Lite om jobbet! :)

Hej bloggen! Har inte kikat in här på 4 dagar ser jag. You know why? För att jag har jobbat som en dåre. Jag har ingen fritid. Jag spenderar mer tid på mitt jobb än hemma. 

Men jag klagar faktiskt inte. Ibland kan det bli lite tråkigt och en del stunder under dagen kan vara riktigt stressiga och påfrestande. Men som helhet tycker jag att arbetet är helt okej. Mycket mycket bättre än att sitta hemma också. Det glädjer mig även att jag tjänar pengar nu. :) 

I början tyckte jag inte alls om arbetsuppgifterna och allting gick åt helvete . Det är för att jag kände mig så ny och dålig. Jag var så förvirrad i början och blev sur på mig själv. Men så är det alltid med mig, jag ska liksom kunna allt direkt, annars går det utför. Nu har jag hunnit jobba i hela 5 dagar och jag måste säga att allting känns mycket mycket bättre nu. Jag känner att jag har mer koll och jag känner att jag kan vara mer självgående nu, utan att behöva fråga. Det är väldigt mycket som man måste hålla reda på, det kommer alltid upp nya saker så även de som har jobbat där i flera månader kan vara osäkra ibland. Men allt som allt, gillar jag faktiskt mitt jobb. 8 timmar är väldigt länge, trots detta känns det alltid som att man är där i kanske 5 timmar eller mindre. Det vi håller på med är verkligen tidsfördriv, så tiden går så fasansfullt snabbt när man väl är där. Idag hann jag även lära känna en arbetskamrat på ett lite mer djupare plan. Alla som jobbar på företaget är verkligen jättetrevliga, men ibland så räcker det inte till med att bara vara trevlig, man måste ju klicka också, och det gjorde jag med denna tjej. Vi pratade om så mycket under rasterna och under tiden vi jobbade, som till exempel vart vi jobbat, vad vi gör på fritiden, vart vi brukar gå ut, våra löner, plugg och studier, kultur, resor, vänner, familj osv. Nästa vecka är hon borta hela veckan, tråkigt :(.

Jag tycker det är väldigt lustigt dock att jag inte blir trött på jobbet. Jag är alltid helt död på vägen dit (vaknar ju vid kl 5), men när jag väl är där och sätter igång så blir jag typ pigg. Och tröttheten kickar inte tillbaka när man kommer hem heller. Så skumt! Från att ha sovit 12 timmar i streck och bara varit hemma hela dagarna, till att nu sova 5 timmar och jobba 8 timmar per dag. Jag är förvånad över hur bra min kropp hanterar det här. Man har ju hört att kroppen gillar rutiner, och kanske ligger det något i det.

Imorn är det sista arbetsdagen på veckan, fredag, yay! Förhoppningsvis blir det utgång på kvällen. :) Bye blogg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0