och vara sig själv och då blir hon inte alls lika rolig att prata med. Så jag föredrar hellre att prata med henne när Ursula 2 inte är hemma, det är bara det att jag glömmer bort att hon är hemma på söndagar och måndagar. 
Men nu måste jag komma ihåg, för det här var droppen. Blev skitirriterad. Ringer syrran mig igen när hon är hemma kommer jag att säga att jag måste laga mat eller något för att avbryta konversationen. Det är liksom ingen idé att snacka, det ger mig ingenting, och jag blir bara irriterad. 
Som grädden på moset måste jag träffa denna irritationsobjekt nästa helg. Vår kusin kommer till sverige och det vore väldigt dumt att inte träffa henne. Hon bor ju inte här, och vi har inte setts på år och vi lär inte ses på år efter denna träff heller. Därför känner jag att jag måste tillbax. Men det blir bara 2 nätter och en dag som jag stannar, vill inte vara i Sthlm längre än så. Efter det är det bara plugg som gäller, har tenta på fredagen därpå. 
 
Förutom det har jag haft feber och halsfluss. Men febern har lagt sig som tur är. Det är bara halsflussen som inte vill ge med sig. Superont gör det att svälja. Men det är iallafall bättre nu än vad det var iförrigår. 
 
Tänkte ordna fram lite mat nu. 
 
So long käre blogg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0