Lite updates

Idag har jag lagat mig en riktig god middag! Och dessutom en middag som hållt mig mätt länge. Kommer defenitivt göra om detta!
 
En kompis från Sthlm ringde till mig idag. Hon berättade att en vän till oss är inlagd på psyken. Vi vet inte varför men har en aning om vad det kan bero på. Det som är så sjukt är att man ändå inte skulle tro att hon mådde så dåligt som hon faktiskt gjorde. Man känner sig så hjälplös i sådana situationer. Man vill ju vara där för sina vänner och man vill att de ska må båst. Dessvärre är vi inte psykologer så det blir så himla svårt. 
 
Pratade även med en annan vän från Sthlm idag. Gud vad jag saknar de alla ändå. Inte Sthlm, utan dem! Om de var här hade det varit perfekt. 
 
Jag har insett att det är svårt att leva själv. Att studera på heltid och samtidigtt sköta alla hushållssysslor, det är som ett heltidsjobb! Om inte värre! Jag tror att jag måste hitta en bättre rutin och struktur. Just nu behöver golvet dammsugas och moppas men känner ingen ork. Behöver också verkligen plugga. Tänker jag på alla måsten gör jag det precis motsatta. Latar mig, går in på youtube och kollar på TV.
 
Imorgon kommer i varje fall min säng (som jag har längtat!) och då kanske saker och ting ser bättre ut här hemma i lägenheten. Jag vill dock dammsuga och tvätta lägenheten imorgon, innan jag börjar montera upp allting. Vill börja om på nytt, fresh new start liksom! 
 
 
Det är ju löning imorgon också vilket är perfekt! Hade bokstavligen 37 kr kvar på kontot idag! Det ska bli skönt, då jag verkligen behöver köpa lite nya saker, främst till lägenheten ( typ duschdraperi och papperskorg, sånt som man ej tänker på) men även mat! Det blir fler saker som måste betalas också, då menar jag med räkningar och så (TVn, datan, hyran osv)
 
Syrran ringer mig varje dag! Det glädjer mig till exempel att hon ringer så fort hon slutat jobbet, hon gjorde aldrig det förut när jag bodde hemma. Eller ringer och berättar om något som hänt på jobbet, eller något som hänt hennes vänner. Det var sällan hon gjorde det när jag var hemma. Hemma var det mestadels bara prat om att diska, tvätta, städa och laga mat. Det var sällan vi pratade om annat, och när vi gjorde det så var det oftast väldigt kortfattat eller också ifall vi hade gjort någonting, typ hängt med farsan och småttingarna eller med moster. Jag minns hur jag kunde sitta inne i köket vid laptopen i flera timmar och bara isolera mig själv från de. Mår dåligt bara jag tänker det. Syrran tyckte det var mitt eget fel att jag inte ville socialisera mig med de. Hon hade ingen omtänksamhet och hon vägrade se saker från mitt håll. Hon förstod inte.
Nej det är så skönt nu, såsom vi har det jag och syrran. Bara tråkigt egentligen att man ska behöva flytta för att få tillbaks henne. (Även om jag inte bara gjorde detta för hennes skull). Jag är livrädd för att saker och ting kommer bli detsamma den dagen jag flyttar tillbaka. Men usch, sånt ska jag inte tänka på nu! Det är ju trotsallt 3 år kvar!
 
Jag vill prata lite om festerna som var i helgen. Jag tog mig som sagt tillfälle i akt och bestämde mig för att gå på de två allra sista nollningsfesterna. Saker och ting blev som jag trodde men ändå inte. Den första kvällen hade jag faktiskt roligare än vad jag trodde jag skulle ha. Musiken var på topp och nattklubben var nice. Jag dansade i timmar med folk i vanligtvis aldrig skulle hänga med. Men vi dansade iallafall, och det räckte för mig och min själ! Den andra natten var det väldigt mycket fokus på förfest. Vi förfestade i kanske 3 timmar innan vi bärde oss av till nattklubben. Här var det faktiskt roligare på förfesten! Visst folk drack som galningar men jag hade kul ändå! Vissa undrade varför jag inte drack men det var ingen som dömde mig, alla var supertrevliga. Det är otroligt kul att träffar människor från olika delar av Sverige och höra deras dialekter. Det känns som att man är med i någon svensk film som utspelar sig någon annanstans än i Sthlm typ. Är inte van vid det, men det är otroligt kul! Vi hade det som sagt supertrevligt och jag lärde känna lite fler personer. Det tråkiga med aktiviteter som det här, det är ju att det blir sån fokus på alkohol, att det sen kan bli stelt och lite awkward när man sen träffas nykter eller till vardags i skolan. 
 
Nattklubben denna natt var däremot inte lika kul. Dels för att folk var för fulla och dels för att musiken sög. Musiken är otroligt viktig i en nattklubb! Annars är det ingen idé att gå dit känner jag. Den natten avslutades med ett stopp förbi Mc Donalds och sedan nattbuss hem. 
 
Nu ska jag iväg till sängs, är supertrött. So long lovely blog!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0